SATISFYER MR. RABBIT – VIBRATOR REVIEW #549

Naam: Satisfyer Mr. Rabbit
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,95
Formaat: 22 x 4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘De Mr. Rabbit Vibrator van Satisfyer is een krachtige, moderne vibrator van extra zacht siliconen. Deze tarzan vibrator heeft een gebogen top en zachte clitorisstimulatie die de clitoris en G-spot tegelijkertijd zullen stimuleren.’
Is dat ook zo: Zekers
Cijfer: 8

Dit is een afbeelding van satisfyer mr rabbit vibrator review

Satisfyer kwam onlangs met haar eerste, eigen vibrator-collectie op de markt! Nou ja, eigen, eigen? Ze kopieerden 6 succesmodellen van Fun Factory en eentje van Mystim (een ander Duits merk) en tadaaaaaa; ineens waren er 7 goede, veilige en betaalbare op de seksspeeltjesmarkt. In deze review bespreek ik de knalroze Mr. Rabbit, een, de naam zegt het al ‘rabbit vibrator’ oftewel een ‘Tarzan’ of zoals ik ze zelf eigenlijk altijd noem; duo-vibrator!

Ik schreef al eerder reviews over de andere Satisfyer Vibes en die kun je lezen door hieronder te klikken. Hoeft niet. Mag wel. En in die andere reviews staan waarschijnlijk ook weer algemene dingen over deze vibrator-collectie die ik niet in deze review zal vermelden. Want dat is reviewen vaak; een hoop van hetzelfde. Gewauwel hier. Gewauwel daar. En over het algemeen kan ik m’n reviews samenvatten in; 1. supergoed, kopen, 2. superkut, niet kopen 3. mwaaaaaaaah, middelmatig, zie zelf maar wat je doet, kan mij het schelen en 4. budgettopper!

SATISFYER MASTER – VIBRATOR REVIEW #548
SATISFYER PETTING HIPPO – VIBRATOR REVIEW #547
SATISFYER FLOWER POWER – VIBRATOR REVIEW #518
SATISFYER YUMMY SUNSHINE – VIBRATOR REVIEW #529

De Satisfyer Mr. Rabbit uit deze review valt trouwens in de categorie 4.

De verpakking van de Satisfyer Mr. Rabbit

Ook voor de verpakking van de Mr. Rabbit hebben ze weer voor een lekkere hysterische kleurencombinatie gekozen; de knalroze Mr. Rabbit knalt van het groene doosje af! Een frisse en vrolijke dame staat dansend en met haar ogen dicht op een zwart-wit-foto, dus dan weet je het wel; dikke party met de Mr. Rabbit! In de doos tref je de duo-vibrator, een magneet-USB-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing en een veiligheidsvoorschrift.

Dit is een afbeelding van verpakking mr rabbit satisfyer

De Satisfyer Mr. Rabbit vs de Fun Factory Lady Bi

Ja, en ook in deze review ga ik de Satisfyer vibe vergelijken met het origineel. In het geval van deze Mr. Rabbit heeft de Lady Bi van Fun Factory model gestaan (FUN FACTORY LADY BI – VIBRATOR REVIEW #257).

Dit is een afbeelding van lady bi fun factory vs satisfyer mr rabbit

Ik verbaas me toch iedere keer weer over de totale schaamteloosheid van het kopieeren, want niet alleen de vorm is haast 1 op 1 gekopieerd, maar ook de naam Mr. Rabbit is een hele dikke fuck you in your ass naar de Lady Bi. Ongelooflijk. Maar goed, dat zal de meeste consumenten geen ene flikker schelen, want de Lady Bi kost € 119,95 en de Mr. Rabbit € 49,95. En een verschil van 70 euro, ja, dat kan de consument zeker wel schelen.

