#SMARTBALLCHALLENGE OEFENING 3

In deze vlog bespreken Ruud, Tess en ik oefening 3 van onze Smartball-challenge! Maar eerst bespreken we even onze week 2! Het is het beste als je deze oefening pas gaat doen als je oefening 1 en oefening 2 goed kunt. Zoals je in de video kunt zien hebben zowel Tess als ik die oefening 1 nog niet onder controle, maar hebben we wel al een beetje geoefend met oefening 2, zodat we jullie wat meer informatie konden geven. Ik vind het af en toe behoorlijk frustrerend (UNDERSTATEMENT VAN HET JAAR), deze hele #smartballchallenge, maar zoals je misschien in mijn #SMARTBALLCHALLENGE WEEK 2 hebt kunnen lezen; IK HEB DIT NODIG! Aaaaaaargh!!!

Oefening 1 zie je in onze eerste vlog: TRAIN JE BEKKENBODEM MET DE #SMARTBALLCHALLENGE
Oefening 2 zie je in onze tweede vlog: #SMARTBALLCHALLENGE OEFENING 2
Mijn week 1 kun je nog een keer hier lezen: #SMARTBALLCHALLENGE WEEK 1
Mijn week 2 lees je hier: #SMARTBALLCHALLENGE WEEK 2

De Fun Factory Smartballs koop je o.a. hier: Bol.com.
En fijn glijmiddel voor bij de Smartballs (en sextoys) vind ik: Sliquid Sassy.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 13 januari 2022

    3maximilian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.