PROSTAAT MASSAGER REVIEW #231: NEXUS REVO INTENSE

Naam: Revo Intense
Producent: Nexus
Prijs: € 139,90
Formaat: ?
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Revo Intense geeft u een intense beleving van prostaat massage waarbij zowel de prostaat als het perineum tegelijk gestimuleerd worden. De twee erogene zones hebben een versterkend effect op elkaar. U zult hierdoor een intens gevoel van plezier ervaren met een sterker orgasme tot gevolg!’
Is dat ook zo: Yup!
Score: 10/10

nexus revo intense

Enige tijd geleden alweer kregen ‘wij van Climaximaal’ weer een doos met spullen opgestuurd van Nexus: het Engelse bedrijf dat zich met name richt op prostaatspeeltjes, maar de laatste tijd ook haar kennis en kunde inzet bij de ontwikkeling van speeltjes voor vrouwen. En niet geheel zonder succes getuige Luna’s eerste kennis making met Nexus (lees hier haar review over de Nexus Bisous). Voor mij hebben ze dit keer een Nexus Revo Intense ingepakt.

Maar, eh, de Nexus Revo Intense, die had ik toch al? Althans, dat dacht ik toen ik de verpakking van mijn nieuwste speeltjes open maakte. Maar nee, dat was de Nexus Revo Stealth! En dit is toch echt de Nexus Intense. De Nexus Revo Stealth heb ik toentertijd niet minder dan een 10 gegeven (hier lees mijn review over de Nexus Revo Stealth). Maar ik zou toch zweren dat het dezelfde is als die toen voor mij lag, alleen dan zonder afstandsbediening (welke ook al bestaat onder de naam Nexus Revo). Volgt u het nog?

Nou ja, de dame van Nexus was heel enthousiast en vroeg mij of ik ze met elkaar wilde vergelijken. De Nexus Revo Intense met de Nexus Revo Stealth dus. En wat beter te doen op deze trieste eerste herfstdag in augustus dan een review voor jullie te schrijven over de Nexus Revo Intense!

nexus revo intense 2

‘Hij is even goed als de Stealth, hij is 40 euro goedkoper, dus weer een 10. Klaar.’

Tsja, eerlijk gezegd kan ik het niet veel zinniger maken.

Beide apparaten hebben nagenoeg dezelfde vorm, ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, ze hebben dezelfde manier van opladen (USB) en dezelfde tril- en rotatiestanden, namelijk 2 rotatiestanden van de kop en 6 trilstanden in de basis voor het perineum.

nexus revo intense 3

Dus waar zit nu het verschil? Ik heb ECHT mijn best gedaan om het te ontdekken, en heel, heel misschien trilt de Intense iets intensiever, maar dat kan evengoed komen omdat het de Intense heet en ik dus denk dat hij intenser trilt.

Navraag bij Nexus leert dat: “If you compare the two you’ll see that the Intense sits at a more extreme angle, allowing for a more direct massage.”

Eh, nou ja, dat zal best, maar ik voel niet zo heel veel verschil. Filmpje!

Maar goed, het blijft echt een TOP ding als je het over prostaatmassage hebt. Echt! Tel daarbij op dat hij 40 euro goedkoper is dan de Nexus Revo Stealth en kennelijk iets beter je prostaat masseert (ik voel geen verschil, maar mannen met een extreem gevoelige prostaat misschien wel). Ik durf dus wel te zeggen dat de Nexus Revo Intense voor mij valt in de nieuwe categorie ‘beste koop’ onder de prostaatmassagers!

DE NEXUS REVO INTENSE IS HIER TE KOOP (€ 139,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Grappig…. en dan blijf je maar zoeken naar het verschil, als zo’n fabrikant dan een nieuwe in de markt zet… hij … en eigenlijk kun je op het prijsverschil na, er niets nieuws aan ontdekken……. Leuke review!
  xx

 2. Jan Weeber schreef:

  Leuk die 10, maar 140 euro??? Nou nou, dat wordt sparen ;-)))

 3. Nikkie schreef:

  Wat ik me afvraag met dit door toys is, hoe gebruik je ze? Ik weet waarvoor ze zijn natuurlijk. Maar gebruik je dit solo of met je partner en hoe dan….? Ik zie het met dit soort producten nooit zo snel voor me en met de dirty mind die ik heb, maakt het me toch erg nieuwschierig.

 4. Bob Walberg schreef:

  Onlangs ook aangeschaft, op dit moment krijg ik hem nog niet naar binnen, is best wel groot. Denk dat je eerst dagelijks voorzichtig beetje bij beetje je achterwerk moet laten wennen.

 5. Chris schreef:

  De Nexus Revo Intense stond lange tijd bovenaan in mijn favoriete speeltjeslijst, mijn prostaat wordt inderdaad intens gemasseerd, gegarandeerd klaarkomen. Desondanks heb ik twee nadelen gevonden:
  – de toy produceert veel geluid… soms word ik ’s nacht botergeil wakker en dan wil ik mijn vrouw niet storen in haar nachtrust
  – na een jaar begaf de toy het, de roterende kop roteerde niet meer en ik kon duidelijk voelen dat er onder het silconen jasje iets is afgebroken. Met € 140 is dat wel een tegenvaller. Maar erger is dat ik de heerlijke P-massages mis…

  Uiteindelijk ben ik dankzij Climaximaal terecht gekomen bij de Amourose Rouge, helaas zonder de roterende kop maar daarentegen met een trillingsdiepte EN verwarmingsfunctie die vrijwel dezelfde uitwerking hebben. Deze toy is wel muisstil en kan ik dus midden in de nacht gebruiken zonder mijn schatjepatatje uit haar slaap te wekken… en inmiddels heb ik het rode monster alweer 2 jaar of zo, bijna dagelijks gebruik zonder enige storing. Echt een top-toy. Als de Revo Intens van beter kwaliteit zou zijn zou ik deze echter zo weer kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.