SATISFYER MONO FLEX – DUO VIBRATOR REVIEW 654

Naam: Satisfyer Mono Flex
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,95
Formaat: 23 centimeter lang, staaf 3,5 centimeter breed
Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘De Satisfyer Mono Flex Is een heerlijke G-Spot vibrator. Deze luxe vibrator heeft 2 motoren en deze kun je apart bedienen.’
Is dat ook zo: Ik vind ‘m zeker heerlijk.
Aantal punten: 9

Dit is een afbeelding van satisfyer mono flex review test

What a great time te be alive!! Echt, dat met die corona en die mondkapjes en die Covid-19 en die lockdown is gewoon superkut, maar wat worden er het laatste jaar toch een hoop goede, zo niet briljante sekstoys op de markt gebracht! En hoe fijn; ik mag ze (bijna) allemaal testen! Van het meisje van Easytoys.nl kreeg ik de Satisfyer Mono Flex! Eén van de haast ontelbare nieuwe toys uit de Satisfyer-collectie! Hieronder lees je mijn review.

Go Go Go Satisfyer!!!!

Ik schreef onlangs al over de Satisfyer Dual Love; een sextoy die zowel luchtdrukstimulatie als trillingen (intern of extern) geeft en waar ik zeer over te spreken was (of zeer over te spreken; ik adviseer deze toy als ‘eerste sextoy’) (SATISFYER DUAL LOVE – SEXTOY REVIEW)! De Satisfyer Wand-er Woman vond ik ook al zo goed (ook € 49,95) (SATISFYER WAND-ER WOMAN – WAND VIBRATOR REVIEW) en ook de Satisfyer Curvy 2+ was een supertoy voor een superprijs (€ 39,95) (SATISFYER CURVY 2+ – LUCHTDRUKSTIMULATOR REVIEW). En… ook deze Satisfyer Mono Flex, een duo vibrator die er heel basic uitziet, maar die het boven basic doet kan ik prima aanraden als ‘eerste duo vibrator’, want hij is niet alleen goed, maar ook goedkoop (€ 49,95)! Satisfyer; chapeau voor de richting die jullie zijn ingeslagen het laatste jaar.

Dit is een afbeelding van satisfyer mono flex review sextoy

De verpakking van de Satisfyer Mono Flex

Ik heb al vaker mijn complimenten uitgesproken voor de huidige verpakkingen van Satisfyer en ik doe dat gewoon nóg een keertje; wat een toffe verpakkingen! Ik vind ze mooi, strak, modern en toch ook wel sexy. Vooral de ‘papieren rits’ waarmee je de doos openmaakt (en daarmee het ‘seal’ verbreekt) vind ik goed bedacht. De Mono Flex is verkrijgbaar in het wit, rood en roze!

Dit is een afbeelding van satisfyer mono flex verpakking

De Satisfyer Mono Flex heeft een superbasic vorm

Qua vorm is de Mono Flex misschien wel de meest basic vorm die je kan vinden qua duo-vibrators. Als ik een greep in mijn sextoy-collectie doe dan denk ik dat ik er zo een stuk of 10 naast kan leggen die haast 1-op-1 op deze Mono Flex lijken. Is dat erg? Nee. Want met een basic vorm zul je waarschijnlijk zoveel mogelijk lichamen gelukkig kunnen maken. De Mono Flex is echter geen We-Vibe Nova 2, want met die flexibele vorm zullen echt bijna álle vrouwenlichamen blij zijn.

Wat ik prettig vind aan de vorm van de Mono Flex; het clitorale armpje is breed! Ik kan zelf vaak weinig met hele puntige ‘armpjes’ of ‘konijnenoortjes’. Een breed clitoraal gedeelte zorgt ervoor dat er ook een breed stuk tegen m’n clitoris rust (en dus ook altijd m’n klit raakt). Bij de Mono Flex is dat 2,3 centimeter breed. De staafvibrator die je intern inbrengt is op z’n breedst 3,4 centimeter. Zowel het clitorale armpje als de staafvibrator is erg buigzaam (vandaar de naam ‘Flex’) zodat je ‘m gemakkelijk dusdanig kan manoeuvreren dat-ie ook je G-spot en/of clitoris raakt.

Dit is een afbeelding van flexibele kop van de mono flex

De knopjes van de Satisfyer Mono Flex

Even wat zeiken over de knopjes van de Mono Flex, want die zijn echt wel een minpuntje. Ze zijn heel slecht tot eigenlijk amper te voelen. Nu zul je, als je de toy vaker gebruikt, heus wel gewend raken aan de locatie waarop de diverse knopjes zich bevinden, maar van mij hadden ze wel iets ‘opgehoogd’ mogen zijn.