Zoals je op de foto kan zien is de Mr. Rabbit niet helemaal hetzelfde (waarschijnlijk hebben ze net genoeg verandering aangebracht in de vormgeving van de Satisfyer vibes zodat ze een eventuele rechtzaak zullen winnen). Het grootste optische verschil tussen de Mr. Rabbit en de Lady Bi is het clitorale gedeelte. De Lady Bi heeft best bijzonder, breed en stevig clitoraal gedeelte. Dit is een vorm waar je van moet houden en die moet passen bij je lichaamsvorm. Ik denk niet dat iedere vulva hierop ‘past’. De Satisfyer Mr. Rabbit heeft voor een wat algemenere vorm gekozen qua clitoraal gedeelte. Het is kleiner, minder breed en ook flexibeler. Ik denk dat deze vorm meer mensen zal aanspreken zo op het oog, maar ik denk ook dat meer vulva’s hier op aan sluiten qua pasvorm.

Dit is een afbeelding van satisfyer mr rabbit vs fun factory lady bi

Welke vorm is ‘beter’?

Persoonlijk vind ik de Lady Bi lekkerder qua vorm. Alles, dus zowel de staaf als het clitorale gedeelte is net wat meer geprononceerd. Wat steviger. Zelfs als ik de Lady Bi niet aanzet qua trillingen, dan nog zou ik een orgasme kunnen krijgen, puur door het speeltje in en uit me te bewegen (het klit-gedeelte wrijft dan ook over m’n klit). Dit heb ik minder met de Mr. Rabbit, omdat het klit-gedeelte wat minder stevig is. Ook is de ‘hobbel’ van de Lady Bi iets breder (14 vs 13 centimeter). Zowel de Lady Bi als de Mr. Rabbit hebben ‘swirls’ over de staaf lopen, maar daar voel ik in de praktijk niks van.

Hoewel ik persoonlijk de Lady Bi dus qua vorm meer kan waarderen wil dat helemaal niet zeggen dat de Mr. Rabbit slecht is qua vorm. Integendeel! De vorm is zelfs beter dan die van, eh, pak ‘m beet 50% van de duo-vibrators. De spitse top zorgt ervoor dat je ‘m gemakkelijk in kunt brengen en de onderste hobbel zorgt ervoor dat je toch een ‘goed gevuld gevoel’ hebt. Heel goed afgekeken van Fun Factory!

Dit is een afbeelding van handvat mr rabbit satisfyer

Oh, en wat ze ook heel goed hebben afgekeken bij Fun Factory; het handvat. Vibrators met handvat; altijd +1!

De trillingen van de Satisfyer Mr. Rabbit

Het is een beetje lullig van me, maar; HOERA! De Fun Factory Lady Bi trilt veel en veel en veel beter dan de Mr. Rabbit! Thank GOD! Iets wat ze niet hebben gekopieerd, want; waarschijnlijk te duur! De Fun Factory Lady Bi heeft namelijk 2 motoren en de Mr. Rabbit maar 1!

De 2 motoren van de Lady Bi kun je afzonderlijk van elkaar aan- of uitzetten en dus ook in verschillende ritmes laten trillen en dat, lieve lezers en lezeressen, dat is een zeer prettige feature bij een duo-vibrator. Je kan met deze optie de 2 motortjes in een soort cadans laten trillen en met zo’n cadans kan ik vaak prima klaarkomen (lees; constante trillingen op m’n klit en een patroon in m’n kutje).

Dit is een afbeelding van satisfyer mr rabbit vibrator test

Maar! De Mr. Rabbit heeft helemaal geen verkeerde trillingen, laat dat ook even duidelijk zijn. De trillingen worden alleen niet zo goed doorgeven aan het clitorale gedeelte als bij de Lady Bi en dat is logisch, want de Lady Bi heeft een geheel eigen motor voor dat clitorale gedeelte!

Stel, er was geen Fun Factory Lady Bi

Maar is de Satisfyer Mr. Rabbit een goede duo-vibrator? Gewoon zo. Gewoon op zichzelf, zonder dat je er de Lady Bi naast legt? Ja! Dat is-ie! Hij heeft hele lekkere, diepe trillingen (die dus niet zo goed worden doorgegeven aan het clitorale gedeelte, maar zeker wel genoeg om heel veel te voelen in je klit), hij heeft een goede, geile vorm, hij heeft een handvat, hij is oplaadbaar via USB, hij is 100% waterproof, hij is gemaakt van siliconen en hij heeft 12 vibratiestandjes, waarvan 6 steady en 6 patronen. Kan ik met de Mr. Rabbit een orgasme krijgen? Jazeker! Nooooo problem at all! Kan ik de Mr. Rabbit aanraden als ‘eerste duo-vibrator’? Jazeker, al is de onderste bobbel misschien iets te fors voor sommige vagina-bezitters.

