VIBRATOR REVIEW #266: SVAKOM KERI

Naam: Keri
Producent: Svakom
Prijs: € 44,03
Formaat: 17 centimeter x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Keri USB-oplaadbare clitorale Vibrator van Svakom is een luxe vrouwen seksspeeltje voor ultieme clitorale stimulatie.’
Is dat ook zo? Dit is toch een G-spot vibrator?
Score: 7

svakom keri 1

Svakom is een merk dat ik behoorlijk hoog heb zitten. Afgezien van de belachelijke Svakom Gaga, de videocamera die in de markt werd gezet als een camera waarmee je ook SOA’s op kunt sporen, maar waarmee je in werkelijkheid dus alleen maar roze, roze en roze zag van binnen (lees en zie hier m’n: REVIEW #163: SVAKOM GAGA), hebben ze alleen maar goede (en betaalbare) producten gemaakt (check hier: COLLECTIE SVAKOM)! Ook hun nieuwste speeltje, de Svakom Keri, is weer een goede toevoeging aan hun assortiment.

Clitoraal of vaginaal? Wat is de bedoeling?

De Svakom Keri is dus een clitorale vibrator. Zeggen ze. Ik dacht eerst even dat het verkooppraatje verkeerd vertaald was, maar dat is niet het geval. Ook op de site van Swakom.net zelf staat dat de Keri een clitorale vibrator is. Okay! Wat jullie willen, maar ik vind ‘m er nogal uitzien als een G-spot vibrator, zo met die bolling aan de staaf. En het is een staaf, dus het eerste wat in mij opkomt als ik de Keri in m’n handen heb is; die moet ik ergens in stoppen. Maar dat heb ik wel vaker met staafvormige producten, zoals bierflesjes, deodorantbussen en het uiteinde van een bezemsteel. Geintje natuurlijk. Maar ik moest gewoon even wennen aan het idee van een staafvormige vibrator die bedoeld is voor clitorale stimulatie. En trouwens, wennen, wennen? Waarom zou ik me eigenlijk beperken tot het stimuleren van m’n clitoris met deze Svakom Keri?

svakom keri 3

De Svakom Keri heeft maar 1 knop

IHoewel ik nog steeds van mening ben dat ik een aparte knop wil om een seksspeeltje mee aan- en uit te zetten (en dan vooral dus een knop waarmee-ie in 1 druk uit gaat) moet ik zeggen dat ik, na een korte wen-periode toch best te spreken ben over de 1-knops-interface van de Svakom Keri. Met 1 druk gaat-ie aan. En door steeds 1 keer op de knop te blijven drukken gaat hij harder (tot 4 keer harder) (en dan begint hij dus (na 5 keer drukken) weer opnieuw bij het zachtste standje).

Dit kan voor sommige vrouwen trouwens wel irritant zijn, want je ‘natuurlijke’ reactie is dat je stiekem toch steeds harder wil met je vibrator (althans, daar ga ik vanuit) en als je dan op standje 5 bent beland en je wil NOG harder, dan kan dat dus niet en dan gaat-ie ineens langzamer (want je drukt op het knopje) en dan moet je vaak, orgasme-technisch gezien, weer enigszins opnieuw gaan opbouwen. Maar wel mixed feelings over dit knopje.

Want; met dit ene knopje scroll je ook door de vibratiepatronen. En dat doe je door het knopje heel snel 2 keer achter elkaar in te drukken. En dit klinkt ingewikkelder dan het is. Dubbelklik en je krijgt een nieuw vibratiepatroon (1 van de 5) en met 1 klik trilt de Svakom Keri een tandje harder. Heel logisch en simpel en dus ook wel fijn, want je kunt je duim dus tijdens het gebruik op het knopje laten rusten en je hoeft nooit ’te zoeken’ naar het uit-knopje, het knopje waarmee hij harder gaat, of het knopje waarmee je een ander vibratiepatroon krijgt, want dat doe je allemaal met 1 en hetzelfde knopje.

De Svakom Keri als clitorale stimulator

Normaal gesproken zijn clitorale vibrators rond van vorm. Of ovaal. Of klein. Passen in de palm van je hand in ieder geval. En de Keri is dus staafvormig met een bolletje. En eigenlijk is dat verdomde slim! Had ik zelf nog nooit over nagedacht. Want die kleine clitorale vibratortjes, die zijn dus, ehm, klein! En dat is dan wel subtiel en soms ook wel sexy, maar toch, vind ik, best wel onhandig. Niet als je in je eentje aan de gang gaat, maar als je samen vrijt, dan raak ik zo’n klein ding best snel kwijt (en hij is nooit echt kwijt, maar lekker makkelijk vind je ‘m niet terug).

Wat ik dus zeggen wil; geniaal, deze vorm. En eigenlijk ook heel logisch, want ik (en met mij vele andere vrouwen) gebruik een staafvibrator vaak ook clitoraal. Waarom het niet een keertje andersom in de markt zetten? De Keri is erg stevig (dus niet buigbaar) en het bolletje past ‘lekker’ tussen je schaamlippen, tegen je clitoris aan en de trillingen worden doorgegeven aan het hele bolletje (je raakt dus ‘het hele gebied’).

De Svakom Keri als G-spot stimulator

Okay, hij mist de typische G-spot ribbel die ik nodig heb om tot een G-spot orgasme te komen, maar omdat de trillingen behoorlijk diep zijn, kun je je G-spot er wél mee stimuleren natuurlijk! De Svakom Keri is niet groot en niet breed (26 mm), dus hij glijdt gemakkelijk naar binnen! Er zullen vrouwen zijn die puur alleen van trillingen tegen hun G-spot klaar kunnen komen, maar ik moet dan toch ook even clitoraal gestimuleerd worden. Maar… de Keri is dus oorspronkelijk niet bedoeld als interne (of G-spot) vibrator, dus het feit dat je ‘m daar ook voor kunt gebruiken is een dikke bonus! Ik vind het zelf wel prettig dat je kunt afwisselen tussen clitoraal en vaginaal.

svakom keri

De trillingen van de Svakom Keri

De trillingen van de Svakom Keri, want daar gaat het uiteindelijk om, zijn goed. Diep. Lekker! Echt lekker!! Het enige probleem is dat de trillingen ook worden doorgegeven aan het handvat. En dat is minder lekker en daar moet ik dan ook een punt aftrek voor geven. Ik heb daar normaal nooit zo’n last van, maar bij de Svakom Keri is het echt behoorlijk irritant aanwezig. En dit is dan ook het enige minpuntje. Maar wel een behoorlijk irritant minpuntje.

Conclusie

De vorm is TOP. De trillingen zijn TOP en ook de prijs is best wel TOP. Alleen het feit dat mijn hand net zo hard meetrilt als m’n klit iets stukken minder top.

DE SVAKOM KERI IS HIER TE KOOP (€ 44,03) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marijke schreef:

    Leuke bril hoor. ;)
    Dit speeltje klinkt oke en valt opzich in een prima prijsklasse. Het spreekt me aan dat de Keri na de bollende voorkant wat smaller wordt; dat past bij mij nét wat makkelijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.