SATISFYER DUAL LOVE – SEXTOY REVIEW #652

Naam: Satisfyer Dual Love
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,95
Formaat: 16 x 3,5 centimeter
Materiaal: ABS, siliconen, bodysafe
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje
Waar te koop: o.a. Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘De Dual Love heeft 2 krachtige motoren en met een ruime keuze uit verschillende luchtdruk en vibratiestanden kun je volop variëren. Koppel deze vibrator aan de gratis te downloaden Satisfyer App en creëer zelf oneindig veel vibraties.’
Is dat ook zo: Wow. Just. Wow.
Aantal punten: 9.5

Dit is een afbeelding van satisfyer dual love luchtdruk vibrator

Het was lang geleden dat ik een pakketje kreeg van Satisfyer en dat terwijl dit merk de ene na de andere nieuwe toy de markt op lanceert! Ik voelde me bijna genegeerd, want ik heb alle nieuwe toys uiteraard wel steeds aangevraagd door te mailen en te mailen en te mailen (dit is trouwens 1 van de minder leuke kanten van dit werk; steeds moeten vragen om sextoys), maar ineens was daar, uit het niets, een doosje met een aantal sextoys waar ik erg benieuwd naar was. Eén van die toys is de Dual Love, een sextoy die zo ongeveer alles kan wat je zoekt in een sextoy. Hieronder lees je m’n review! Ik kan je alvast zeggen; deze toy ga ik voortaan aanraden als eerste sextoy!

Goed bezig Satisfyer!!!

In de EAN, een maandelijks magazine voor de sextoy-industrie, heeft Satisfyer gemiddeld zo’n 30 advertentiepagina’s waarin ze lopen te flashen met hun bestaande producten, hun net gelanceerde producten en hun producten die binnen afzienbare tijd op de markt gaan verschijnen. Lekkerbekken voor een sextoy reviewer als ik natuurlijk, want ik wil al die nieuwe toys het liefst zo snel mogelijk hier thuis bezorgd hebben, maar ja, dat kan ik wel willen, maar zo werkt het niet. Daarnaast; Satisfyer lanceert gewoon écht teveel nieuwe dingen. Als ik die allemaal zou gaan testen, dan houd ik geen tijd meer over voor andere merken.

Dit is een afbeelding van satisfyer dual love in ean magazine
Hij is er dus ook in het rood (HIER).

De verpakking van de Satisfyer Dual Love

Een paar foto’s zeggen meer dan 1000 woorden of niet? Ik heb de verpakking van de Dual Love meteen opengemaakt, zodat ik ‘m zo snel mogelijk kon opladen om ‘m ook zo snel mogelijk te kunnen testen. De nieuwe Satisfyer-verpakkingen hebben een soort ‘papieren rits’ waarmee je de verpakking open trekt (en die rits is meteen je garantie dat niemand anders de doos al eerder openmaakte). Ik heb dus geen ‘dicht’ foto en de ‘papieren rits’ waarmee de doos gesealed is was meteen geconfisqueerd en gesloopt door de katten. Nou ja, zo gaan die dingen! Ik hou écht van deze verpakkingen. Modern, met een getekende ‘sexy vrouw’, een flap met magneet, een kijkvenster! Gewoon TOF.

Dit is een afbeelding van verpakking dual love vibrator

Eerste indruk van de Dual Love

De ene kant van deze toy een luchtdruk toy, met halleluja een grote opening voor je klit (1,5 x 1,9 centimeter)! Er zullen altijd clitorissen zijn die groter zijn dan dit (zeker in opgewonden toestanden), maar de meeste zullen hier wel relaxt in passen. Het membraan (dus helemaal achterin de opening) ligt op 3,5 centimeter diepte en ook dit is zeer prettig (de kans dat je clitoris tegen het membraan stoot (AU) is heel erg klein). Er zijn 11 luchtdrukintensiteiten.

De andere kant (dus eigenlijk het handvat van de luchtdruktoy) is een ‘gewone’ vibrator. Hij heeft een diameter van 3,3, centimeter en dat is dus ‘lekker gemiddeld’ te noemen. Je kunt deze kant van de vibrator tegen je klit zetten (duh), maar je kunt ‘m ook inbrengen (niet anaal)! Er zijn 11 vibratiepatronen, waarvan de eerste 3 steady.

Dit is een afbeelding van dual love vibrator

Ik vind dit concept van een luchtdruk toy en een gewone vibrator in 1 dus briljant! Nu heeft Satisfyer al eerder luchtdruk met vibraties gecombineerd, maar dat was dan altijd ‘aan 1 kant’. De vibraties voelde je dus door het tuutje heen, in plaats van aan een heel andere kant. Dit kan ook leuk zijn (ik ben er niet zo van), maar de Dual Love biedt je echt 2 verschillende speeltjes.

En laat ik ‘m er hier maar even ingooien; de Satisfyer Dual Love kost € 49.95! En ja, daar ga ik ook hier alvast even wat uitroeptekens achteraan gooien!!!! En dit speeltje is dus een sextoy op luchtdruk én een vibrator in één. En… ook nog eens te bedienen met een App!

Dit is een afbeelding van dual love test vibrator sextoytester
Kijk mij er eens even als een Wehkamp-model bij staan! Ik vind het dan ook ECHT een goede toy!

