#LUNA500 – DAG 10 – WIN EEN O-WAND VIBRATOR T.W.V € 234,90

Deze give away is inmiddels gesloten!

Dit is een afbeelding van o wand vibrator
OOOOOOOHHHHH MY GOD!!!! Echt hoor! Ik sta zelf ook nog elke dag te knipperen met m’n ogen als ik zie wat ik allemaal mag weggeven deze maand! Wat dacht je van een O-Wand!! Een werkelijk PRACHTIGE wand-vibrator met hele krachtige trillingen (ja, dat verwacht je ook wel bij een wand-vibrator natuurlijk)! DANKJEWEL lieve P. en D.!!!!! Ik mocht ‘m al eens testen en je kunt mijn review nalezen: WAND VIBRATOR REVIEW #349: O-WAND!

Hoe dan?
Geef in de comments antwoord op de vraag; Wat is de gekste, leukste, geilste plek waar je hét ooit deed?

Ik ben zelf niet zo van de gekke plekken. Doe mij maar gewoon m’n eigen bed of een hotelbed en dan ben ik helemaal blij. Al heb ik het ook wel in auto’s, busjes, op het strand, in de zee en in het bos gedaan.
Maar vertel me jouw verhaal! Want ik denk dat die een stuk spannender zijn dan de mijne! Ik lees al jullie reacties hoor, maar kan helaas niet op alles reageren! Maar nogmaals; THANKS voor het meedoen!
Ik maak de winnaar 1 december bekend.
En vergeet ook hier weer niet een geldig e-mail-adres te gebruiken (dit e-mail-adres wordt niet gepubliceerd, dus blijft anoniem voor de rest van de wereld, behalve voor mij)!
Meer informatie over al m’n give away’s van deze maand vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

128 reacties

 1. U schreef:

  In een hotel kamer mooi versierd met kaarsjes, rozenblaadjes met mooie rustige muziek op de achtergrond. Soms is iets super simpels het aller geilst!

 2. nijntje schreef:

  in m,n lelijke eend met geblindeerde ramen midden in het centrum

 3. Maaike schreef:

  Oké beetje creapy, maar op een begraafplaats. Nu denk ik oooh maar toen was het spannend en een hele serene rustige plek.

 4. Koen schreef:

  In een vestiairekast vol dure mantels en hoeden met twee deuren, één deur naar de feestzaal en één naar de cateringruimte. Volle staf van 15 man in keuken en zo’n 250 feestneuzen op het trouwfeest van mijn zus… Hoe wij jonge prutsen in baljurk en -kostuum dat hebben gedurfd én klaargekregen… zoals alle daden tussen je 16 en 21 net zo heroïsch als dom. Maar wat een herinnering!

 5. Sandra schreef:

  Dat was de keukentafel!

 6. Crmn schreef:

  Mijn toenmalige vriendje was vrijwilliger op het circuit. Zo af en toe ging ik eens mee, zo ook bij een drukbezochte open dag. Het was een verhitte race, zeg maar. ;).

 7. Ron schreef:

  Een keer op de terug weg in de auto. Al rijdend. Niet ech verantwoord maar wel geil
  Het moet ook niet altijd saai in een slaapkamer gewoon doen als je zin heb er zijnnog wel meer spannende plekken. Zekerals de kans bestaat dat je betrapt kan worden datgeen toch zeker wat meer spanning met zich mee.

 8. Coen schreef:

  Staand in de hoek van de etalage van een lampenwinkel… hoezo ‘in de spotlight staan’?!

 9. E. schreef:

  Na de kroeg ns tegen een deur aan op straat. Een week later had ik een borrel met de ouders van alle leerlingen uit de klas van mn zoon, bij één van de ouders thuis. Is dit écht zeker weten het adres zei ik tegen mn zoon terwijl ik de deurknop nog in mn rug voelde van de week ervoor…..

 10. Vera schreef:

  Op vakantie in Curaçao, op en berg met een adembenemend uitzicht. Extra spannend omdat het aan een drukke wandelroute lag.

 11. DeArie schreef:

  Leuk en geil is natuurlijk niet alleen afhankelijk van de plek. Daarom gaat mijn verhaal niet alleen over plek, maar ook over het avontuur er naartoe, want dat maakt het pas écht extra spannend.
  Zo begon het dat ik enkele weken in een ander land moest werken. Mijn vriendin zou mij op komen zoeken, en je raad het al.. na enkele weken gescheiden van elkaar te zijn was er best wel veel behoefte om samen te zijn. En vanaf het moment dat ze onderweg was begon ze al met opgeilen via Appjes en belletjes. Dat liep op tot een climax toen ze geland was en mij kwam opzoeken op kantoor. Daar in een vreemd land, een vreemd kantoor was het een korte maar heftige ervaring. Maar dus een mix van dingen die het zo speciaal voor ons maakte.

