SATISFYER VIBES YUMMY SUNSHINE – VIBRATOR #529

Naam: Satisfyer Yummy Sunshine
Producent: Satisfyer
Prijs: € 41,95
Formaat: 22,5 x 3,5/4,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, ABS
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Dit is de Yummy Sunshine van Satisfyer: een vrolijke gele vibrator voor g-spot stimulatie. Naast dat ‘ie er natuurlijk super leuk uitziet vibreert de Yummy Sunshine zeer krachtig: van de kop tot door de hele schacht.’
Is dat ook zo: Ja!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes yummy sunshine vibrator

Op het 3-jarig-jubileum-feestje van Euphoria-erotiek.nl stond er al de hele dag een grote, gele vibrator naar me te lonken. Geel is een kleur die zeer weinig door sekstoy-fabrikanten wordt gebruikt, dus ik moest de Yummy Sunshine uit de Satisfyer Vibes-collectie gewoon hébben (ja, ik blijf als sekstoy-tester gewoon hebberig, ook al heb ik meer dan 300 toys in huis)! Gelukkig mocht ik ‘m aan het einde van de avond van Mark, de eigenaar van Euphoria-erotiek.nl, meenemen! YES! SCORE!

Iets (heel veel) in mij zegt; niet reviewen die vibrator-collectie van Satisfyer! Laat ze zelf maar eens met iets origineels op de proppen komen! Maar ja, nadat ik de Power Flower uit de Satisfyer Vibes-collectie had getest (SATISFYER – VIBES POWER FLOWER – VIBRATOR REVIEW #518) was ik om. Ik moest toegeven dat het enige nadeel van die Power Flower het feit is dat het haast een 1-op-1 kopie is van de Fun Factory Volta. Voor de rest is-ie hetzelfde, zo niet beter. Geldt dat ook voor deze gele Yummy Sunshine-vibrator? Ik zal het alvast verklappen; ja.

Dit is een afbeelding van yummy sunshine vibrator satisfyer vibes review

De verpakking van de Yummy Sunshine

Het is een behoorlijk basic verpakking, maar hé, we hebben dan ook met een vibrator van € 49,90 te maken. De doos is overwegend roze met daarop een zwart-wit-afbeelding van een hele blije vrouw en daarnaast een afbeelding van de Yummy Sunshine. Ja, ik word bijna net zo blij als die blije vrouw op de verpakking van de Yummy Sunshine. De naam alleen al! Ik vind ‘m leuk! En de kleur, ja, sorry, maar ik ben gewoon écht blij met m’n gele vibrator. In de verpakking vind ik dus de Yummy Sunshine, een boekje met ‘safety information’, de handleiding van de Yummy Sunshine en een USB-oplader.

Dit is een afbeelding van verpakking yummy sunshine satisfyer vibes review vibrator

De Yummy Sunshine is dus oplaadbaar via een magnetische USB-oplader en is 100% waterproof. Met een volle batterij kun je 3,5 uur trillen en zoals bij alle siliconen toys gebruik je dit speeltje met glijmiddel op waterbasis.

Eerste indruk van de Yummy Sunshine

Hé, dit is dan wel een vibrator uit de Satisfyer Vibes-collectie en alle vibrators uit die collectie lijken volledige 1-op-1 kopieën van Fun Factory-vibrators, maar eh, eh, ik kan de vorm van de Yummy Sunshine eigenlijk niet tussen de Fun Factory-vibrators vinden! Hebben ze zélf iets leuks bedacht bij Satisfyer? Nou, nee. Het handvat is sowieso een kopie van de Fun Factory-vibrators, maar de vorm lijkt qua ribbels wel heel erg op de Sassy Simon van het (ook Duitse merk) MyStim.

Dit is een afbeelding van yummy sunshine vibrator review satisfyer vibes collection test

Maar van alle kopieën die ze gemaakt hebben is deze Yummy Sunshine misschien wel de minst ‘volledige’ kopie en… ze hebben de kleur geel gebruikt! Nogmaals; GEEL! Hoera!!!

Het siliconen van Fun Factory vs het siliconen van Satisfyer

Oooooh, ik haat het, ik haat het! Maar ik moet toegeven dat ik het siliconen dat Satisfyer gebruikt fijner vind dan het siliconen van Fun Factory. Nu is siliconen sowieso een perfect materiaal voor sekstoys, want… 100% niet-poreus en daarom ook 100% goed schoon te maken, maar er zit toch verschil in siliconen qua eh, gevoel! Het Fun Factory-siliconen trekt namelijk ontzettend vee stof aan en dat is eigenlijk 1 van mijn voornaamste ‘problemen’ met Fun Factory. Het siliconen dat Satisfyer gebruikt heeft voor de Yummy Sunhine is zacht en trekt amper haartjes of stofjes aan. Heel fijn. Nu krijgt Fun Factory altijd heel veel bonuspunten omdat ze hun producten ‘gewoon’ in Duitsland maken en niet in China, maar qua siliconen-gevoel wint Satisfyer deze ronde.

De knopjes van de Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

Ik ga het nog een keer schrijven, zodat er geen onduidelijk over bestaat! Fun Factory is mijn favoriete sekstoy-merk! Alles wat ze doen is perfect, of nou ja, bijna perfect. En de dingen die niet zo perfect zijn die neem ik dus voor lief, omdat ze steeds met heel bijzondere innovatieve dingen op de markt komen. Maar… iets wat ik niet zo heel erg perfect vind aan Fun Factory-toys is het ‘knopjes-scroll-systeem’, ofwel; de manier waarop je door de vibratiepatronen navigeert. In plaats van op en neer te kunne scrollen van 1 naar 10 en weer terug, zit er bij de Fun Factory-toys ergens een ‘kink’ in het scrollen. Een soort onlogisch iets. Ik ga het niet helemaal uitleggen hier en het is ook geen groot probleem (want je went er snel aan), maar toch!