Hoe doet de luchtdruk van de Dual Love het?

Ik vind het heerlijke luchtdrukstimulatie! Er zijn dus 11 intensiteiten, maar ik kom niet verder dan standje 5, wat ik echt al heel intens vind, op m’n clitoris. De stappen tussen de intensiteiten zijn goed verdeeld! De eerste Satisfyer-toys hadden een te grote stap tussen 3 en 4, waardoor je ineens van lekker mellow op standje holy shit zat.

Wat moet ik er verder van zeggen; ik voel nooit zoveel verschil in ‘kwaliteit’ van luchtdruk stimulatie. Ik vind het belangrijk dat een luchtdruk toy zachtjes begint, genoeg intensiteiten heeft en ook stevig kan stimuleren (al heb ik daar zelf dus niks aan). Aan al die opties voldoet de Dual Love.

Dit is een afbeelding van luchtdruk toy satisfyer

Hoe trilt de Satisfyer Dual Love?

Het werkende leven voor mij als sextoy tester wordt soms steeds ingewikkelder. Of misschien makkelijker, ik weet het ook niet. Maar het lijkt wel of goede motortjes die diepe trillingen geven ook steeds goedkoper worden en je die dus ook steeds vaker in ‘relatief goedkope toys’ terugvindt! Deze Dual Love heeft 11 patronen, waarvan 3 steady en de trillingen zijn eigenlijk best wel goed. De toy zelf is heel hard qua materiaal, met daaroverheen een siliconen laagje, dus de trillingen worden ook heel goed doorgegeven.

Dit is een afbeelding van vibrator kant

En… je kan deze toy dus gebruiken om tegen je clitoris te zetten, maar je kan ‘m ook inbrengen voor interne stimulatie. Ik vind dat een echt een bonus!

Ritme vanaf ‘schermaantekening’

Even over de App! In m’n review van de Satisfyer Curvy was ik al laaiend enthousiast over deze App, want je kunt hiermee zelf patronen maken, óók, of misschien wel juist, voor de luchtdrukstimulatie. En dat is dus écht uniek te noemen (check nog even die review: SATISFYER CURVY 2+ – REVIEW).

De App voor deze Satisfyer Dual Love is uiteraard hetzelfde, maar het lijkt alsof ze een nieuwe feature hebben toegevoegd (aan de App zelf, dus niet specifiek voor deze toy) (App’s worden natuurlijk steeds geupgrade).

Je kunt de patronen tekenen! En dat is dus écht veel handiger dan voorheen. Ik kan het hier wel allemaal gaan uitleggen, maar dan wordt het een review over een App en dat is niet m’n ding! De Satisfyer App werkt, voor zover ik dat kan beoordelen, echt prima. Hij maakt makkelijk connectie met de toy, er zijn leuke opties om de boel te laten trillen of luchtdrukstimuleren, je kan ‘m op afstand laten besturen, dus; een zeer uitgebreide App waar je echt veel plezier van kan hebben.

Dit is een afbeelding van app van satisfyer
Helemaal op links zie je mijn ’test’ staan die ook meteen helemaal goed was. Op niks beginnen, dan een lange golfbeweging en daarna weer op niks beginnen (de patronen gaan in een loopje). HOERA!

Komen we bij het enige, echte minpuntje van de Dual Love

Bijna alles is dus, zeker als je de prijs in acht neemt, soortement van geweldig aan de Dual Love! Het is een luchtdrukstimulator, het is een vibrator én dit alles is op afstand te bedienen met een App! Nogmaals: ik snap echt niet hoe het kan voor € 49,95.

Dit is een afbeelding van tuutje van de satisfyer dual love

Het grootste probleem voor mij is het feit dat je het tuutje van de luchtdrukstimulator niet los kan maken om ‘m schoon te maken. Er gaat gegarandeerd ‘van alles’ in dat tuutje zitten en het is echt lastig om ‘m van binnen 100% schoon te maken. Ik denk zelfs dat dat niet 100% mogelijk is, omdat je er niet goed bij kunt. Mijn advies; meenemen onder de douche, alles met water en milde zeep zoveel mogelijk schoonmaken. Pak er een klein borsteltje bij om de buitenkant schoon te maken (overgang siliconen naar ABS-plastic). Spuit wat toycleaner in de binnenkant van het tuutje en maak het heel voorzichtig schoon met een wattenstaafje. Het is wat lastig, maar hé, je kan niet alles hebben voor die € 49,95!

Conclusie

Ik moet m’n site eens gaan updaten en wat teksten gaan aanpassen, want ik ga vanaf nu deze Satisfyer Dual Love aan iedereen, ja, iedereen aanraden als ‘beste eerste sextoy’! Waarom zou je investeren in goede eerste vibrator én een goede eerste luchtdruktoy als je ook een ‘goede eerste sextoy’ kunt krijgen die dat allebei tegelijkertijd biedt? En dan heb ik die hele (supertoffe) App eigenlijk nog helemaal buiten beschouwing gelaten.

DE DUAL LOVE IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Anne schreef:

    Wat breidt die collectie van Satisfyer snel uit. Ook leuk dat ze goed en betaalbaar zijn.
    Wat die tuutjes betreft snap ik ook niet waarom ze ineens voor vaste tuutjes kozen. Bij de penguin was dit bijvoorbeeld niet het geval?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.