DE 10 BESTE SEKSSPEELTJES VAN 2015

Dit is een behoorlijke oude tekst, al zijn de toys erin nog steeds heel goed! Beter neem je eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen!

Het einde van het jaar nadert, dus het is de hoogste tijd om lijstjes te maken! Wat zijn de beste seksspeeltjes van 2015? Ik ga het je vertellen! Want dat er een heleboel, maar dan ook écht een heleboel goede seksspeeltjes op de markt zijn gekomen dit jaar, dat is een feit. Ik zet de 10 beste voor je op een rijtje en eh, ik kan weten welke de beste zijn, want ik heb ze allemaal uitgebreid voor je getest (samen met mijn man)!

10 beste seksspeeltjes 2015

Als je deze lijst vergelijkt met de lijst van vorig jaar (2014) (of de lijst met beste vibrators van 2013) dan is er behoorlijk wat veranderd. Er staan eigenlijk nog maar 2 speeltjes in die er vorig jaar ook instonden; de Womanizer (al is het nu de Pro versie) en de Europe Magic Wand (inclusief opzetstukken) (want die hoort gewoon in al mijn toplijstjes thuis, omdat het nu eenmaal een persoonlijke favoriet is die me nooit teleurstelt). Opvallend: in mijn lijstje staat geen enkel speeltje meer van het merk LELO, maar ik ga er vanuit dat er in de lijst met de beste mannenspeeltjes van 2015 wél een paar van LELO tussen zullen zitten. Ik vind LELO momenteel te duur (understatement) voor datgene wat ze bieden. Fun Factory is daarentegen enorm goed en innovatief bezig en ook van het merk L’Amourose verwacht ik heel veel de komende jaren.

Mijn goede voornemen voor 2016 is het om in ieder geval te proberen om wat meer goedkopere speeltjes te testen, want zo’n lijst met de beste seksspeeltjes laat helaas zien dat het toch vaak de duurdere speeltjes zijn die in zo’n top 10 belanden. Al moet ik hier ook bij vermelden; zowel J.T. als ik schrijven bijna wekelijks producenten van goedkopere toys aan, maar vaak willen die bij voorbaat al niet dat hun seksspeeltjes gereviewed worden door kritische (maar wel goudeerlijke) toytesters zoals wij. Sommige producenten melden dat ze in het verleden slechte ervaringen hebben met toytesters, maar daarmee bedoelen ze; ‘Onze toys zijn gemaakt van inferieure materialen, met inferieure yukiyuki-motortjes en we willen niet dat dat bekend wordt, zodat consumenten onze goedkope producten lekker blijven kopen en als ze dan een klacht hebben, dan durven ze dat toch niet te laten weten. Haha! Want zo rollen wij! En natuurlijk hebben onze vibrators een levensduur van een paar weekjes, dat is toch logisch? Waarom iets goed en duurzaams maken als je ook 10 verschillende kut-vibrators aan dezelfde consument kunt verkopen?’

Maar er moeten toch ook speeltjes onder de € 50,- zijn die niet meteen van ellende uit elkaar vallen? Ik ga er wel vanuit en ik ga er in 2016 naar op zoek. Tot die tijd moeten jullie het doen met de onderstaande top-10 met de beste seksspeeltjes! Allemaal kwalitatieve topproducten en elke euro meer dan waard!

1. Fun Factory Bi Stronic Fusion – € 169,90

bi stronic fusion fun factory
Als je het mij vraagt is de Fun Factory Bi Stronic Fusion dé sensatie van 2015! Deze combinatie van een pulsator en een vibrator is uniek (en dus ook het gevoel dat je ermee krijgt is uniek) en dat is de voornaamste reden dat ik ‘m op nummer 1 heb gezet. En in dit geval betekent ‘uniek’ ook Godallemachtig lekker en geil! In de staaf van de Bi Stronic Fusion beweegt een metalen bal op en neer (voor een ‘neukgevoel’) en deze techniek wordt gecombineerd met trillingen tegen je clitoris! Ik schreef erover: ‘Ik overweeg serieus om elke ochtend als mijn wekker om 6:00 gaat eerst even de Bi Stronic Fusion een kwartiertje z’n werk te laten doen. What a way to start the day!’ Hier lees je de rest van mijn hysterisch enthousiaste review van de Bi Stronic Fusion.

