CALEXOTICS – CALIFORNIA DREAMING MALIBU MINX – VIBRATOR REVIEW #592

Naam: California Dreaming Malibu Minx
Producent: CalExotics
Prijs: € 49,95
Formaat: 19 x 3.4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De kop van de California Dreaming Malibu Minx is wat verdikt voor een optimale drukmassage van de G-Spot. De vibraties en de clitoris zuiger kunnen afzonderlijk en tegelijk gebruikt worden.’
Is dat ook zo: hij vibreert en zuigt inderdaad
Cijfer: ehm, nee, geen voldoende

Dit is een afbeelding van calexotics malibu minx

Alweer een tijdje geleden kreeg ik de Malibu Minx van het merk CalExotics in ruil voor een eerlijke review! Ik kreeg toen ook de Orange County (en een review daarvan staat al online: CALEXOTICS – CALIFORNIA DREAMING ORANGE COUNTY – VIBRATOR REVIEW #524)! Die Orange County had op zich wel potentie voor een dikke voldoende, maar die bleek in gebruik niet zo heel erg krachtig als ik gehoopt had. In deze review lees je of de Malibu Minx wél genoeg power in zich heeft om mij een fijn orgasme te bezorgen!

De California Dreaming-collectie van CalExotics ziet er superleuk uit. Allemaal frisse kleurtjes, bijzondere vormen, blij, zomer, lente, je bent jong en je wilt wat (een goede vibrator bijvoorbeeld). Puur optisch zou ik alle California Dreaming-toys wel willen hebben in een vitrinekastje.

Dit is een afbeelding van california dreaming calexotics vibrators

De verpakking van de Malibu Minx

Met de verpakkingen van de hele California Dreaming-collectie is wat mij betreft niks mis. Het is niet superchique, maar je krijgt wel het hele California Dreaming-gevoel (zon, zee, strand) als je het mij vraagt, met die foto van de golven op de achtergrond. In de doos zelf zit de vibrator en het USB-oplaadsnoertje. De gebruiksaanwijzing van de toy staat op de achterkant van de doos zelf geprint.

Dit is een afbeelding van verpakking malibu minx calexotics

Eerste indruk van de Malibu Minx

Ik vind deze vibrator er eigenlijk wel heel tof uitzien. Mooie kleur, stevige, harde staaf en het clitorale gedeelte is flexibel. De staafvibrator breng je uiteraard in en het is de bedoeling dat het clitorale gedeelte over je klit heen valt en dan iets doet met ’10 independent functions of intimate suction’. Okay, het is dus een toy die hetzelfde wil doen als de Womanizer Duo (WOMANIZER DUO – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW #562). Vibreren en zuigen! Nu is het heel, heel, heel moeilijk om de genialiteit van de Womanizer Duo te evenaren, dus ik begin mijn test licht sceptisch.

Wat bedoelen jullie CalExotics?

Ik heb al veel benamingen voor siliconen voorbij zien komen en deze Malibu Minx is van siliconen en dan wel van een ‘bodysafe, unscented, phthalate free’ soort. Nu is siliconen altijd bodysafe en phthalate free als je het mij vraagt, maar ach, het kan geen kwaad om dat even extra te benadrukken op de verpakking. Ik snap alleen niet zo goed waarom je ‘unscented’ erbij zou zetten? Volgens mij is siliconen ook altijd geurloos, behalve als je er voor kiest om er een geurtje doorheen te doen (en waarom het stom is om een toy van een geurtje te voorzien, dat lees je in mijn review van de LELO LIV 2: VIBRATOR REVIEW #238: LELO LILY 2) (die hadden ze bij LELO de geur van pruimen mee gegeven) (ja, echt).

Dit is een afbeelding van siliconen

Nu zou de Malibu Minx dus van een unscented siliconen zijn. Een ongeparfurmeerde siliconen. Waarom dat erop zetten? Het wél parfumeren van siliconen is ongebruikelijk en seksspeeltjes die ruiken zijn vaak niet heel betrouwbaar qua materiaal. En m’n Malibu Minx ruikt toch best wel naar plastic. Waarom ‘unscented’ op de verpakking zetten als je weet dat je toy naar plastic ruikt (althans, ik ga ervan uit dat ze dat heus wel weten)? Inkoppertje; hier zit een luchtje aan.

