EUROPE MAGIC WAND REVIEW (FILMPJE)


Ik kreeg een aantal vragen over het verschil tussen de Hitachi Magic Wand en de Europe Magic Wand en die probeer ik enigszins te verduidelijken in dit filmpje. Ik gebruik regelmatig het woord ‘Hitachi’ als ik het over m’n favoriete seksspeeltje heb (op deze site, in woord en in beeld), maar ik bedoel dan eigenlijk de Europe Magic Wand en dat is natuurlijk een beetje verwarrend voor mens en dier. De Europe Magic Wand is namelijk op alle fronten béter dan de Hitachi Magic Wand (langer snoer, kan gewoon in stopcontact, stiller, 6 i.p.v. 2 standen, CE-keurmerk, etc.) dus als je in Europa woont en je wil zo’n extreem krachtige vibrator (en ja, dat wil je), dan kies je voor de Europe Magic Wand.

DE EUROPE MAGIC WAND IS HIER TE KOOP (€ 134,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Bianca schreef:

  Hoi Luna, leuk filmpje weer!
  Maar, en nu wordt ik heel vervelend, als je nu zou moeten kiezen tussen de Lelo large wand of deze European wand?

  Kus
  B

 1. 25 oktober 2013

  […] review van de Europe Magic Wand is HIER te lezen. En mijn filmpje over deze top-vibrator kun je HIER […]

 2. 3 november 2014

  […] weten en ‘m ook op je wishlist hebben staan! Mijn review van deze beste vibrator EVER zie je: HIER! En mijn geschreven review lees je: HIER. Ik maak de winnaar pas maandag om 15:00 bekend en daarna […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.