2. Womanizer Pro – € 189,-

womanizer pro 23
De Womanizer W500 stond vorig jaar op nummer 1 en ik heb heel erg lang getwijfeld tussen de nummer 1 en 2 van dit jaar en eigenlijk wilde ik er een gedeelde eerste plaats van maken (want het blijft lastig om 2 zulke verschillende seksspeeltjes met elkaar te vergelijken), maar er kan er uiteindelijk maar 1 de winnaar zijn. Maar… de Womanizer Pro blijft een gigantisch, revolutionair, bijzonder, kick ass, waanzinnig goed seksspeeltje! Het is geen vibrator, maar een seksspeeltje dat je clitoris vacuüm zuigt. Daarna wordt je door middel van subtiele luchtdruk tot een hoogtepunt gebracht. WOW! De Womanizer Pro is de verbeterde versie van de Womanizer W500 en wordt verkocht met ‘orgasme-garantie’. Ik heb nog geen enkele vrouw gehoord (of gelezen) die hier niet mee klaar kon komen. En zelfs de meeste kritische Amerikaanse sekstoy testers (Epiphora en Dangerous Lilly) hebben moeten toegeven; de Womanizer Pro is AWESOME. Hier lees je mijn review van de Womanizer Pro.

3. L’Amourose Rosa Rouge – € 199,90

amourosa rouge
Vorig jaar had nog niemand van het merk L’Amourose gehoord (en dat kan, want toen bestonden ze net), maar nu al hebben ze het tot in mijn top 3 bereikt. Uit de wandelgangen van de seksspeeltjes-wereld heb ik gehoord dat dit merk is opgericht door een aantal ontevreden ex-LELO-medewerkers en dat is goed te zien. Alles wat er fout lijkt te gaan bij LELO (de prijs, de pretenties, de innovatie) doen ze bij L’Amourose wél goed. Ik mocht de L’Amourose Rosa Rouge testen, een G-spot-vibrator met trillingen die ik niet eerder bij een ‘gewone’ vibrator zag. Tel daarbij op het gelikte design, de perfecte pasvorm en het feit dat dit speeltje warm wordt als je ‘m gebruikt en je hebt een winnaar in huis. Lees hier mijn review van de L’Amourose Rosa Rouge.

4. Europe Magic Wand (+ opzetstukken) – € 114,90

europe-magic-wand-genius-genio-xxl-set
De Europe Magic Wand is een wand vibrator die me al jaren trouwe dienst bewijst en die altijd standaard naast m’n computer ligt. Masturbeer jij dan achter je computer in je kantoortje Luna? Ja. En met de Europe Magic Wand hoef ik me niet eens uit te kleden, want de trillingen zijn zo superdiep en supersterk dat ze met gemak door m’n slipje heen trillen (ik draag nooit broeken, altijd jurken). En zeker in combinatie met de opzetstukken (de Genius en de Genio) heb je eigenlijk geen enkel ander seksspeeltje nodig (al moet je om die opzetstukken te gebruiken dus wel even je slipje uittrekken) (maar dat doe ik dan wel in de slaapkamer). Hier zie je mijn review van de Europe Magic Wand.

5. Fun Factory Miss Bi / Lady Bi – € 109,90 – € 119,90

miss bi
Wederom een topper uit de collectie van Fun Factory, deze Miss Bi! Het is de eerste duo-vibrator die dit merk produceerde en hij kreeg meteen een dikke 10 op de schaal van Luna! De Miss Bi maakt gebruik van 2 krachtige G5-motoren (en die zijn superdiep en ook best stil). Kort geleden verscheen ook de Lady Bi; de grote zus van de Miss Bi. De Lady Bi is qua motoren (en dus trillingen) vergelijkbaar met de Miss Bi, maar de staaf van de Lady Bi is iets langer. Welke van de 2 je kiest is persoonlijk. Ik ben in ieder geval érg blij met mijn Miss Bi! Hier lees je mijn review van de Fun Factory Miss Bi.

6. L’Amourose Vera – € 89,90

amourose vera
Best lef van mij om een seksspeeltje in deze top 10 te zetten die ik (nog) niet heb getest, maar ik durf écht met 100% zekerheid te zeggen dat deze L’Amourose Vera een briljant goede clitorale vibrator is! Ik heb ‘m hier toch tussen gezet omdat een lijst met top-10 met seksspeeltjes niet compleet is zonder zo’n clitorale vibrator en ik van deze L’Amourose Vera weet dat er net zo’n krachtige motor in zit als in de L’Amourose Rosa (en die heb ik wel getest). Dat wetende en gezien de prijs (en de prachtige vormgeving) heeft deze Vera z’n plekje verdiend.

