FEEL THE FORCE: STAR WARS VIBRATORS

starwars lelo vibrator
Gisteravond was de officiële Nederlandse première en vanaf vandaag 16 december 10:00, is de film Star Wars: The Force Awakens voor iedereen te zien in de bioscoop. Hartstikke leuk voor de fans natuurlijk (waar ik niet toe behoor). En ik ben ook niet echt fan meer van de vibrators van LELO, maar wat de Hongaarse kunstenaar Balazs Sarmai ermee gedaan heeft vind ik dan wél weer leuk. Hij veranderde een LELO Smart Wand Medium in een Darth Vader, een LELO Gigi in een en een LELO Alia in een R2-D2.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Else schreef:

    Hmm, ik noem mijn robotstofzuiger al R2D2 ;-)

  2. Jessica schreef:

    Geweldig! Als een van de weinige Star Wars fangirls zou ik Darth Vader zo in mijn nachtkast willen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.