FUN FACTORY STRONIC G – SEXTOY REVIEW #399

Naam: Fun Factory Stronic G
Producent: Fun Factory
Prijs: € 159,90
Formaat: lengte: 20,8 cm / diameter: 3,4 – 4,2 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Fun Factory Stronic G is geen vibrator, maar een pulsator. Deze stotende toy geeft een nieuwe dimensie aan sextoys! Voor hem en haar!’
Is dat ook zo: HELL TO THE G TO THE YESSSSS
Score: 10+

Dit is een afbeelding van fun factory stronic g

Ik had via diverse social media-kanalen al wel gehoord over het aanstaande nieuwe speeltje van Fun Factory, de Stronic G, maar ik had een beetje zoiets van; mwaaaaaaah… hoeft niet echt van mij. Hij werd in de markt gezet als ‘lighter’ en ‘slimmer’ (als in slanker dus) dan de andere Stronics en met een ‘firm tip’ voor G-spot-fun en nou ja, dat zijn nou niet echt kwaliteiten waar ik normaal gesproken op zit te wachten als het om seksspeeltjes gaat. Normaal gesproken stuur ik als er nieuwe Fun Factory-toys uit zijn een mailtje naar de dames van dat bedrijf om te vragen of ze me er eentje sturen, maar de Stronic G liet ik aan me voorbij gaan. Toch kreeg ik er eentje toegestuurd. Oh, shit, nog meer werk op m’n TODO-lijstje. Zucht en steun en oooooh, wat heb ik toch een zwaar leven!! Tot ik de Fun Factory Stronic G uit de verpakking haalde en even een rondje proef liet draaien op het droge. Holy Shit. Dit kon nog wel eens wat worden, dacht ik. Maar ik kon ‘m niet meteen gaan testen, want m’n ouders waren bij mij op visite (die hebben de Stronic G ook zien proefdraaien op het droge) (de reactie mijn vader: “Dit is toch niet normaal joh.”). En m’n vader had gelijk. De Fun Factory Stronic G is NIET NORMAAL ZO GOED! Waarom? Lees m’n volledige review (of bestel ‘m meteen HIER als je geen zin hebt in een hysterisch positief verhaal).

Als je nog niet bekend bent met de Stronic-serie van Fun Factory; dit zijn geen vibratoren, maar pulsatoren. Ze trillen dus niet, maar er bevindt zich een metalen bal in het speeltje. Dit geeft je, sort of, een neukgevoel. Dit is heel erg kort door de bocht, dus voor meer informatie en eerdere hysterische reviews (want ik ben een Stronic-fan) verwijs ik je naar VIBRATOR REVIEW #95: FUN FACTORY STRONIC EINS of SEX TOY REVIEW REVIEW #164: FUN FACTORY STRONIC DREI en SEX TOY REVIEW #237: FUN FACTORY BI STRONIC FUSION. Die kregen ook allemaal een 10 en als ik ze zou moeten vergelijken met de Stronic G dan zouden ze minder scoren, want de Stronic G is in mijn ogen gewoon de beste. Maar ja, toen kregen de Stronic Eins de Stronic Drei en de Bi Stronic Fusion een 10 omdat ze op dat moment de beste waren. Hoera voor progressie en innovatie en hoera voor Fun Factory die me écht keer op keer weet te verbazen.

De vorm van de Fun Factory Stronic G

De Stronic G wordt dus in de markt gezet als lichter en dunner dan de andere Stronics en aangezien ik nogal fan was (en ben) van alle vorige Stronics (en van wat forsere toys in het algemeen) was ik niet heel erg benieuwd naar de Stronic G. Hoezo een toy nou kleiner maken? Ik hield (en houd) juist zo van het merk Fun Factory omdat ze wat grotere toys maken (van veilig materiaal). En dan ook nog een G-spot-speeltje? Een toy die nogal nauw komt als het op vorm aankomt. Boy, was I wrong. En misschien had ik van tevoren iets langer na kunnen denken, want 1 van m’n favoriete G-spot-speeltje is nog steeds de LELO Ella, juist vanwege z’n vorm (die kop, die kop) en het feit dat hij licht is en dus gemakkelijk door mijzelf te gebruiken (die metalen toys (Njoy Pure Wand) zijn supergeil, maar ook superzwaar en na een tijdje krijgt ook een gedreven gebruiker als ik een lamme hand). De Fun Factory Stronic G heeft qua vorm wel iets weg van de LELO Ella, alleen heeft de Stronic G een NOG ‘hoekiger’ tip. Is op het eerste gezicht misschien iets ’teveel van het goede’, is het in de praktijk dus niet. In de praktijk is de kop van de Stronic G be-ril-jant.