7. Fun Factory Moody – € 89,90

fun_factory_moody_zwart_1-460x560
Nog een speeltje dat niet al te duur is (al is € 89,90 nog steeds een flink bedrag), maar dat kwalitatief wél aan al mijn wensen voldoet is de Fun Factory Moody. Hij is gemaakt van goede materialen (al zijn alle speeltjes in deze top 10 dat) en voorzien van een krachtige G5-motor (lekker diep en met lekker veel variatie in vibratiepatronen). Door de vormgeving van het handvat, de brede krans en de ribbels is deze Moody ideaal voor een combinatie van G-spot en clitorale trillingen. En dus; niet al te duur. Hier lees je mijn review van de Fun Factory Moody.

8. We-Vibe Tango Pleasure Mate collection – € 119,90

pleasure mate collection we vibe
Op zoek naar een leuke startersset? Zoek dan niet verder, maar schaf deze We-Vibe Tango Pleasure Mate collection aan. Je krijgt dan een Tango (supergoed clitoraal vibratortje, met meer power dan z’n formaat doet vermoeden), een Dusk-sleeve en een Glow-sleeve. Met de Glow-sleeve en de Tango heb je dan een G-spot-vibrator en de Dusk-sleeve in combinatie met de Tango zorgt voor een anaal-plug. Je kunt de sleeves uiteraard ook zonder de Tango gebruiken, dus de mogelijkheden zijn legio (en voor zowel de man als de vrouw leuk). Hier lees je mijn review van de We-Vibe Tango Pleasure Mate collection.

9. Tantus Tsunami – $ 71,64 (+/- € 65,-)

tantus tsunami
Vorig jaar stond de LELO Ella dildo nog in m’n top 10, maar aangezien die dildo momenteel € 49,- kost (maar nog steeds goed is hoor, daar niet van, maar een speeltje zomaar € 20,- duurder maken, daar word ik niet blij van) heeft die dildo plaatsgemaakt voor deze Tantus Tsunami. Want… OMG! De Tantus Tsunami, WOW! Ik schreef hierover: ‘Als ik God was en ik mocht het hele handeltje opnieuw ontwerpen, dan ontwierp ik mannen met piemels zoals de Tantus Tsunami.’ Mocht je op zoek zijn naar een goede dildo, dan verwijs ik je sowieso door naar Tantus. Die hebben dildo’s in werkelijk alle soorten en maten én van perfect materiaal. Hier lees je mijn review van de Tantus Tsunami.

10. Fun Factory Bouncer – € 69,90

fun factory bouncer
Nou vooruit, nog een dildo in deze top-10, want met de Bouncer heeft Fun Factory het voor elkaar gekregen om het dildo-gevoel naar een heel nieuw level te brengen. De Fun Factory Bouncer is een combinatie van een dildo met een geisha-balletjes, dus als je ‘m beweegt (in en uit je kutje) dan bewegen er ballen aan de binnenkant van de dildo tegen de wand aan. Een uniek gevoel dat je gewoon gevoeld moet hebben anders is het nogal lastig uit te leggen. Hier lees je mijn review van de Fun Factory Bouncer.

 

Heb jij 1 van bovenstaande speeltjes in huis? En? Wat vind je ervan? Staan er vibrators tussen die jij heel graag zou willen hebben? Welke? Of misschien heb jij wel een seksspeeltje dat je waanzinnig goed vindt, maar die ik dus niet in deze top-10 van de beste seksspeeltjes 2015 heb staan? Ik hoor het graag! Vertel!

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Jesse schreef:

  Heb je de Tantus Uncut #1 ook getest? De Tantus Tsunami is vast ook geweldig (zoals alles van Tantus), maar wat mij betreft had de Uncut een plekje je top10 mogen hebben!

 2. Jesse schreef:

  Btw: ik zit dankzij de geweldige klantenservice van Tantus met een ‘luxe-probleem’. Ipv de Uncut hadden ze me per ongeluk de Gary O2 opgestuurd. Toen ik dat meldde, kreeg ik direct alsnog gratis de Uncut opgestuurd en mocht ik de Gary O2 houden.

