G-VIBE GCANDY – DUO VIBRATOR REVIEW #667

Naam: G-Vibe Gcandy
Producent: G-Vibe
Prijs: € 75,57
Formaat: 18 x 4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Materiaal: Bioskin, bodysafe, waterproof
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Gcandy boasts two powerful motors, one in the larger phallus, to stimulate the G-spot, and one motor is located in the smaller nub, for clit massage. G candy will keep both motors going strong for up to four (4) hours on a full charge.’
Is dat ook zo: nou, ik ben zeker niet ontevreden!

Dit is een afbeelding van b vibe b candy vibrator review test

G-Vibe is een merk dat eigenlijk nooit zo op m’n radar staat, maar dat eigenlijk heus wel wat meer shine zou mogen verdienen op m’n site! Ze maken namelijk al jaren echt goede, superleuke seksspeeltjes en hebben een heel eigen stijl! Ik kreeg de Gcandy van ze opgestuurd, een duo-vibrator die zowel de G-spot als m’n clitoris zou moeten stimuleren! Hieronder lees je m’n review!

De Gcandy van G-Vibe is dus een duo vibrator, oftewel een ‘tarzan vibrator’ oftewel een ‘rabbit vibrator’! Het is lastig dat deze termen zoveel door elkaar worden gebruikt, vooral omdat nieuwe gebruikers op het sextoy-pad niet weten wat ermee bedoeld wordt! Maar; al deze termen worden gebruikt om een sextoy te benoemen die zowel intern stimuleert (met een staaf) en extern de clitoris stimuleert (met een ‘armpje’ dat allerlei vormen kan hebben).

Dit is een afbeelding van vibrator test sextoy review my little pony

De verpakking van de G-Vibe Gcandy

Ja, de verpakkingen van G-Vibe zijn gewoon altijd leuk! Hun toys zitten altijd in een koker en in het geval van bijvoorbeeld een buttplug in een klein kokertje en in het geval van deze Gcandy in een grotere koker! Bovenop de koker prijkt de Engelse vlag (de toys worden ontworpen in Londen, maar zoals de meeste toys ‘gewoon’ gemaakt in China) en op de koker zelf vind je een foto van de toy die erin zit. Het is een unieke en herkenbare manier van verpakken en dat is leuk! In de koker zit de toy zelf, een opbergzakje, een handleiding en een magneet-USB-oplader!

Dit is een afbeelding van g vibe vibrator sextoy test

Eerste indruk van de G-Vibe Gcandy

Ik herinner me het materiaal van de Gcandy nog van de andere toys van G-Vibe die ik al eerder recenseerde (G-VIBE GJACK – VIBRATOR REVIEW) (G-VIBE GBULB – REVIEW)! Het materiaal voelt superzacht aan en het lijkt wel alsof er op een stuk metaal een hele dikke, fluffy laag met siliconen is aangebracht. Het materiaal dat G-Vibe gebruikt is echter geen siliconen, maar Bioskin (hierover later meer). Je kunt dit materiaal op de staaf van de vibrator helemaal indrukken, maar bij het clitorale armpje is dit effect minimaal.

Dit is een afbeelding van g vibe gcandy vibrator review

De Gcandy heeft dus heel veel ribbels en… I LOVE RIBBELS! Ook zijn toys met een handvat altijd een stuk makkelijker te hanteren dan toys zonder handvat, dus ook hiervoor krijgt de Gcandy alvast bonuspunten! Verder voelt de toy behoorlijk stevig en lekker aan, ook al kun je ‘m dus ietwat indrukken.

Dit is een afbeelding van g vibe g candy review

Even over dat Bioskin-materiaal

Ik heb al eerder over het materiaal geschreven dat G-Vibe gebruikt voor hun toys, dus ik plak dat stukje nog even hieronder!

Dit is wat ze zelf over hun materiaal schrijven, want ze willen er niet al te veel over kwijt, want… een geheime formule: ‘What we can share is that Bioskin is a hypoallergenic, non-porous material made of different layers of other materials (no silicone involved) that create a feeling/sensation of ‘human skin’.’ Nu zal een fabrikant altijd zeggen; joh, is hartstikke veilig deze toy, we hebben ‘m uitgebreid getest, hij is helemaal bodysafe, hypoallergeen en niet-poreus! Maar het enige dat ik kan zeggen na gebruik; er zit totaal geen geur aan deze toy, hij smaakt naar niks en het materiaal voelt echt lekker en goed. Het voelt alsof er siliconen laagje over een ander (zachter) laagje is geplaatst en het materiaal trekt geen stof of haar aan (WIN!!!).