Dit is een afbeelding van fun factory stronic g lelo ella

Alle voordelen van de Stronic G even op een rijtje

In een goede sekstoy-review hoor je even alle standaard-voordelen op te sommen. Dit zou ik aan het einde van deze review kunnen doen, maar ik eindig mijn review liever in superlatieven over de Stronic G, dus ik doe de standaard-dingetjes wel even hier in het midden van de review. De Stronic G is gemaakt van 100% siliconen, altijd goed, altijd fijn, altijd lekker. Ik heb zelf het idee dat de Stronic G minder ‘stof en pluisjes’ aantrekt dan de andere Fun Factory-toys die ik heb, maar dat kan ook puur mijn eigen perceptie zijn omdat ik gewoon niet wil dat er ook maar iets fout is aan de Stronic G! Doordat hij gemaakt is van 100% siliconen is hij ook gemakkelijk schoon te maken (gewoon mee onder de douche) (kun je ‘m meteen nog een keer gebruiken terwijl je onder de douche staat, want hij is ook volledig waterproof). Wat ik aan alle Fun Factory-toys superfijn vind is de ‘Press Fun For Start’-knop, oftewel de rode knop onderaan hun toys. Gaan ze mee aan. Of uit. Heel simpel en voor veel vrouwen een must, maar nog lang niet door alle sekstoy-fabrikanten geïmplementeerd. Ik doe even een voordelenlijstje, ben ik daar vanaf.

– De Stronic G doet het ongeveer 45 minuten op de hoogste stand. Is genoeg voor een heeeeeeerlijke sessie.
– Je kunt ‘m ‘vastzetten’/’locken’ voor als je op reis gaat, zodat hij niet per ongeluk in je koffer afgaat.
– Je kan je favoriete standje onthouden (lees hiervoor dus maar even de gebruiksaanwijzing, want ik vond ALLE standjes lekker en het boeide me weinig op welk standje ik ‘m had staan).
– Ben je wel geïnteresseerd in verschillende patronen en snelheden (snap ik); de Stronic G heeft 3 patronen en 7 verschillende snelheden. Allemaal GODDELIJK.
– Is dus oplaadbaar en komt in een echt prima, lekker standaard verpakking.
– Als de batterij laag is, dan gaat er een lampje zachtjes knipperen, zodat je weet dat je je Stronic G moet opladen. Heel handig, maar ik heb ‘m na iedere sessie standaard aan de lader gelegd, want no way dat ik zonder deze toy kwam te zitten.
– Oplaadbaar (Love the Earth).
– Gemaakt van lichaamsveilige materialen (Love Yourself) (wat een leuke marketing).
– Hij is er in 3 kleuren (roze, blauw en paars).
– Waterproof.

Mijn eerste keer met de Stronic G

Ik ben een vrouw van het kaliber; stop ‘m er maar in (met uiteraard wel wat van m’n favoriete glijmiddel (Sliquid Sassy) (dit glijmiddel is veilig voor je toy en veilig voor je lichaam en wat dikker dan normaal) en dan zie ik uiteindelijk wel wat er gebeurt, we praten er later over. En boy, was I right! Want na m’n eerste test met de Stronic G raakte ik er niet over uitgepraat!! Jesus, wat is dit ding goed. Dit ding is briljant. Ik moet het iedereen vertellen, maar ja, ik kan beter die review gaan schrijven, maar ja, Jesus, ik kan niet na 1 testsessie al een review schrijven, want zo werkt het niet! Oooh, ik kan ‘m beter nog een keer aan de oplader hangen, voor nog een testsessie en dan nog maar een testsessie en dan nog en nog en nog. Het was voor het eerst dat ik besloot om eerst een filmpje op te nemen voordat ik een review zou schrijven, want ik MOEST m’n verhaal gewoon even kwijt.