Dit is een afbeelding van mr rabbit satisfyer vibrator test review

Conclusie

Door zo schaamteloos te kopiëren vragen ze er daar bij Satisfyer zelf om om vergeleken te worden met de Fun Factory-vibrators. En soms pakt dat bijzonder goed uit (in het geval van de Satisfyer Master) en soms moet je je meerdere (betere) erkennen, zoals in het geval van deze Mr. Rabbit. Maar! En dit is een HELE GROTE MAAR! De Mr. Rabbit is helemaal geen slechte duo-vibrator. Integendeel. Voor dat geld (€ 49,95) haal je zelfs een héle goede duo-vibrator in huis. Het is alleen geen Lady Bi.

DE SATISFYER MR. RABBIT IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Cindy schreef:

  Je bent er maar druk mee, met die satisfyer vibrators. Ik vind ze er heel mooi uitzien, maar twijfel nog tussen die gele en deze heeft ook wel wat.

  • Luna schreef:

   Die Yummy Sunshine en deze Mr. Rabbit zijn natuurlijk 2 verschillende toys (gewone vibrator en duo-vibrator)… allebei goed hoor! :-)

 2. Anne schreef:

  Je denkt echt dat deze bij meer vrouwen past? Ik heb namelijk de miss bi moeten weg gooien wegens ‘niet gepast’ :( Spijtig dat de miss bi of lady bi niet bestaat in enkel het inwendig gedeelte..

  • Luna schreef:

   De Miss Bi heeft een heel groot, plat clitoraal ding… dat die niet past, dat snap ik… deze Mr. Rabbit heeft een behoorlijk basic clitoraal ‘armpje’ en hij is erg flexibel… die van de Lady Bi is best breed en een stuk minder flexibel…

   • Anne schreef:

    Is miss bi en lady bi dan niet hetzelfde aan de buitenkant? Spijtig geld als het niet past of het tegenvalt. Hier nu ook aan het twijfelen over de we vibe tango en de doxy 3 na tegenvallende sway vibes n°1 en een ‘gewone bullet’. Beide opgegeven wegens teveel trillingen in de handen :(

  • R. schreef:

   Ik heb dus ook een Miss Bi die echt niet lekker en zelfs ellendig zit. Ik vind hem te duur om weg te gooien maar gebruik hem eigenlijk nooit. Ik vraag me af of de Lady Bi wat betreft de pasvorm misschien beter was geweest. Ik durf het er alleen niet meer op de gokken om er eentje aan te schaffen. Wel fijn dat er nu goede goedkope kopieën op de markt zijn. Mocht het toch niks voor je zijn, dan heb je niet zo veel geld weggegooid. Ik wil graag een niet duo vibrator en begin nu serieus te twijfelen tussen een mooie sexy zwarte Fun Factory Tiger én de gele Yummy Sunshine… “Duur en sexy” versus “goedkoop en zomers” Groetjes Rian

   • Anne schreef:

    Hier liggen er al een aantal klaar om weg te gooien. Ik moet ze eerst plat krijgen, en dat is bij sommige niet zo gemakkelijk/snel. Ik ben buiten de duo’s nochtans wel blij met de fun factory’s, bv de moody en de stronic. Hier staan ook de tiger en de sunshine op het verlanglijstje :)

 3. Sandra schreef:

  Een rabbit / duo of Tarzan vibrator heeft mij nooit echt interessant geleken. Ook deze, hoe goed hij ook gereviewd is laat ik aan mij voorbij gaan.

  • Luna schreef:

   Snap ik! Het is altijd even zoeken en soms passen ze gewoon niet lekker… daarnaast; ik wil zelf kunnen bepalen wat ik op m’n klit voel en wat ik intern voel… dat is makkelijker met 2 losse toys :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.