SATISFYER CURVY 2+ – SEXTOY REVIEW #633

Naam: Satisfyer Curvy 2+
Producent: Satisfyer
Prijs: € 39,95
Formaat: 34 centimeter, kop is 6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: lengte 13,4 centimeter, opening 15 millimeter
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Bovendien kun je met de gratis Satisfyer app ook nog eens zelf een oneindig aantal vibraties ontwerpen zodat deze toy altijd is ingesteld op jouw persoonlijke behoefte.’
Is dat ook zo: Holy Shit! All You Need is LOVE LUCHTDRUK-STIMULATIE-PATRONEN!!!!!
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van satisfyer curvy 2 plus luchtdruk stimulator

Van Satisfyer kreeg ik hun nieuwste Curvy 2+ opgestuurd. Hartstikke lief, hartstikke leuk, maar Jesus Christus, alwéér een speeltje op luchtdruk in combinatie met vibraties?? Hoeveel van die Satisfyer-dingen zijn er? Hoeveel heb ik er al getest? Teveel voor m’n gevoel. Boooooooring!!! Ik liet de Curvy 2+ dus liggen en was lichtelijk teleurgesteld, want ik wilde nieuwe dingen! Nieuwe dingen die me lieten voelen waarom het heerlijk is om een sextoy-tester te zijn! Geen dingen waar ik er al 100 van heb liggen. Maar! Lezers! Lieve, lieve lezers! De Satisfyer Curvy 2+ is het speeltje waar ik op zat te wachten! Luchtdruk-patronen! Deze toy heeft luchtdruk-patronen!!! Mijn klit gaat daar héél, héél goed op!

Onlangs kwamen er dus weer wat nieuwe Satisfyer-toys uit! Hoera! Ik testte eerder al de Satisfyer Wand-er Woman (SATISFYER WAND-ER WOMAN – VIBRATOR REVIEW #632); een ontzettend goede en vooral betaalbare wand vibrator. Ook nieuw in de Satisfyer-collectie zijn de Curvy 1+, de Curvy 2+ en de Curvy 3+. Nu kan ik er maar niet achter komen wat het verschil is tussen deze 3 toys, behalve dan de kleur en het ‘tuutje’ (al is dat ook maar een miniem verschil). Ze lijken alle 3 qua vorm op elkaar, ze kunnen alle 3 stimuleren met luchtdruk én vibraties, ze zijn alle 3 waterproof, oplaadbaar via USB, hebben allemaal dezelfde 10 vibratiepatronen en hebben alle 3 10 pulserende luchtdrukgolf-intensiteiten en zijn allemaal gemaakt van siliconen (qua buitenlaagje).

Ik heb aan Satisfyer gevraagd wat het verschil is tussen de Curvy 1+, de Curvy 2+ en de Curvy 3+, maar ik heb nog geen antwoord binnen. Maakt het heel erg uit? Nee! Want de Curvy 2+ is GE-WEL-DIG. Dit wordt een hele lange review, ik kan er niks aan doen, want er is te veel goeds om over te schrijven! En dat voor een speeltje dat slechts € 39,95 kost! Ik snap er helemaal niks van.

Dit is een afbeelding van curvy 1 curvy 2 curvy 2 satisfyer

De verpakking van de Satisfyer Curvy 2+

Ik ben echt fan van de nieuwe verpakkingslijn van Satisfyer. Het is strak, modern, herkenbaar en uniek! Als ik een winkel zou hebben, dan zou ik graag een wandje vullen met Satisfyer-doosjes, al lijkt de ‘hygiënische’ strip die ze bij de verpakkingen gebruiken me wel wat lastig om producten te demonstreren. Aan de andere kant; als consument weet je zo wel 100% zeker dat niemand met z’n vingers aan je product heeft gezeten. In het doosje vind ik de Satisfyer Curvy 2+, een USB-oplaadsnoertje en een heel beknopte handleiding.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer curvy 2

Ik moet toch even klagen over het tuutje

Laat ik even beginnen met het minpunt van deze sextoy, dan hebben we dat maar gehad. Alle Satisfyer Curvy’s hebben een tuutje dat vastzit. Hierdoor is het moeilijk om ‘m schoon te maken. Je moet echt even met een borsteltje of doekje gebruiken zodat je binnenin het tuutje schoon kan maken.

