BUTTPLUG REVIEW #279: JE JOUE NUO

Altijd al benieuwd geweest hoe een buttplug met afstandsbediening werkt? J.T. testte de Je Joue Nuo uit! Een buttplug die werkt (nou ja, werkt) op afstandsbediening én die het doet middels een speciale App! Lees hieronder zijn review!

Naam: Je Joue Nuo
Producent: Je Joue
Prijs: € 129,90
Materiaal: siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB (afstandsbediening 1 x AAA)
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Speciaal voor diegenen die houden van vele mogelijkheden en met minder geen genoegen nemen is deze oplaadbare anaalvibrator Nuo van Je Joue ontwikkeld. Te gebruiken solo als anale vibrator, prostaat vibrator en samen op afstand bestuurbare vibrator vibrator met afstandsbediening of te controleren door middel van een App.’
Is dat ook zo: Als buttplug inderdaad prima solo en samen te gebruiken, alleen niet met meegeleverde afstandsbediening en ook niet als prostaatstimulator.
Score: 7.5

je joue nuo 1

Eén ding moet je ze bij Je Joue nageven: ze maken echt hele mooie dozen! Wat mij betreft is dit de standaard voor de speeltjes in het hogere segment. Prachtige omdoos, waar een stevige binnendoos in zit waar het speeltje in opgeborgen is. Hiervoor krijgen ze bonus punten! Maar laten we bij het begin beginnen. Via via zijn Luna en ik in contact gekomen met Rimba, een grote importeur van seksspeeltjes in Nederland. Zij gaan ons op regelmatige basis nieuwe speeltjes toesturen om te testen en te reviewen. Super bedankt daarvoor Rimba!!! Voor de eerste zending hadden Luna en ik onze wensen doorgegeven en zo ontving ik enige tijd geleden deze Je Joue Nuo. Een buttplug met afstandsbediening.

Mooie verpakking, slechte afstandsbediening

Bij het uitpakken (had ik al geschreven dat hij mooi verpakt is) tref je naast de Nuo buttplug ook een penvormige afstandsbediening en een USB magnetische oplaadkabel aan. Die laatste doe je in je computer of USB-stekker en het andere einde klik je op de Je Joue Nuo en hij laadt in een paar uur op (dit is te zien aan een klein lichtje aan de onderkant). Zodra hij opgeladen is kan het plezier beginnen. Nou ja, in theorie. Hij (of ‘zij’) werkt namelijk alleen met een afstandbediening. Dit kan de meegeleverde pen zijn, of de Je Joue App (voor Android en iOS). Nou, die pen gooi je dus gelijk weg. Dat is een onding. Van de 10 keer dat ik geprobeerd heb contact te maken met de Je Joue Nuo lukte het 2 keer. Het idee is echt leuk (je vriend of vriendin voorzien van deze plug en dan subtiel in het restaurant met je pen de vibraties bedienen), maar de uitvoering sterft in schoonheid. Beetje Googlen leert dat dit door andere reviewers ook als een groot gebrek wordt gezien. Let op! De Je Joue Nuo is dus NIET te bedienen via het aan/uit/pair knopje op de Nuo zelf! Nou ja, dan maar de App geïnstalleerd en dat werkt wél als een tierelier. Je zet de Je Joue Nuo in ‘pair’-modus (knopje even ingedrukt houden). App opstarten, aangeven dat je wilt verbinden en binnen 2-3 seconden bevestigt de Nuo door even te vibreren dat hij klaar is voor gebruik.

je joue nuo 2

De Je Joue Nuo blijft prima op z’n plek zitten

Deze buttplug heeft in tegenstelling tot de meeste mij bekende pluggen en wat stompe punt waardoor hij wat groot/lomp over kan komen. Hij is echter niet te groot, dus met voldoende glijmiddel (water basis!!) is hij prima in te brengen (even tandjes op elkaar) (nee serieus, gaat prima en gemakkelijk). De buttplug blijft ook prima zitten vanwege de smal toelopende onderkant (al zie je dat niet door de siliconen huls, maar geloof me, hij zit prima). Nu is het een kwestie van je smarthphone of tablet erbij pakken en je programma kiezen. Klein nadeel vind ik dat je dan wel eerst je handen goed schoon gemaakt moet hebben, want ik weet niet of een smarthphone bestand is tegen glijmiddel. En ik weet ook niet hoe je het de verzekering uit moet leggen als je telefoon uit je handen gefloept is door wat glijmiddel… maar dit geheel terzijde.

