SATISFYER VIBES CHARMING SMILE – VIBRATOR REVIEW #552

Naam: Satisfyer Charming Smile
Producent: Satisfyer
Prijs: € 30,95
Formaat: 18 x 3,4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Vibes Charming Smile G-Spot Vibrator van Satisfyer is een krachtige stimulatie vibrator waarmee je geniet van fijne een G-Spot stimulatie.’
Is dat ook zo: True! True!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes charming smile vibrator

Van de 7 Satisfyer Vibes die ik toegestuurd kreeg door Satisfyer zelf sprak de Charming Smile me het minste aan. Hij is het kleinst, hij ziet er niet heel bijzonder ui, heeft geen knalkleurtje en als je 6 toys hebt liggen die je meer aanspraken, dan blijft deze dus tot het laatste liggen om getest te worden. Of dat ook terecht was, dat lees je in deze review!

Ik blijf het een geniale actie van Satisfyer vinden; sekstoytesters en -bloggers gewoon álle nieuwe vibrators sturen. Een tsunami van foto’s en reviews verschijnt daarna op Instagram en andere social media en ja, laten we eerlijk blijven; de Satisfyer Vibes zien er ook gewoon heel erg Instagrammable uit, met al die regenboogkleurtjes! En we zijn er als sekstoytesters ook gewoon allemaal ingetrapt, want ook al heeft iedere toytester iets van; niet heel netjes van jullie Satisfyer, al dat gecopycat, toch gaan we allemaal lachend met een Satisfyer Vibe op de foto. SMILE!

Dit is een afbeelding van satisfyer charming smiles vibrator review test
Dit is de Charming SMILE met mijn most charming smile.

En misschien loop ik wel voorop in die sekstoytester-marketing-campagne, want… ik ging op de foto met alle 7 Satisfyer Vibes! En… ik verdien een medaille, want ik heb ze ook allemaal, ALLEMAAL, getest en gereviewed in een best wel korte tijd! Lord have mercy on my pussy, maar het werd gewoon een prestige-dingetje!!!! YES! Mijn vorige reviews lees je hier:

SATISFYER MASTER – VIBRATOR REVIEW #548
SATISFYER PETTING HIPPO – VIBRATOR REVIEW #547
SATISFYER FLOWER POWER – VIBRATOR REVIEW #518
SATISFYER YUMMY SUNSHINE – VIBRATOR REVIEW #529
SATISFYER MR. RABBIT – VIBRATOR REVIEW #549
SATISFYER MAGIC BUNNY – VIBRATOR REVIEW #551

De verpakking van de Satisyer Charming Smile

Ik ga het nog een keertje schrijven, want een beetje sekstoy review vermeldt ook iets over de verpakking van het seksspeeltje. De Satisfyer Vibes zitten in net zulke kleurrijke verpakkingen als de toys zelf. Voor de Charming Smile is gekozen voor de combinatie knalroze en lila. In de verpakking tref ik de Charming Smile in een gezellige, lichte kleur lila (stuk lichter dan de kleur op de verpakking trouwens), het USB-magneet-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing en de veiligheidsvoorschriften.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer charming smile vibrator

De Charming Smile vs de, eh, eh, eh??

Ik heb lang nagedacht, ik heb lang gezocht in m’n eigen collectie en ik heb ook nog wat gesurft op internet, maar ik kon geen enkele vibrator vinden waarvan ik durfde te zeggen; zie je wel, ze hebben weer een dikke, vette kopie gemaakt, stelletje bastards van Satisfyer! Maar hoe dan? Kan aan mij liggen (dus mocht jij toevallig een vibrator kennen die wel heel erg op deze Satisfyer Charming Smile lijkt; let me know), maar het lijkt erop alsof ze zelf iets hebben verzonnen! Ik wilde hier al bijna applaus voor geven, maar laten we wel keeping it real; zo ongeveer alles is een kopie van de Fun Factory-vibrators (aantal en soort vibratiepatronen, het handvat, de manier van opladen, het motortje).

Heel misschien hebben ze de vorm van de kop van de Charming Smile gebaseerd op de Al Punto van Mystim? Die komt, qua vorm het meest in de richting? En Mystim is net als Satisfyer een Duits bedrijf en de Yummy Sunshine was ook gebaseerd op een Mystim-toy. Het zou zo maar kunnen!

