VIBRATOR REVIEW #299: TANTUS RUMBLE

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Op zoek naar een wand vibrator? Een heel goede wand vibrator is de DOXY!

Naam: Tantus Rumble
Producent: Tantus
Prijs: € 114,90
Materiaal: Siliconen kop
Formaat: 21,6 centimeter lang, kop is 6,1 centimeter breed
Waar te koop: niet meer te koop…
Batterijen/oplaadbaar:oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De Rumble USB-oplaadbare vibrator van Tantus is het eerste clitorale seksspeeltje voor vrouwen dat zo licht is als een veertje. Deze wand massager is eenvoudig, verwent je met een goede power, ligt prettig in de hand en is eenvoudig te besturen.’
Is dat ook zo? Ja, maar het is zeker niet de beste wand vibrator
Score: 7

tantus rumble totaal

Ik kreeg onlangs een pretpakket toegestuurd met allerlei verrassingen voor mij (ik had geen wish list opgegeven, ik laat me graag verrassen) en alles wat J.T. op zijn wishlist had geschreven voor hem (hij blij)! In het pretpakket zat de Tantus Rumble en als ik een wishlist had gehad, dan had deze er zeker opgestaan, want ik wilde ‘m al langere tijd heel graag testen!

Ik hou heel veel van Tantus

Laat ik eerst maar even beginnen met een lofzang op Tantus! Ik vind Tantus een ge-wel-dig merk! Ben je op zoek naar een goede dildo of een goede buttplug, dan is het altijd goed om even een rondje door de Tantus-shop te maken! Ze hebben zoveel diverse vormen, maten en kleuren dat ik het me haast niet voor kan stellen dat jouw perfecte dildo er niet tussen zit! Wat ik ook tof vind is dat ze de meest ‘huidkleurige’ speeltjes maken in 3 verschillende kleuren, want bij andere sekstoy-fabrikanten betekent ‘huidkleurig’ vaak ‘blank’. En dat terwijl er dus niet 1 huidkleur bestaat, maar wel eh, tien? Twintig? Dertig? Om alle kleuren huid te maken gaat te ver, maar dat je voor ‘blank’, ‘getint’ en ‘donker’ kunt kiezen, vind ik al heel wat. Daarnaast worden alle Tantus-toys gemaakt van 100% siliconen, dus ze zijn veilig voor je lichaam en ook 100% te reinigen! Alle lof dus voor dit merk.

Toen ik dus las dat Tantus met een eigen vibrator zou komen… en dan niet zomaar een vibrator, neen, een WAND vibrator, ja, toen maakte mijn klit een heel klein vreugdedansje (oh, wat een flauw grapje dit). Ik was dus gewoon heel blij en benieuwd!

tantus rumble doos

Want… Tantus verkoopt dus zo ongeveer alles wat je geile hartje begeerd, maar vibrators behoren niet tot hun assortiment. Nou ja, in hun dildo’s of anaalspeeltjes kun je wél een bullet stoppen en die bullet sturen ze vaak ook mee, maar die bullets zijn niet echt om over naar huis te schrijven. Wel okay, maar niet WOW. Dus… een wand vibrator, van Tantus, met de naam Rumble! Dat beloofde wat! Helaas hebben ze die belofte niet waargemaakt.

De trillingen van de Rumble zijn dus niet zo rumbly

Misschien waren mijn verwachtingen ook wat te hoog, maar ja, sorry hoor, als je een vibrator Rumble noemt, dan is het niet gek dat je dingen gaat verwachten. Het woord ‘rumble’ is afgeleid van het Engelse woord ‘rumbly’ dat de meeste sekstoytester gebruiken als ze het hebben over de vibraties die een vibrator moet hebben (in tegenstelling tot ‘buzzy’). En ja, ik verwacht toch wel op z’n minst, eh, rumbly vibraties bij een vibrator die Rumble heet! En ze zijn ook heus wel rumbly hoor (ik gebruik meestal het woordje ‘diep’ als het om goede vibraties gaat, maar ‘rumbly’ dekt misschien wel beter de lading), ze zijn alleen niet MEGA-rumbly. Ze zijn dus maar een heel klein beetje rumbly. Ze zijn ook weer niet buzzy, maar ja, gewoon maar een beetje rumbly en ja, eigenlijk wel teleurstellend rumbly, als je het mij vraagt. Op standje 1 had ik zoiets van; oooooh, nou, kan best wel wat worden. Standje 2; oooh, nou, nou, nou, dit kan zeker wat worden. Standje 3; oooooh, ja, dit gaat ‘m worden. Standje 4; WTF, kan-ie niet harder???? Standje 5; hij kan echt niet harder. Standje 6; best leuk dit vibratiepatronen, maar waarom gaat-ie niet harder? Standje 7; Jesus Christus, wat is dit voor een raar vibratiepatroon, is-ie kapot??

Is de Tantus Rumble slecht??????