Dit is een afbeelding van gvibe gcandy test

Ik heb ook nog nooit gelezen over klachten over dit materiaal (dat het zou gaan jeuken of dat het er ineens heel raar uit zou gaan zien), dus, ik geef G-Vibe echt het voordeel van de twijfel!

Maar hoe voelt die Gcandy?

Ik moet eerlijk zeggen dat de Gcandy echt wel geilig aanvoelt als je ‘m zo in je handen hebt en er wat in knijpt. Beetje zoals zo’n stressballetje, maar dan in piemelformaat; I like! Ook is het fijn dat het clitorale armpje breed uitloopt en zo een wat groter gedeelte dan alleen je klit stimuleert, maar ook nog een gebied eromheen. Duo vibrators met hele kleine clitorale armpjes of van die konijnenoortjes vind ik persoonlijk vaak minder prettig.

Ik breng de Gcandy in met wat glijmiddel (altijd glijmiddel op waterbasis gebruiken als je siliconen toys gebruikt) (Sliquid Sassy bijvoorbeeld) en qua formaat voelt ’t helemaal prima. Voor mij een lekker gemiddeld formaatje (de hoogte is 4 centimeter en de breedte van de staaf 3,5).

Dit is een afbeelding van gvibe vibrator duo

Ik voel van de onderste ribbels niet heel veel, daarvoor is dat Bioskin te squishy denk ik, maar de bovenste ribbel, de ‘eikel-ribbel’ zeg maar, die voel ik wel een heel klein beetje als ik de Gcandy langzaam in-en-uit me beweeg. Niet te ver, want dan gaat het contact met m’n klit verloren, maar gewoon een paar centimeter. Voelt goed!

De trillingen van de Gcandy

Toen ik de trillingen van de G-Vibe Gcandy op het droge aanzette verwachtte ik er eigenlijk niet zo heel veel van, want het klonk niet heel diep en het geluid was ook niet heel prettig. Daar is gelukkig tijdens het échte gebruik weinig van te merken. Het zijn niet de allerdiepste trillingen, maar ze worden door het materiaal ietwat geabsorbeerd waardoor het wel lekker diep en loom voelt. Hij heeft 6 vibratiepatronen (waarvan 1 steady) en 10 vibratie-intensiteiten.

Persoonlijk kunnen de vibratiepatronen me weinig boeien. Als ik dan al voor een vibratiepatroon ga, dan graag een soort golf-patroon, maar die zit er niet tussen bij de Gcandy. Ik blijf dus lekker op het eerste steady patroon hangen nadat ik de andere patronen wel even heb geprobeerd. Maar steady is prima en eigenlijk is intensiteit 1 al genoeg om me naar een orgasme te brengen, al ‘moet’ ik de toy er wel even bij bewegen, maar dat vind ik gewoon extra lekker (beweging tegen m’n G-spot doet het altijd beter dan alleen trillingen).

De knopjes van de Gcandy

Wel een beetje jammer is dat je vibratie van de Gcandy niet afzonderlijk kunt regelen. Als je het clitorale armpje harder zet, dan gaat automatisch de staaf ook mee. Nu is dit vervelend, maar omdat de trillingen van zowel het armpje als de staaf okay en lekker zijn kan ik prima mee leven. Lekkerder en prettiger is natuurlijk altijd een duo vibrator die je afzonderlijk kunt laten trillen zoals bijvoorbeeld de We-Vibe Nova 2 (WE-VIBE NOVA – SEXTOY REVIEW), maar dat is dan ook meteen een toy in een andere prijsklasse!

Dit is een afbeelding van knopjes van de g vibe

De Gcandy heeft 3 knopjes; eentje voor harder, eentje voor zachter en eentje om de 6 vibratiepatronen mee door te scrollen. De knopjes zijn goed voelbaar.

Conclusie

Helemaal geen verkeerde duo-vibrator, deze Gcandy! Het materiaal voelt écht superlekker, hij is net een slagje groter dan de gemiddelde duo-vibrator, de trillingen zijn ook okay, hij ziet er sexy uit en zo’n handvat is heel prettig! Het enige minpuntje is het feit dat je de trillingen niet afzonderlijk kan regelen, maar de trillingen zijn dusdanig lekker dat ik me over dit minpuntje heen kan zetten!

DE G-VIBE GCANDY IS HIER TE KOOP (€ 75,57) >>

p.s. Meer lezen over duo-vibrators en welke ik de allerbeste vind? Check dan mijn artikel DE 10 BESTE DUO VIBRATORS OP EEN RIJ!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.