SEXTOY REVIEW #282: SATISFYER PRO 2.0

Naam: Satisfyer Pro 2.0
Producent: EIS
Prijs: € 44,95
Materiaal: siliconen / ABS plastic
Formaat: 270 mm bij 50 mm (maximaal)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Als je op zoek bent naar een revolutionair seksspeeltje dat er niet alleen modern uitziet, maar ook nog eens betaalbaar is en zorgt voor een intens orgasme, dan zit je met de Satisfyer Pro 2.0 helemaal goed.’
Is dat ook zo? Hij is betaalbaar, dat zeker, maar verder… ik weet het niet! #frustratie
Score: ?

satisfyer pro (2)

En ineens was daar de Satisfyer Pro 2.0! Ik zag ‘m bij diverse online seksshops, ik kreeg zelfs mailtjes van die seksshops dat-ie te koop was en ik kreeg diverse mailtjes van lezeressen of ik ‘m al getest heb, want ze willen graag weten of het wat is, deze Satisfyer Pro 2.0, want hij schijnt op dezelfde manier te werken als de Womanizer W100/Pro. Ik mailde meteen naar een mannetje van www.ero-discount.nl of hij me er eentje op kon sturen en de volgende dag werd er al een exemplaar bezorgd door de postbode.

Na mijn debacle met de Conquest vibrator (check m’n CONQUEST VS. WOMANIZER VLOG) (of lees m’n REVIEW #258: CONQUEST OPLEGVIBRATOR) is mijn vertrouwen in een goede en goedkope versie van de Womanizer W100/pro ongeveer 0,0, dus toen ik de Satisfyer Pro 2.0 in m’n handen kreeg moest ik eerst even goed zuchten. Daar gaan we weer, dacht ik. Maar het mannetje van www.ero-discount.nl had me verzekerd dat deze écht heel dicht in de buurt van de Womanizer W100/Pro kwam. Maar dan ook echt.

satisfyer pro

Ik ben eerst even gaan Google-en op de naam natuurlijk, want hoe kan er nu ineens al een Satisfyer Pro 2.0 op de markt zijn? Waarom had ik er nog nooit van gehoord? Waar is de Satisfyer Pro 1.0? Zijn er al andere bekende toytester die dit speeltje hebben getest en wat vinden die ervan (reviews van bedrijven zelf vind ik altijd wat dubieus, want die vinden alllllles altijd goed, lekker en geil)? Maar… ik vond geen antwoorden op mijn vragen. De Satisfyer Pro 2.0 is er dus ‘ineens’ en wordt, net als de Womanizer W100/Pro in Duitsland gemaakt (of in ieder geval, het bedrijf achter deze Satisfyer Pro 2.0 is Duits). De website (www.satisfyer.com) zelf bestaat pas sinds 29 november 2015, dus we kunnen er voor het gemak wel vanuit gaan dat de Womanizer W100 er eerder was en dat deze Satisfyer Pro 2.0 later kwam (en waarschijnlijk de boel heeft afgekeken van de Womanizer W100) (maar zo gaan die dingen en daar is niks mis mee) (ik ben gek op goed én goedkoop).

Misschien komt de Satisfyer Pro 2.0 wel uit dezelfde fabriek als de Womanizer, maar hebben ze er gewoon een andere naam, andere verpakking, andere vormgeving tegenaan gegooid? Het zou best kunnen en de C.S.I.-vrouw in mij wil dit allemaal wel weten en uitzoeken, maar de testvrouw in mij zegt; ‘Doe dat waarvoor je op aarde bent en dat is in dit specifieke geval het uittesten van de Satisfyer Pro 2.0.’ Who cares wat het verhaal achter dit speeltje is en waar het geld uiteindelijk naartoe gaat? Nou, ik care wel, maar ik vind het teveel gedoe om te achterhalen. Tijd voor een test!

De Satisfyer Pro 2.0 is superheftig

Hij komt gelukkig al opgeladen binnen, dus ik kon ‘m meteen op m’n klit zetten! Okay, toegegeven; ik heb ‘m eerst op m’n vinger gezet, maar toch zeker 10 seconden later meteen op m’n klit. Want… zo op het oog en dus op m’n vinger lijkt deze Satisfyer Pro 2.0 precies, maar dan ook precies te werken volgens het principe van de Womanizer W100/Pro! Op luchtdruk dus! En hoe dat verder precies in z’n werking gaat (van binnen dus), dat is me nog steeds een raadsel, maar dat de Womanizer W100 werkt, dat is zeker (hij kreeg van mij een 10 op de schaal van Luna en was zelfs mijn seksspeeltje van het jaar 2014) (maar hij is nog steeds leuk in 2015) (en 2016).

