FUN FACTORY STRONIC PETITE IN CLITKIT – SEXTOY TEST

Naam: Fun Factory Stronic Petite / Clitkit
Producent: Fun Factory
Prijs: € 119,95
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: Volita = AA-batterij, Stronic Petit = oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, bodysafe
Waar te koop: Loveware.be
Verkooppraatje: ‘Heb je nog geen ervaring met bewegende of penetrerende toys, dan is dit de perfecte introductie! De kleine Stronic Petite heeft een beperkte lengte en uitgekiende vorm voor stimulatie van de inwendige clitoris.’
Is dat ook zo: Wat is dit een LEUK pakket!!!!
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van fun factory clitkit vibrator set

Van Rebecca van Loveware.be kreeg ik de Clitkit, een superleuk pakketje met 2 Fun Factory toys en allerlei leuke extra dingetjes die ik eigenlijk op camera had moeten unboxen, want het ziet er allemaal ZO tof uit! Helaas was ik té enthousiast en heb ik alles meteen uit de verpakking gehaald om te bekijken! En ik ben niet alleen over de verpakking zo enthousiast! Ook de producten zijn heel goed!! Hieronder lees je m’n review.

Wat ik zo leuk vind aan Fun Factory; ze maken vaak nét even andere toys dan anderen merken. Zo zijn hun pulsatoren (de Stronic’s) (toys die stoten door middel van een door een magneet aangedreven metalen bal) écht uniek te noemen, al zijn er daarna natuurlijk veel merken gekomen die ze hebben proberen te kopiëren (maar ik ben nog geen toy tegen gekomen die net zo goed kan stoten als de Stronic G). Ook hun Volta en Volita, toys met flapperende flapjes, zijn uniek in hun vorm en werking en ook die zijn inmiddels al vaak gekopieerd. In deze Clitkit vind je dus 2 van deze bijzondere toys die zowel je in- als uitwendige clitoris kunnen stimuleren!

De verpakking van de Clitkit

Ja, van dit soort verpakkingen word ik heel blij! Het is écht een feestje om alles uit te pakken! Alles is met zoveel zorg samengesteld; ik hou ervan! En; 1 van de dingen die voor Fun Factory heel belangrijk zijn; bijna al het verpakkingsmateriaal is van papier, zodat je het gemakkelijk kunt recyclen! In de doos vind je niet alleen de Stronic Petite (€ 119,95), maar ook de Volita (€ 34,95).

Dit is een afbeelding van stronic petite verpakking clitkit fun factory

Daarnaast vind je er 5 stickers in (leuk), 2 neptatoeages (ook leuk), een geurding om in je auto te hangen (ook heel leuk, al heb ik geen auto). Ik had de paarse Clitkit, dus mijn Volita is paars en de Stronic Petite is lila, maar er is ook een ‘deep sea blue’ versie. Foto’s zeggen meer dan woorden in dit geval!

Dit is een afbeelding van stickers en leuke dingetjes bij clitkit stronic petite

De Fun Factory Volita

Ik heb de Fun Factory Volita al eens eerder gereviewed, dus dat ga ik hier niet nog een keer doen (lees dan: FUN FACTORY VOLITA – SEXTOY REVIEW). De Volita is de kleinere en minder krachtige versie van de Fun Factory Volta (FUN FACTORY VOLTA – SEXTOY REVIEW). Het zijn beide toys met zogenaamde ‘flapperende flapjes’ die je op verschillende manieren kan gebruiken om je clitoris te verwennen.

Dit is een afbeelding van fun factory volita

Ik vond de Volita, toen ik ‘m voor het eerst testte fijn dan de Volta, omdat de Volita minder krachtig is (want op batterij). De Volta vond ik iets te pittig voor mijn klit.

