WE-VIBE NOVA 2 – DUO-VIBRATOR REVIEW #627

Naam: We-Vibe Nova 2
Producent: We-Vibe
Prijs: € 149,95

Formaat: 217 mm x 85 mm x 39 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB en magneetje
Materiaal: siliconen
Waar te koop: o.a. Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Het is een ergonomische, krachtige en oplaadbare tarzan vibrator welke perfect is voor iedere vrouw. De Nova 2 is voorzien van twee sterke motoren die samen de meest intense vibraties teweeg brengen in de uiterste punten van de armen.’
Is dat ook zo: I. Am. In. Love.
Cijfer: zo goed, niet in cijfers te vangen!

Deze We-Vibe Nova 2 is te koop bij o.a. Easytoys.nl! Je kunt m’n hele review lezen, moet je zeker doen, maar je kan ‘m ook gewoon meteen bestellen, want hij is WAANZINNIG goed!!!!!!

Dit is een afbeelding van we vibe nova 2

Er komen best regelmatig gewoon goede seksspeeltjes voorbij. Wat minder vaak hele goede. Maar slechtst zelden komt er een seksspeeltje voorbij waarvan ik denk ‘Yep! This is why God invented sextoys!!!’ HOLY FUCKING JESUS MOTHER OF GOD, wat ben ik onder de indruk van de We-Vibe Nova 2. Ik ben MINDBLOWN. En van speeltjes die mijn mind blowen ga ik in capslock tikken, dus bereid je voor op een hysterisch, lyrische review waarin ik je ga vertellen waarom de We-Vibe Nova 2 nu al met stip mijn top 10 met beste toys allertijden is binnengedrongen! Wat. Een. Apparaat!

We-Vibe Nova 1 vs. We-Vibe Nova 2

Normaal vind ik het altijd wel leuk om een 1.0 versie met de 2.0 versie te vergelijken en dat ga ik ook heus wel tussendoor doen, maar eigenlijk wil ik alleen maar vertellen over hoe gaaf de Nova 2 is, hoe briljant! Ik vond de We-Vibe Nova 1.0 ook goed (VIBRATOR REVIEW #272: WE-VIBE NOVA), maar toen was ik niet zo volledig in shock and awe als dat ik nu van de 2.0 versie ben. Ik wilde de Nova 2 testen en nog een keer testen en nog een keer testen en nu ik dit stukje zo aan het tikken ben wil ik ‘m eigenlijk gewoon nóg een keer testen. Waar ik bij de meeste toys al snel zoiets heb van ‘ja, nou weet ik het wel, je doet het goed, je ziet er leuk uit, bedankt’ bracht de Nova 2 me iedere keer iets anders. En het was elke keer HEERLIJK!

Even een kleine samenvatting van de werking van deze AWESOME toy. De We-Vibe Nova 2 is een duo-vibrator waarvan je de staaf kunt buigen in het standje dat bij jouw lichaam (G-spot) past. Ook de clitorale arm buigt met je lichaam mee, zodat je clitoris altijd gestimuleerd wordt.

Dit is een afbeelding van we vibe nova 2 vibrator

De verpakking van de Nova 2

De verpakkingen van We-Vibe zijn altijd goed en ook altijd goed geweest. De We-Vibe Nova 2 zit in een knalpaarse doos met daarop de fuchsia roze Nova 2 afgebeeld. In de doos zit de vibrator zelf, een klein sachetje glijmiddel, de gebruiksaanwijzing, een USB-snoertje (met de naam We-Vibe erop, dus makkelijk terug te vinden) en een wit satijnen opbergzakje (nog steeds niet het soort opbergzakje dat ik graag bij dit toffe merk zou zien trouwens). Op de verpakking zie ik staan; ‘Constant contact, non-stop pleasure’. I AGREE! Ook: ‘Beyond a classic rabbit vibrator.’ YES! YES! TO INFINITY AND BEYOND! En op de binnenkant van de doos; ‘Pleasure to meet you.’ Nou, YES! We-Vibe Nova 2, it is zeker een pleasure to meet you!

Dit is een afbeelding van verpakking we vibe nova 2
Ja, zulke strakke productfoto’s als ze bij We-Vibe zelf maken gaat mij niet lukken! Kijk nou wat een mooie combinatie, dat paars met dat fuchsia!