Maar dan de Satisfyer Pro 2.0. Holy fuck! Die werkt dus inderdaad precies hetzelfde als de Womanizer Pro 2.0, maar veel en veel te heftig. Althans, hij begint veel te heftig en ik had gehoopt dat er nog een zachter standje op zat, maar dat is niet het geval. Ik kan de Womanizer W100 niet harder dan standje 2 op m’n klit ‘hebben’ en de Womanizer Pro niet harder dan standje 4 (de Pro-versie heeft dus een paar extra zachte standjes toegevoegd), maar ik kan de Satisfyer Pro 2.0 dus helemaal niet verdragen. Het is echt veel en veel te heftig.

Poging 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, etc.

Het lijkt wel alsof de Satisfyer Pro 2.0 begint op zo ongeveer standje 3 of 4 van de Womanizer W100 en op standje 6 van de Womanizer Pro. Ik kan dit niet precies vertellen, omdat ik die hogere standjes dus niet op mijn klit kan verdragen. Als de luchtdruk te hoog wordt, of als er dus ’te hard aan m’n klit gezogen’ wordt door een seksspeeltje, dan gaat het irriteren, bijna soort-van pijn doen, ik krijg het gevoel dat ik moet plassen, het is allemaal gewoon té gevoelig en vooral niet lekker.

En bij de Womanizer W100/Pro betekent dit dus dat ik ‘m gewoon lekker op standje 1 laat draaien (in het geval van de W100) en op standje 3 (in het geval van de Pro). Heel af en toe zet ik ‘m 1 standje harder, maar meer dus niet. Nooit. Maar die lichtere standjes zitten dus niet op de Satisfyer Pro 2.0. HUIL! Ik heb alle knopjes geprobeerd! Okay, ik moet niet liegen want de Satisfyer Pro 2.0 heeft maar 2 knopjes; 1 aan-uit-knop en 1 knop om door de standjes te scrollen. Of scrollen, scrollen, scrollen?? Je kan ‘m met die knop harder laten trillen, maar dus niet zachter. Dus als je 10 keer op die knop hebt gedrukt, dan draait hij op standje 11, maar je kan middels die knop niet terug, dus je moet het hele handeltje weer uitzetten met de uit-knop en daarna weer aan om weer op 1 te beginnen en dan met die andere knop weer naar standje 2, 3, etc.! Snap je het nog? Nou, ik niet!

satisfyer pro 2 design

Maar ik wilde me niet laten kennen. Misschien lag het aan de tijd van de maand? Mijn klit (en hele lichaam) is vaak gevoeliger op het moment dat ik ongesteld ben, net ongesteld moet worden, net ongesteld ben geweest, dus ik heb de Satisfyer Pro 2.0 een week lang, elke dag, een poging gegeven. Zonder succes. Hij blijft te heftig.

Ik dacht; misschien moet ik eerst een keertje gewoon zijn klaargekomen, zodat ik de Satisfyer Pro 2.0 voor ronde 2 kan gebruiken? Ook niet. Voor ronde 3; ook niet.

Gevoelige clitoris

Normaal gesproken ben ik erg blij met mijn gevoelige clitoris. Het spreekwoordelijke ‘je hoeft er maar naar te kijken en ik kom al klaar’ gaat wel een beetje op (maar ik ben wel kritisch natuurlijk). Een beetje goede trillingen, een beetje goede orale seks en vooral een beetje ontspanning en ik kom heel gemakkelijk klaar. En dat is dus een zegen! Maar in het geval van deze Satisfyer Pro 2.0 is het een beetje kut. Want ik voel heus wel dat dit speeltje precies hetzelfde werkt als de Womanizer W100/Pro, maar ik kan ‘m dus niet ‘echt’ beoordelen, omdat hij de softere standjes mist.

satisfyer pro 2 waterproof

Conclusie

De Satisfyer Pro 2.0 is het dus niet voor mij. Maar… hij werkt dus wél op precies dezelfde manier als de Womanizer W100/Pro, dus als jouw klit niet zo gevoelig is als de mijne, dan is het zeker wél een aanrader! Want dus, slechts € 39,95!!! En… hij is ook nog eens waterproof (WOW) en dat is de Womanizer W100/Pro niet (en dat is een veelgehoorde klacht van de Womanizer W100/Pro). Dus, heb jij een niet-zo-gevoelige clitoris? Koop dit ding en laat mij weten wat je ervan vond, want daar ben ik echt benieuwd naar!