  Alleen: twee redelijk dezelfde speeltjes is wat veel van het goede. Maar wat doe je er mee? Op Marktplaats zetten gaat denk ik niet werken. Iemand hier die een gegarandeerd 100% nieuwe, ongeopende Gary O2 wil overnemen? :-)

 3. Muisinhuis schreef:

  Wauwwwww, zeker de helft staat op mijn verlanglijstje !

 4. LR schreef:

  Hebben hebben hebben! Ik wil echt de loterij winnen (de kerstman zal mij niet zoveel brengen helaas!) dan koop ik echt een hele winkel leeg en kom ik twee weken weinig m’n kamer uit denk ik. Ik word hier extreem enthousiast van.

 5. Jan schreef:

  Misschien kan J.T. zijn top 10 van de speeltjes voor mannen samenstellen?

 6. Annet schreef:

  Oh nee, wat doe je nu?
  *had net besloten de Stronic Drei te gaan kopen*………………….

  Dan toch de … of de…. Eh….. Shit.
  In elk geval een Fun Factory. Ik slaap er nog een nachtje over. :)

 7. Voleuse schreef:

  Ik heb de womanizer en ik wil toch even melden dat ik m NIET lekker vind… Ik kan er wel van klaarkomen maar het is veel te heftig. Het voelt echt alsof het eruit gedwongen word zeg maar. Nu ben ik ook iemand die normaal met masturberen meer gebieden erbij betrekt dan alleen mijn clit want die is een beetje moeilijk doorgaans. Toen ik een review online plaatste kreeg ik meer reacties van vrouwen met een (over)gevoelige clit die hetzelfde hadden. Dus ik wou toch even een tegengeluid laten horen. Hij is niet voor iedereen :)

  • Suus schreef:

   Hoi Voleuse,

   dank je voor je aanvulling! Mijn clit is ook erg gevoelig dus zat te dubben of die womanizer nu wel iets voor mij zou zijn. De kans is dus groot van niet. Ik wacht af of ze misschien een 3e generatie uitbrengen met subtielere standjes.

   • Tessa schreef:

    Toevallig weet ik dat Voleuse de Womanizer W100 heeft. De Womanizer Pro heeft dus al die subtielere standjes :-)

    • Luna schreef:

     Yep, de Pro heeft dus 2 subtielere standjes… en die zijn echt supersuperzachtjes… ik zou willen schrijven; je voelt er haast niks van… maar dat is ook weer niet waar… echt heel lieflijk en zacht dus :-)

   • Tessa schreef:

    Op mijn verlanglijstje staat bovenaan de Fun Factory Bi Stronic Fusion, en daarna de Bouncer.
    Van het lijstje heb ik de Womanizer Pro (echt geweldig! <3) en de We vibe Tango, maar daar vind ik dan weer niet zoveel aan. Heb die opzetstukjes daar niet bij, maar denk niet dat dat 'm voor mij ineens wel helemaal top zou maken.

 8. A! schreef:

  de bi stronic…..Wauw die staat boven aan mijn verlanglijst. Dat was wat ik zocht toen ik de Svan whooper kocht. (Ook best de moeite waard, maar als ik mijn geld nog eens uit kon geven…)
  Dank voor al je toffe recensies, ik lees in 2016 ook weer mee!

 9. lola schreef:

  Wat een lekkere lijst weer, gotta catch them all!
  Zo jammer dat die goedkopere speeltjes niet meewerken, jij neemt heus de prijs/kwaliteit verhouding wel mee in je review (kijk alleen maar naar je lovende review over het het uitgebreide lidl massage pakket :’))

  • Luna schreef:

   Haha, ja, die was leuk hè? Misschien moet ik die goedkopere speeltjes dan maar zelf aan gaan schaffen… het houdt de boel hier dan wel in balans qua type speeltjes die getest worden…

 10. Annet schreef:

  Fuck it. Ik ga de bi stronic kopen! Superbedankt voor al je reviews en zeker ook voor deze top 10!!!

 11. Patricia schreef:

  Wow wat een fantastische lijst weer, zou ze allemaal wel willen hebben.
  Maar zo’n top 10 help mij zeker kiezen !

 12. Annet schreef:

  HIHIHIHIHI… No1 zojuist besteld. Eindelijk!

