SATISFYER MASTER – VIBRATOR REVIEW #548

Naam: Satisfyer Master
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,95
Formaat: 16,5 x 4,7 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘De Master Vibrator van Satisfyer is een grote, krachtige vibrator. Deze vibrator met een maatje meer heeft een extra zachte siliconen schacht met een ronde eikel.’
Is dat ook zo: De wereld heeft meer siliconen schachten en ronde eikels nodig
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes master review vibrator

I’m on a sextoy-rollllllll! De vibrators van Satisfyer (de Satisfyer Vibes-collectie) zijn absoluut geen straf om te testen. Ik kreeg ze alle 7 (thank you Satisfyer!!) en eigenlijk zou ik me er heel gemakkelijk mee af kunnen maken door te schrijven; ‘alle 7 zijn het zeer goede kopieën van Fun Factory, maar dan de helft goedkoper.’ Maar… ik kies er toch voor om ze allemaal te bespreken, kan mij het schelen. De grootste toy uit deze Satisfyer Vibes-collectie is de Master en ik denk dat ik die ook het allerlekkerst vind.

Met het reviewen van deze Master uit de Satisfyer Vibes-collectie ben ik over de helft het reviewen van de totale collectie! Ik testte al eerder de Yummy Sunshine (lees: SATISFYER VIBES YUMMY SUNSHINE – VIBRATOR #529), de Power Flower (lees: SATISFYER – VIBES POWER FLOWER – VIBRATOR REVIEW #518) en de Petting Hippo (lees: SATISFYER PETTING HIPPO – VIBRATOR REVIEW #547). Mocht je bepaalde informatie in deze review van de Master missen, check dan vooral ook even m’n vorige reviews, want sommige dingen gelden voor alle toys in de Satisfyer Vibes-collectie!

De verpakking van de Satisfyer Master

Over de verpakkingen van de Satisfyer Vibes is eigenlijk best goed nagedacht. Als je alle vibrators achter elkaar legt, dan heb je een regenboog aan kleuren (okay, okay, groen en blauw missen, maar het ziet er vrolijk uit), maar ook als je de verpakkingen naast elkaar legt, dan krijg je écht een regenboog. Ik snap heel goed dat winkeliers er voor kiezen om deze collectie in hun assortiment opnemen en ik snap ook heel goed dat klanten gemakkelijk met 1 of 2 van deze vibrators naar huis gaan (Frank Govers: ‘Ik hou van mooie kleuren!!!!!’). Op de achterkant van de verpakking staat trouwens altijd een afbeelding van de vibrator in een 1:1 formaat. Vind ik leuk en vind ik slim. In de doos tref je de vibrator, een magneet-USB-oplaadsnoertje, een foldertje met wat veiligheidsinformatie en een gebruiksaanwijzing.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer master vibrator review test

De Master vs de Big Boss

En zoals bij alle vibrators uit de Satisfyer Vibes-collectie is het niet meer dan normaal dat ik ‘m vergelijk met ‘het origineel’! In het geval van de Satisfyer Master is dat de Fun Factory Big Boss. En… als je hier al wat langer meeleest, dan weet je dat de Big Boss mijn favoriete vibrator uit de Fun Factory-collectie is. Waarom? Nou, omdat-ie BIG is natuurlijk! Lees anders: VIBRATOR REVIEW #322: FUN FACTORY BIG BOSS G5.

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes master vs fun factory big boss

Zoals je op de foto kunt zien zijn de Master en de Big Boss bijna identiek. De eikel van de Big Boss heeft een deukje dat de Master niet heeft en de Big Boss is onder de eikel ietje breder. Maar de Master heeft een bredere kop (4,5 vs 4 centimeter) en ja, door die bredere kop heeft de Master het wat mij betreft ‘gewonnen’ van de Big Boss. Was het een wedstrijd dan? Nee, niet echt, maar ik heb er in bed wel een soort van wedstrijd van gemaakt. Game on, bitches!

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes master big boss fun factory review test vibrator
Zoals je kan zien; de lasnaad (gietnaad) van de Satisfyer Master is ook te zien (niet zo heel mooi).

De knopjes van de Satisfyer Vibes

Iets wat qua kopiëren niet helemaal lekker is gegaan zijn de knopjes van de Satisfyer Vibes, want de Fun Factory -speeltjes hebben veel betere en mooiere knopjes. De knopjes van Fun Factory liggen bovenop het handvat en zijn dus heel goed te voelen. De knopjes van de Satisfyer Vibes zijn een beetje verzonken in het siliconen en je kan ze wel een beetje voelen, maar als je eenmaal bezig bent dan wil je nog wel eens op het verkeerde knopje duwen en… ze hebben de aan-en-uit knop in het midden geplaatst. Niet heel handig. Knop-technisch zou Fun Factory dus winnen.

Dit is een afbeelding van knopjes van de satisfyer master

De kleur van de Satisfyer Master

Ik begrijp persoonlijk de kleurkeuze van de Master niet zo. Hij is ‘huidkleurig’ en daarmee bedoel ik dus de huidkleur van een blank, wit mens. Ja, dit valt niet echt heel erg correct uit te leggen (en ik ben ook altijd heel bang het ‘fout’ te zeggen), maar het is een apart kleurtje voor een vibrator binnen deze collectie als je het mij vraagt. Alles is zo gezellig en blij en dan ineens zo’n groot en ‘huidkleurig’ ding. Misschien is ‘leverkleurig’ een betere benaming. Anyway; ik denk niet dat deze kleur echt aanspreekt, aan de andere kant; who cares about the color!?