DE SATISFYER PRO 2.0 IS HIER TE KOOP (€ 44,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Rebecca Verreth schreef:

  Tegen deze toy of de distributeurs ervan bereidt het bedrijf achter de Womanizer momenteel een rechtzaak voor. Chinees plagiaat als dit op de markt brengen is niet fair ten opzichte van de echte innovators, die veel geld en tijd in ontwikkeling en patenten steken, om er dan niet evenredig voor beloond te worden. Patenten verdedigen kost handenvol geld, dus kleinere innovators gaan dan ten onder, jammer!

 2. Matthias schreef:

  Beetje hetzelfde verhaal bij Noir Fontaine, die maakten ook al een remake … Maar naar het schijnt ook niet zo fantastisch ….

 3. Ier schreef:

  Ohjee, wat zonde ! Misschien hebben ze ‘m 2.0 gedoopt om de verwachting te wekken dat ze al langer bezig zijn met het ontwerp/productie?
  Ik snap dat het bedrijf achter Womanizer hier niet blij mee is, maar wat ik me dan afvraag is of het speeltje dus blijkbaar wel een stuk goedkoper gefabriceerd kan worden?

 4. Els schreef:

  Dit vind ik heel interessant om te horen… Ik ben aan het twijfelen om hem te bestellen. Als student is €40 toch niet niks maar al VEEL goedkoper dan de originele womanizer. Alleen jammer als ik hem net als jou niet zou kunnen gebruiken…. Ik ga er nog een weekje over denken en anders koop ik hem en laat ik jou iets weten ! ;)

 5. Jessica schreef:

  Ik heb de ‘gewone’ womanizer en deze Satisfyer ook allebei geprobeerd en met de Womanizer kon ik wel klaarkomen, maar met de Satisfyer niet. De Satisfyer is zo heftig dat m’n clitoris na een minuutje al overgestimuleerd is (althans zo voelt t). En dan kun je nog doen wat je wilt, maar heb je gewoon een dof gevoel tussen je benen voor een dag :(
  Dus ik blijf fan van de echte Womanizer!

 6. Esther schreef:

  Hier wel een absolute fan van de Satisfyer pro 2.0. Het ding kan wel degelijk terugschakelen van hogere naar lagere standjes want er zit een plus- en min-knopje op (zelde systeem als volumetoets van je TV. En waar het mij met een sexspeeltje NOOIT lukte om klaar te komen kan het met dit ding in paar minuten lukken. Idioot is wel dat het ook veel met je geestelijke toestand te maken heeft. Met 50mg oxazepam lukt het om in een laag standje binnen paar minuten te starten aan een rij van oneindige serie orgames tot je er écht geeneen meer verdragen kan. Maar “clean” zit het blijkbaar zó in mijn systeem dat sex vies en verboden is dat je 3 kwartier ermee aan de gang kan en dan NIET komen en beurse klit hebben omdat je te hoge standjes gebruikt in je frustratie. Voorheen was enige werkzame methode altijd de straal van doucheslang (zonder douchekop dus) tegen je klit laten spuiten. Maar nu kan je een orgasme als slaapmutsje gebruiken. Geen vieze vingers waarmee het toch niet lukt. Dus voor vrouwen bij wie technisch alles wel werkt (dus ongewild kutspasmes krijgen tijdens romantische film ( geen porno)) maar voor de rest met sex met een partner er niet in slagen zelfs niet als je jezelf een handje helpt en grof geweld en privacy nodig hebt om te komen is dit ding ideaal. En hij kent écht heel zachte standjes ook voor het geval je het niet alleen voor ontlading ff snel willen afhandelen maar een tijdje “genieten” en opvoeren. Echter wel goede plaatsing vereist en ontspannen geest (borreltje misschien? niet ieder slikt zware benzo’s ) voor nodig maar dan brengt ie je binnen paar minuten naar 7de hemel (haha… keukenwekker gebruikt om te timen). Stomverbaasd over hoe makkelijk merendeel van de vrouwen hier komt en dit apparaatje te heftig vind. Ik vind het een wereld-ontdekking!!! Maar blijkbaar wèl alleen voor specifieke doelgroep!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.