WAND VIBRATOR REVIEW #220: FAIRY MINI

Naam: Fairy Mini
Producent: made in Japan (Love Merci)
Prijs: € 49,95
Formaat: 25 centimeter x 4,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: via stekker in stopcontact
Het verkooppraatje: ‘Het eerste verkleinde model van de super populaire Fairy Massage Wand serie uit Japan. De Fairy Mini Wand Massager is van vergelijkbare grootte met een massager op de markt.’
Is dat ook zo? Nou, hij is best lekker hoor…
score: 7.5

fairy mini massager

Mijn liefde voor de Europe Magic Wand is GROOT. Heel groot! Al valt er ook heel wat positiefs te zeggen over andere wand vibratoren (check anders even mijn artikel WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE?). Zo adviseer ik de Fairy Wand Massager (dus de ‘gewone’ allereerste Fairy) altijd aan vrouwen die op zoek zijn naar een goede, maar vooral betaalbare wand vibrator. Ik mocht onlangs de Fairy Mini testen (een wand vibrator uit dezelfde fabriek als de Fairy Wand Massager, maar dan een stukje kleiner) en die is lekker, maar niet zo lekker als z’n grote zus.

Fairy Wand Massager vs. Fairy Mini

Bij Fairy (of eigenlijk heet het Japanse bedrijf dat de Fairy’s produceert Love Merci) zijn ze goed bezig! Een paar jaar terug begonnen ze met de Fairy Wand Massager, maar de Fairy-familie is inmiddels goed uitgebreid! Er zijn speciale opzetstukken te koop (altijd fijn), er is een zwarte Fairy Wand Massager (voor als je niet van roze houdt), er is een oplaadbare Fairy (daar heb ik veel positiefs over gehoord) en er zijn dus kleinere versies op de markt, waaronder dus deze Fairy Mini. De Fairy Wand Massager is 32 x 6 centimeter en de Fairy Mini is 25 x 4,5 centimeter. Een flink slagje kleiner dus. Ook het gewicht verschilt; de gewone Fairy weegt 410 gram en de Fairy Mini 230 gram. Ik zal mijn conclusie van deze review alvast even geven: dit gewicht en het formaat is dan ook echt de enige reden waarvoor je voor de Fairy Mini zou moeten kiezen in plaats van voor de gewone Fairy. Dus; denk je dat je last van je polsen krijgt als je langere tijd een vibrator vast moet houden (bijvoorbeeld door reuma of ouderdom, ik noem maar wat) dan is de Fairy Mini een geschikte wand vibrator voor jou.

fairy wand massager vs fairy mini

De Fairy Mini is dus een beetje mini

De lengte van het snoer van de Fairy Mini is 1.40 meter. De lengte van het snoer van de Fairy Wand Massager is 1.90 meter. Verschilletje van 50 centimeter. Even ter vergelijking; het snoer van de Europe Magic Wand is 2.36 meter. En je zal het maar net nodig hebben, die centimeters. De kop van een wand vibrator gaat sowieso niet in je kutje, maar op je clitoris, dus wat mij betreft geldt dan; hoe groter de kop hoe beter. Ik denk dat dit misschien niet voor alle vrouwen zal gelden, maar de trillingen van een wand vibrator zijn door de gehele kop te voelen en als je een grote kop hebt, dan pak je ook even lekker een groot gebied van je schaamlippen mee. Ik hou daarvan. De kop van de Fairy Mini is dus nogal klein voor een wand vibrator, wat overigens niet wegneemt dat je alsnog je klit, inclusief schaamlippen goed door kan laten trillen.

fairy mini vibrator

Maar hoe zit het met de trillingen van de Fairy Mini?

Ik word er eigenlijk vreselijk moe van, maar de Fairy Mini wordt in de markt gezet en gepromoot als de wand vibrator die het allllllerhardst van allemaal kan trillen tot zo’n 11.000 r.p.m.’s (rotaties per minuut). Een gewone Fairy Wand Massager trilt maximaal met 8.000 r.p.m.’s en een Europe Magic Wand maximaal met 6.000. Maar! Dit wil dus niet zeggen dat de Fairy Mini beter trilt. Absoluut niet zelfs. De Fairy Mini trilt minder diep dan de gewone Fairy. Met ook een iets snerpender geluid (richting tandartsboor). Absoluut nog prima klaarkom-materiaal, daar niet van, maar de trillingen van de Fairy Wand Massager zijn gewoon beter (en die maken ook iets minder van die snerpende herrie) (al blijven het wand vibratoren, die maken standaard meer herrie) (is het waard). Ik moest er trouwens wel even de tijd voor nemen, want de trillingen op z’n laagst vond ik nogal saai en op z’n hoogst had ik het gevoel dat m’n klit eraf getrild werd, dus die waren te heftig (en dan niet van een lekkere heftig). De trillingen van de Europe Magic Wand (en de DOXY) vind ik lekkerder dan die van allebei de Fairy’s (maar ja, daar betaal je dan ook voor).

Maar is de Fairy Mini nu een aanrader of niet?

Ik persoonlijk zal de Fairy Mini nooit aan iemand aanraden, al is het absoluut geen miskoop. De gewone Fairy Wand Massager is net zo duur (€ 49,95) en trilt gewoon beter, dus als je op zoek bent naar een goede, betaalbare wand vibrator, dan blijf ik de gewone Fairy Wand Massager aanraden. De enige, maar dan ook echt de enige reden waarom je voor een Fairy Mini zou kunnen gaan is het formaat (kan gemakkelijk in een handtas) (maar wie wil dat) en het gewicht. Maar verder is de Fairy Wand Massager gewoon beter. In alles. En ja, de Europe Magic Wand of de DOXY zijn NOG beter (maar duurder), het ging mij hier in deze review even om de vergelijking tussen de Fairy Mini en de Fairy Wand Massager!

DE FAIRY MINI IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

 
maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Ik heb de gewone Fairy Wand gehad, hij was bij mij na 5-6 maanden al kapot. Je kan hem veel minder goed schoon houden dan de Europe Magic Wand, en hij trilt inderdaad heel erg snel, maar niet zo diep. Dat is jammer. Voor een beginner is de Fairy inderdaad een leuk begin…. maar ik zou toch even doorsparen voor de duurdere maar wel veel fijnere Europe Magic Wand…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.