 12. Jacqueline schreef:

  In het bubbelbad van het tikki bad Duinrell. We werden door de badmeester eruit gestuurd. Oepsss. In het kleedhokje afgemaakt. Spannende dag, daar kiker je van op.

 13. Robert schreef:

  Tijdens een vam onze urbex fotografie sessies

  In een prachtig verlaten kasteel
  De slotgracht konden we gewoon op slot doen dus betrapt konden we niet worden
  Maar in het toren kamertje met prachtig mooi uitzicht
  Moesten we toch even kijken of dat bruine oude hout toch wel echt zo stevig was

 14. Misha schreef:

  Geen plaatsen buiten de veilige muren van het huis, maar op de bank is toch wel een fijn plekje.

 15. Jo schreef:

  We deden een trekking naar een berghut in de middle of nowhere in Noorwegen. De hele dag regen. Na 7 uur lopen kwamen aan bij de onbemande berghut, eerst houthakken, kachel aansteken. Toen de hut warm werd en we onze kleren en schoenen ophingen om te drogen, hadden we de beste sex voor de haard. Best spannend, je weet nooit of er meer mensen ook die hut als doel hebben….de volgende dag kwamen we een groep met 20 tieners tegen….met die hut als doel…..

 16. S schreef:

  In een hotel kamer op onze huwelijksnacht voor mij de geilste kamer met een heerlijk ronde bad erin!!! Onvergetelijke herinnering

 17. Patrick schreef:

  Op de veranda van een huisje in de middle of nowhere. Uitzicht op de Toscaanse heuvels met een ondergaande zon. De perfecte setting .

 18. Johnny schreef:

  Lekker stiekem aan het eind van de avond in de Thermen Soesterberg. Heerlijke sauna en ook zeer spannend. We lagen alleen in een sauna en ik pakte mijn vrouw lekker op z’n hondjes. Helaas kon ik het niet afmaken, omdat halverwege een ander stelletje binnenkwamen. Ik wist niet hoe snel ik achter haar vandaan ging, maar kon mijn tokes niet verbergen. Hahaha. Ik zag aan hun gezichten, dat ze wisten wat we aan het doen waren, maar ze bleven toch zitten met een kleine glimlach op hun gezicht. Nadat hij weer slap was, wisten we niet hoe snel we er weer uit moesten gaan. Maar we lagen daarna helemaal dubbel.

 19. Karen schreef:

  Toen ik op kamers zat in een heel groot gebouw van de universiteit zelf, voor zo’n 250 studenten, werden er werken uitgevoerd aan de gevel van het gebouw. Overal stonden stellingen voor de werkmannen opgesteld. Zo gebeurde het dat een avontuurlijke medestudent en ikzelf op een avond uit het raam klommen en op de 5e verdieping, recht boven een drukke straat en met een wijds uitzicht over de stad, seks hadden op deze stelling. Daar heb ik nog steeds warme herinneringen aan :)

 20. Dennis schreef:

  Overdag op de hotelkamer tijdens onze huwelijksreis. Op zich een standaard plek. Al was het overdag enwaren we in ons spel vergeten de gordijnen dicht te doen. En de vormvast het gebouw was dusdanig een reeks kamers zicht op ons deel van het gebouw had.
  Dus hadden we toeschouwers op circa 25/30 meter. Maar dat realiseerden we ons pas achteraf..

 21. Michel schreef:

  In de sneeuw achter een apres ski hut… sneeuw smelte weg,

 22. DibbesD schreef:

  In een torenkamer van een verder leeg prachtig kasteel. Het was onze huwlijksnacht en wij waren nog lang niet moe van het gefeest!

 23. Antje schreef:

  Tafel van een vergaderruimte…

 24. Peter schreef:

  In een maïsveld. Mijn vrouw scheet peuken, omdat ze bang was dat we betrapt zouden worden door de boer.

 25. Flip schreef:

  Na een concert bleven we slapen bij een goeie vriend van me. Hij was zo aardig om z’n tweepersoons bed op te offeren en om zelf te gaan slapen in een stoel, direct naast het bed. Binnen no time lag hij knock-out en mijn vriendin en ik konden het niet laten… we hebben een goeie pot sex gehad in het bed van m’n vriend, terwijl hij letterlijk op 10cm afstand zat!