De staafvibrator van de CalExotics Malibu Minx

Met de vorm van de staafvibrator van de Malibu Minx is helemaal niks mis. Lekker basic met een opwippende punt om je G-spot wat beter te benaderen en stimuleren. De staaf kan vibreren op 3 intensiteiten en dat is eigenlijk wel een beetje weinig voor een toy die er verder best geavanceerd uitziet (en € 99,90 kost). De trillingen zijn best wel diep en lekker en als er wat vibratiepatronen op hadden gezeten, dan was ik hier heel tevreden over geweest.

Dit is een afbeelding van taart

De knopjes van de Minx

De knopjes van de Minx zien er heel leuk uit, met zo’n gezellig roze metalen randje eromheen, maar echt heel praktisch zijn ze niet. Met het bovenste knopje zet je de vibrator aan of uit, met de middelste bedien je de staaf en met de onderste bedien je het klit-zuig-dingetje. De knopjes zijn niet echt afzonderlijk te voelen en dat is als je bezig bent behoorlijk irritant. Dit is echter niet het meest irritante van dit speeltje.

Dit is een afbeelding van knopjes malibu vibrator

Het klitzuigertje van de Minx

Laat ik eerst beginnen met dit; de stimulatie van dit klitzuigertje is niet te vergelijken met de stimulatie die een Womanizer of andere toy op luchtdruk geeft. Womanizers werken met luchtdrukstimulatie en hoewel daar ook een vacuüm voor nodig is, is het heel iets anders. Heel. Iets. Anders. Ik hoop heel erg dat deze toy niet verkocht gaat worden of al wordt aan vrouwen die hopen op een speeltje dat intern trilt en ze clitoraal op eenzelfde manier verwent als een Womanizer-achtige, want die gaan dan flink balen.

Het clitoris-zuigertje zuigt dus vacuüm en dan weer niet en dan weer wel en dan weer niet. In een soort patroon, maar het is nogal moeilijk om een patroon te krijgen met vacuümstimulatie (want een vacuüm is niet iets wat meteen stopt, maar langzaam wegsijpelt) (of zoiets).

Dit is een afbeelding van test vibrator calexotics

En dit schrijf ik allemaal wel op, maar het is mij niet gelukt om de vacuümzuiger op m’n klit te krijgen. Ik heb, ik lieg hier geen minuut van, een half uur geprobeerd om het tuutje op m’n klit te zetten, maar het lukte niet. Niet met de staafvibrator tegelijkertijd in me in ieder geval. Het tuutje zoog wel vast, maar niet aan mijn clitoris. En ja, ik heb een klein klitje en ja, dat klitje is ook nog al ver verzonken, maar een half uur zoeken is nou ook weer niet nodig. Het tuutje (dat dus echt heel klein is) zoog steeds stukken schaamlip vast en aangezien ik dan wel ‘iets’ voelde dacht ik toch m’n klit te pakken te hebben. Was steeds niet zo. Zucht.

De staaf is namelijk keihard en kan niet buigen. Het klitzuigertje kan wel buigen, maar is te kort en kan vooral omhoog in plaats van naar beneden buigen.

Ik moest dus de staafvibrator uit me halen, het tuutje ombuigen en zo op m’n klit zetten. En toen kwam ik erachter dat je wel ‘iets’ voelt van dat vacuüm, maar dat dat iets niet echt gaat werken naar een orgasme toe. Daarnaast; je hebt de staafvibrator in je handen dan hè, kan niet de bedoeling zijn toch? Zucht.

Dit is een afbeelding van ombuigen vibrator

Conclusie

Er zal vast wel ergens op aarde een vrouw rondlopen met een vulva die precies goed gevormd is voor deze Malibu Minx. Dat zal dan zo ongeveer een vulva zijn met heel weinig vel en vet qua schaamlippen en een wat grotere, geprononceerde clitoris. En dan nog zou ik het risico niet durven lopen door deze vibrator te adviseren, want ik denk niet dat het ‘zuigende gevoel’ dat het clitorale gedeelte je geeft genoeg is voor een orgasme. Jammer.

DE CALEXOTICS MALIBU MINX IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Tess schreef:

    Hahaha, wat een ellende! Bonuspunten voor je langdurige inspanning :D

  2. Marjan schreef:

    Een soort van ‘One size, fits no-one’ dus….. Ik vind je best dapper dat je het nog zo lang geprobeerd hebt….. een half uur!! Ik had dat ding al veel eerder in de gordijnen gesmeten…..
    Nou ja, dan houden we ons maar vast aan de Womanizer…… ook niet erg :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.