SATISFYER WAND-ER WOMAN – VIBRATOR REVIEW #632

Naam: Satisfyer Wand-er Woman
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,95
Formaat: 34 centimeter, kop is 6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Materiaal: metaal, ABS-plastic en siliconen kop
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Isn’t she Wand-erful? De krachtige Satisfyer Wand-er Woman Vibrator heeft een imposante XXL afmeting, maar hierdoor weet de Wand Vibrator wel raad met jouw lichaam.’
Is dat ook zo: Ik vind ‘m zeker Wand-erful! En lekker zompig, dat ook!
Cijfer: 10 punten

Dit is een afbeelding van satisfyer wand er woman wand vibrator

Op Erofame 2019 presenteerde Satisfyer vorig jaar volgens mij bijna 100 nieuwe speeltjes. Ik was enorm onder de indruk van het aantal en vroeg me af hoe ze in Godsnaam zoveel sekstoys tegelijkertijd konden gaan uitbrengen. Gelukkig hebben ze niet alle toys tegelijkertijd in productie genomen, maar worden er zo eens in de zoveel weken nieuwe toys op de markt gebracht! Nieuw in de Satisfyer-collectie zijn de wand-vibratoren en die wilde ik natuurlijk heel graag testen! Ik kreeg de Satisfyer Wand-er Woman opgestuurd door Easytoys.nl (thankssssss) en ik ben eigenlijk behoorlijk onder de indruk.

In vorige reviews van Satisfyer-toys bleef ik herhalen dat Satisfyer niet echt m’n favoriete merk was, omdat ze schaamteloos dingen kopieerden van andere merken. Dit is de laatste review waarin ik dat kopieergedrag aanhaal, want Satisfyer maakt inmiddels echt wel meer dan alleen kopieën van anderen en ik wil niet in herhaling blijven vallen. Daarnaast zijn ze zeker niet het enige merk dat dit doet (niet dat dat het goed praat natuurlijk) en ze hebben de afgelopen jaren echt veel leuke, goede en vooral betaalbare toys op de markt gebracht. De Wand-er Woman is een wandvibrator en dat is een toy die nog niet in de collectie van Satisfyer zat.Hij is verkrijgbaar in wit, paars en zwart en hij is niet duur en echt wel goed!

De verpakking van de Satisfyer Wand-er Woman

De richting die Satisfyer is ingeslagen met hun verpakking vind ik helemaal te gek. Leuke, frisse kleurvlakken, gestileerde tekening van lichamen, een foto van het product in kwestie en… het allerleukste; je scheurt de verpakking open met een soort strip. Hierdoor ben je er ook meteen zeker van dat niemand anders eerder de verpakking open maakte! Soort van hygiënische seal! In de verpakking zit de Wand-er Woman, een magneet-USB-oplaadsnoertje en een handleiding.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer wand er woman

Eerste indruk van de Wand-er

Allereerst toch wel even een compliment voor de naam ‘Wand-er Woman’! Vind ik heel leuk gevonden! Een sekstoy vernoemen naar een vrouwelijke stripheld is toch net even wat origineler dan weer de zoveelste meisjesnaam!

De Wand-er Woman zelf ziet eruit zoals een wand vibrator eruit hoort te zien; groot, log en met een flinke kop erop. Wat me in eerste instantie vooral opvalt is het gewicht. Deze wand vibrator weegt 587 gram en op zich is dat niet eens veel vergeleken met andere wand vibrators (de Europe Magic Wand weegt (met snoer) 614 gram) (de DOXY Die Cast weegt 683 gram (met snoer), maar het gewicht lijkt wel anders verdeeld; de kop is echt zwaar vergeleken met de rest (het handvat), waardoor de toy haast automatisch ‘met z’n kop naar beneden hangt’.

De kop zit verborgen onder een siliconen ‘hoesje’ dat eraf kunt halen, zodat je dat onderdeel makkelijker schoon kan maken. Het siliconen trekt niet echt stof aan, maar er komen wel snel wat strepen en ‘vlekjes’ op. Dit komt waarschijnlijk omdat ik een zwart exemplaar heb, want al m’n zwarte toys zijn een kleine hel om echt mooi, streeploos schoon te krijgen (sextoy-tester-housewive-problems) (note to self; al zijn zwarte toys een stuk geiler, toch maar vaker kiezen voor roze en paars, want die zijn makkelijker schoon te maken en makkelijker te fotograferen). Hij is groot, zwaar en eigenlijk best sexy. Ook tof; hij is draadloos!! Niet dat een wand vibrator perse draadloos moet zijn, wand als een toy enorm veel power heeft, dan neem ik die draad wel voor lief, maar toch; een draadloze en krachtige toy is fijn.

Dit is een afbeelding van wand er woman vibrator

Hoe trilt de Satisfyer Wand-er Woman

Het blijft moeilijk om uit te leggen hoe trillingen voelen. Het blijft subjectief, want wat voor mij hard is kan voor de ander zacht zijn. En wat voor mij als heel diep voelt, voelt voor de ander misschien niet zo diep. Ik wou dat er een soortement van apparaatje op de markt was dat trillingen kon meten. En dan niet een apparaatje dat meet hoeveel rotaties een motortje per seconde maakt, want dat zegt dus niets over hoe een toy voelt. Dit is afhankelijk van het gewicht van de toy, van het materiaal, het formaat, etc.!

Ik vind de trillingen van deze Wand-er Woman in ieder geval zalig! Ze voelen diep en loom in de zachtere standjes en dat is precies waar ik van houd. Ik noem dit soort trillingen ook wel eens ‘zompig’, maar ik heb van meerdere mensen gehoord dat ‘zompig’ niet echt bij een goed verkooppraatje van een toy hoort.