De Stronic G doet iets wat vele anderen alleen beloven

De Fun Factory Stronic G gaat met z’n perfect vormgegeven kop perfect, maar dan ook echt perfect, langs mijn G-spot. Je brengt ‘m helemaal naar binnen en wanneer je ‘m aanzet, en dus laat pulseren, vindt hij op de een of andere manier, vanzelf je G-spot. Daar blijft hij tegenaan ’tikken’. Je voelt het vanzelf (zeker als je al G-spot-stimulatie gewend bent, dan voel je ineens; HOLY SHIT, ja, dit, dit, dit, DIT plekje). De Stronic G tikt, tikt, tikt, TIKT dus tegen je G-spot aan, precies op de manier die nodig is voor een G-spot orgasme. Daarvoor heb ik (en met mij vele anderen) een constante, maar wel stevige (soms harde) stimulatie nodig.

En daar, precies daar, ja, daaaaaaar, doet de Stronic G dus iets waar andere G-spot-massagers (of je partner) soms falen; hij blijft CONSTANT die stevige en (als je wil) harde stimulatie geven. Tik, tik, tik, TIK! Nu zijn harde, constante trillingen tegen je G-spot ook heel fijn hoor, don’t get me wrong! En dat soort vibrators zijn er genoeg! Maar een seksspeeltje dat perfect, maar dan echt perfect, nee, eigenlijk nog beter dan de realiteit, een setje vingers in je kutje nabootst? Nee, die bestond nog niet. En ja, over het algemeen zijn echte vingers in je kutje lekkerder dan een seksspeeltje, maar een setje vingers kan niet 30 minuten in een constant ritme over je G-spot blijven wrijven (okay, okay, kan wel, I know).

Dit is een afbeelding van fun factory stronic g vibrator

G-spot-stimulatie luistert nogal nauw (bij mij)

Hoe goed mijn partner ook is qua bedprestaties, toch is het voor mij altijd best lastig om een G-spot-orgasme te krijgen. Ik heb een bepaald soort stimulatie nodig in een bepaald ritme en je moet vooral niet stoppen, want dan moet je weer ‘opnieuw’ beginnen. Is helemaal geen probleem, want hé, voor seks moet je tijd vrijmaken en voor seks moet je de tijd nemen, maar soms is het lastig, want dan wil je dat hij net 1 klein tikje harder met een dildo op en neer gaat of z’n vinger net iets meer naar links of rechts, maar op het moment dat je het uitspreekt, dan is het moment vaak ‘weg’. Nogmaals; dit is eigenlijk niet echt een probleem. Al is dit probleem wel volledig uitgeschakeld met de komst van de Stronic G! Een sekspartner en zijn of haar vingers en alle andere dildo’s zijn er ook meteen door uitgeschakeld, maar ja, kleinigheidje! Wat ik iedere keer in M.’s oren fluisterde nadat ik gekomen was met de Fun Factory Stronic G: ‘Dit is een zeer effectief speeltje.’ En niet alleen zeer effectief qua G-spot-orgasme. Ook de weg naar dat orgasme toe is zeer effectief, want… zeer, zeer, zeer nat. Ik haat het als sekstoy-bedrijven met slogans komen als ‘bigger, better, wetter orgasms’, want dat maak ik zelf wel uit ja, maar in het geval van de Stronic G durf ik wel te zeggen; ‘Bigger. Wetter. Better. Orgasms.’ Met hoofdletters.

Dit is een afbeelding van stronic g review luna

De Stronic G doet het handsfree

Je kunt de Stronic G handsfree gebruiken, net als de andere Stronics trouwens, al heb ik het idee dat deze Stronic G veel beter op z’n plek blijft doordat de kop zo ontzettend gebogen is. Hij stoot echt naar binnen, maar door de gebogen kop blijft hij gemakkelijk ’tegen je G-spot aanhangen’. Ik vond het bijvoorbeeld heel lekker om gewoon op m’n rug te gaan liggen met m’n benen tegen elkaar, maar de Stronic G blijft het ook gewoon doen als je een kussen tussen je benen legt. Of, maar dat is dan weer niet handsfree; je kunt je benen ook iets uit elkaar doen en de Stronic G dan tegen je hand laten stoten (en dan gaat hij vanzelf weer naar binnen). Heel veel opties, gewoon allemaal uitproberen. Enne M. laat weten dat hij het veel geiler vindt om een Stronic G vast te houden dan een trillend speeltje. En zowel M. en ik laten ook nog even weten dat een pulserend speeltje veel minder geluid maakt dan een trillend speeltje en dus een stuk ‘gezelliger’ in bed.