 26. Ans schreef:

  In het washok op het werk

 27. Yvette schreef:

  In een vergaderkamer op kantoor met een collega. Deur kon niet op slot, dus was behoorlijk spannend. Gelukkig zijn we niet betrapt… elke keer als ik een vergadering heb in die kamer komt dat geile beeld weer naar boven.

 28. Ella schreef:

  Nacht’s op een eiland met hele heftige storm. Op een gallerij (buiten) met uitzicht op het wad. Spannend en romantisch!

 29. Vero schreef:

  Lieve Luna, zelf geef ik ook de voorkeur aan een plek binnen de vier muren, maar er is een gekke locatie die er wel uitspringt. Is het geil of sexy? Nee, want: Ik was met mijn vriend naar een gala van zijn vereniging, we waren helemaal opgedirkt en hadden goed doorgezopen en toen moesten we nog naar huis, in galakleding, allesbehalve nuchter en op één fiets. Onderweg op de fiets kwam alle opgebouwde seksuele spanning van de avond er beetje bij beetje uit en op de eerste beste plek die ‘geschikt’ we vonden hadden we sex. Het was in een Dixi op een parkeerplaats. Op een paar 100m afstand van mijn huis.

 30. Joyce schreef:

  In het graanveld …

 31. Suza schreef:

  We waren op school en zaten op de vloer van de tweede etage. Onze school was vooral open ingericht, dus het was net een grote balkon en we zaten tussen drie lokalen, twee trappen en een groot uitzicht op het veld.

  We begonnen stiekem door elkaar over onze kleding te strelen, maar langzamerhand wilden we meer. Dus trok ik mijn onderbroek aan de kant, met een rok natuurlijk, en nam hem daar. Zo neukten we voor een paar minuten en niemand die ons zag ;) Ietsje later zaten we weer netjes in de klas

  Nu zouden we dat echt nooit meer doen, maar toen waren we hele geile tieners!

 32. Charlotte schreef:

  Mijn gekste plek…. een hockey veldje.. hahah! Daar ben ik ook zwanger geraakt. Nog meer bijzonder

 33. JJ schreef:

  We mochten van de ouders van mijn ex geen seks heel gelovig ik 18 hij 24 geloof ik. Tja dan ben je heel geil op zaterdag middag en dan moet je wat. Super mooi weer dus op naar het bos en DRUK!! Shit… We vonden een wat diepere kuil met looppas er paar meter verderop eromheen. Ik zag de mensen goed dus zei mij vast ook… En toch stevigpotje seksen haha.

 34. Erwin schreef:

  Mijn lekkerste keer was in de grote houtgestookte hottub bij de zwaluwhoeve op een heldere hemel vol sterren…..zo lekker, dat vergeet ik nooit meer!!

 35. Wenn0s schreef:

  Op de trap gewoon in huis, van geilheid konden we de slaapkamer niet bereiken :)

 36. K schreef:

  In het poortje naast mijn moeders huis. Met hele dunne muren. Oeps…

 37. Joost schreef:

  In het zwembad van een sauna op vakantie in Duitsland, aparte sfeer, zowel geklede als naakte saunagangers door elkaar. Aan de rand van het zwembad, mijn vriendin om mij heen geklemd, ondanks dat men zegt dat het in water niet lekker glijdt, totaal geen probleem daar mee tijdens de seks.

 38. Thomas schreef:

  Op Ibiza in de zee….. overdag haha
  Hele strand vol mensen en lekker tegen elkaar, haar benen om me heen, zachtjes met de golven heen en weer bewegen….
  Heerlijk

  Xx

 39. Thomas schreef:

  Op Ibiza in de zee….. overdag haha
  Hele strand vol mensen en lekker tegen elkaar, haar benen om me heen, zachtjes met de golven heen en weer bewegen….
  Heerlijk

  X

 40. E. schreef:

  Het was vooral in combinatie met wat er gebeurde. We waren geil in het zwembad en gingen net als zovelen in het zwembadhokje ons ding doen. Toen mijn vriendin nu vrouwlief heeft het niet zo op slikken. Maar in alle geilheid stopte ze hem net WEER in dr mond toen ik klaarkwam. Oeps! Maar zooo GEIL voor mij!

 41. An schreef:

  Ik hield van seks in het bos op een houten bank.
  Rond de stilte en de heerlijke geur van de natuur.

 42. Christa schreef:

  In de auto, op het strand en in het bos. Het bos was het fijnst al heeft mijn man daar wel een beet van een teek opgelopen, gelukkig niets aan overgehouden, maar was wel even schikken.