Een ander nadeel van dit soort ‘grotere’ tuutjes is dat, wanneer je ze op je klit zet, er weinig ruimte is voor een piemel of dildo/vibrator in je vagina. Dit is een beetje afhankelijk van je klit-vagina-afstand, maar bij mij past het niet goed. Een toy waarbij dit wel altijd supergoed past is de Womanizer Pro40, die heeft echt het beste tuutje (om te combineren met piemels of interne sextoys) van alle luchtdruktoys op de markt.

Dit is een afbeelding van tuutje van de satisfyer curvy

Maar… ik moet eerlijk toegeven dat het tuutje van de Curvy 2+ goed aansluit op m’n clitoris. Het is echt niet mijn tuut of choice, maar omdat deze toy ook gebruik maakt van vibraties snap ik de keuze voor zo’n breder tuutje ook wel, want de vibraties worden vooral doorgegeven aan de rand.

De eerste testronde met de Curvy 2+

Toen ik de Curvy 2+ voor het eerst testte was ik nog in de veronderstelling dat ik met een boooooooring, same old same old, luchtdrukspeeltje te maken had. Ik dacht; ach, best wel een leuke, nieuwe vorm en hij houdt ook eigenlijk wel heel goed vast. Het is niet meer de ‘standaard’ oorthermometer-vorm, maar eerder een grote ‘komma’ die je heel gemakkelijk op je klit zet. Uiteraard gebruik ik al m’n speeltjes met m’n favoriete glijmiddel-merk Sliquid (voor tintelend effect; Sliquid Sizzle) (op waterbasis, geen parabenen, geen glycerine én vegan).

De knopjes hadden misschien ietsje hoger mogen liggen, maar ze zijn eigenlijk best goed voelbaar en best goed te bedienen. De luchtdrukstimulatie heeft 10 standjes en standje 1 is echt heel erg subtiel en dat is fijn. Standje 10 is intens (voor mijn klit té intens) en de stappen tussen 1 en 10 zijn allemaal keurig trapsgewijs. Nergens een te grote sprong tussen de stimulatie (iets wat bij andere Satisfyers nog wel eens wil gebeuren) (dat je van 2 naar 3 gaat, maar voor je gevoel van 2 naar 8). Puur alleen als luchtdruktoy is de Curvy 2+ een dikke voldoende.

Dit is een afbeelding van satisfyer curvy tuutje

Je hoeft de trillingen niet aan te zetten, maar dat kan dus wél Met het onderste knopje scroll je tussen de 3 steady vibratiestandjes en de 7 vibratiepatronen. Die trillingen zijn niet heel erg diep, eigenlijk best oppervlakkig, maar kunnen zeker wel wat toevoegen. Van de trillingen alleen zie ik mezelf niet zo snel tot een orgasme komen, maar in combinatie met de luchtdruk; zéker wel! De Curvy 2+ krijgt een bonuspunt voor het feit dat hij ook kan trillen.

Ik dacht daarna even een snel nog een testrondje met de Satisfyer Connect App te maken en zo op een dikke 8 uit te komen, maar de App en alles wat daarmee mogelijk is heeft me toch zeker wel een paar testrondjes beziggehouden. Wat! Een! Mogelijkheden!!!

De Satisfyer Curvy 2+ heeft luchtdruk-patronen!!!!

Ik ga niet helemaal uitleggen hoe de (gratis) Satisfyer Connect App werkt, want dat wordt een ingewikkeld technisch verhaal en als je je er even in verdiept, dan wijst alles zich vanzelf! MAAR! Met deze App kun je dus zelf patronen maken en die dan laten afspelen op je Curvy 2+. Op zich is dit niet zo heel bijzonder, want met de We-Connect-App van We-Vibe kan dit ook bij hun toys. Maar!!!! En hier komt de grote maar! Het kon nog niet bij luchtdruk-toys.