Hoera voor de App van de Je Joue Nuo

De App is een verademing en werkt super eenvoudig. Kies een van de vele patroontjes en de intensiteit (van 1 t/m 5) en geniet van deze heerlijke plug. Ook een leuke feature is dat je een eigen sessie kunt programmeren. Dit doe je in de App door steeds een patroon te kiezen, intensiteit aan te geven en de duur. Zo kun je een hele sessie opbouwen, van zacht naar hard en weer terug, zonder er daarna nog enig omkijken naar te hebben. Zie hier:

En dan de trillingen. In de buttplug zelf zijn ze hard en komen ze qua intensiteit wat mij betreft net achter die van de L’Amourose Rosa en de LELO Hugo of de LELO Loki. Hard genoeg dus om ze door je hele onderlichaam te voelen. De trillingen in het staafje aan de onderkant zijn trouwens verwaarloosbaar. Zo slecht zelfs dat ik mij afvraag waarom ze er überhaupt zitten.

Wat ik mij niet gerealiseerd had was dat dit een gewone buttplug is. Door de licht gebogen vorm was ik in de veronderstelling dat hij ook als P-massager dienst kon doen, maar daarvoor is hij net te kort. Dus mocht je hem willen aanschaffen, dan alleen voor remote-BUTTPLUG-play!

En nu willen jullie natuurlijk nog weten of hij waterproof is en daardoor ook makkelijk schoon te maken is? Korte antwoord: ja. Lange antwoord: jaaaaaaaa!

Conclusie

Kortom, een zeer fraaie buttplug in een mooie verpakking, maar met wat beperkingen zoals de nauwelijks trillende vibraties aan de onderzijde, de niet of nauwelijks werkende meegeleverde afstandsbediening en het feit dat hij niet werkt als stand-alone buttplug. Maarrrrrrr… ben je op zoek naar een goede, geile buttplug, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, dan kan ik deze zeker aanraden, want hij is, zeker in samenwerking met de App een dikke prima.

DE JE JOUE NUO IS HIER TE KOOP (€ 105,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Matthias schreef:

    Niet volledig mee eens :) Naar mijn mening is de Nuo een dikke vette 9,5 score waard ;) Bij mij zit hij wél ideaal om mijn prostaat te stimuleren. Ik vergeef hen de slechte afstandsbediening (pen) omdat de App zoooooooo geweldig is ! Niet alleen kwa connectie maar ook in gebruiksgemak ! Ik vind de trillingen ook super ! Ik kan wel niet vergelijken met Lelo omdat ik hun toys gewoon té duur vind en bij gevolg nog nooit getest heb. De Nuo is zowel bij het masturberen als bij het vrijen een echt feestje !!! Door alleen de Nuo op mijn prostaat te laten trillen kom ik niet klaar, maar dat heb ik NOOIT. Enkel bij de Njoy Pure Wand, en dat is dan gewoon een dildo. Maar als ik klaarkom, en de Nuo blijft ondertussen goed doortrillen tegen mijn prostaat ‘schiet ik tot tegen het plafond’ (bij wijze van spreken). Zaaaaaaalig

  2. Sander schreef:

    klinkt goed dat ga ik zeker proberen bepaald soort viagra wat je kan aanraden?

  3. amarcord schreef:

    Leuk om te lezen! Ik vraag me nog wel af hoe de bediening via de phone werkt: met bluetooth of via het gsm-netwerk? M.a.w. werkt het ook echt op afstand, vanuit een andere kamer etc?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.