 43. Henri schreef:

  Een kort tongzoentje van mijn toenmalige vriendin Gonnie en hij stond al stijf in no time. Daarna een lekker nummertje gemaakt op de bank.

 44. Josien schreef:

  Op de boerderij in de hooizolder.

 45. M. schreef:

  Mijn vrouw en ik waren uitgenodigd voor een bruiloft van een jeugdvriendin. Om heel eerlijk te zijn hadden we er niet zoveel zin in. Door moeilijk slapende kinderen hadden we weinog energie. Wel was het een mooi moment om samen er even uit te zijn. Ondanks dat het best een prima feestje was zijn we een halfuurtje eerder weg gegaan. Op de parkeerplaats kon ik de verleiding niet meer aan. Ze zag er ook zo mooi uit. Terwijl de rest binnen nog door aan het feesten was hadden wij ons eigen feestje tegen de auto aan :)

 46. Nicole schreef:

  Mijn man en schoonbroer sliepen op 1 kamer en ik bleef slapen. Tja dan doe het gewoon terwijl je schoonbroer slaapt..

 47. Maurice schreef:

  Normaal niet zo van de aparte plekken, wil toch liever op mijn gemak zijn. Ogenschijnlijk niet zo bijzonder, ’s nachts buiten in de tuin. Echter wetend dat dit de tuin van ons vakantie huisje was met buren dichtbij en rondom maakte het toch best spannand.

 48. Johan schreef:

  Op het balkon van een kloosterhotel uitkijkend op het Garda meer in Italië, wetende dat de kleine zusters van het heilige gezin op een paar meter afstand zitten.

 49. Sandra schreef:

  Op vakantie op een podium in een park. Podium was aan de voorkant open, maar de zij – en achterkant zat wel dicht.

 50. Eline schreef:

  Op een Marine schip in de haven van Curaçao. Op de brug staat de stoel van de commandant… die is niet gespaard gebleven!

 51. Femke schreef:

  Varend op een catamaran op zee tijdens een vakantie op jamaica. De vrijheid van de zee en al achteroverhangend kijkend omhoog naar de lucht tijdens de sex met mijn toemallige vriend. Mijn plaatje was even compleet toen!

 52. Ier schreef:

  Stiekem in een hotelkamer van het hotel waar de betreffende jongeman werkte als nachtportier. Het was zeker niet de lekkerste keer, maar spannend!

 53. Maaike schreef:

  Mijn mn zus op de wasmachine terwijl we aan het oppassen waren!

 54. Lucky schreef:

  Omdat we tijdens het kamperen geen geluid konden maken in de tent, zijn we naar een bezienswaardigheid gereden en toen er niemand was, hebben we het binnen in een oud fort gedaan.

 55. Vj schreef:

  Hmmm, dan denk ik op kantoor samen met een collega.
  Overwerken was nodig en we belanden met z’n tweeën op een grote poef in de kantoorruimte.
  Elkaar heerlijk verwend.
  Elke keer als ik die poef weer zie, denk ik aan ons avontuurtje. En krijg ik een glimlach. Ook als er andere mensen op de poef gaan zitten. Dan denk ik, je moest eens weten wat er op die poef gebeurd is.

 56. Essie schreef:

  Mijn vakantieliefde en ik lagen lepeltje-lepeltje te knuffelen buiten op het grasveld van het openluchtzwembad met een groep vrienden om ons heen. Het was een enorm warme dag. Dus we gingen vaak afkoelen. Toen de vrienden weer naar het zwembad liepen om een verfrissende duik te nemen, gingen wij die keer niet mee. Hij legde een handdoek over onze onderlichamen. We hebben heerlijke seks gehad.

 57. Jennifer schreef:

  Dan kies ik voor de dug out bij een honkbal veld. Dat was de eerste keer dat mijn man en ik het samen deden, tijdje geleden al.

 58. N schreef:

  In een hoekje van de aankomsthal van een vliegveld in Turkije. En de ‘muren’ waren van glas… Man wat was dat spannend!

 59. Frank schreef:

  In onze hangmat in de tuin….aanrader…

 60. Richard schreef:

  Lang geleden toen we nog een stuk jonger waren als nu maar inieder geval erg (spannend) en geil. In de kleedhokjes in Tropicana, zwempradijs in rotterdam. Bezig zijn in een hokje en 30 cm verder iemand aan het verkleden is of langsloopt. Voor ons het spannends wat we gedaan hebben. Maar heil he het zeker

 61. jan schreef:

  loonse en drunense duinen, vlakbij Ketsheuvel ehhh Kaatsheuvel. We dachten dat het een rustig plekje was, maar toen de gemoederen al heel verhit waren en er op z’n hondjes aan toeging kwamen er op 10 meter afstand wandelaars voorbij… we hielden ons even in en hebben het daarna gewoon af gemaakt daar … oei wat een warme dag.