De Tantus Rumble is zeker niet slecht. Zeker niet! En als ik dit speeltje 15 jaar geleden had gekregen, dan was ik OVER THE MOON geweest. Als ik onlangs niet de DOXY Die Cast tot m’n favoriete speeltje had gebombardeerd, dan had ik de Tantus Rumble ook vast wel iets leuker gevonden. En als ik niet al jaren fan was van de Europe Magic Wand, dan had ik vast wel wat plezier kunnen hebben met de Tantus Rumble. En als ik me niet zo ontzettend verheugd had op de Tantus Rumble, dan had ik ‘m zéker beter gevonden dan nu. Maar ik ben nu eenmaal ontzettend verwend met alle toys die ik al heb (mogen testen) en de Tantus Rumble is qua trillingen gewoon echt niet supergoed. Nu was dat ook niet de bedoeling van Tantus. In een reactie op een ietwat negatieve review gaven ze het volgende commentaar: ‘The Rumble was not designed to be an earthquake or the next ‘smart wand’. Rumble is a simple, mid-range power, easily held by most anyone, with controls in a logical place and a contact surface that can be removed and cleaned hygienically. The Rumble was not designed to be fancy but to be great for every body from novice to expert. (…)’

Zijn er eigenlijk wel pluspunten aan de Tantus Rumble?

De Tantus Rumble weegt 188 gram. En dat is erg licht voor een wand vibrator (in vergelijking; de DOXY Die Cast weegt 1404 gram). En iedereen die wel eens een ‘echte’ wand vibrator langer dan 10 minuten heeft vastgehouden weet; je krijgt uiteindelijk best een lamme pols, want zo’n wand vibrator is zwaar. Met z’n 188 gram is de Tantus Rumble een lichtgewicht en… hij is ook een stuk kleiner dan een gemiddelde wand vibrator en daardoor ook nog eens gemakkelijk vast te houden en te positioneren.

De kop van de Tantus Rumble is gemaakt van siliconen en de kop zelf kun je van de Rumble afhalen om schoon te maken. Dit is een pluspunt, al kan dit eigenlijk bij de meeste wand vibratoren tegenwoordig. De kop van de Rumble is echter geen echte kop, maar meer een soort hockeypuck. En dit is erg prettig voor ‘normale’ massages (rug, nek, etc.), maar het past allemaal niet zo lekker tussen je schaamlippen.

Wat wel ontzettend tof is, is het feit dat het een wand vibrator is die je op kunt laden. Je zit dus niet vast aan een snoer. En de Tantus Rumble maakt, voor een wand vibrator, niet echt veel geluid. Ook dat is erg prettig, want te hard geluid kan je nog wel eens afleiden van datgene waar je mee bezig bent. Andere wand vibratoren (zoals dus de DOXY Die Cast) maken een tyfusherrie, maar ja, daar kom je binnen een minuut mee klaar, dus dat geluid neem je die ene minuut wel op de koop toe.

Er zijn opzetstukken voor de Tantus Rumble

Het lijkt nu alsof ik de Tantus Rumble helemaal niks vind, maar dat is ook weer niet waar. Op standje 3 kon ik zeker tot een orgasme komen, al duurder het langer dan bij m’n Europe Magic Wand of DOXY. Maar dat is niet erg. En de andere standjes zijn allemaal erg leuk en lekker om in the mood te komen. De Tantus Rumble is alleen niet wat ik verwacht van een wand vibrator, maar misschien moet ik ‘m dus niet als wand vibrator zien, maar als eh, een uniek product dat volledig op zichzelf staat?

tantus rumble opzetstukken

Anyway, er zijn ook 3 opzetstukken voor de Tantus Rumble te koop. Ik las de review van Thebiggayreview.com van deze Tantus Rumble (check zijn site, want hij is AWESOME) en hij was erg te spreken over de opzetstukken. Een man gebruikt zo’n seksspeeltje toch ook weer op een andere manier, dus het is het zeker waard om ook even zijn review te lezen. Ik denk zelf dat ik iets meer plezier met de Rumble had gehad als ik ‘m ook intern zou kunnen gebruiken (met opzetstuk dus).

tantus rumble 2

Conclusie

Ik vind het heel moeilijk om iets concluderends te zeggen over de Tantus Rumble. Want… hij is echt niet slecht! Hij is zelfs wel okay. Zelfs wel goed. Maar hij geeft je niet de power van een wand vibrator. En je kunt ‘m niet intern gebruiken, dus hij is uiteindelijk nogal beperkt in z’n mogelijkheden (behalve als je de opzetstukken erbij bestelt) (ja, elke wand vibrator kun je in principe alleen clitoraal gebruiken, I know). Maar hij is licht en hij is gemakkelijk vast te houden. Maar de kop is dan weer niet heel praktisch als je ‘m tussen je schaamlippen wil zetten. Maar hij maakt niet heel veel herrie. Maar de 7 vibratiepatronen zijn eigenlijk ook best beperkt. Er zijn veel positieve dingen, maar ook een aantal negatieve. Tantus wilde met de Tantus Rumble een vibrator maken voor ‘every body’ en dat is ze zeker gelukt. Ik denk dat ‘every body’ wel een beetje kan genieten met de Rumble en ze hebben ook echt een kwalitatief goede toy gemaakt, maar toch, maar toch. Het juiste woord voor de Rumble is ‘braaf’. En voor een braaf seksspeeltje is € 114,90 net iets te duur.

DE TANTUS RUMBLE IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.