De We Vibe Nova 2 is volledig van siliconen

De We-Vibe Nova 2 is volledig van siliconen en dat is een grote HOERA waard. Nu zul je denken; ja, maar Luun, er zijn toch wel meer speeltjes van siliconen? En ja, dat is zo, maar vaak hebben die speeltjes alsnog een handvat of ribbeltje of randje van ABS-plastic en als er ergens ‘viezigheid’ tussen kan zitten dan is het wel in randjes van de overgangen van siliconen naar ABS-plastic! Daar heeft de We-Vibe Nova 2 geen last van. Van de top van de ‘staafvibrator’ tot de top van het clitorale gedeelte tot het handvat; alles is uitgevoerd in 1 groot en glad siliconen geheel. Het enige gedeelte waar eventueel per ongeluk nog wat ‘viezigheid’ tussen zou kunnen zitten is tussen de magneetjes van het oplaadpunt. Maar dit gedeelte komt niet in contact met je lichaam, dus no worries! Wat een prachtig, stijlvol product! CLASSY!!!

De vorm van de staafvibrator is hetzelfde gebleven als die van de Nova 1, maar waar de Nova 1 best hard was is de Nova 2 van een zachter siliconen dat je in kunt drukken. Het clitorale gedeelte is bijna hetzelfde qua vorm, alleen het ‘voetje’ is wat breder.

Dit is een afbeelding van we vibe nova 1 naast de nova 2

De staaf is buigbaar!

Je kunt de staafvibrator (oftewel; het interne gedeelte van deze vibrator) buigen in de vorm die bij jouw lichaam past. Wat voor mij werkt hoeft dus niet voor jou te werken. Deze optie had de Nova 1 niet en deze optie vind ik BRILJANT. Het maakt dit speeltje nóg meer geschikt voor alle lichaamstypes. Hoe je het interne gedeelte buigt heeft ook effect op hoe het externe gedeelte je clitoris raakt, dus even een paar keer oefenen en checken wat het fijnste is voor jou. Het is even ‘lef’ hebben trouwens, om ‘m te buigen, want je moet best wat kracht zetten. Als je het interne gedeelte eenmaal in de goede positie hebt, dan wordt aangeraden om ‘m niet vaker te buigen.

Dit is een afbeelding van we vibe nova 2 buigen
Zie hier het verschil tussen helemaal naar boven en helemaal naar beneden… en je kunt ‘m dus ook nog in standjes ertussen zetten!

Het externe gedeelte buigt ook

Het clitorale gedeelte van de Nova 1 kon al meebuigen met je lichaam en tijdens het spelen, zodat je clitoris altijd geraakt wordt en het spreekt voor zich dat de Nova 2 dit ook kan. Doordat dit ‘armpje’ zo goed meebuigt is dit speeltje waarschijnlijk geschikt voor het stimuleren van de meeste vulva’s en vagina’s! En dan heb ik het niet over het ‘one size fits most’ wat op tangaslipjes staat en die alleen maar gedragen kunnen worden door maatjes onder de 40, maar dan heb ik het echt over een ‘one size fits zo ongeveer 98% van de vulva’s en vagina’s’. Ruwe schatting van mijn kant.

Dit is een afbeelding van buigen van de we vibe

Take a ride!

Toen ik de We-Vibe Nova 2 voor de eerste keer uittestte moest ik lachen. Ik was vergeten dat de We-Vibe Nova 1 ook al een perfecte symfonie bracht tussen clitorale en vaginale trillingen! Nu zul je denken; maar Luun, hoe kun je dat nou vergeten?? Geen idee! Maar ik heb vaak zoveel nieuwe toys te testen en zoveel goede toys in huis dat ik helaas sommige toys ook een beetje naar de achtergrond verdwijnen. Zonde! Want tril-technisch zijn zowel de We-Vibe Nova 1 als de Nova 2 echt waanzinnig goed!

De We-Vibe Nova 2 is echter veel en veel beter te bedienen qua knopjes. Bij de Nova 1 moest je echt op zoek naar de juiste knop en dan ook nog eens heel hard duwen. Is allemaal opgelost bij de Nova 2! Gewoon goed voelbare knoppen!

Ik denk dat ik ineens een App-fan ben!