De We-Vibe Melt (WE-VIBE MELT – VIBRATOR REVIEW #594) is een geweldige luchtdruk-toy én op afstand bestuurbaar (en er past gemakkelijker een piemel naast), maar… je kan er geen vibratiepatronen op afspelen. Je kan ‘m middels de App door een ander laten bedienen en je kan ‘m harder en zachter laten stimuleren met de App, maar patronen zitten er niet bij. En dat is jammer.

Er is, helaas, ook nog geen enkel speeltje van Womanizer verkrijgbaar dat de luchtdruk kan laten stimuleren in een patroon en dat is toch echt waar ik, waar de wereld op zit te wachten.

Dan hebben we nog de LELO Sona. De LELO Sona (1 en 2) hebben wél patronen, maar die toys zuigen het leven volledig uit m’n clitoris, want zo fucking hard qua luchtdruk bestaat er volgens mij geen enkel speeltje (om over het aantal decibel dat de Sona 2 produceert nog maar te zwijgen, want dat ding maakt een teringherrie, niet normaal). Dus mocht je van extreem harde luchtdrukstimulatie houden in een patroon, dan kun je bij de LELO Sona terecht. Maar de vibratiepatronen van de LELO kun je niet zelf maken en het zachtste standje van deze toys is voor veel vrouwen al te hard en intens.

De Curvy 2+ bied je dus de luchtdrukpatronen én doet dat zo hard en zacht als jij wil! En dat voor nog minder dan de helft van de prijs van die andere luchtdruktoys. HALLLLLLEEEEEELUUUUUJAAAA!

Dit is een afbeelding van satisfyer curvy, womanizer premium, lelo sona
De Satisfyer Curvy 2+ (€ 39,95), de Womanizer Premium (€ 189,95) en de LELO Sona (€ 99,95). Hier had ook nog de We-Vibe Melt naast moeten liggen, maar daar kwam ik te laat achter (€ 149,95).

Toch nog even wel over de Satisfyer Connect App

Je kan die luchtdruk-vibratiepatronen dus niet voelen zonder de App. Dus koop je deze toy, dan zul je echt een smartphone moeten hebben die dit soort techniek aankan (alle smartphones en tableets met iOS 11 en hoger en Android 6.0 en hoger werken met deze App). (ik heb een iPhone 8+ en alles werkt dikke prima).

Zonder het gebruik van de App is de Satisfyer Curvy 2+ ook best goed (en nog steeds fucking betaalbaar), maar het is de App en vooral de patronen die je met die App kunt maken die ‘t ‘m doen.

Dit is een afbeelding van satisfyer curvy met ap

Het is even wat testen en proberen en uitzoeken, maar uiteindelijk kun je het voor jou perfecte luchtdrukpatroon (eventueel in combinatie met een vibratiepatroon) bewaren in de App, zodat je dat patroon altijd kunt gebruiken. En dat patroon stimuleert in een loopje!

Het duurde bij mij even voordat ik erachter kwam, maar de App, en dus ook de toy, valt uit als je beeldscherm uitgaat. Bij mij was dit steeds na 1 minuut. Had ik net een lekker patroon gecreëerd op m’n iPhone, ging ik achterover liggen om te genieten, na een minuut; niks. Tip; zet je je ‘automatisch slot’ even op ‘nooit’ als je met de Satisfyer Curvy 2+ en App aan de gang gaat!

Maar er is NOG meer!

Ook kun je je toy via de Satisfyer Connect App door een ander laten besturen! Ook dit is even wat uitzoekwerk, want hoewel sommige knopjes en dingetjes uiteindelijk heel logisch zijn, is het gewoon even met elkaar zoeken naar dat wat werkt. Maar je kunt dus chatten en videobellen met elkaar terwijl je de controle van je toy uit handen geeft.

Dit is een afbeelding van img 8707
De kantoorkaters zijn echt heel behulpzaam als het gaat om het uittesten van technische snufjes!

