GIVE AWAY VOOR SEXY HONDEN

Dit is een afbeelding van nina give away

Woehoe! Eindelijk weer een give away! En kijk onze Amerikaanse bulldog Nina Hagen eens keurig een Womanizer Liberty balanceren! En precies zo’n Womanizer Liberty kun je winnen, maar dan een limited edition exemplaar in roze en oranje t.w.v. € 99,95 (by Lily Allen) (die zit nog in de doos en was te zwaar om te balanceren voor Nina) (ik bedoel deze: Womanizer Liberty By Lily Allen)!

Hoe kun je winnen? Door mij een foto te sturen van jouw hond met een sekstoy! Gewoon leuk en gezellig! Mij valt het op dat poezen over het algemeen een stuk sexier ogen dan honden, maar misschien heb jij wél een supersexy hond (al is Nina heus wel sexy met d’r overbeet en scheve kop)!

Je kan inzenden t/m 20 maart en ik laat de inzendingen (anoniem) zien in m’n stories op Instagram!!! Ik vind het héél leuk als je meedoet!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Gina schreef:

    Leuke challenge! Ik heb 3 viervoeters, dus eens kijken wie ik verleid krijg. ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.