Mijn conclusie uit m’n review van de Fun Factory Volita: ‘Al is het een speeltje waarmee ik klaar kon komen en al vond ik ‘m veeeeeel fijner dan de Volta, toch zal ik ‘m er zelf niet zo snel meer bij pakken (want heel veel andere toys in huis die ik nog prettiger vind) (want ik ben geen fan van pin-point-stimulatie). Daarnaast doet de Volita het op batterij (zoooooo 1990), hij heeft maar 1 standje (zooooooo 1970) en hij heeft niet eens een knopje, maar een draaidop (zooooooo eh, 1980). Maar ja, hij kost slechts € 34,90 en dat is ‘geen geld’ voor een toy die je écht een heel andere ervaring zal geven dan een gewone vibrator met trillingen.’

Dit is een afbeelding van stronic petite clitkit my little pony

‘Dit is dus zéker wel een speeltje dat ik aan zou raden aan beginners die niet zo veel geld te besteden hebben. Het is een goed én veilig speeltje waar je samen echt wel wat plezier mee kan beleven (je kan ‘m ook om zijn pik vouwen tijdens het pijpen). En… als pinpoint-stimulatie je ding is (en daar kom je dan vanzelf achter) dan zal de perfect speed van de Volita je hopelijk verbazen (want je klit tussen 2 flapjes is dus echt iets anders dan trillingen) (dus ook gevorderden vinden het flapperen van de Volita misschien wel heel lekker).’

De Fun Factory Stronic Petite

Het speeltje waar het in dit pakket allemaal om draait is natuurlijk de Stronic Petite! Die Volita krijg je er gratis bij! De Stronic Petite is, de naam zegt het al; een kleine Stronic. En de Stronic-toys van Fun Factory zijn sextoys die een metalen bal in zich hebben die door middel van een magneet op en neer wordt bewogen. Het zijn dus stotende toys, of pulserende toys, of, zoals ze het zelf noemen; pulsatoren.

Dit is een afbeelding van stronic petite met my little pony pulsator review test

De Petite heeft 3 ribbels en is 10,5 centimeter lang. Hij is op z’n breedst 3,5 centimeter.

De Stronic Petite en je interne clitoris

Wat ik zo leuk vind aan de Stronic Petite, en ook typisch iets van Fun Factory, is dat er in de doos een handleiding zit die je niet alleen maar effe simpel vertelt waar de knopjes zitten en hoe je ‘m op moet laden, maar dat je echt iets kan leren van de handleiding. Zo lees (en zie) je dat de clitoris niet alleen het kleine, buitenste knopje is, maar dat de clitoris een veel groter orgaan is (zo’n 12 centimeter) dat zich ook nog in je lichaam bevindt. Wanneer je een speeltje inbrengt, stimuleer je ook het binnenste gedeelte van je clitoris. En… je G-spot is dus eigenlijk óók onderdeel van je clitoris!

Dit is een afbeelding van inwendige clitoris

De Stronic Petite daagt je uit om zowel je externe clitoris als je interne clitoris te vinden en stimuleren en te ontdekken wat je lekker vindt. Want: ‘Your outer clit is only half the story.’

Nu kun je natuurlijk met álle ‘interne’ ‘staafvormige’ toys zowel je uitwendige als je inwendige clitoris stimuleren, maar dat Fun Factory hier op zo’n duidelijk manier aandacht aan geeft vind ik tof! Dat de clitoris meer dan alleen een knopje is, is trouwens pas sinds dit jaar in de Nederlandse biologieboeken opgenomen (OMG).

Stronic Petite vs. Stronic Surf

Er zijn momenteel 3 ‘gewone’ Stronic pulsatoren te koop; de Stronic G (FUN FACTORY STRONIC G – SEXTOY REVIEW), de Stronic Surf (FUN FACTORY STRONIC SURF – SEXTOY TEST) en de Stronic Real (FUN FACTORY STRONIC REAL – STRONIC REAL). De Stronic Petite is eigenlijk een soort mini Stronic Surf! Wat ik wel grappig vind is dat ze bij Fun Factory steeds kleiner gaan met hun Stronic’s. De allereerste Stronic’s, de Eins, Zwei en Drei waren een stuk forser dan de exemplaren die nu op de markt zijn. En nu roep ik altijd ‘bigger is better’, maar ook met een kleinere Stronic kun je prima ervaren hoe lekker het is om een stotende toy in je vagina en over je G-spot te voelen gaan. Dit gevoel is heel anders dan een trillende toy en als ik heel eerlijk ben vind ik bewegende, dus stotende toys, vaak lekkerder dan trillende toys.