En… ik had nooit gedacht dat ik dit zou typen, maar… ik vond het eigenlijk prettiger om de Nova 2 met de App (dus m’n iPhone) (hierover later meer) te bedienen dan met de knopjes over de Nova zelf. En dan heb ik het dus over soloseks. Het werkt zo goed! Je kan patronen maken, maar je kan ook echt heel erg veel plezier hebben met de 10 bestaande vibratiepatronen. Dit is echt een speeltje dat blijft verrassen qua ‘symfonie’ (ik weet niet hoe ik het anders moet noemen). Een constante trillingen tegen je klit en een patroon tegen je G-spot? Een snel en hard patroon tegen je G-spot en juist heel slome, golfachtige trillingen tegen je klit (JAAAAAAAAAAAA!!!!!). Echt tof om hiermee te spelen.

Dit is een afbeelding van we vibe en luna kiss

De trillingen blijven zowel in de zachte als harde vibraties diep en worden nergens oppervlakkig. En dit geldt zowel voor het clitorale gedeelte als het G-spot gedeelte! Dit is precies zoals ik een toy graag zie; zacht als je wil en hard als je wil (of nodig hebt)! Je wil keuzes! En de Nova 2 geeft me heel veel keus! En… hij is ook nog eens fluisterstil! Maar. Echt!

Switchen tussen de vibraties

De Nova 1 kon dit niet en dat vond ik op zich niet heel erg, maar… bij de We-Vibe Nova 2 kan je kiezen welk gedeelte vibreert! Alleen het clitorale gedeelte, alleen het interne gedeelte of allebei! Je switcht tussen deze 3 opties met de zogenaamde ‘Toggle button’. Easy! En vooral; een HELE fijne optie! Ik wil bij gelijktijdige stimulatie nog wel eens ‘te snel’ klaarkomen en het is dan een hele goede optie om het clitorale gedeelte tussendoor even uit te kunnen zetten (of heel zachtjes). TOP-OPTIE!

Dit is een afbeelding van knopjes van de we vibe nova
De knopjes van de We Vibe Nova 1 waren amper in te drukken… heb je bij de Nova 2 geen last van! Alles kan harder en zachter en je kunt heen en terug scrollen tussen de patronen! En… het Toggle knopje zit erboven!

Op afstand bestuurbaar klaarkomen?

Vaste lezers weten dat ik niet zo’n fan ben van op afstand bestuurbare seksspeeltjes. Het gros van dit soort speeltjes zijn ‘op afstand bestuurbare eitjes’ en van een eitje in m’n vagina ben ik nog nooit gekomen en dat gaat ook nooit gebeuren ook.

De We-Vibe Nova 2 is, net als eigenlijk alle toys van We-Vibe, op afstand bestuurbaar middels de We-Connect-App. Via deze App kun je een ander de controle geven over je sekstoy en je kan ondertussen ook nog chatten, beeldbellen of gewoon bellen (dit allemaal in de App). En je kan ook nog allerlei eigen patronen maken!

Dus… een partner kan een speeltje dat zowel GENIAAL tegen je klit trilt als GENIAAL tegen je G-spot trilt op afstand besturen? Ja, dan wordt het voor mij allemaal een stuk interessanter, dat op-afstand-bestuurbare, al blijf ik erbij; liever gewoon 1-op-1 in m’n eigen bed!

Talk dirty to me, yesssss

Had ik al eens verteld dat mijn M. een hele sexy stem heeft? Mijn M. heeft een hele sexy stem. En dan hem de controle over de We-Vibe Nova 2 geven en ondertussen bellen? Ja! Dit zorgde voor mijn eerste orgasme dat op-afstand-bestuurd werd. Hiervoor geef ik een groot applaus!

Voor mij persoonlijk is dit hele op-afstand-bestuurbare en eigenlijk de hele We-Connect App een leuke extra aan de We-Vibe-toys. Als deze optie er niet op had gezeten, dan had ik de We Vibe Nova 2 nog steeds GENIAAL gevonden. Het feit dat je ‘m op afstand kunt laten besturen van over de hele wereld is voor anderen misschien juist de reden voor aanschaffen! De We-Connect App werkt in ieder geval perfect en het is heel erg leuk om hiermee te spelen (zowel solo als samen).