De Stronic G combineert ook zo leuk

Je kan de Stronic G gewoon in z’n eentje gebruiken en dat zou ik in het begin ook zeker doen, zodat je goed weet en leert wat je lekker vindt en hoe het gevoel over je G-spot is. Hij heeft dus meerdere standjes en patronen en als je nog nooit dit soort stimulatie over je G-spot hebt gehad, dan is het misschien even wennen en zoeken, maar dan… MAAR DAN! Als je de Stronic G dan gaat combineren met… je vingers (of zijn) (of haar) vingers! Of… met de Womanizer! Of met een Europe Magic Wand! Nou, dan heb je een bijzonder effectieve combinatie te pakken. Maar… ook in z’n eentje is de Stronic G héél effectief. Al heb ik zelf altijd nog een klein clitoraal zetje nodig om tot een orgasme te komen (met vingers, Womanizer, pik of welk speeltje dan ook).

Conclusie

Ik ben totally utterly flabbergasted door de Fun Factory Stronic G en ik hoop dat ik dat een beetje over heb kunnen brengen door deze review (heb je nog vragen, stel ze dan alsjeblieft in de comments) (en heb je ‘m zelf al gekocht, laat dat dan ook even in de comments weten). Het is voor mij echt de verrassing van 2017 en ik kan ‘m iedereen met een G-spot aanraden! Wat zeg ik, aanraden, aanraden? KOOP DIT DING! Het is het meest effectieve G-spot-speeltje dat ik ooit heb getest!

DE FUN FACTORY STRONIC G IS HIER TE KOOP (€ 159,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. U schreef:

  Wow wat een enthousiasme zeg!! Is deze review langer of korter dan die van de lelo sona? Hahahah ik denk dat ik deze op mn lijstje zet..

 2. U schreef:

  Koop jij die donuts speciaal om een mooie fotoshoot te houden? Hahaha hap hap.. ik heb nu wel zin in een donut..

 3. U schreef:

  Oei maar die prijs is wel TE! ik zou m voor maximaal 90 euro willen kopen

 4. Bob Walberg schreef:

  Ook op de website van Euphoria staat voor hem en haar, dat hem zie ik er nu niet echt in want 4,2 doorsnede is denk ik ook voor een prostaat stimulator wel erg veel.

  • Luna schreef:

   Ja, nee, die 4,2 is een beetje ehm, ehm, verkeerd gemeten eigenlijk… die 4,2 is van zeg maar het stukje van het puntje van de top naar de zijkant… dus als hij plat ligt van boven naar beneden… bij het inbrengen merk je hier niks van… dus de diameter is eigenlijk 3,4 centimeter, behalve in de bocht… (snap je me nog) :-)

  • Mark (van Euphoria) schreef:

   Beste Bob,

   Dat stond helaas fout op onze webshop. Blijkbaar was er een kader over het hoofd gezien bij het kopiëren van de informatie van een andere Stronic. De Stronic G is niet geschikt voor prostaatstimulatie omdat hij niet veilig is voor anaal: er zit geen “stop” op.

   Overigens is een doorsnede van 4.2 voor een prostaatstimulator / anaalvibrator niet per sé erg veel (niet voor iedereen althans). Gelukkig zijn ze er in alle soorten en maten!

   Wij hopen hier bij Euphoria op een nieuwe Stronic prostaatstimulator zoals de Stronic Zwei (niet meer leverbaar) ooit was. Die had overigens een diameter van 4.3 cm. Dat was inderdaad niet geschikt voor beginners, maar de Stronic G is slechts een fractie van die dikte. En dat is prima voor het werk dat ‘ie moet doen! Hopen dat de Stronic P of hoe die maar mogen gaan heten gauw zijn intrede doet.

 5. Bob Walberg schreef:

  Ja, ik kan je gelukkig nog volgen.

 6. An schreef:

  Qua orgasmes heb ik niets te klagen, maar een gspot orgasme heb ik nog nooit gehad. Dat maakt dit wel een heel verleidelijk apparaatje. Bijna jarig, zal ik gewoon geld vragen zodat ik een nieuwe sekstoy kan kopen? Denk niet dat ik dat durf, mijn vader is niet zo open minded als de jouwe ;).