 62. Sandra schreef:

  Ooit, lang geleden, toen ik nog student was heb ik sex gehad op de koffietafel in de lerarenkamer van de opleiding die ik deed.
  Nog altijd een mooi verhaal op een feestje.
  En deze give away is een feestje!

 63. Carmen schreef:

  mmm ik twijfel…. het zwembad van een 4 sterren hotel terwijl er mensen stonden te wachten voor het raam tot wij vertrokken…
  of die keer in de bibliotheek…..

 64. Elke schreef:

  Met drie manlijke collega’s in een hotelkamer met eenpersoons bedden (soort jeugdherberg). Met één collega kon ik het heel goed vinden en dat bleek wederzijds. Toen ik bijna sliep voelde ik ineens een hand op mijn arm. Ik heb zijn hand gepakt en hem mijn bed ingetrokken….
  Zoooo spannend en zoooo lekker! :-))

 65. Tess schreef:

  OMG deze wil ik ook echt winnen! <3
  De gekste plek is denk ik, lang geleden, in het bubbelbad van Tropicana :D Of in de bioscoop :D

 66. Jessica schreef:

  Ja, dan zit ik toch meer te denken aan die tijden in het bos. Of in een zwembadje in de achtertuin in het donker. Oh ja, en een keertje op de toren van het Gravensteen in Gent!!! (Heel erg vlug, en meer om te kunnen zeggen dat we dat gedaan hadden dan uit geilheid, maar toch!)

 67. Black-eyed schreef:

  In het veld, tussen de maïs…. En je kan het al raden… Net op dat moment kwam de boer z’n mais afdoen…. Toch maar gauw op een loopje gezet

 68. Lola schreef:

  Een van de fijnste momenten was met mijn vriend op een matras op ons verassend prive balkon midden in stad tijdens een van de eerste warme lentedagen. Echt heerlijk loom, met het zonnetje dat je lijf verwarmd, en de spanning van de geluiden van de stad en mensen in de balkons om ons heen

 69. Miranda schreef:

  In onze opblaas jacuzzi in de achtertuin, waar de buren ons zo konden zien!

 70. Doris schreef:

  Die hotelkamer in Duitsland waar ik voor het eerst een tong daar beneden voelde (en prompt van de eerste lik al klaarkwam – hoezo is je brein je grootste sexorgaan… ) :)

 71. Cynthia schreef:

  Nog nooit sex gehad. Mijn hand of vibrator is mijn beste vriend :D ik zat achter de laptop te ‘werken voor school’ terwijl mijn moeder tv aan het zien was. Moeilijk om stil te zijn wanneer je je zo goed voelt haha

 72. Henri schreef:

  In het ketelhuis op mijn werk met n collega

 73. Ap schreef:

  Hmmm, verder dan een duinpannetje, de branding of een parkbankje kom ik ook niet .

 74. Jessie schreef:

  In een heet Rome. We liepen door het Forum Romanum en tussen die ruïnes hebben we het toen gedaan. Om nooit te vergeten.

 75. Pauline schreef:

  In de tuin van de huisarts… of in een doodlopend steegje tegen een winkeldeur? Beide plaatsen waren heel spannend. Dat bankje in de sneeuw in Oostenrijk waar ik hem wilde pijpen tel ik maar niet mee, want hij durfde niet…

 76. N. schreef:

  Een vluggertje in de bijkeuken bij de ouders van mijn vriendin. Haar ouders waren thuis en konden elk moment binnen komen.

 77. Melissa schreef:

  Bij de rand van een bos haha lekker spannend want autos reden zowat langs ons er zaten alleen bomen tussen die niet goed dicht waren dus ze zouden ons zo kunnen zien staan. Gelukkig was het donker;)

 78. Tanneke schreef:

  Ik kom helaas niet verder dan een keertje in het bos in Noorwegen. Tussen de blaadjes en takjes, wat een ramp! Niet echt een typisch voorbeeld van ontspannen en geile seks
  Mijn partner is helaas niet zo avontuurlijk dus voorlopig beperken we ons maar tot ons huis. En dan kan sochtends in bed, als de kinderen nog slapen, ‘stiekem’ onder de dekens, ook leuk genoeg zijn :-)

 79. Sophie schreef:

  Gewoon op de keukentafel. Best ever! Die blauwe plekken overal hebben mij er nog zeker een week of twee aan herinnerd :-)

 80. Myrthe Moon schreef:

  In de badkamer van mijn schoonzus, tijdens het kerstdiner.

