WOMANIZER PREMIUM ECO

Dit is een afbeelding van womanizer premium eco 2
Ik werd door Easytoys.nl gevraagd of ik eens een keertje een review wilde schrijven voor bij hen op de site! Wilde ik wel! Over de allernieuwste Womanizer aan het firmament; de Womanizer Premium Eco! Wilde ik ook wel! Dus mijn review van deze milieuvriendelijke, ecovriendelijke sekstoy vindt je hier; KLIK!

Ik ben vandaag op pad geweest om deze ‘groene sekstoy’ op de foto te zetten op een strandje bij mij aan De Waal in Tiel en ik ben heel trots op het resultaat! Ik wilde altijd al een keer een ‘natuur-mandala’ maken en de Womanizer Premium Eco was de uitgelezen aangelegenheid!

Dit is een afbeelding van womanizer premium eco 1 Dit is een afbeelding van womanizer premium eco 4 Dit is een afbeelding van womanizer premium eco 5 Dit is een afbeelding van womanizer premium eco 6

Iets wat ik niet in m’n review heb vermeld, maar wat zeker wél het vermelden waard is; de Womanizer Premium Eco komt standaard met 2 tuutjes, een S en een M, maar… je kan er ook tuutjes in maatje L bij bestellen! En die grote tuutjes, daar heb ik 2 jaar op gewacht! Voor een vrouw met een nogal kleine en ver-weg-verzonken klitje is een tuutje in maat L perfect! Hiermee hoef je niet zo hard te ‘zoeken en mikken’! Deze tuutjes passen overigens ook op de ‘gewone’ Womanizer Premium en op de Womanizer Classic!

DE WOMANIZER PREMIUM ECO KOOP JE HIER (€ 189,-) >>

WOMANIZER OPZETTUUTJES MAAT L KOOP JE HIER (€ 14,95 voor 3) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. DP schreef:

  Na het lezen van je uitgebreide en heldere review heb ik natuurlijk op het duimpje omhoog geklikt. Sowieso een mooi initiatief om een toy meer eco-friendly te maken, iets wat inderdaad hopelijk veel navolging gaat krijgen. Je foto’s zijn weer een waar kunstwerkje, net als je reviews met veel liefde en toewijding gemaakt.

 2. Maria schreef:

  Wat ben ik blij dat ik weer even op je site heb gekeken! En ik las er bijna overheen, maar in die laatste alinea zit een parel verborgen! Heb al een tijdje de womanizer classic, en ik kon er eigenlijk niks mee. Eigenlijk deed het ding me gewoon pijn. Alles geprobeerd, maar klaarkomen ho maar. Of wel, maar na een hele tijd en veel gedoe en irritatie. Dure miskoop tot nu! Ik heb meteen de opzetstukjes maat L besteld (natuurlijk via je link) en hoera! Ik denk dat ik nu snap waar alle enthousiastelingen het over hebben. Ik denk dat ik dan ook een wat moeilijker bereikbare clit heb. Als jij er niet was geweest, had het ding tot in de eeuwigheid in mijn la liggen verstoffen. Dankjewel!

  • Anne schreef:

   @Maria: Ik ben blij dat ik jouw reactie lees want ik had het laatste stuk niet gelezen :)
   Ik ga ze ook bestellen in de hoop dat dit iets verandert. Wel jammer dat ze er (voorlopig?) alleen in het roze zijn, op een zwarte premium gaat dat wel een heel raar zicht zijn!
   Tot nu toe nam ik eerder een satisfyer dan de womanizer die ligt te stoffen.
   Of nog eerder een Zumio, maar dat is een andere categorie :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.