MUSHROOM WAND VIBRATOR – REVIEW #619

Naam: Mushroom Wand Vibrator
Producent: Pretty Love
Prijs: € 47,95
Formaat: 13 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘ Gebruik de brede bovenkant voor een heerlijke clitorisstimulatie en kies uit 12 krachtige vibraties.’
Is dat ook zo: Nou, zo krachtig is-ie niet…
Cijfer: 6.5

Dit is een afbeelding van wand vibrator mushroom

Ik testte onlangs een vibrator met de naam ‘Mushroom Massager’. Een seksspeeltje in de vorm van een champignon die ik puur en alleen qua vorm een 9 gaf, maar die qua trillingen en knopjes het een en ander te wensen overliet (MUSHROOM MASSAGER – SEXTOY REVIEW #614). Ik was dan ook behoorlijk exited toen ik nóg een seksspeeltje in de vorm van een champignon in de shop van Easytoys.nl zag! Eentje die ook nog eens makkelijker vast te houden viel! Ik vroeg of ik ‘m mocht testen en natuurlijk mocht dat! Hieronder lees je m’n review.

Deze Mushroom Wand Vibrator is van het merk Pretty Love. Van dat merk testte ik onlangs de Harry van (PRETTY LOVE HARRY – VIBRATOR REVIEW #618). Nu was die Harry in potentie best geinig, maar viel in de praktijk nogal tegen (qua knopjes, qua functie). De collectie van Pretty Love is nogal divers en lijkt totaal niet bij elkaar te passen qua knopjes, functie en kleur, dus wie weet is de Mushroom Wand Vibrator wel helemaal fantastisch!

Dit is een afbeelding van mushroom wand vibrator

De verpakking van de Mushroom Wand Vibrator

Gewoon een kartonnen doosje met een kijkvenster. Heel simpel, maar ik vind ’t toch leuk! Wanneer je door het kijkvenster kijkt lijkt de vibrator een strikje om te hebben en ik ben een sucker voor dit soort schattige details. In de doos de Mushroom Wand Vibrator, een USB-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing én een bewaarzakje van zwart organza (met weer zo’n lintjes erdoor met ‘sextoys’ erop) (net als bij de Harry vibrator) (dit is denk ik de enige constante in de sextoy-lijn van het merk Pretty Love). Allemaal prima voor een vibrator binnen deze prijsklasse in ieder geval (€ 47,95).

Dit is een afbeelding van verpakking mushroom vibrator

De looks van de Mushroom Wand Vibrator

Sja. Ik weet niet precies wat ze bedoelden daar bij Pretty Love toen ze deze vibrator op de ontwerptafel hadden liggen. Ik dénk dat ze iets schattigs bedoelden. Zo met dat reliëf in het handvat, zo lekker zoet roze, met een iets donkerder roze hoedje. Een soort superschattig, lief champignonnetje? Maar champignons zijn niet lief. Of sexy. En sextoys hoeven er ook niet lief of sexy uit te zien, maar de Mushroom Wand Vibrator is ietwat ongelukkig van de ontwerptafel gerold als je het mij vraagt. Ik vind het een beetje een heel bijzonder soort piemel. Mij doet-ie in ieder geval denken aan een one-night-stand van heel lang geleden. En ja; elke piemel is in principe hartstikke leuk en mooi, maar nee; die champignon-piemel deed het niet echt voor me (lag ook aan de eigenaar).

Nu vroeg ik me af; ben ik de enige die hier zo over denkt? Die er meteen iets viezigs en vlezigs in ziet? Ik vroeg het mijn follwers op Instagram, zonder te laten weten dat de naam van deze vibrator ‘mushroom massager’ was natuurlijk. Waar lijkt deze vibrator op?

Een greep uit de antwoorden:
Mislukte paddenstoel.
Paddenstoel.
Paddo.
Champignon.
Paddenstoel.
Ijsje.
Uiteinde van een springtouw.
Paddenstoel.
Champignon.
Paddenstoel.
Paddenstoel.
Paddenstoel.
Paddenstoel.
Paddenstoel.
Paddenstoel.
Paddenstoel.