Dit is een afbeelding van handvat yummy sunshine satisfyer vibes

De Satisfyer Vibes Yummy Sunshine werkt volledig duidelijk. Je zet ‘m aan en hij begint in standje 3 te trillen… Hij heeft 5 steady patronen en 7 vibratiepatronen en met de plus- en minknoppen scroll je op en neer. De vibratiepatronen zijn erg divers (al ben ik daar nog steeds nooit zo van). Qua gebruiksvriendelijkheid wint dit scroll-systeem het wat mij betreft ook van Fun Factory. HUIL!

De knopjes van Fun Factory liggen ‘bovenop’ de vormgeving en zijn dus gemakkelijk te voelen. De knopjes van de Satisfyer Vibes liggen wat verzonken in het siliconen, maar zijn prima te voelen.

Maar hoe doet-ie het?

Een hoop gelul over knopjes en scrollen en siliconen en kopieergedrag van Satisfyer, maar eh, hoe doet de Yummy Sunshine het qua gevoel? Trilt-ie een beetje lekker tegen je vulva en je klit en tegen je G-spot??? Ja. Met pijn in mijn sekstoy-hartje moet ik toegeven; hij doet het fantastisch. De trillingen zijn écht goed. Echt diep. Echt fijn. Ik kan weinig verschil voelen met de trillingen van de G5-Fun Factory-toys. Heel misschien trillen die iets dieper, iets intenser, maar dat gevoel is minimaal.

Dit is een afbeelding van yummy sunshine vibrator satisfyer

Eigenlijk is de Yummy Sunshine best een basic staafvibrator. Er zit dan wel een G-spot ribbeltje op, maar die had van mij wel wat geprononceerder gemogen (maar dat is omdat ik dus graag een toy heb die op-en-neer langs m’n G-spot kan gaan). Hij trilt dus wél heel goed tegen m’n G-spot. En… je kan een toy als deze dus ook extern gebruiken en op je klit laten trillen. Het materiaal is best buigzaam en de trillingen worden goed doorgegeven aan het materiaal en ja, JESUS CHRISTUS, ik kan er niks anders van zeggen dan; heel goed ding voor die prijs!

Conclusie

Echt hoor! Dit is gewoon een hartstikke goede vibrator voor een hartstikke goede prijs. Ik ben het totaal niet eens met de manier van werken van Satisfyer en ook niet met de manier van reclamemaken, maar ja, ze hebben met hun Satisfyer Vibes-collectie dus wel een heel goede en betaalbare lijn met vibrators op de markt gebracht. En het is ergens ook wel logisch dat ze hun producten veel goedkoper kunnen aanbieden, omdat ze veel gewoon klakkeloos kopiëren van Fun Factory. Scheelt toch flink op bijvoorbeeld ontwerpkosten, lijkt me. Maar… en ook dit durf ik bijna niet te schrijven, maar het is gewoon zo; de Satisfyer Vibes-collectie is een collectie waar ik ZO ontzettend over te spreken ben dat ik ze, denk ik, allemaal aan kan raden als een ‘eerste vibrator’. De prijs-kwaliteit-verhouding is gewoon écht verdomde goed.

DE SATIFYER VIBES YUMMY SUNSHINE IS HIER TE KOOP (€ 41,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Uny schreef:

  Wauw satisfyer groeit echt hard zeg! Super gaaf om te zien!

 2. Sandra schreef:

  Het is lente!!! Gele vibrators met goede namen, goede revieuws en een geile stemming. Hatseflats, laat maar komen dat weekend en laat maar komen deze vibrator!!!
  Volgende keer koop ik dan wel de ‘big boss’

 3. Ier schreef:

  Kek kleurtje inderdaad :) ik wacht nog steeds op een betaalbare versie van de Bi Stronic Fusion ;-)

 4. Anne schreef:

  Deze sprong er op de foto van Euphoria echt uit, ben blij dat je hem getest hebt. Als je nu ook nog de Lavish, Chic en/of Fancy van Elegance wil testen na de goede score van de dazzling :)

 5. Jan jansen schreef:

  Mag ik stiekem hopen dat de levensduur vd satusfyers ruk is? Want mijn boosheid over zoveel schaamteloos kopieergedrag is gewoon erg groot! Hopelijk blijkt binnenkort dat hun silicone poreus is of zo, als er maar iets is dat het vertrouwen van nieuwe consumenten een deuk geeft. Lelijk dat ik het zeg, ik weet het, maar het voelt gewoon zo onrechtvaardig aan dat Satisfyer hier geld mee kan verdienen.

  • M. schreef:

   Poreus siliconen zou wel een (groot) probleem kunnen zijn voor de gezondheid van de gebruikers. Dus ik denk niet dat dat nou echt een straf zou zijn voor Satisfyer.

   En er valt te betwijfelen of wat Satisfyer doet wel echt auteursrechtelijke inbreuk is, juridisch gezien.

 6. Sandra schreef:

  Ziet er wel leuk uit, zo in het geel.
  En ach zo’n beetje alles wordt gekopieerd. Degene die de kopieën kopen zouden waarschijnlijk de originele versie niet (kunnen/willen) kopen. Denk (hoop) dan ook niet dat het echt tot minder verkoop bij bijvoorbeeld de fun factory zal lijden.

 7. Linda schreef:

  Even voor mij hé, dit is toch niet dat goudvis-kleurige ding uit je blog? #confused

 1. 23 februari 2019

  […] van Climaximaal testte de Satisfyer Yummy Sunshine. “Een hoop gelul over knopjes en scrollen en siliconen en kopieergedrag van Satisfyer, maar […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.