Dit is een afbeelding van mystim el punto

En de kleur van de Charming Smile, dat lila; ik heb een Fun Factory Moody in bijna precies dezelfde kleur, misschien dat ze daaraan hebben gedacht? Check: VIBRATOR REVIEW #250: FUN FACTORY MOODY. Hij is net zo groot qua formaat? En heeft ook een G-spot ribbel al is-ie echt heel anders. Je gaat vanzelf in conspiracy theories denken als je maar genoeg Satisfyer Vibes test.

Dit is een afbeelding van satisfyer charming smile vibrator test review
Nee, niet echt een kopie.

Maar hoe doet die Charming Smile het qua performance?

In mijn andere reviews valt al ruimschoots te lezen over het handige handvat, de goede, diepe trillingen, de niet-supergoed-voelbare knopjes (maar wél een stopknop) en de 12 verschillende vibratiepatronen (6 steady, 6 ritmes). Deze punten zorgen ervoor dat de Satisfyer Vibes al ruimschoots een voldoende scoren.

Misschien ga ik te ver als ik zeg dat als ik een G-spot sekstoy voor beginners zou ontwerpen, dat ik dan aan een vorm zoals deze zou denken. De kop en de ribbel bovenop zijn namelijk vergelijkbaar met ‘2 vingers breed’ en ook de lengte van de toy is best kort. Als je de vibrator inbrengt, dan is de ‘invoerlengte’ zo’n 9 centimeter maximaal, maar de ‘bobbel’ aan het einde zorgt voor het ‘gevulde gevoel’ (kennen we nog van de Miss Bi)! Van mij had die bobbel nog wel wat geprononceerder gemogen (ja, zoals bij de Moody), want dan had-ie ook m’n clitoris geraakt (was een leuke bonus geweest).

Dit is een afbeelding van charming smile satisfyer vibes

Ik heb gekeken of ik met alleen de Charming Smile een orgasme zou kunnen krijgen, maar dat lukte dus net niet. Ik heb daarvoor clitorale stimulatie nodig en hoewel de trillingen van de Charming Smile echt wel voelbaar zijn in m’n hele vagina en vulva (hoera voor diepe trillingen) miste ik clitoraal net dat beetje extra wat de Fun Factory Moody dus wel geeft.

Maar puur als G-spot stimulator is de Charming Smile echter hartstikke goed. Deze toy in combinatie met een Womanizer, een andere vibrator, mijn vingers, zijn vingers of zijn tong; top! De trillingen alleen zijn lekker tegen m’n G-spot ,maar ik vind beweging nog altijd het allerlekkerst qua G-spot stimulatie en het is gemakkelijk om deze toy over je G-spot te laten ‘kom-maar-hier-en’ door ‘m met het handvat te bewegen. Die opwippende ribbel van de Charming Smile; SCORE! Of eerder; SMILE!!!!

Conclusie

Van alle Satisfyers die ik testte is dit voor mij de meest ‘saaie’. Maar wil dat zeggen dat dit een slechte vibrator is? Nee! Want ook hier geldt, net als bij alle andere Satisfyer Vibes; het is een hartstikke goed ding met hartstikke goede trillingen! Tel daarbij alle andere goede eigenschappen op (handvat, waterproof, veilig materiaal, oplaadbaar, betaalbaar) en je hebt een vibrator die qua score al begint bij een 8. Daar krijgen ze van mij een halve punt bij omdat ze ‘m zelf bedacht lijken te hebben. En daar tel ik dan ook nog een halve punt bij op voor de lekkere lengte (je hoeft niet 3 keer te zuchten om ‘m in te brengen) en de fijne G-spot ribbel en je hebt gewoon wederom een hele goede budgetvibrator die ik prima kan aanraden.

DE SATISFYER CHARMING SMILE IS HIER TE KOOP (€ 30,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Anna schreef:

    Ergens zou ik me ook een ‘verrader’ voelen t.o.v. Fun Factory, maar die prijs zorgt er toch wel voor dat het heeeeel aantrekkelijk is om er een aan te schaffen.. En lekker bezig hoor, al dat testen. Je verdient zeker een medaille!

  2. Sandra schreef:

    You and your pussy are the true heroes.

  3. Jessica schreef:

    Applaus! 7 informatieve reviews op korte tijd, chapeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.