 7. isara schreef:

  Pfoe, ik heb bijna spijt dat ik de bi stronic fusion heb gekocht dit jaar, want deze klinkt eerlijk gezegd beter… (het clitoris opzetstuk van de fusion doet niet zo veel bij mij)

 8. Madelief schreef:

  Hoi Luna! Ik ben echt benieuwd! Heb em net besteld! Met jouw kortingscode is het 10 euro korting en niet 10%, misschien nog even aanpassen in jouw tekst?
  Sowieso altijd leuk korting

 9. Uny schreef:

  Ik heb m binnen joehoeeee.. wat een zwaar ding en dat silicone is echt heel anders dan ik gewend ben. Ik heb meteen een funfactory opbergtasje erbij gekocht maar echt mooi en goed van kwaliteit is ie niet. Dus daar moet ik een ander zakje voor vinden.. luna hoe berg jij de stronic g op?

  • Luna schreef:

   Hahahaha, nou eh… kijk… mijn advies is om ‘m keurig in een zakje op te bergen nadat je ‘m gebruikt hebt (en schoongemaakt)… momenteel heb ik de Stronic G hier op mijn kantoortafel liggen op een handdoekje… sowieso vind ik een handdoek altijd wel fijn om schone toys in te rollen en te bewaren…

   • Uny schreef:

    Ik ben heel goed in schoonmaken na gebruik (echt meteen) en opbergen doe ik ook goed (al helemaal vergeleken met jou hahaha). Heb tientallen satijnen zakjes gekocht maar dat is 1 maat en verder passen alle toys die ik heb erin behalve de satifyer pro g spot rabbit. Maar ja.. vergeleken met het silicone wat ik gewend ben, zal dit silicone volgens mij veel stof aantrekken. Ik heb maar meteen een dildo opbergzakje gekocht bij easytoys. Maar daar moet ik nog even op wachten want die komt niet rechtstreeks naar spanje. Trouwens wat je nier had gemeld in de video of review is dat het silicone zacht en buigbaar/zaam (hoe noem je dat?) Is.. is niet erg alleen had het niet verwacht haha .. ben benieuwd hoe ie zn werk gaat doen bij mij

 10. Pieter schreef:

  Woensdagmiddag verwachten we FedEx hier aan de deur met een leuk pakje.
  De inhoud van dit pakje? De Stronic G en als gratis geschenkje nog een Jazzie, allebei rechtstreeks uit de ‘Fun Factory’.
  Deze review maakt ons alleen maar ongeduldiger. Mijn vrouw heeft me wel moeten beloven om te wachten tot ik erbij ben om te testen. We hebben namelijk beiden hard moeten werken voor die €160 ;). Dus hopelijk woensdag: bigger, wetter, better,…

  • Pieter schreef:

   Getest en goedgekeurd!
   Het vraagt inderdaad wel wat oefening om dit speeltje te leren gebruiken. Maar oefening baart genot. En als zij geniet, dan geniet ik mee.

 11. F schreef:

  Dit is toch eigenlijk precies de supersekstoy die ze bij spuiten en slikken ontworpen hebben?

 12. norvasc mail order mastercard europe schreef:

  It’s going to be finish of mine day, except
  before finish I am reading this great piece of
  writing to increase my experience.

 13. pbng-3000kap.esy.es schreef:

  Your style is so unique in comparison to other folks I have read
  stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity,
  Guess I will just book mark this blog.

 14. can i purchase diltiazem pharmacy schreef:

  I go to see each day a few web pages and blogs to read articles or reviews, but this web site offers
  feature based posts.