Conclusie

Ik kan wel 5000 woorden schrijven over alle geniale opties en mogelijkheden van deze We-Vibe Nova 2, maar enough is enough! Vaak schrijf ik bij toys boven de 100 euro dat ik het best veel geld vindt, maar dat je wel waar voor je geld krijgt. En € 149,95 is nog steeds absoluut veel geld, maar als ik heel eerlijk ben vind ik € 149,95 niet eens zoveel geld voor een seksspeeltje dat zo ontzettend veel opties heeft. Wat een research en techniek en liefde en weet ik veel wat is hier in gegaan! Ik vind € 149,95 zelfs goedkoop voor een sextoy die zo FUCKING GOED IS! Nogmaals; The We-Vibe Nova 2 is why God invented sextoys!

DE WE-VIBE NOVA IS HIER TE KOOP (€ 149,-) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. frank schreef:

  Cool hahha wel jammer dat ik net de 1 heb aangeschaft na het lezen van je nova 1 revieuw hahahahblijft het nog steeds een geniaal ding. Maar was net paar maanden te vrpeg dus hahah als deze zo veel beterbis hiji

 2. Martine schreef:

  Oeh! Benieuwd naar!!!! Hij is nu 99 euro bij Bol!

 3. Anne schreef:

  Blij dat ook de nieuwe versies worden getest en vergeleken, want soms is de vraag of die echt beter is.
  Van de Lovense Osci is er ook een versie 2 uit, staat die toevallig ook op de lijst?

  • Luna schreef:

   Ja, ik probeer zoveel mogelijk te testen, maar ja, ik heb maar 1 lijf, HAHAHAHA! In het geval van deze Nova 2 is-ie dus echt veel beter (zeker qua knopjes, mogelijkheden)… maar er zijn ook 2.0 versies die zeker geen verbetering zijn, dus check altijd even de NL en BE reviewers voor eerlijke reviews! Ik heb de Osci 2 nog niet gezien en ook niet in huis, maar ik zal eens kijken of ik er aan kan komen :-)

 4. Maria schreef:

  Als je deze vergelijkt met de womanizer duo, welke zou jij dan kiezen?

  • Luna schreef:

   Oooh, dat is een wel heeeeeeel moeilijke vraag hoor… want ik hou van allebei… maar omdat deze nu 100 euro is en ik dat echt geen geld vind voor misschien wel de beste duo-vibrator op de markt zou ik nu toch echt voor deze kiezen… :-)

   • Maria schreef:

    De womanizer heb ik namelijk al en ik heb onlangs de moxie gekocht, maar die valt me een beetje tegen. Maar als ik dit zo lees ga ik de nova toch maar eens kopen.

    • Luna schreef:

     De trillingen van de Nova kun je niet vergelijken met die van de Moxie hoor… deze zijn echt VEEL beter (logisch ook, want veel grotere motor)… Ja, ik ben echt, echt, echt fan van deze Nova 2… de App is supergoed en leuk en geil om mee te spelen, maar al had die er niet bij gezeten, dan nog had ik ‘m een 10 gegeven :-)

 5. Maria schreef:

  Ik heb overigens problemen met de batterij van de womanizer duo. Ik heb al een nieuwe opgestuurs gekregen, maar helaas weer hetzelfde euvel. Ik ben benieuwd of meer mensen hier problemen mee hebben.

  • Luna schreef:

   Ja, ik heb er meerdere mensen over gehoord, helaas… niet zozeer over de batterij, maar meer dat de luchtdruk niet goed meer werkt na een tijdje… ik zou ‘m gewoon weer terug sturen als ik jou was…

 6. Johnny schreef:

  wat een heerlijk enthousiaste review. ik heb hem via je site besteld hoor, voor m’n vrouw. ben echt benieuwd.
  je bent er ZO wild van, dat moet een succes worden.
  bedankt he.