Het spreekt wél voor zich dat de Stronic Surf krachtiger is dan de Stronic Petite. In de Stronic Surf bevindt zich een grotere metalen bal die op en neer beweegt in de schacht. Wat ik ook merkte tijdens het testen van de Stronic Petite is dat deze niet zo gemakkelijk handsfree te gebruiken is als de grotere exemplaren. Helemaal geen probleem, want als je je benen bij elkaar houdt dan wiebelt-ie niet meer langzaam naar buiten.

Dit is een afbeelding van stronic petite vs stronic surf review test

De knopjes van de Stronic Petite

Misschien vind ik de knopjes van Fun Factory wel de allerfijnste knopjes die er zijn. De knopjes liggen bovenop het handvat, dus je kunt ze goed voelen. En dat goed kunnen voelen is ZO belangrijk als het om het bedienen van een toy gaat als-ie eenmaal in je zit (of als je er mee bezig bent terwijl je ‘m dus niet meer kunt zien). De Stronic Petite heeft de herkenbare FUN-knop waarmee je ‘m aan- en uitzet (altijd bonuspunten voor toys die zo’n knop hebben). En de toy heeft een + en een – knopje!

En… ik hoop dat Fun Factory het knoppensysteem van de Stronic Petite gaat overnemen voor al hun andere toys, want de manier hoe je tussen de verschillende standjes scrollt is zoveel logischer bij deze Petite als bij al hun andere toys. Gewoon van zachte naar harde patronen (5) en daarna de ritmische patronen (3) en dan weer terug. Echt een verademing vergeleken met de andere toys, want daar kon ik maar slecht aan wennen (al zijn alle Fun Factory-toys geweldig en als je eenmaal een fijn standje hebt gevonden dan zeik je nergens meer over).

Ik heb het even nagevraagd aan Rebecca van Loveware.be en dit nieuwe knoppensysteem wordt uiteindelijk HAAAAAAALEEEEELUUUUJAAAA toegepast op alle toys van Fun Factory! Dus ook de al bestaande toys zullen deze nieuwe, veel betere, manier van bedienen krijgen (en sommigen hebben het al)!

Dit is een afbeelding van knopjes stronic petite

De Stronic Petite en de Stronic Volita

Maar zijn de Stronic Petite en de Stronic Volita ook samen een goede combinatie? Jazeker! Nu ben ik zelf altijd sowieso van een combinatie van externe en interne stimulatie, omdat ik op die manier nu eenmaal het lekkerste (en makkelijkste) klaarkom. Deze 2 toys samen zijn écht heel fijn, maar ik moet er wel de tijd voor nemen, omdat ze allebei nogal ‘relaxt en mild’ zijn qua stimulatie. Wel heel goed, maar niet van BAMBAMBAM-ORGASME binnen 3 minuten en weer door met de dagelijkse gang van zaken.

Het blijft voor mij ook altijd een leermoment om ook van sextoys rustig en relaxt te genieten en niet meteen zo snel mogelijk klaar te willen komen. Rustig van een toy (en van m’n eigen lichaam) te genieten is ook heel fijn (en belangrijk). En dat kan absoluut met deze 2 seksspeeltjes.

Conclusie

Heb je nog nooit een Stronic-toy (een bewegende toy) (pulsator) geprobeerd? En ben je ook benieuwd naar hoe van die flapperende flapjes nu voelen tegen je clitoris? Dan is deze ‘voordeelverpakking’ echt een goed idee! Je kan de toys afzonderlijk van elkaar gebruiken, maar ook samen is het zeker een heel lekkere combinatie!

DE CLITKIT IS HIER TE KOOP (€ 119,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.