SVAKOM HEDY – MASTURBATOR REVIEW #553

Het is weer tijd voor een sekstoy review van een seksspeeltje voor mannen! Dus iedereen met een piemel opgelet! En trouwens, iedereen zonder piemel ook, want de Svakom Hedy is een heel betaalbare sekstoy waarmee je iemand met een penis een plezier zou kunnen doen! Ik stuurde een doosje met 6 van deze ‘mini masturbatie eitjes’ naar vriend L. en hieronder lees je zijn review!

Naam: Svakom Hedy (mini) masturbator
Producent: Svakom
Prijs: € 6,95
Formaat: 18 x 3,4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: TPE
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Perfect voor discrete masturbatie of om mee te nemen op reis.’
Is dat ook zo: Jazeker!
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van svakom hedy masturbatie eitjes

Aan de korte tijd dat ik voor Luna af en toe een seksspeeltje voor mannen test heb ik al een paar favorieten overgehouden. En bij de speeltjes die voor mij bovenaan staan horen de wegwerp masturbator eieren van Tenga. Simpel, goedkoop en gewoon erg lekker. De prijs is leuk, het product is leuk, de ervaring is leuk. En als je er goed voor zorgt gaan ze best een paar keer mee (check: TENGA EGG’S – MASTURBATOR REVIEW #497). En dan denk je dat daarmee de kous af is, wat kan er in godsnaam nog verbeterd worden aan een simpele wegwerp masturbatie sleeve?! Als jij jezelf al maanden dezelfde vraag stelt dan heb ik nu de review van de Hedy masturbators van Svakom die ik ontving van Luna voor je.

Een heel kleine afknapper van te voren is de naam: Hedy. Die mag je ook gelijk weer vergeten en als je toch graag je masturbatie sleeve een naam geeft dan bedenk je er gewoon zelf een.

De verpakking van de Hedy Mini Masturbator

Ik ontving de Hedy Male Masturbators per 6 verpakt in een mooi vormgegeven doosje. Maar ze zijn ook gewoon per stuk los te koop, net als de Tenga eieren. Mocht jij je half dozijn Hedy Male masturbatie sleeves in dezelfde doos als ik geleverd krijgen: de doos is discreet en je kan er zo mee over straat.

Dit is een afbeelding van de verpakking van de svakom hedy

De verpakking waarin mijn test masturbators kwamen was grotendeels zwart met op de buitenkant drie versies van de Hedy. Babyblauw, wit en roze. Ik had het niet meteen door maar onder het plaatje staat ‘color’ en in dit geval een roze rondje. Wat bleek; ik heb 6 dezelfde Hedy’s ontvangen dus ik heb maar één van de drie soorten kunnen testen. De drie verschillend gekleurde Hedy’s hebben elk een andere structuur aan de binnenkant en als ik via Luna ooit de 2 andere kleuren ook kan testen dan vul ik deze review aan.

Dit is een afbeelding van hedy详情页q 9 5
Best gaaf dat ze daar bij Svakom hebben gekozen voor de kleuren van de transgender vlag!

Om het allemaal nog iets verwarrender te maken: de witte Hedy Mini Masturbator is ook verkrijgbaar in een bruine verpakking.En vooruit: als we het toch hebben over verwarrende zaken: deze masturbatie eieren van Svakom worden ook in de markt gezet als ‘Svakom Ice-Cream’ met de reclamezin: ‘Just for fun, not to eat.’ In een doos die iets minder smaakvol is maar waarmee je in de Jamin nog wel wegkomt.

Dit is een afbeelding van verpakking svakom hedy masturbatie ei ijsco

Eerste indruk van een Svakom Hedy masturbatie ei

Waar een Tenga-ei er echt uit ziet als een ei, is een Svakom Hedy-ei meer een langgerekt ei te noemen. Om het ei zit net als bij de eitjes van Tenga een wrapper van plastic die de boel hygiënisch afsluit, voorzien van een handleiding in plaatjes. Hoe moeilijk kan het zijn om een masturbator als deze te gebruiken zou je denken, maar ze wijzen je er ook op dat als je de Hedy wast en daarna opbergt in het ei, je hem meerdere keren kan gebruiken. Of zoals ze het zelf schrijven: ‘It is recommended to use Hedy for 5 times. Wash and place in package for multiple times usage.’

Hoe ziet een Hedy masturbatie sleeve er uit?

Als je de plastic wrapper verwijdert en het ei opent dan komt de Hedy masturbatie sleeve tevoorschijn. Een, in mijn geval, roze masturbatie huls gemaakt van zacht TPE. De sleeve is zo’n 8,5 cm lang en het materiaal rekt voldoende om over ieder formaat pik geschoven te worden. De buitenkant van de Hedy is voorzien van ribbels in de lengterichting.

Dit is een afbeelding van hedy详情页q 9 5

Een masturbatie sleeve als de Hedy mini masturbatie sleeve heeft een perfect formaat om discreet mee op reis te nemen of in het nachtkastje te bewaren.

Een masturbator of een blowjob?

Er zijn dus 3 varianten van de Hedy te koop: de Blowjob, de Real Deal en Vanilla Love. Het liefst had ik alle drie de Hedy masturbators getest en een vergelijking gedaan. Maar ja, ik had alleen de Blowjob versie… 6 stuks… dus echt klagen mocht ik niet.

Voordat ik het vergeet (en je kan het zelf ook zien op het plaatje); de drie versies van de Hedy masturbator verschillen niet alleen van kleur maar ook van structuur aan de binnenkant.