 15. Sanne schreef:

  Ik heb m, maar ben er dus echt niet blij mee. Ik had een hard stotende toy verwacht, maar wat mij betreft had het echt 100x harder gemogen.. :( Ik vind het op het droge heel heftig lijken (en in mijn handen was ik ook nog overtuigd), maar als ie eenmaal hands free in je zit, draait ie alle kanten op en is de beweging eigenlijk maar op 1-2cm gericht. Bij een echte vrijpartij word je dieper gepenetreerd, maar is ook de beweging die je maakt groter (van het begin van de vagina, tot het einde). Dit komt dus niet in de buurt van dat gevoel, voor mij. Het komt meer in de buurt van het gevoel van seks hebben met een man die gelijk al bijna klaar komt, zijn orgasme probeert in te houden en daardoor heel erg met zn ogen knijpt en rare geluiden maakt, maar niet echt meer beweegt of contact met je maakt. Hij gaat nog een beetje in je heen en weer, maar je kunt alleen maar denken: “is dìt het? Ik had beter soep kunnen maken alvast voor morgen “. Oke, dat laatste denk ik eigenlijk nooit, maar je snapt het idee denk ik wel. Je weet dat er iets in je zit en je voelt het bewegen, maar het is te zwak, niet intens en een beetje jammer.

  Ook vindt ie bij mij, net als de man uit het voorbeeld, de g-spot niet goed. Misschien doordat het bij mij vanbinnen wat wijder is, doordat ik 2 keer natuurlijk bevallen ben? Ik heb er bij andere speeltjes geen last van, maar goed. Iig zou de kop véél hoger moeten komen om bij mij de g-spot te raken (Njoy pure wand!! <3 <3). De kop van deze toy ligt nogal vlak. Als je hem omhoog wilt duwen tegen je g-spot, moet je de rest van het trillende gevaarte (dat helaas van hard plastic is vanbinnen) schuin houden. Dat is anatomisch niet mogelijk. Daarnaast neemt de… stotende?… nee, wiebelende beweging dan nog verder af, waardoor ik dan liever gewoon een dildo pak.

  Door de vlakke vorm en het rare kopje raakt hij vooral de onderkant van mijn schaambot (AU!) en mijn baarmoedermond (AU!), tenzij ik hem exact goed positioneer en er dan ook goed op let dat ie niet draait en wegschuift en pfffff… Ook heb je echt veel glijmiddel nodig en moet je er regelmatig nieuwe op doen, terwijl ik dat normaal eigenlijk niet gebruik en eigenlijk ook niet heel fijn vind (mijn vagina is een fontein, ben niet zo gewend aan glijmiddel. Serieus, een naturistencamping of een sauna problematisch en niet besteed aan mij, maar goed, dat is voor jou niet zo relevant :p). Mss dat het minder stroef is als je er een condoom omheen doet ofzo? :P Dan trekt het glijmiddel er mss wat minder snel in..
  Ik ben dus heel teleurgesteld en verdrietig dat ik een paar maanden heel erg heb getrappeld en gespaard voor deze toy en eenmaal binnen erachter kom dat ie niet bij mijn anatomische vorm past…
  Wat hij wèl deed was (icm de womanizer) me een langer orgasme bezorgen dan normaal. Het werd minder overgevoelig, waardoor ik niet alles direct hoefde uit te zetten. Weliswaar was het wel intens dan wanneer ik de Njoy zou gebruiken. Paste dus totaal niet bij mijn torenhoge verwachtingen, helaas.

  Als iemand een tweedehandsje wil…. hahaha

  • A schreef:

   Hoi Sanne,

   Wat vervelend om te horen dat de Stronic G je is tegengevallen. Ik vroeg me af of je serieus bent over het doorverkopen ervan (lijkt me anders ook maar zonde, als je het niet met plezier gebruikt).

   Neem gerust even contact met mij op als je wilt (spammozz@gmail.com)

 16. Emily schreef:

  Jaaa mijn stronic G komt maandag binnen ben zo benieuwd!!!

 17. Roos schreef:

  Beste toy ever. Het weet
  Mijn g spot zo te stimuleren dat ik er. Oor het eerst door gesquirt heb!! Wat een fantastische ervaring en i want more!!

 1. 30 december 2017

  […] verwijst! Nog een keer lezen (en zien) waarom ik de Fun Factory Stronic G zo goed vind, check dan: SEXTOY REVIEW #399: FUN FACTORY STRONIC G! Of… bestel ‘m meteen met 10% korting bij Euphoria-erotiek.nl (gebruik dan de code LUNA) […]

 2. 24 februari 2019

  […] dan de review van Chantall over de vibrator van Svakom. Nog een favoriet van Fun Factory is de Stronic G. Last but not least, de grote favoriet van Chantall. Volgens haar (en vele anderen) de ultieme […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.