 81. Joyce schreef:

  Tegen een grote boom midden in een grasveld. Gelukkig was het donker, anders kon iedereen in de passerende trein ons zien.

 82. Ridgeheart schreef:

  Ik ben lid van de Miles High Club

 83. Nietmnechtenaam schreef:

  Overdag in zee… misschien niet zo gek…
  Maar dit terwijl schoonouders ook in zee waren WOW

 84. M schreef:

  Hmmm, dan ben ik ook een beetje saai geloof ik. Verder dan een sessie op de wasmachine of een wastafel in een hotel kom ik niet. :)

 85. Rachel schreef:

  Mijn vriend en ik hebben een jaar geleden sex gehad in de Ikea… Was erg spannend maar vooral heel erg lachen. Hij trok me een slaapkamer in en kon zich niet meer inhouden. Maar we hebben het bed optimaal getest en is goed gekeurd door ons!

 86. Cornelis schreef:

  ‘Het’ is eigenlijk nog nooit ergens anders gebeurd dan in de slaapkamer. Wel een keer een poging tot buitensex, maar een langswippende hond zorgde voor wat hilarische momenten en vervolgens tot staking van de edele delen. En een keer wat geprobeerd in een (geleende) auto maar daarbij de binnenspiegel eraf getrapt, waardoor we zo geschrokken waren dat de zin meteen weg was.

 87. A schreef:

  In een gigantische leegstaande villa met kapitalen aan kunst aan de muur die nog geveild moest worden. Samen met vriend en vriendin luidden we met ons ménage à trois het jaar 2000 in. Onvergetelijk tot op de dag van vandaag.

 88. Cel schreef:

  We went to a lookout point over the city at night by car. There it came over us :) and when I was on him I noticed that suddenly several people were standing around us. They probably came from a night service…what a strange and funny night…I won’t forget it.
  Sorry, that I’ve to write english – I don’t speak dutch. Alway have to translate youre blogs into english or german

 89. Nina schreef:

  De gekste plek waar ik het ooit deed was ook de MOOISTE !
  Het was in een heel klein baaitje waar geen andere mensen zaten. Een klein beetje strand met hoge rotsen aan de zijkant en een prachtig uitzicht over de zee waar wat bootjes voorbij kwamen.
  Na een stukje zwemmen om er te komen, was dit een heerlijk warme en geile plek om het te doen. Natuurlijk wel een beetje spannend omdat er elk moment een kano of bootje om de hoek kon komen!

 90. Claire schreef:

  Lieve Luna, geloof het of niet maar na een gezellige avond zijn we op een golfcourt beland. Bovenop baan (nummer weet ik niet meer) hebben we een heerlijke vrijpartij gehad…….. het was een hole in one zeg maar…. XXX Claire

 91. Karlien schreef:

  Mijn gekste plek was tijdens een boswandeling in het Zoniënwoud. We hoorden overal blaffende honden en wandelende mensen, maar niemand zag ons achter de bomen. Tijdens de wandeling stopten we om de 10 meter om aan elkaar te zitten en onder elkaars broek te kruipen. Het was een erg opwindende en lange wandeling ;)

 92. Fredje schreef:

  Sinds we ouders zijn (bijna 11 jaar al) moeten we soms improviseren. Zo had ik zo’n ontzettende zin in de vader des huizes… maar ja, de kinderen liepen rond op dezelfde verdieping. Daarom heb ik onszelf opgesloten op de badkamer voor wat snelle maar lekkere seks. Terwijl ik hem aan het pijpen was werd er door een kind op de deur geklopt… ‘mama, waar is papa?’. Ik kon nog net zeggen: ‘geen idee lieverd, hij zal zo wel KOMEN, ga anders maar even beneden kijken’ ;-)

 93. Marco schreef:

  In een prive jacuzzi op een vakantie park in Nieuw Zeeland

 94. Linda schreef:

  De keukentafel bij mijn ouders thuis. En dan later heel droog zeggen bij het tafeldekken: “nee hoor, dàt is het hoofdeinde”

  Mijn broer bleef erin…

 95. Red-Lion schreef:

  Helaas enkel saai in een bed gedaan…. waar zou ik het eens willen doen? Op een boot, midden in de middellandse zee (ver buiten het zicht van anderen)

 96. Lj schreef:

  Op een afgelegen parkeerplaats bij het zwembad, het was er heel donker en wij waren in de auto bezig totdat er een auto aangereden kwam, maar die reed snel weer weg want er kwam meteen een politieauto achter die auto aan.