De roze Blowjob masturbator heeft aan de binnenkant ribbels die haaks op elkaar staan. De babyblauwe Real Deal masturbator heeft bolletjes en ribbels aan de binnenkant en de witte Vanilla Love masturbator heeft stekeltjes.

Ook hier heeft Svakom zelf iets zinnigs over te zeggen: ‘Hedy is made of ultra soft TPE material with super real inner structure. Looks like an ice cream, this is for discreet carrying, and meanwhile you will feel so sweet.’

Ehhhhhhh… en in de tussentijd voel je je zo zoet? Ik weet ook niet altijd wat ik moet schrijven bij een seksspeeltje… maar die tekstschrijver van Svakom had er wel iets meer energie in mogen stoppen.

Dit is een afbeelding van svakom hedy masturbator vrolijk pasen

De test: hoe duurzaam is de Hedy Male Masturbator?

Wat zou jij doen als je gratis en voor niks 6 identieke masturbators in je schoot krijgt geworpen? Je gaat los natuurlijk!! Gaat er één stuk dan zijn er nog vijf over!

Dus dat heb ik gedaan. Vorig weekend was ik op zaterdag vroeg thuis van een hapje eten in de stad. En ik was geil. En ik ’testte’ de Hedy masturbator van Svakom 2 keer. En zondag in totaal 3 keer, of nee, dat is niet waar. Het eitje van Svakom heb ik zondag 2 keer getest en de laatste keer was het een eitje van Tenga om het verschil te voelen. En dat verschil zat hem niet zo in het gebruik maar meer na het eerste gebruik.

Een Tenga ei en een Svakom ei lijken qua materiaal identiek op het moment dat je ze net openmaakt, maar bij de Tenga eieren vond ik na eenmalig gebruik dat het materiaal wat zwakker aanvoelde, wat dunner. De Hedy masturbatie sleeve bleef goed in vorm, ook na meer keren gebruik. Ik heb zelfs de sleeve over mijn vuist getrokken, mijn hand uitgestrekt en het materiaal bleef heel en behield zijn oorspronkelijke strakke vorm.

Ik heb 1 Svakom Hedy ei uiteindelijk zo’n 7 keer gebruikt. Ik denk dat ik de gebruiksduur waarschijnlijk nog wat langer zou kunnen rekken, maar het leek me beter van niet. Ik heb er immers genoeg in huis.

Is de Svakom Hedy het beste masturbatie ei?

De Hedy male masturbator voelt lekker. Erg lekker. De ribbels aan de buitenkant voelen prettig in je hand. Maakt het echt een verschil bij de sensatie om je pik? Nee, dat denk ik niet, maar het voelde goed in vergelijking met een sleeve zonder structuur aan de buitenkant.

En de binnenkant? Eerlijk is eerlijk; de structuur aan de binnenkant doet voor mij tot nu toe niet zoveel. Tot nu toe bij geen enkele masturbatie sleeve. Ik vind het belangrijk dat een sleeve strak zit of strak aangeknepen kan worden. Door een apparaat of, in dit geval, door een hand. Het is juist de afwisseling van strak en minder strak die voor mij het verschil maakt. Al ben ik wel nieuwsgierig naar de stekels van de Hedy Vanilla Love masturbator.

Dit is een afbeelding van svakom hedy review test

Na gebruik kun je de sleeve eenvoudig binnenste buiten keren waarna je hem kunt reinigen. Dit kan je doen met een toy cleaner, maar je kunt hem ook onder de (warme) kraan afspoelen met een milde zeep en dan laten drogen.

Conclusie

Ik ben écht fan van dit soort ‘do it yourself’ masturbatie eieren. Het materiaal TPE neemt snel je lichaamswarmte aan, het geeft een lekker gevoel, je hebt zelf veel controle en je kan precies bepalen wanneer je klaarkomt. En niet te vergeten: het wordt niet zo’n troep en ruimt gemakkelijk op. Als je als man nog nooit iets anders dan je hand hebt gebruikt dan zou ik zeker een keer een masturbatie sleeve gebruiken.

Of een Hedy masturbator beter is dan een Tenga ei, dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Ze zijn allebei verdomde goed en lekker. Er zit wel een klein verschil in de prijs; een Tenga ei kost € 7,95 en een Hedy ei kost € 9,90, maar voor dat geld zou ik zeggen; koop ze allebei, kijk of je verschil voelt en laat het me weten.

EEN SVAKOM HEDY EI KOOP JE HIER (€ 6,95) >>

EEN TENGA EI KOOP JE HIER (€ 7,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. DP schreef:

  L, leuk zo’n egg review met Pasen en leerzaam. Ik had nog nooit van een transgender vlag gehoord (shame on me), een gemis in mijn algemene ontwikkeling.
  Wel een vreemde product omschrijving van Svakom, looking like ice cream? en ik zou eerder naughty dan sweet gebruiken maar wie ben ik.
  Ook weer een super toffe foto met de ice(ing) on the easter cake!
  Ik ga straks de jaren 80 slogan maar eens tot leven brengen….”Breek de dag, tik een Tenga-eitje”, Happy Easter.

 2. Sandra schreef:

  Wat een toffe review, als ik een penis had, zou ik hem accuut willen proberen.

 3. Lisa schreef:

  Weer iets wat op het lijstje kan om mijn vriend af en toe te verrassen in bed ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.