SATISFYER MAGIC BUNNY – VIBRATOR REVIEW #551

Naam: Satisfyer Magic Rabbit
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,95
Formaat: 17,6 x 3,4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Euphoria-erotiek.nl
Verkooppraatje: ‘De Magic Bunny Tarzan Vibrator van Satisfyer is een krachtige duale stimulatie vibrator waarmee je geniet van clitoris en G-Spot stimulatie.’
Is dat ook zo: Zeker wel!
Cijfer: 8

Dit is een afbeelding van satisfyer magic bunny review test vibrator

Je zal maar een pakketje krijgen met daarin 7 kleurrijke, nieuwe vibrators! En, hoewel ik me nooit verplicht voel om alles te testen wat ik opgestuurd krijg (zeker als er dingen ongevraagd op m’n deurmat belanden) (XXXL vibrators bijvoorbeeld) zie ik het toch als mijn taak om alle 7 Satisfyer Vibes die ik helemaal gratis en voor niets ontving van Satisfyer te testen. Waarom? Omdat het gewoon écht een heel goede en betaalbare collectie is waarmee zowel beginners als gevorderden op sekstoygebied veel plezier  kunnen hebben. Hieronder lees je mijn review van de Magic Bunny!

Je kunt uiteraard ook de rest van m’n Satisfyer Vibes-reviews lezen (maar dat heb je natuurlijk allllllang gedaan)! Je vindt ze hier:

SATISFYER MASTER – VIBRATOR REVIEW #548
SATISFYER PETTING HIPPO – VIBRATOR REVIEW #547
SATISFYER FLOWER POWER – VIBRATOR REVIEW #518
SATISFYER YUMMY SUNSHINE – VIBRATOR REVIEW #529
SATISFYER MR. RABBIT – VIBRATOR REVIEW #549

De verpakking van de Satisyer Magic Bunny

Met de verpakkingen van de Satisfyer Vibes is helemaal niks mis. Het is een goedkope manier van verpakken; gewoon een stuk plastic met daaromheen een kartonnen doos. In de doos vind je de vibrator, een USB-magneet-oplaadsnoertje, de gebruiksaanwijzing en een boekjes met wat veiligheidsvoorschriften. Niet al te veel gedoe, lekker doeltreffend en vooral; de verpakkingen zien er allemaal heel erg vrolijk uit, iets wat het vooral leuk doet in een winkelinterieur, lijkt me (mijn sekstoy-collectie begint inmiddels dusdanig uit te breiden dat ik waarschijnlijk dit jaar de beslissing moet maken om álle verpakkingen weg te gooien) (ik heb nu alle verpakkingen van middelmatige en toys van al te noemenswaardige merken al weggegooid) (it’s toooooo much, it’s toooooo much). Waarschijnlijk zal ik ook alle verpakkingen van de Satisfyer-toys gaan weggooien, want ook die nemen teveel ruimte in. Hashtag #firstworldproblems.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer vibes magic bunny review test

De Magic Bunny vs de Miss Bi

Stel dat Satisfyer alleen met deze vibrator op de markt was gekomen en niet met ook die andere 6. En stel dat Satisfyer niet al bekend stond om z’n copycat-kwaliteiten. Dan! Dan had de Magic Bunny eigenlijk best op zichzelf kunnen staan als ‘hele goede duo-vibrator’. Want hoewel hij echt wel lijkt op de Fun Factory Miss Bi, zijn er toch ook veel verschillen (en hé, ik denk dat als je 100 duo-vibrators op een rijtje legt dat 90% op elkaar lijkt en dat er maar een paar zijn die er echt uitspringen). Maar ja, ze hebben een volledige copycat-collectie op de markt gezet, dus dat ik deze Magic Bunny vergelijk met de Miss Bi, ja, dat spreekt voor zich! Voor mij review van de Miss Bi (VIBRATOR REVIEW #232: FUN FACTORY MISS BI).

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes magic bunny review

Zoals je op de foto kunt zien zijn ze qua formaat zeker hetzelfde. Het is een kleine, maar wel dikke staafvibrator met daarop een zeer flink clitoraal gedeelte.

De Miss Bi is echter veel dikker onderaan (13 centimeter vs 11 centimeter), de punt van de Miss Bi is veel meer gebogen en het clitorale gedeelte van de Miss Bi is een stuk breder (3,5 centimeter vs 2,5 centimeter).

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes vs fun factory vibrator review
Zie hier meteen even een voordeel van de Satisfyer Vibes; het siliconen trekt een stuk minder stof en pluis aan dan de Fun Factory vibrators. Ik had ze allebei een uur voor de foto schoongemaakt hè! Dat zegt wat over de hoeveelheid stof (en glitters) in m’n huis, maar ook over het soort siliconen.

Net zoals in m’n review van de Satisfyer Mr. Rabbit (die ik vergeleek met de Lady Bi) moet ik zeggen; ik denk dat deze Satisfyer duo-vibrator bij een stuk meer vrouwen zal ‘passen’. En met ‘passen’ bedoel ik; lekker zitten, zodat alle goede plekjes (klit en G-spot) op een fijne en niet pijnlijke manier gestimuleerd worden.

Misschien hebben ze bij Fun Factory een afgietsel van mijn vulva en vagina liggen, maar hun speeltjes always fit like a glove bij mijn anatomie! Maar ik heb van meerdere vrouwen gehoord en gelezen dat de Lady Bi te lang is (die stootte dus tegen hun baarmoeder aan als ze ook van de clitorale trillingen wilden genieten) (nu zit er dichtbij je baarmoeder ook een zeer erogene zone, de A-spot) (en ze wilden bij Fun Factory ook dat je juist dat plekje kon stimuleren, maar dat is nogal een plekje dat veel eh, zachtheid nodig heeft en niet (meteen) keiharde trillingen) (is mijn ervaring). Hetzelfde geldt voor de Miss Bi; die is qua vorm niet voor iedereen geschikt, maar ik houd van het strakke gevoel dat die ‘bult bij de ingang’ en het ’te’ grote clitorale gedeelte me geven; een soort klit-G-spot-knuffel.