 97. Jessie schreef:

  Tijdens een trekking door IJsland hebben we ons tentje in de middle of nowhere naast een heetwaterbron neergezet. Niet alleen de geilste plek waar we ooit hebben gevreeën, maar ook absoluut met stip de mooiste. Eigenlijk wel spijt dat we daar geen leuk filmpje van hebben gemaakt voor het privé archief ;)

 98. marjan schreef:

  De gekste plek was toch wel 35 meter onder water, in de Rode Zee in Egypte…. Doordat het water er vrij warm was moesten we geen volledige duikpakken aan. :-) Maar mijn partner zijn duikfles was wel rap op zo…

 99. Mireille schreef:

  Moeilijk gênant… In de efteling. In een donker deel van het sprookjesbos. *hides away in the corner of shame*

 100. Lau schreef:

  Het geilste om te teasen was in de Sauna. Enorm geil worden maar niks kunnen doen arghh. De gekste plek valt wel mee, op het hotel-balkon

 101. kris schreef:

  In een bijna lege de bioscoop tijdens de film.

 102. Sandy schreef:

  In het omkleedhokje van een zwembad.. meerder keren woepss

 103. anne schreef:

  Die moet nog komen als ik bovenstaande allemaal lees!! ideen genoeg nu….

 104. Kirsten schreef:

  Op nummer 1; het natuurgebied vlakbij het ouderlijk huis van mijn vriend. We gingen picknicken en dat werd wel héél gezellig.

 105. Wouter schreef:

  Tijdens onze reis door Argentinië waren wij in Buenos Aires beland. We hadden via vrienden een kamertje boven in een luxe appartementen complex bemachtigt in het centrum van deze weelderige, levendige, passievolle stad. Na op een zwoele zomerse avond de tango te hebben gedanst op de plaza Dorrego in de stad, kwamen we weer terug bij ons heerlijke appartementje. Op het dak van ieder appartement op de bovenste verdieping, zat een afgeschermd dakterrasje met een groen grasveldje en een klein zwembadje. De dakterrasjes waren bereikbaar via een stalen trap, welke bij ieders voordeur aanwezig was. Met de passie van de tango nog in ons lichaam, en een fles argentijnse wijn in de hand, kwamen we aan bij onze voordeur. Één blik in onze ogen was voldoende om de deur links te laten liggen, en stilletjes de stalen trap op te sluipen. Hoelang we poedelnaakt nagenietend naast elkaar in het water hebben gelegen… geen idee. Maar de tango. De passie. De geur van vers gras, zwemwater en wijn maakte daar snel een einde aan de rust. De klanken van het zomerse buitenleven om ons heen verbloemde onze eigen geluiden. De warmte van zomerse buitenlucht zorgde ervoor dat we wakker werden van en opkomende ochtend zon, verstrengeld in elkaars armen liggend op het gras boven op een dak midden in Buenos Aires.

 106. L schreef:

  Drukke winkelstraat, grote open vitrine met doorzichtig glas.
  Winkel net gesloten. Kassa uitkijkend op de straat en vitrine en daar
  rechtstaand lekker gevreeën.
  Lichten waren vooraan nog aan en achteraan bij de kassa wel uit zodat
  je denken we niet of niet goed kon zien wat we deden.

 107. Babe schreef:

  In een grot! Buiten was het snikheet en we klommen deze grot in. er waren nog meer wandelaars in de buurt (ik vind het niet echt een toevoeging om betrapt te worden) dus we zochten een spelonk op, waar we in best rare houdingen stonden, omdat het zo krap en steil was!

 108. Elize schreef:

  Hmm ik heb het al op veel ‘gekke plekken’ gedaan.
  Hoewel ik ook een bed prefereer eerlijk, kan een spannend plekje ook wel eens leuk zijn.
  Ik denk dat het bij mij dan toch wel in een toilet van een discotheek moet zijn. Niet meteen het meest sexy plekje, maar we hadden alletwee echt heel veel nood.

 109. Anita H. schreef:

  Tja, ik kan wel wat verzinnen. Maar eerlijk: geen gekke plek “gedaan”.

 110. Sandy schreef:

  Buiten, gewoon langs de weg, naast de auto. We hadden allebei zoooo’n zin tijdens het rijden dat we auto hebbe geparkeerd en eruit zijn gestapt. Het ergste is nog dat er een fietser langs kwam (shame us)!