 13. Romy schreef:

  Ongeveer een week geleden heb ik jouw site ontdekt en er is letterlijk een wereld voor mij opengegaan! Ik wist wel dat er veel speeltjes waren maar dat ze zó verschillend waren? Ook was ik een leek betreft de duurdere merken (Lelo -inmiddels in het verdoemhoekje-, tantum, je joue, fun factory etc; ik ken ze nu allemaal) en herken ik feilloos verschillende vibo’s en dildo’s met de naam. Je kan wel zeggen dat ik me flink heb verdiept en er veel van heb opgestoken hahaha. Naast dat alles zijn je reviews ontzettend leuk om te lezen maar vooral zo lekker herkenbaar. Je bent een topwijf! Bedankt voor alle toffe reviews en tips, dankzij jou ligt de womanizer morgen op mijn deurmat en de jelly’s in de kliko. Liefs van een nu al trouwe lezer :)

 14. Ilse schreef:

  Ik heb de eerste Womanizer in mijn nachtkastje liggen en het is me nog niet gelukt om ermee klaar te komen. Met de nadruk op nog, want ik merk wel dat ik steeds dichterbij kom! Maar mijn orgasmes zijn ook op 1 hand te tellen dus dat verbaasde me niet zo. ;) Ben er alsnog heel blij mee! Jouw nummer 1 staat ook hoog op mijn verlanglijstje, maar ik vind het toch wel een heftig prijskaartje…

  • Luna schreef:

   Ja, het blijft belachelijk duur allemaal… maar als het werkt, dan werkt het! En met die Womanizer is het zeker even oefenen… maar als het dan werkt, dan, dan, dan… heb je ook wat!

 15. Lisette schreef:

  Nou, ik heb zojuist mijn kerstcadeau aan mijzelf besteld, de bios strooit fushion. Ik ben zo benieuwd naar het pulseren!

 16. Lisette schreef:

  Hahaha leuk dat autocorrect XD dat moest natuurlijk de bi stronic fushion zijn!

 17. Ankie schreef:

  Ik heb net de Bi Stronic Fusion binnen! Ik ben áltijd zeer blij als er een pakketje bezorgd wordt (ook als het om iets sufs als handzeep gaat), maar nu heb ik bijna op de deurmat zitten wachten!! Haha! Jammer dat het een (bij mij iig) wat beladen onderwerp is, want eigenlijk wil ik iedereen erover vertellen. En het lijkt me zo leuk om op m’n werk tijdens de koffie te vertellen dat ik vandaag mijn nieuwe vibrator verwacht en dus wat vroeger naar huis ga vandaag. HIHI!
  Enniehoe… hij ligt te laden. Net even aan gehad, gewoon in mn handen en nu al een beetje beduusd. Ik ben zeeeer benieuwd naar de verdere ervaring! Hoi! Hoi! Hoi!

 18. Romy schreef:

  Hahaha Ankie ik begrijp helmaal wat je bedoelt! Liefst schreeuw je het van de daken (ach dan maar hier haha) en raad je hem iedereen aan haha! Ikzelf heb de womanizer nu een paar dagen binnen en tot vandaag was ik boos op het ding, kwam niet klaar…. Terwijl ik toch echt geen lastige klaarkomer ben! En toen ineens, vandaag ontdekte ik iets dat bij mij wél werkte en was ik even in de 8e hemel hihi :) Oja, en daarna nog een paar keer! Blij dat ik het niet heb opgegeven. Hij is het echt waard.
  Heerlijk om te lezen dat iedereen nu voor zichzelf een kerstcadeautje doet van de lijst!
  H(orny)APPY HOLIDAY iedereen!!

  • Luna schreef:

   Ja, het is even links draaien, rechts draaien, beetje zus, beetje zo, tot je het te pakken hebt… maar dan… dan wil je het meteen aan iedereen vertellen! Geniet ervan! En fijne feestdagen!

 19. Lisette schreef:

  Nou, na wat belletjes met het postkantoor en met postnl was mijn pakketje eindelijk terecht en kon ik niet wachten om de bi stronic fushion te proberen! Hij staat echt met recht op nr 1! Dit is echt veel fijner dan een vibrator en hij is inderdaad hands free :D :D
  Fijne feestdagen allemaal!

 20. J.T. schreef:

  TE KOOP! BI STRONIC FUSION
  Ik had er 1 voor mevr. J.T. gekocht, maar die wil hem niet. (niet eens proberen dus….). Dus, en dit doe ik normaal nooit, maar aangezien hij dus echt ongebruikt is, verkoop ik hem weer. Voor Eur 100 is hij voor jouw! mail testman apestaartje climaximaal punt nl
  Fijne kerst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.