 7. Anne schreef:

  Ik lees van een buitenlandse reviewer een review over sextoy die uit Nederland zou komen namelijk Obii van Biird (https://www.biird.co/products/obii?variant=31863747575855).
  Jullie kunnen niet achterblijven om deze te reviewen?
  Ik zou graag weten wat jullie ervan vinden. Hij/zij ziet er alvast superschattig uit :)

 8. Babs schreef:

  Ik word helemaal enthousiast van deze review haha! Is deze toy waterproof genoeg om mee in bad te nemen bijvoorbeeld? Want ik heb al regelmatig toys gehad die wel “waterproof” zouden zijn, maar het bad toch niet overleven

  • Luna schreef:

   Nou, dat is toch wel de bedoeling van deze!!! 100% waterproof-ness… mocht dat niet zo zijn, dan valt dat onder de garantie, maar ik ga er echt helemaal van uit dat je ‘m dagelijks in bad kunt gebruiken! :-)

 9. Anne schreef:

  Zou ik toch nog eens een duo-vibrator proberen?
  Na de Miss Bi van Fun factory geen duo-vibrators meer gekocht wegens teleurstelling dat die niet ‘paste’ (en zoveel geld de vuilbak in) .
  Door de flexibiliteit en de actieprijs overweeg ik het :)

 10. Scarlet schreef:

  Bijna jarig dus dacht laat ik eens kijken of ik een leuk cadeautje voor mezelf kan vinden tussen Luna’s reviews. Denk dat ik wel geslaagd ben. Kan niet wachten tot ik hem kan proberen. Is de eerste rabbit vibrator die ik koop en ook mijn eerste seksspeeltje welke ik met mijn telefoon kan bedienen. Ben zo benieuwd :D

 11. Daphne schreef:

  Ik wilde hem zooo graag bestellen bij Easytoys, maar zij verkopen hem niet meer :(

  • Luna schreef:

   Thanks voor dit berichtje! Ik heb m’n linkjes even aangepast naar Bol.com en Euphoria-erotiek.nl! Daar is-ie nog wel te koop… en dan verdien ik nog wat aan de verkopen! :-)

 12. Frits schreef:

  Heb em zaterdag bij Easytoys besteld. Hij is daar dus weer leverbaar.

 13. Opgewonden Vrouw schreef:

  Naar aanleiding van je review heb ik hem vandaag ook gekocht, ik ben heel benieuwd.

  • Luna van den Heuvel schreef:

   Wat leuk om te lezen! Ik hoop dat jij er net zoveel plezier van hebt als ik!

   • Opgewonden Vrouw schreef:

    Wow, wat een heerlijk ding is dit.. Dit gaat wel een favootje worden :-) Ik denk dat ik maar beter niet zeg dat ie ook op afstand te bedienen is, dan ontploft mijn DM waarschijnlijk op Twitter haha

 14. Libidotje schreef:

  Hebbes!!! Na wat rond werving en bij de post werd ie net eindelijk bezorgd. Het was het wachten waard. WAT EEN FANTASTISCHE TOY!
  Echt zo fijn met die app…
  Zo benieuwd hoe het is als ie op afstand wordt bestuurd… Thanks for the review Miss Luna.
  Enneh, nog gefeliciteerd

  • Luna van den Heuvel schreef:

   Thanks!!!! En al lukt het niet met die op afstand besturing (wat wél lukt natuurlijk) dan NOG is het een fantastische BRILJANTE TOY!!!!

 15. Patrick schreef:

  Besteld via jouw site op BF, bedankt voor de tip.

 16. Denise schreef:

  Vanwege je positieve review overweeg ik om de Nova 2 te bestellen, maar ik ben bang dat het bij mij niet past en dar ik hem dan voor niets gekocht heb.

  • Luna van den Heuvel schreef:

   Hiii Denise! Het grote voordeel van de We-Vibe Nova 2 is dat-ie bijna ‘alle’ vrouwen past… dit in tegenstelling tot de rest van de duo-vibratoren… de Nova kun je dus geheel verstellen en ook tijdens het gebruik buigt-ie mee…

   • Denise schreef:

    Hey Luna, bedankt voor je reactie! Ik heb hem maar gewoon besteld, omdat hij nu zo goedkoop is en ik hoop er het beste van.
    Maar nog bedankt voor je extra uitleg.

 17. Anoniem schreef:

  Dankjewel voor deze review! Net gekocht en getest, geweldig!

 1. 17 oktober 2021

  […] nieuwe We Vibe Nova 2 aan te zetten die ik nog niet zo lang geleden door een review van Luna van Climaximaal heb […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.