Jaaaaa, nou weet ik het wel! Wel leuk is dat ik ook meerdere keren het antwoord kreeg: ‘Redband roze paddenstoelen’. Superschattig.

Dit is een afbeelding van snoep champignon vibrator

Slechts 2 keer (van de meer dan 30 reacties) las ik het antwoord ‘paddenstoel-piemel’ en ‘penis met een grote eikel die dan ook op een champignon lijkt’. Gelukkig! Er zijn nog mensen die me snappen!

“Maar een penis wordt wel vaker vergeleken met een champignon hoor”, hoorde ik M. zeggen. “Echt???” Volgens hem wel. Het schijnt een hele normale en gangbare vergelijking te zijn en toen ging ik Google-en en dat had ik dus allemaal niet moeten doen en ik zal jullie de plaatjes besparen van de piemels die op champignons lijken, maar hier de champignons die op piemels lijken.

Dit is een afbeelding van piemel champignon

Once seen, it cannot be unseen! Maar de Mushroom Wand Vibrator is ergens ook juist weer wél schattig. Ik kan niet zo goed kiezen. Hij houdt heel gemakkelijk vast, het handvat is hard met een laagje zacht siliconen, maar het topje is juist heel erg zacht indrukbaar. Hij is echt leuk, ik had alleen voor een ander kleurtje gekozen om misverstanden te voorkomen.

Maar hoe doet-ie het?

Ik wil écht even benadrukken dat de vorm van deze toy voor mij, voor mijn vulva, clitoris, voor mijn lichaam helemaal fijn is! Het is een soort mini-wand-vibratortje en dat kopje vind ik perfect tussen m’n schaamlippen en tegen m’n clitoris. Ik kan ‘m gemakkelijk harder en zachter tegen m’n klit duwen en dat voelt dan wel stevig, maar niet keihard, doordat het siliconen wat dempt. Je kan de kop dus echt helemaal inknijpen, kneden, lekker!

Dit is een afbeelding van champignon wand vibrator

Tot zover het positieve, want ik had ZO ontzettend gehoopt dat de trillingen diep zouden zijn. Of dan in ieder geval medium-diep. Of een beetje diep! Als ik de vibrator aanzet, dan hoor ik het meteen; een hele hoge, piepende trilling. Zo jammer weer dit.

Nu voelen de trillingen niet zo slecht als dat het geluid doet vermoeden. Door de ‘grote’, dempende siliconen worden de trillingen geabsorbeerd, zodat het ergste er wel vanaf is. Maar het voelt nog steeds niet echt superlekker. Niet zo slecht dat ik het ding meteen van me af gooi en ook niet zo slecht dat ik er geen orgasme mee kan bereiken, maar gewoon mwaaaaaaah.

Het knopjes van de Mushroom Wand Vibrator

Als een sekstoy echt goed trilt, dan is een slecht knoppensysteem al snel vergeven (door mij). Maar als de trillingen van de toy middelmatig zijn en als er dan ook maar 1 knopje op de toy zit waarmee ik alles moet doen (aanzetten, uitzetten, door de patronen scrollen), ja, dan ben ik niet meer zo vergevingsgezind. Wel prettig is dat de 12 vibratiepatronen in een loopje zitten, dus bij 12 gaat-ie weer naar 1. Dat is in ieder geval beter dan dat de vibrator stopt met trillen als je bij 12 zit en een patroon verder wil.
Dit is een afbeelding van mushroom sextoys
Ik denk dat ik sextoys in de vorm van een champignon ga sparen!

Conclusie

Hoewel de vorm van een champignon echt héél prettig is voor een vibrator (en dus blijkbaar helemaal niet zo gek gezien de hoeveelheid champignon-piemels) had ik deze Mushroom Wand Vibrator liever in een ander kleurtje gezien. Gewoon om elke vergelijking met een piemel weg te nemen. Niet dat sextoys niet op piemels mogen lijken, integendeel, maar nou ja, voor mij liever niet op deze manier. De toy is qua vorm en materiaal 100 punten, alleen de vibraties zijn echt mwaaaaah en dat ene knopje is dan ook wat teleurstellend.

DE MUSHROOM WAND VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.