VIBRATOR REVIEW #182, MAE B. LOVELY VIBE, LACED

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Laced
Producent: Mae B.
Prijs: € 59,99
Formaat: 155 mm x 25 mm x 40 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AAA batterij
Het verkooppraatje: ‘Deze ergonomische vibrator Laced is naar het uiteinde toe breed uitlopend en heeft stimulatieribbels. De sterke, superstille motor regelt vier vibratiestanden in drie snelheden. Deze luxueuze, naadloze vibrator komt uit het assortiment van het exclusieve label Mae B.
Is dat ook zo? Ik ben er niet zo heel erg happy mee.
Score: 6 –

mae-b-lovely-vibe

“Hij stinkt”, zeg ik tegen de echtgenoot als ik de Laced van het merk Mae B. uit z’n verpakking haal.”
“Ja, dus?”, zegt de echtgenoot.
“Ja, dus gaan we ‘m niet testen, dan maar geen vibrator review van deze.”
“Waarom niet?”
“Ja, ik loop altijd te preken op m’n site en op lezingen dat je geen speeltjes in je kut moet stoppen die stinken, dus dan moet ik het vooral ook zelf niet gaan doen.”

“Er staat toch op de verpakking dat-ie ‘body safe’ is?”
“Ja, waarom stinkt-ie dan? Speeltjes die voor 100% uit siliconen bestaan stinken niet. Er staat trouwens nergens welke materialen er precies in zitten. ‘High grade silicone’, staat er, maar het kan net zo goed zijn dat dit maar 1 onderdeel is van de samenstelling.”
“Hij voelt toch goed aan en dat gedoe met die weekmakers geldt pas als je meer dan 2 uur per dag met een vibrator in je kut zit en daar zit jij nog lang niet aan, dus.”
“Dus wat?”
“Je rookt ook af en toe een sigaret en je drinkt een wijntje en dat is ook niet goed voor je, dus je moet gewoon niet zo zeiken.”
“Ik doe er wel even een condoom om.”

Want… Vibrators van LELO stinken niet. Vibrators van Svakom stinken niet. Vibrators van Fun Factory stinken niet. Vibrators van Jimmy Jane stinken niet. Vibrators van Je Joue stinken niet. En deze vibrator van Mae B. stinkt. Of eigenlijk is het niet stinken, hij ruikt gewoon heel sterk naar een soort muffig parfum. En dan vraag ik me af; waarom? Zijn er geurstoffen doorheen gegooid om andere geurtjes te maskeren? Zitten er bepaalde chemische stoffen in die niet goed zijn voor mijn lichaam? Ik lees op heel veel sites (en trust me, ik heb heel veel sites gelezen over dit onderwerp) dat het niet okay is als een seksspeeltje stinkt. Dat je ‘m dan niet moet gebruiken (maar ja, als je speeltjes online bestelt, dan kun je geen geurtest doen en dan ga je toch af op wat de verkoper zegt dat er op de verpakking staat). Maar als een speeltje stinkt, dan moet je ‘m ook niet gebruiken, daar blijf ik bij.

Het werd dus een test met een condoom erom dus, just to be sure, want de Mae B. ziet er wél zeer appetijtelijk uit qua vorm; hij heeft een lekkere brede top met ribbel en is dus zeer geschikt voor een G-spot-stimulatie (een beetje een knots)! Hij voelt ook lekker zacht aan en… ook al vibreert-ie d.m.v. 2 AAA-batterijtjes (en dat vind ik eigenlijk een beetje jammer voor een speeltje van € 59,99); hij vibreert behoorlijk hard en diep. Zeker niet oppervlakkig, dus ook zeker een orgasme van mijn kant (okay, de echtgenoot gebruikte ook tegelijkertijd z’n tong, maar het was een zeer geslaagde joint effort).

De Laced heeft 1 knop en met die knop zet je ‘m aan (1 keer drukken) en scroll je door het vibratiemenu (er zijn 7 vibratiepatronen). Als je de Laced uit wil zetten houdt je de knop 4 seconden ingedrukt. Easy does it. De knop zelf is een soort plastic edelsteen en dat zou er misschien heel chique uit moeten zien, maar vind ik zelf wat goedkoop tonen. Het doorzichtige plastic dat gebruikt wordt voor de ‘edelsteen’ zit ook in het uiteinde van de vibrator, maar waarom? Het licht niet op, het zorgt voor een onnodige ribbel tussen het zilveren plastic en het paarse plastic (dus een stukje dat lastig schoon te maken is) en, nou ja, misschien vond de vormgever het mooi om naast het lila van de vibrator en zilver van het handvat ook nog een andere kleur te gebruiken? Dat kan. Ik vind het onnodig.

maeb-vibrator

Ook onnodig is het om je logo of merknaam IN de vibrator te stansen. De Laced heeft de merknaam ‘Mae B’ onderaan in het paarse siliconen gestanst (net als het CE-keurmerk en een tekentje dat je de vibrator niet in de vuilnisbak mag gooien). Ook de LELO Insignia-lijn doet dit en ik begrijp het gewoon niet. Ik begrijp dat je je logo op je vibrator wil zetten, maar door ‘m erin te stansen zorg je ervoor dat een stukje van de vibrator moeilijker schoon te maken is (je mag er een tandenborstel bijpakken!).

Oh, en nu ik toch aan het klagen ben… er staat in het promotiepraatje van de Laced dat het een ‘naadloze’ vibrator is, maar eh, er is volgens mij toch écht een naad te zien (niet dat het mij uitmaakt dat er een naad op m’n vibrator te vinden is (er zitten immers ook ribbels), maar adverteer er dan niet mee).

De Laced krijgt een mager zesje, puur en alleen omdat hij qua vorm en trillingen wél goed is. Verder vind ik ‘m te duur (voor een speeltje dat op batterijen werkt) en teveel stinken (waardoor ik toch echt ga twijfelen over het materiaal waarvan-ie gemaakt is).

DE LACED VAN MAE B. IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.