#SMARTBALLCHALLENGE OEFENING 2

In deze vlog bespreken Ruud, Tess en ik oefening 2 van onze Smartball-challenge! Het is het beste als je pas begint met deze oefening als je oefening 1, die je kunt zien in onze eerste vlog (TRAIN JE BEKKENBODEMSPIEREN) goed beheerst! In deze vlog bespreken we ook hoe wij het trainen met de Smartballs hebben ervaren in de eerste week en wat wij allemaal hebben geleerd (of juist nog niet)! Je kan ook mijn eerste week nalezen: #SMARTBALLCHALLENGE WEEK 1. Onthoud; iedere vagina is anders! Als jij iets nog niet kan of nog helemaal niks voelt? Dat is helemaal niet raar! Volhouden! Echt!

In de vlog bespreken we op het laatste ook de Fun Factory Bouncer! Eén van mijn favoriete dildo’s (DILDO REVIEW #215: FUN FACTORY BOUNCER) die dus niet alleen superlekker en supergeil is (vind ik dan hè), maar die je ook kunt gebruiken om de verschillende spiergroepen bij je bekkenbodem te voelen! Er zijn dus 3 spiergroepen voelbaar in je vagina en dat is ook de reden dat de Bouncer 3 balletjes heeft (wist ik niet)! De Fun Factory Bouncer is dus niet alleen lekker, maar ook heel multifunctioneel! Je kan de Fun Factory Bouncer kopen in ‘mijn’ shop voor € 69,- (Maanzin.nl), maar hij is goedkoper bij Bol.com (€ 64,99).

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Anne schreef:

  Mijn eerste week zit er nu op. Een klein overzicht van mijn gedachten:
  Dag 1: Ik voel niks
  Dag 2: Zie je wel, dit wordt niks (ik ben niet zo’n heel geduldig type)
  Dag 3: Ik zal wel abnormaal zijn, ik ben vast die ene vrouw die dit nooit gaat voelen. Dag 4: Hey, voel ik nu iets? Nee, toch niet…ja toch wel. Zal wel toeval zijn…
  Dag 5: Ja, ik voel toch echt een balletje, nu zal hij vast ook gelijk tikken. Nee dus. Teleurstelling alom.
  Dag 6: Ja, ik voel heel duidelijk het onderste balletje.
  Dag 7: Mijn spieren in drie stappen aanspannen lukt wel maar waar is nou dat bovenste balletje?
  Kortom, we gaan rustig door met deze oefening….

  • Luna schreef:

   Hiii Anne! Dankjewel voor je reactie! Echt volhouden hoor! Ik ben ook nog steeds met oefening 1 bezig, maar al bijna 2 weken (wij lopen iets voor)!!! Je bent goed bezig!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.