Grappig, en vooral even opletten, is dat je een account aan moet maken (dit kan met en zonder e-mailadres). Je ‘connect’ dus niet met mensen uit je Whatsapp-lijst, maar met een specifieke gebruikersnaam. Ik had mijn account al verbonden met ‘Michael’, maar dat bleek dus niet mijn Michael te zijn, maar iemand uit Duitsland (“Guten Tag, wie geht’s?”).

Wij kregen hier uiteindelijk alles aan het werk, maar we zaten wel bij elkaar in de kamer, dus dat maakte het ietsje makkelijker. Maar het is mogelijk om te bellen, chatten (is misschien wat onhandig als je ook een toy vasthebt) (want je moet ‘m wel blijven vasthouden, het is geen handsfree toy) of videobellen terwijl de ander je toy bestuurd.

Ook geinig; als je de toy gebruikt, dan kun je je patroon opslaan, maar je kunt je patroon ook delen met de ‘community’. Je kunt dus zelf ook stimulatiepatronen van anderen gebruiken als je wil.

Waarom de Satisfyer Curvy 2+ BRILJANT is

Luchtdrukstimulatie is op zichzelf al geniaal. Sinds de komst van de allereerste Womanizer in 2014 heb ik wekelijks meerdere orgasmes met luchtdruk. It just ever fails to please me! En nu had ik volledig gelukkig kunnen zijn voor de rest van m’n leven met de luchtdruktoys die ik al heb, maar de Curvy 2+ zorgt ervoor dat ik luchtdruk-patronen kan maken. En met die luchtdruk-patronen kan ik edgen! Dus luchtdruk zachtjes op laten komen in een soort golf en dan weer terug naar 0 en dan weer een nieuwe stimulatie-golf. Nou ja, dit is wat ik lekker vind en waardoor ik m’n orgasme erg lang uit kan stellen waardoor het orgasme dat ik uiteindelijk krijg super-intens is (intenser dan een orgasme van 2 minuten steady stimulatie) (waar een mens zo af en toe ook behoefte aan heeft).

Dit is een afbeelding van luna met nieuwste satisfyer toy

Dit is uiteraard voor iedereen anders. De Curvy 2+ maakt het in ieder geval mogelijk om (alleen of samen) uit te zoeken wat jij prettige stimulatie vindt. Alleen luchtdruk? Steady? In een patroon? Met vibratie? Steady? Of in een patroon! De mogelijkheden zijn echt ontelbaar!

Conclusie

Godallemachtig, wat een apparaat is dit! Natuurlijk zijn er wat dingetjes op aan te merken, maar die vallen echt in het niet bij dat wat-ie allemaal kan! En… hij kost maar € 39,95! Slaat helemaal nergens op! Dit is een speeltje dat ik, mocht-ie na een tijdje stuk gaan, zonder problemen zou vervangen door weer een nieuwe. En daarna weer een nieuwe (al zit er 15 jaar garantie op de toy) (for reals). Edgen met een luchtdruk-toy! Luchtdruk-stimulatie in patronen! Dat was waar ik op zat te wachten. En ik denk jij ook!

DE SATISFYER CURVY 2+ IS HIER TE KOOP (€ 39,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Sandra schreef:

  Wat een topding!!
  Maarehhh, sexting met peuterpoezen? Je gaat te ver, Luna! Je gaat veel te ver.

 2. DP schreef:

  Heb je al een reserve exemplaar gekocht zoals bij je favoriete Womanizer?
  Dankzij jouw review heb ik eindelijk een cadeau voor een vriendin die binnenkort jarig is en ook fan van de Womanizer is. (uiteraard koop ik hem via jou link, dank daarvoor)

 3. Anne schreef:

  Dit lijkt me een must have voor die prijs! De curvy 1+ werkt trouwens op batterijen las ik ergens, de curvy 2+ is watervast en de curvy 3+ is waterdicht. Maar of er een verschil is tussen watervast en waterdicht weet ik niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.