 111. Danny schreef:

  Op de draaistoel van mijn vader in de woonkamer, we zijn er nog draaierig van!

 112. Eva schreef:

  Bij de zee op het strand. Maar dan wel een kiezelstrand. Geen succes dus!

 113. Henri schreef:

  Gewoon op de bank in de woonkamer. Zij ging op de bank liggen en ik er overheen.

 114. HG schreef:

  In de auto, op de motorkap, op het strand, in het bos en laatst in de ‘gewone’ sauna.

 115. Jan jansen schreef:

  In de serverruimte op het werk…omdat ik als enige daar toegang tot had zouden we zeker niet gestoord worden. Hebben wel wat kleren aangehouden want 20 graden met blazende airco is ècht wel fris! Verder geen flauwe mopjes gemaakt over HARDE schijven en software. (Wel mijn usb-stickie in de juiste poort geschoven.)

 116. Rikkie schreef:

  Faaak! Ik ben saai :( Ik houd eigenlijk het meest van binnenhuis seksen (en dat hoeft natuurlijk niet alleen het bed te zijn). Maar het echt op een openbare plek gedaan..nee.
  Het spannendste wat ik heb meegemaakt is misschien toen ik nog wat jonger was met mijn ex. We stonden bij haar ouders in de gang afscheid te nemen (ik ging er vandoor, nog even een kusje en een knuffel) en we waren nogal geil, dus heeft ze me in die gang leeg gezogen terwijl haar ouders en zus in de woonkamer ernaast zaten. Letterlijk een klein relatief dun muurtje ertussen xD

 117. Ted schreef:

  In het bos. Niet druk bezocht en op een doordeweekse dag. Maar spannend was het!

 118. Diana schreef:

  Jaaaa een van onze meest bijzondere ervaringen was dat wij – jawel – samen met 2 vriendinnen en mijn partner zijn wezen wandelen. gewoon ’s avonds in het donker. We liepen richting het bos en daar was het pikkedonker. Niemand te zien. Mijn partner zei “kom…. tijd voor een boswandeling” .. en tijdens die boswandeling hebben we met zijn vieren heel wat spannende momentjes mee gemaakt. Een nieuw werkwoord “Boompje drukken” was al gauw ontstaan. Erg spannend maar oh zo geile ervaring. Friends with benefits!! yess……

 119. Mir schreef:

  In de gezamenlijke keuken van het studentenhuis waar ik woonde..

 120. Le schreef:

  Direct zodra je je hotelkamer voor het eerst binnenloopt. Geen gordijnen dicht en niet denken aan mensen op de gang.

 121. Joyce schreef:

  Op een verlaten strandje op een Grieks eiland, zonsondergang en ruisende zee. Perfection!

 122. Laura schreef:

  In een klein tentje op een luchtbedje, terwijl zijn vrienden pal voor de tent zaten. Erg spannend! Wat je allemaal wel niet doet als je jong bent en iets te veel gedronken hebt.

 123. M. schreef:

  Hmm, meest vreemde was een camping die omgeven was door een kerkhof (?!) Maar op allerlei plekken buiten wel, bijvoorbeeld in een weiland, bos, ruïne, op een mooi plekje langs een rivier, in een meertje, bij een landplaats van een vliegveldje.. maar ook pashokje, omkleedhokje, in de auto.. (jeetje, sta van mijzelf te kijken zo, haha)
  Fijnste/mooiste was langs de rivier met ritselende populierenblaadjes en in de eerste lekker warme zon in mei <3

 124. Marije schreef:

  In een zwembad achter huis, met z’n 3en na een lange vakantie zonder elkaar :)

 125. Arjan schreef:

  De gekste plek: een ouderwetse telefooncel. Weet je wel: zo’n groene met hele goede verlichting in de telefooncel. Op zaterdagavond rond de tijd dat het uigaanspubliek naar huis gaat niet de plek om niet ontdekt en gezien te worden! :-)

 126. R schreef:

  Op een pingpong tafel op de camping die van ellende ook nog eens instorten!

 127. KVM schreef:

  Vroege woonde ik in een appartementsgebouw, ernaast lag er nog 1.
  Tussen beide gebouwen was een doorgang met wat bomen en struiken die naar de garages ging.
  op een nacht na een leuke stap in de wereld daar op de grond belandt.
  Het was wel heftig!

  Op het strand raad ik wel ten stelligste af trouwens!

 128. Guido schreef:

  Niet heel spannend: griekenland, zwembad met andere gasten in aantocht. Moesten in het zwembad (klein) onze kleren nog aandoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.