Ik denk dat ik de trillingen vooral zo fijn vind door het gewicht en het formaat van de kop. De kop is groot en de trillingen worden aan de gehele kop doorgegeven, zodat niet alleen m’n clitoris, maar het hele gebied daaromheen wordt meegetrild! Lekker!! En doordat de kop zo zwaar is, vergeleken met het handvat (hij kantelt of helt een beetje over) ligt-ie dus sowieso al wat steviger tegen je klit (als je ligt). Dit kantelen voelt wat ‘onhandig’ als je de toy bij het uiteinde vasthoudt, maar als je je vingers bij de knopjes houdt is er niks aan de hand!

Het geluid van de Wand-er Woman is wel wat ehm, apart. Hij klinkt buzzy, een beetje mechanisch en als ik puur op het geluid af zou gaan zou ik denken; dit gaat nooit wat worden met die trillingen. Maar je moet dus nooit alleen op het geluid of de looks van een toy afgaan, maar op het gevoel! En het gevoel is goed!

Dit is een afbeelding van de kop van de satisfyer wand er woman
Kijk! Z’n kop kan eraf, zodat je die gemakkelijk schoon kunt maken!

De knopjes van de Wand-er Woman

Deze toy heeft 3 knopjes; als je de bovenste 3 seconden ingedrukt houdt dan gaat de toy aan. Houd je ‘m daarna weer 3 seconden ingedrukt dan gaat-ie uit. Tussendoor kun je datzelfde knopje gebruiken om door de 10 patronen te scrollen. De andere 2 knopjes zijn om de toy harder en zachter te laten vibreren.

Er zijn 10 patronen en die kun je in 5 standjes harder of zachter laten trillen. Dit betekent dus in principe dat deze toy 50 verschillende opties heeft, maar dat vind ik altijd een beetje eh, flauw om te gebruiken om je toy te verkopen; ‘50 vibrations combinations’. Het is waar, maar het klinkt bijzonderder dan het is.

Dit is een afbeelding van knopjes van de wand vibrator

De patronen zijn echter wel tof! Er zit een patroon tussen waarbij de toy van heel zacht naar heel hard gaat en bijna lijkt te stoppen en dan weer verder. Dit is wel een standje waar ik lekker lang en chill van kan genieten. Wil ik snel klaarkomen, dan kies voor de steady optie en dan is elk van de 5 intensiteiten heerlijk (zompig) (ik ben op een missie om het woord ‘zompig’ vaker te gebruiken als het om goed trillende toys gaat) . Ik moet wel zeggen; de 5 intensiteiten liggen erg dicht bij elkaar qua gevoel. Dus de stapjes tussen deze 5 zijn niet heel groot en niet super voelbaar.

Hoe hard kan-ie?

Als je deze Wand-er Woman vergelijkt met de Europe Magic Wand of de DOXY Die Cast 3R (DOXY DIE CAST 3R – WAND VIBRATOR REVIEW), dan mist deze wand vibrator een stukje aan kracht. Als de Wand-er Woman op z’n hardst vibreert, dan begint de DOXY Die Cast 3R net lekker op gang te komen. De DOXY Die Cast 3R kan veel harder, maar doet dat vooral ook veel feller. En dat felle, dat werkt orgasme-technisch als een malle, maar ik prefereer persoonlijk toch echt het diepe, lome van de Europe Magic Wand of deze Satisfyer Wand-er Woman. En de Europe Magic Wand kan dus ook veel harder (en begint wat zachter) (ook dat is altijd fijn bij een toy), maar ik gebruik die hardere standjes nooit, want gewoon té hard voor mijn klit.

Maar! Er zijn vulva’s, vagina’s en clitorissen die dat harde, felle juist enorm kunnen waarderen. De mijne kiest dan liever voor wat lomere en diepe vibraties en het toffe van de Wand-er Woman is dat er naast steady trillingen ook patronen zijn (die heeft de Europe Magic Wand niet en de DOXY Die Cast 3R heeft er maar 1).

Dit is een afbeelding van spekjes wand er woman satisfyer

Loom, diep, zompig, hard, fel, zacht! Het blijft zoooo lastig om uit te leggen in een tekst! Sommige dingen moet je echt voelen! En de Wand-er Woman is wat mij betreft echt een wand vibrator die gevoeld mag worden! En hij is trouwens ook nog eens waterproof!

Conclusie

Ik kan echt niks anders van maken; ik vind dit een heerlijke wand vibrator. Dit soort diepe, lome trillingen doen het écht voor mij.  Als ik er al iets op aan te merken had, dan had er een zachter standje bij gemogen, maar je koopt of gebruikt een wand vibrator niet voor z’n lieve vibraties. Er zijn al meerdere draadloze wand vibrators op de markt, maar nog geen met deze prijs en met deze prestaties. Ik wil echt een keertje van m’n eigen puntensysteem af, want ik kan zowel een kleine, pittige, krachtige wand vibrator als de DOXY Die Cast 3R een 10 geven, maar ook deze Wand-er Woman verdient toch echt een 10, of in ieder geval de kwalificatie ‘ontzettend goed voor een ontzettend leuke prijs’.

DE SATISFYER WAND-ER WOMAN IS HIER TE KOOP (49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    Zompig zalig. Ik heb wel een beeld.
    Kom maar door, deze wil ik voor mijn verjaardag n

  2. Esmeenoelle schreef:

    Besteld!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.