Nou ja, eigenlijk maakt de kleur wél een beetje uit, want hoe fucking geil ik mijn zwarte Fun Factory Big Boss ook vind; dat zwarte siliconen trekt wel veel stof aan en dat ziet er meteen een stuk minder geil uit. Maar; who cares about the dust als je geil bent? Niemand!

Wat ik helaas wel moet toegeven; het siliconen dat Satisfyer gebruikt is gladder en voelt daardoor een stuk lekkerder aan. Fun Factory gebruikt best stroef siliconen (en daardoor trekt het ook meer stof aan dus).

Maar… de toys van Fun Factory worden in Duitsland gemaakt en niet in China, zoals de Satisfyer Vibes dus qua milieu, CO2-uitstoot, ecologische voetafdruk en zielige Chinese kinderhandjes die printplaatjes aan elkaar moeten solderen kies je beter voor de Big Boss.

Dit is een afbeelding van de satisfyer master vibrator review
Stukje Keukenhof naar de mensen toe!

Maar hoe trillen ze en hoe verschillen ze?

Ik heb ze naast elkaar in hetzelfde ritme (ze hebben allebei 12 dezelfde standjes (6 patronen, 6 steady) laten trillen en ik kon geen verschil voelen. Heel misschien, heel misschien is de Big Boss ietsje harder, qua felheid (in de hardere standjes) en de Master ietsje dieper, milder (en dus, ik durf het niet te zeggen; beter) (aaaargh). Ze hebben allebei trouwens precies dezelfde vibratiepatronen (die ook nog eens in dezelfde volgorde worden gepresenteerd).

De toys beginnen allebei op standje 3 te trillen als beginstand. Het enige verschil tussen de Satisfyer Vibes en de Fun Factory-vibrators is het loopje waarin ze trillen. Satisfyer gaat gewoon van 1 tot 12 en van 12 tot 1 door op de plussen en de minnen te drukken. Als je bij 12 bent, dan moet je op het –knopje drukken, anders blijft-ie in 12 hangen. Bij Fun Factory ga je van 12 naar standje 7 als je op het +-knopje drukt. Hoop ingewikkeld technisch gewauwel dat je gewoon zelf moet ervaren om het te begrijpen. Voor mij zijn beide knopjes-systemen prima (als je het eenmaal door hebt).

De trillingen in combinatie met de breedte van de toy (de schacht) én die brede kop van de Master maakt het tot een topspeeltje voor mij. Als ik heel eerlijk ben en dat ben ik, aaaaaargh, zou ik momenteel liever de Master erbij pakken dan de Big Boss, omdat die kop mijn G-spot op de een of andere manier net iets beter weet te stimuleren en de trillingen zijn net ietsje beter, lekkerder. Maar… de verschillen zijn minimaal. Ik vind het sowieso gewoon fijn om klaar te komen met een grote toy in me (ik stimuleer ook m’n clitoris, want van alleen een toy in me kom ik niet zo gemakkelijk klaar) en wat dat betreft zijn ze gewoon allebei heel fijn. Had ik al gezegd dat je wel HEEL VEEL glijmiddel ‘moet’ gebruiken?

Dit is een afbeelding van satisfyer master vibes vibrator review test

Conclusie

Ik zou nu heel flauw kunnen zijn en wat punten aftrek kunnen geven voor het feit dat de Master een kopie is van de Fun Factory Big Boss, maar dat doe ik niet. Sowieso is mijn puntensysteem een momentopname en op dit moment vind ik de Satisfyer Master gewoon een hele dikke, vette 10! Hij is groot, hij is safe, hij is oplaadbaar, hij is waterproof, hij geeft je een Goddomme wat lekker goed-gevuld-gevoel, hij heeft een geile G-spot ribbel (of grote eikel) en hij is heel erg betaalbaar. Wat wil je nog meer?

DE SATISFYER VIBES MASTER IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sandra schreef:

  Ja, dit is wel een master!!!
  Ik ben het met je eens, voor de kleur hoef je het niet te doen. Maar hè, we doen het voor de ribbel, de trillingen, de omvang en het handvat (een handvat is echt fijn!! Zeker als je er iemand anders mee bediend).

 2. M schreef:

  Joekel is het wel , vult lekker op … ik heb wel een vraag , zal ik met mijn MS er ook plezier aan beleven , omdat ik eigelijk alleen nog sterk gevoel heb rondom mijn clitores ,

 3. Rian schreef:

  Voor mij is deze een maatje te groot, maar wat fijn dat er nu ook betaalbare goede toys te koop zijn…

 4. Anniek schreef:

  Hmmmm… tempting… :) ws wordt de collectie hier uitgebreid.
  Fijne review weer Luna!

 5. DP schreef:

  Toch altijd een kleine opsteker om tussen de regels door te lezen dat ‘seize does matter’. Ik moest erg lachen om je ‘Stukje Keukenhof naar de mensen toe!’ en ook de bijbehorende foto is super, dij lijkt namelijk heel veel op een dick-pic die ik in een grijs verleden heb gemaakt (natuurlijk niet ongevraagd verzonden) en nog steeds op iemands profielpagina staat genoemd als quote; ‘best Dutch dick pic’ :) Top review weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.