En de Miss Bi bewijst; je hebt helemaal geen lange staaf nodig om toch een ‘gevuld’ gevoel te hebben. En wat het belangrijkste is; als de trillingen maar op de goede plekken komen. En dat komen ze bij mij. Bij de Satisfyer Magic Bunny trouwens ook, al voelt het allemaal wat minder intens.

Heel even over duo vibrators in het algemeen

Ik heb het wel vaker geschreven, maar toch even een reminder; het is best moeilijk om een duo vibrator (of rabbit vibrator, of tarzan) te vinden die past bij jouw anatomie. Elk kutje is anders en bij de een zit de klit hier en bij de ander daar (hetzelfde geldt voor de G-spot) (qua afstand bedoel ik dan hè) (duhhhh). Een duo vibrator vinden die zowel past (dus niet te groot, niet te klein, de goede vorm) als ook nog eens goed trilt op die plekken is best een zoektocht. Zo jammer dat je toys niet kunt passen voordat je ze bestelt!

De Magic Bunny is qua staaf erg leuk voor beginners (kort (8 centimeter), niet al te dik (3 centimeter breed), maar het clitorale gedeelte is misschien wat te breed (net als bij de Miss Bi) voor de meesten.

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes magic bunny

De meeste (goedkopere) duo vibrators hebben 1 motor die er vooral voor zorgt dat de staaf trilt (dus interne trillingen). Soms hebben ze wel 2 motoren (YES), soms 3 (nog meer YES) maar vaak heeft het clitorale gedeelte een kleinere motor dan de staaf. Wat we eigenlijk willen; minstens net zulke goede stimulatie op onze klit als tegen onze G-spot.

De trillingen van de Satisfyer Magic Bunny

Ik schreef het al in m’n vergelijking van de Satisfyer Mr. Rabbit met de Fun Factory Lady Bi; de trillingen van de Satisfyer Vibes zijn echt hartstikke goed, lekker diep en je voelt ze door de gehele vibator, maar… MAAR! De duo-vibratoren van Fun Factory hebben 2 motortjes en die van Satisfyer maar 1… en ja… hoe meer (goede) motoren een duo-vibrator heeft, hoe beter.

Hierdoor zijn de trillingen  in de staaf van de Magic Bunny beter te voelen dan op het clitorale gedeelte en sja, dat had ik nu juist (wat meer) gewild. Het ontbreken van die extra motor is echt wel jammer.

Maar is de Magic Bunny nu een slechte duo-vibrator dan? HELL NO! Het is een hartstikke goede duo-vibrator en ik denk dat als ik een top-10 met duo-vibrators zou moeten maken hij er zeker tussen zou staan als budgettopper!

Dit is een afbeelding van satisfyer magic bunny vibes vibrator test review

Kan mij het schelen, ik som gewoon nog 1 keertje de pluspunten van de Satisfyer Vibes op (nee, ik sta niet op de loonlijst van Satisfyer) (en eigenlijk ben ik ook niet eens fan) (maar wat moet, dat moet)! De Satisfyer Vibes zijn gemaakt van siliconen, ze zijn 100% veilig, 100% schoon te maken, 100% waterproof, hebben een handig handvat, hebben een aan- en uitknop, hebben 12 vibratiepatronen (6 steady, 6 patronen), hebben diepe trillingen en… ze zijn betaalbaar.

Conclusie

De Fun Factory Miss Bi scoorde 4 jaar geleden een 10. Zou ik de Miss Bi nu ook weer een 10 laten scoren? Ik weet het niet. Voor mij persoonlijk is het nog steeds een 10, want ik vind ‘m nog steeds perfect. Of perfect, perfect? Er is altijd wel iets wat anders zou kunnen, maar ja, jeetje, als ik echt heel enthousiast ben, dan krijgt een toy van mij een 10! En enthousiast was ik 4 jaar geleden. En eigenlijk nu nog steeds. Als budgettopper zou de Magic Bunny best een 10 kunnen scoren, al zijn er heus wat minpunten te benoemen. Maar de Satisfyer Magic Bunny is een simpelere versie van de Miss Bi (maar wel 70 euro goedkoper). Daarom een 8.

DE SATISFYER MAGIC BUNNY IS HIER TE KOOP (€ 49,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Anne schreef:

  Goed bezig, nu de charming smile nog. Is die groter/langer dan deze?

  • Luna schreef:

   Die is ietsje langer… 1,5 centimeter… maar die heeft wel een betere ‘punt’ qua G-spot! Review volgt zeer snel… dan heb ik ze allemaal gehad, HOERA!

 2. Sandra schreef:

  Maar….. waarom zijn er twee rabbit vibrators?? Ik snap het als je het niet helemaal weet (je werkt dus niet bij of voor ze) maar het verbaasd me enorm!!

  • Luna schreef:

   Ze zijn echt verschillend… en ik snap wel dat bedrijven meerdere verschillende rabbits aanbieden, juist omdat ze niet allemaal bij / in elke vrouw passen… de Mr. Rabbit is aanzienlijk groter dan de Magic Bunny… ik ga nog een overzichtsfoto doen (met medaille erbij, want 7 Satisfyers testen; een prestatie)! :-)

 1. 17 september 2019

  […] van Climaximaal.nl: “De Satisfyer Vibes Magic Bunny is een hartstikke goede duo-vibrator en ik denk dat als ik […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.