Met de +knop en de -knop scroll je door de 5 intensiteiten en met de 2 andere knopjes scroll je door de 10 verschillende vibratiepatronen. Wel fijn is dat je de knopjes gemakkelijk indrukt. Je hoeft dus niet veel kracht te gebruiken.

Dit is een afbeelding van knopjes van de satisfyer mono flex

De standaard vibratiepatronen van de Mono Flex

Ik wil het graag even hebben over de heerlijke vibratiepatronen die zich standaard in de Mono Flex bevinden. Uiteraard is standje 1 gewoon een steady patroon waarbij het clitorale gedeelte en het interne gedeelte gelijktijdig en steady trillen. Het wordt pas interessant bij de écht patronen.

Zo is standje 2 een patroon waarbij de trillingen zo’n 2 seconden aan staan en daarna gewoon 2 seconden volledig uit staan. Dit is een heel toffe optie omdat je lichaam steeds denkt; hij is uit, oh nee, toch niet. Voor mij een heel lekkere manier om richting een orgasme te gaan!

Maar de andere 8 standjes (okay, okay, niet allemaal) zijn ook GEWELDIG! En ik ben normaal niet zo van de vibratiepatronen, maar als de clitorale trillingen anders trillen dan de interne trillingen dan krijg je een soort ‘symfonietje’ en dat voelt echt, echt, écht fijn.

Dit is een afbeelding van sextoy tester met satisfyer mono flex

De App van de Satisfyer Mono Flex

Bijna alle sextoys van Satisfyer komen tegenwoordig standaard met de mogelijkheid om ze met een App te bedienen. En die App werkt dus dikke prima. Ik heb nog nooit moeite gehad om te verbinden met een toy en de App biedt veel mogelijkheden. Lees anders nog even m’n review van de Curvy 2+ of m’n review van de Dual Love voor wat extra informatie over de App.

Je kunt dus ook programma’s die anderen hebben gemaakt downloaden. Zo downloadde ik het programma ‘megaOrgasmusLoop’ een programma dat, inclusief mijn download, al 20599 keer is gedownload. Ik vond er weinig aan. Wel aardig vond ik ‘pleasureandpain’, een programma dat 17122 keer is gedownload. Maar het prettigste vond ik toch écht 2 van de al voorgeprogrammeerde patronen. Maar misschien moet ik gewoon nog wat beter gaan zoeken.

Dit is een afbeelding van saitsfyer mono flex duo vibrator tarzan test

Maar, het spreekt voor zich… patronen, steady vibraties en wat je lekker vindt, dat ligt uiteraard aan jezelf! De Mono Flex biedt in ieder geval genoeg opties om te experimenteren met de App en als je daar geen zin in hebt, dan zijn de basic opties meer dan prima!

Satisfyer Mono Flex vs. We-Vibe Nova 2

De Satisfyer Mono Flex zou ik een We-Vibe Nova 2-light willen noemen. De Mono Flex kan namelijk zo ongeveer precies hetzelfde als de We-Vibe Nova 2 (in een symfonietje tegen je klit en G-spot trillen en dat ook middels een App), maar de We-Vibe Nova 2 kan het allemaal toch wel een stukje beter qua trillingen (die zijn absoluut wat dieper), het interne gedeelte van de Nova 2 is buigzaam, zodat hij ‘dichter’ tegen je G-spot aan zit, het clitorale armpje is volledig flexibel en het bedienen zonder App gaat écht een stuk prettiger. Maar, aan al die voordelen zit ook, en terecht, een prijskaartje van 100 euro meer natuurlijk. Lees mijn review van deze über-geweldige-goede-briljante toy nog eens: WE-VIBE NOVA 2 – SEXTOY REVIEW.

Dit is een afbeelding van nova vs satisfyer

Conclusie

Echt, hier is een HOLY FUCK op z’n plaats, want holy fuck, wat is Satisfyer goed én goedkoop bezig! Ik heb een aantal geweldige momenten met deze Mono Flex gehad en dat heeft alles te maken met de heerlijke, diepe trillingen, maar vooral met de supertoffe voorgeprogrammeerde vibratiepatronen. Deze kwaliteit voor deze prijs? En dan ook nog met zo’n goed-werkende App??? Echt WOW! Mocht ik een prijs uit kunnen reiken dan zou dit zeker een ‘Best Budget Buy’ zijn!

DE SATISFYER MONO FLEX IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.