VIBRATOR REVIEW #232: FUN FACTORY MISS BI

Naam: Miss Bi
Producent: Fun Factory
Prijs: € 109,90
Formaat: 17 centimeter x 4,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via click ’n charge-systeem
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Miss Bi is ontworpen aan de hand van veelvuldig onderzoek en heeft dankzij de silicone schacht een fenomenale vorm en flexibiliteit welke perfect past bij de vormen van het vrouwelijk lichaam. ’
Is dat ook zo: FUCK YEAH!
Score: 10

fun factory miss bi

De doosjes die ik ontvang van het Duitse bedrijf Fun Factory worden hier altijd met gejubel ontvangen! Zelden, en zeker de laatste jaren, komen zij met iets stoms, doms, of niet werkends. En zo ging het dus ook met het laatste doosje dat ik ontving; een doosje met daarin de Miss Bi. EINDELIJK komt Fun Factory met een duo-vibrator! En hij is geweldig. Wat zeg ik; misschien wel de beste tarzan die ik ooit testte!

De Miss Bi komt in een verpakking die je van Fun Factory gewend bent; lekker simpel, geen duur gedoe met gouden letters, maar gewoon een kartonnen verpakking die je meteen bij het oud papier kunt gooien. Op de voorkant van de verpakking staat een 1 op 1 foto van de Miss Bi en die lijkt zo op het eerste gezicht niet zo groot. Op het tweede gezicht trouwens ook niet, want als ik ‘m eenmaal in m’n handen heb is m’n eerste gedachte; wat is-ie klein! De totale lengte van de Fun Factory Miss Bi is 17 centimeter en het in te brengen gedeelte slechts 8 centimeter. Maar… en hier zullen de wat minder goed bedeelde mannen heel erg blij mee zijn; size does matter, maar uiteindelijk gaat het er toch om wat je ermee doet. En Jesus Christ, mother of God, de Miss Bi, die doet er zeker wat mee!

fun factory miss bi 2

Een duo-vibrator heeft dus 2 motoren

De Miss Bi heeft dus 2 motoren (ze promoten ‘m zelf met: ‘2 motors, double your fun’); eentje in de ‘staaf’ en eentje in het clitorale gedeelte. Ik zet ‘staaf’ dus tussen aanhalingstekens, want het is niet echt een staaf, meer een stompje, maar stompje klinkt totaal niet geil. Het is dus een korter, maar vooral dikker gedeelte dat je inbrengt in je kutje. Korter en dikker dan je van andere vibrators (en duo-vibrators) gewend bent. Maar de vorm van dit gedeelte, inclusief de kracht (hierover later meer) is zo GOED! En de Miss Bi bewijst; je hebt helemaal geen lange staaf nodig om toch een ‘gevuld’ gevoel te hebben en vooral; als de trillingen maar op de goede plekken komen.

De trillingen van de Miss Bi worden perfect doorgegeven

Het eerste motortje zit in het midden van het stompje, maar de trillingen zijn zo sterk dat ze worden doorgegeven aan elk plekje van de vibrator. Je voelt dus trillingen op de verdikking van de vibrator (daar zit het motortje), maar ook in het puntje van de vibrator! En… omdat deze trillingen zo krachtig zijn (hierover later meer) wordt je G-spot dus écht gestimuleerd, waar hij zich ook bevindt (bij mij is dat op zo’n 5 centimeter, maar er zullen vrouwen zijn met een wat dieper liggende of minder diep liggende G-spot. Het tweede motortje bevindt zich aan het begin van het clitorale ‘armpje’, maar ook hier geldt; de trillingen zijn zo krachtig (hierover later meer, had ik dat al geschreven) dat ze voelbaar zijn in het gehele clitorale gedeelte. En… hierdoor voel je dus trillingen tegen je schaamlippen, maar dus ook vooral tegen je clitoris (en dat was precies de bedoeling). Je voelt ze overal waar je ze wil voelen!

miss bi fun factory 2

Alleen maar pluspunten, echt!

Nog heel even de rest van de voordelen van deze Fun Factory Miss Bi vibrator (en daarna ga ik het over de trillingen hebben)! Hij is oplaadbaar via het click ’n charge-systeem. Dit houdt in dat je een USB-kabeltje op de vibrator klikt (met een magneetje) en dat hij dan vanzelf oplaadt. Ik heb ‘m de eerste keer een hele dag aan de oplader laten hangen, maar dat is niet nodig (ik denk dat een uurtje of 3 wel voldoende is). Als hij volledig is opgeladen gaan alle lampjes branden en dan kun je 8 uur helemaal los gaan. De Miss Bi is 100% waterproof, dus hierdoor mee te nemen in bad, onder de douche, naar het zwembad, in de whirlpool, wat jij wil. En dus ook gemakkelijk schoon te maken (let wel even op de overgang tussen het siliconen en het hardere ABS-plastic en de knopjes).

Het handvat van de Miss Bi is hetzelfde als die van de Fun Factory Big Boss (ook zo’n favoriet van me) en heel gemakkelijk vast te houden. Ik snap eigenlijk niet dat niet alle vibrators zo’n handvat hebben, want het is super gebruiksvriendelijk. Voor mij bij sologebruik, maar ook voor mijn man als hij ‘m gebruikt (bij mij) (er past dus ook gemakkelijk een mannenvinger door het handvat).

