TOP 10 BESTE SEKSSPEELTJES 2013

Update! Hieronder lees je over de beste seksspeeltjes van 2013, maar… de lijst met de BESTE SEKSSPEELTJES VAN 2015 is natuurlijk nog beter!

Er worden heel veel prijzen uitgereikt in seksspeeltjesland en meestal als ik het persbericht lees wat bij de uitreiking hoort, denk ik; WTF, hoe kan dát speeltje nou een prijs winnen? Wie heeft dat bepaald? Wel heel toevallig dat net dat nieuwe speeltje ook meteen het allerbeste speeltje is! Is er wel iemand van de jury die dat speeltje tussen haar benen heeft gehad? Wat mij betreft vallen al die prijzen in de categorie: wij-van-WC-eend-adviseren-WC-eend. Daarom… mijn top 10 beste seksspeeltjes voor 2013! Ik ben het enige jurylid, maar ik heb alle speeltjes wél gegarandeerd tussen m’n benen gehad en aan een uitgebreide test onderworpen. Ik testte in 2013 volledig onafhankelijk en (uiteraard) eerlijk 126 seksspeeltjes en dit zijn wat mij betreft de 10 beste. Dus wil je iets geils én goeds kopen, dan volgt hieronder mijn bindende koopadvies.

top 10 beste seksspeeltjes

1. LELO Smart Wand Large

Hij is groot en trilt gegarandeerd tegen je clitoris en schaamlippen. Hij trilt diep, hij trilt hard, hij is oplaadbaar, hij heeft 8 vibratiepatronen, hij is prachtig vormgegeven en er zijn verschillende opzetstukken te koop waarmee je de LELO Smart Wand Large omtovert in een nog leuker speeltje (lees HIER mijn uitgebreide review).

2. Europe Magic Wand

Er is geen seksspeeltje wat zo diep en hard kan trillen als de Europe Magic Wand. Mede daarom is de Europe Magic Wand al jaren mijn persoonlijke favoriet ongeacht het lelijke uiterlijk (lees HIER mijn uitgebreide review).

Met stip de allerbeste partnervibrator die er te koop is. De We-Vibe 4 kun je wat mij betreft links laten liggen, want de We-Vibe 3 is beter qua draagcomfort en prijs! Tegelijkertijd genieten van een seksspeeltje doe je dus met een We-Vibe (lees HIER mijn uitgebreide review).

Stronic Eins

Geen vibrator, maar een pulsator! Fun Factory introduceerde dit jaar de Stronic Eins, Zwei en Drei; een seksspeeltje met een grote, zware metalen bal erin die… op en neer gaat! Nieuw, bijzonder en vooral lekker (lees HIER mijn uitgebreide review).

5. Fairy

De Fairy wint het qua looks niet van de LELO Smart Wand Large (de nummer 1) en qua vibraties niet van de Europe Magic Wand (de nummer 2), maar als je een goede, diepe, harde Wand-vibrator zoekt voor een redelijke prijs, dan kies je voor de Fairy (lees HIER mijn uitgebreide review).

6. LELO Lyla

LELO introduceerde de SenseMotion-technologie: een technisch hoogstandje waardoor de afstandsbediening reageert op je beweging. Deze LELO Lyla heeft SenseMotion, ziet er prachtig uit en trilt goed. Erg leuk om samen mee te experimenteren (lees HIER mijn uitgebreide review).

7. B Swish, Bgood Deluxe G-spot Curve

Niet de beste, niet de diepste, niet de allergeilste, maar wel; veel goeds voor weinig geld. Als je nieuw bent op het gebied van seksspeeltjes, dan is B Swish een goed merk om mee te beginnen (lees HIER mijn uitgebreide review).

8. LELO Alia

Een vibrator die er niet alleen prachtig en chique uitziet, maar door zijn vorm ook erg gemakkelijk in je hand ligt tijdens het masturberen of vrijen (lees HIER mijn uitgebreide review).

9. Dorcel, Power Clit Cockring

Gewoon een goede en betaalbare cockring die niet alleen voor een hardere en langere erectie zorgt bij hem, maar tegelijkertijd ook trilt tegen haar clitoris (lees HIER mijn uitgebreide review).

10. Minna Life, Ola

Een duur speeltje, maar met een zeer vooruitstrevend, technisch kunstje: door het kussentje harder of zachter in te drukken kun je je eigen vibratiepatroon instellen. Erg bijzonder (lees HIER mijn uitgebreide review).

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. maartje schreef:

  Heb je ze allemaal persoonlijk getest?

 2. Luna schreef:

  Ja, ik heb ze allemaal persoonlijk getest… Maar eh, dat kun je toch ook wel zien aan de rest van m’n website of niet? Heb je deze post eigenlijk wel gelezen? :-)

 3. Linda schreef:

  ENGEL kom ik zomaar ff op je site terrecht ! Ik was opzoek naar iets wat uniek is en deze Stronic drei is top ! bedankt voor je geweldige site!

  Liefs Linda

 1. 13 januari 2022

  3baseline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.