Ik ben ZO enthousiast over de trillingen, maar ik moet toch ook even alle andere pluspunten opnoemen, want dat hoort zo als je een professioneel toytester bent, toch? De Miss Bi is gemaakt van 100% medische siliconen en van een merk als Fun Factory geloof ik dat ook meteen. Er hangt geen chemisch of plastic luchtje aan de vibrator en hij voelt ook heel klinisch aan. Schoon dus. Veilig dus. Het siliconen is zacht en glijdt lekker naar binnen (nog lekkerder met wat glijmiddel).

OMG! Die trillingen! Deze vibrator heeft trillingen!

Mag ik het nu eindelijk over de trillingen hebben? Ja? JA! OMG! De trillingen van de Miss Bi zijn zo ontzettend DIEP! Ik dacht in het begin werkelijk dat ik een wand vibrator in m’n handen had. En die diepe trillingen voel je dus zowel tegen je clitoris als in je kutje en echt OMG! Bij duo-vibratoren heb ik vaak ook echt de tijd nodig om een bepaald ritme te vinden tussen de staaf en het clitoris-gedeelte, maar dat maakt bij de Miss Bi niet uit (okay, de eerste paar keren maakte het niet uit) (toen heb ik ‘m dus gebruikt voor een quick fix tussendoor). Ik kwam dus, net als bij een wand vibrator, heel snel klaar, puur omdat de trillingen zo goed zijn. De trillingen van het clitorale gedeelte zijn wel iets minder heftig en diep dan die van de staaf, maar fuck that. Ik kon zelfs klaarkomen met alleen de trillingen van de staaf (dus ik had het clitorale gedeelte uitgezet). Die trillingen waren zo diep en voelbaar door de hele vibrator. Amazing (of misschien had ik gewoon een heel gevoelige dag, dat kan ook).

miss bi fun factory

Een heel klein minpuntje (waar ik zelf overigens totaal niet mee zit) is het feit dat de Miss Bi niet echt geruisloos is. Hij produceert behoorlijk wat decibel, dus ook hierin lijkt hij op een wand vibrator. Nog wat voordelen; de trillingen voel je niet echt in het handvat (dus je krijgt niet zo snel een lamme hand); de trillingen zijn afzonderlijk te regelen (dus je kan zowel de staaf als het clitorale gedeelte aan of uit zetten); er zijn 3 trilintensiteiten en 3 vibratiepatronen (die je dus afzonderlijk kunt regelen).

Met de Miss Bi heeft Fun Factory een enorm goede duo-vibrator op de markt gebracht, die van mij gewoon een dikke 10 krijgt.

DE FUN FACTORY MISS BI IS HIER TE KOOP (€ 109,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Maaike schreef:

  YOU MAKE MY DAY!
  Ik denk dat ik eindelijk de perfecte duo-vibrator gevonden heb waar ik al zooo lang naar op zoek ben.
  Nog een hele tijd wachten voordat ik jarig ben, maar ik zet ‘m vast bovenaan mijn lijstje :P

  XX

 2. J.T. schreef:

  Misschien, heek misschien moet je sowieso nog even wachten, want er komt ook een leuk duo speeltje aan van Fun Factory… De Stronic Bi ….. hopelijk snel een testexemplaar richting Luun en dan een review online…. stay tuned!

 3. Luna schreef:

  J.T. heeft gelijk… er komt een NOG beter iets aan! Ze doen ‘m vrijdag op de post en het is een speeltje waar IK al m’n hele leven op heb gewacht, HAHAHA! Dus… stay tuned, zoals J.T. zei!

 4. Louise schreef:

  Ha haaaaa…..! Via ploesiepoesie op dé website gekomen die ik al mijn hele 39 jarige leven zocht. Heerlijk!
  Ik ga me proberen te beheersen niet alle toys en dingen die je een 8 en hoger geeft te kopen. Geweldig!

 5. Ier schreef:

  Ooh,

  Nu ben ik wel heel benieuwd, want stond op het punt deze aan te schaffen voor mijn verjaardag ;)
  Ik wacht nog even, maar hoop dat de review snel komt (oh, hier was een makkelijk grapje te maken, maar doe het niet).
  Hou ons op de hoogte!

 6. LotteLust schreef:

  Wauw dit klinkt top! Het wordt denk ik tijd dat wij deze ook maar eens gaan testen. Erg leuk trouwens hoe je jouw reviews schrijft.
  Groetjes,
  Lotte
  http://www.lottelust.nl

 7. Ilse schreef:

  Ik ben hier zoooo benieuwd naar! Maar na een toch wel beetje miskoop van een duo vibrator waar jij erg enthousiast over was durf ik niet meer zo goed, het gaat toch wel om erg veel geld. :/

 8. Linda schreef:

  Ik heb ‘m gekocht èn getest inmiddels. Mijn hemel, wat een power heeft dat ding! Voor mij zelfs iets te veel. Ja, ik ben een een uitdaging voor het gemiddelde speeltje…
  Ik vind ‘m leuk en lekker om mee te spelen, maar klaarkomen doe ik hier niet van, gewoon te heftig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.