SEX TOY TEST #55: LELO LYLA

Naam: LELO Lyla
Producent: LELO
Prijs: € 139,95
Formaat: 80 x 33 x 32mm
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijtjes in controller, ei is oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Inwendig gedragen of extern van genoten, de waterdichte en oplaadbare Lyla™ 2 kan worden bediend via eenvoudige bewegingen toegepast op de ultra-discrete draadloze controller, voor een nieuwe manier om plezier zowel binnen als buiten te delen.’
Is dat ook zo? Ik snap geen bal van het verkooppraatje, maar de Lelo Lyla is AWESOME
Aantal punten: 9/10

Dit is een afbeelding van sex toy test 55 lelo lyla climaximaal.nl

Ik had grote verwachtingen van de LELO Lyla, maar als ik van tevoren verwacht dat iets echt helemaal geweldig is, dan wacht ik liever met het testen tot een dag waarop ik er, samen met de verkering, echt de tijd voor heb. Sommige toys kun je binnen 5 minuten testen, maar voor sommige moet je echt de tijd nemen. De LELO Lyla is zo’n speeltje waar je de tijd voor moet nemen, want ik had onderstaand filmpje al gezien.

Superinteressant! Een man met de afstandsbediening in z’n hand en dat hij dan een beetje sexy beweegt met de afstandsbediening en dat je dan zijn bewegingen op de een of andere manier in je kutje voelt! Leek mij superleuk, maar ook een technologisch hoogstandje, een beetje vergelijkbaar met de Wii! Nu ben ik sowieso al te spreken over de producten van LELO, maar juist dit soort uitvindingen (deze uitvinding heet dus de SenseMotion en de LELO Smart Wand-vibratoren hebben een SenseTouch) zorgen ervoor dat LELO mijn nummer 1 speeltjes-merk is op dit moment.

Ik wil het eerst even over een klein nadeeltje hebben, dan heb ik dat gehad. Het trileitje bestaat uit 2 delen die je op elkaar draait en waarvan het siliconen gedeelte oplaadbaar is (als je het dus uit elkaar hebt gedraaid). Het is in z’n totaliteit een stevig siliconen ei, met een mooie, ergonomische vorm (hij zit dus lekker als-ie erin zit) en er hangt een siliconen touwtje aan, zodat je ‘t eitje ook gemakkelijk weer uit je kutje kan halen. Maar, doordat je de 2 delen op elkaar moet draaien zit er dus ook een soort naadje tussen het siliconen en het hardplastic gedeelte. En… in zulke naadjes kunnen bacteriën achterblijven. Dus het is écht belangrijk dat je dit speeltje goed schoonmaakt na gebruik.

Hoe deze LELO Lyla werkt; het is dus een trilei, zoals eigenlijk alle andere trileieren. Je stopt het ei in je kutje en de afstandsbediening regelt nu dus de trillingen op… afstand. Deze LELO Lyla doet het qua afstand nog op een meter of 12 (genoeg dus voor zo’n 2 verdiepingen in een gemiddeld rijtjeshuis).

De afstandsbediening trilt synchroon

Iets unieks is het feit dat de afstandsbediening op dezelfde manier trilt als het trilei. Er zijn wat toytesters in Amerika die dat niet prettig vinden, maar ik vind dat juist een pluspunt. Als je het ei in je eentje gebruikt, dan is het niet zo handig en ook niet nodig, maar juist als je het met z’n tweeën gebruikt is het echt een pluspunt. Dus, bij andere trileitjes met afstandsbediening stuurt de man zijn vrouw inclusief ei naar boven en kijkt zelf naar de televisie met de afstandsbediening van de tv in z’n ene en de afstandsbediening van het trilei in z’n andere hand. Als man kun je dan random wat op knopjes duwen, maar je weet totaal niet hoe hard de trillingen zijn van het trilei in het kutje van je vrouw (sommige mannen interesseert het ook niet, die doen maar wat). Maar deze feature van de Lelo Lyla vind ik echt leuk en goed (de verkering ook trouwens). Hij voelt dus op welk standje het trilei trilt en dat schept toch een band!

lelo lyla 2

De LELO Lyla werkt met SenseMotion

En dan heb ik het nog niet eens over de SenseMotion gehad, want dat is de technologie in dit speeltje waardoor alles nóg interessanter wordt (en die technologie wordt dus gedemonstreerd in bovenstaand filmpje). Het trilei heeft dus een aantal trilstandjes, snelheden, vibraties, die allemaal hartstikke leuk en lekker zijn (en sommige zijn erg hard). Maar… het leukste standje is standje nummer 1, want daarmee verander je de afstandsbediening en het trilei dus in een soort Wii. De bewegingen die met de controller worden gemaakt, die gebeuren dus ook in het trilei. En nu is het niet zo dat als je heel hard met de controller op en neer gaat, dat het trilei dan van boven naar beneden beweegt, maar hoe harder je beweegt, hoe harder de trillingen in het eitje. De verkering en ik merkten dat het juist lekkerder is om wat subtieler met de controller te bewegen dan heel hard op en neer.

Maar… het is gewoon HEEL ERG LEUK (ja, ja, en spannend en op den duur ook geil) om hier samen met te spelen en uit te checken hoe het allemaal werkt. In m’n eentje zou ik deze LELO Lyla er niet zo snel bij pakken, maar met z’n tweetjes is dit echt leuk en bijzonder en nieuw en helemaal 2013 en het zit allemaal ook nog in een kekke bewaardoos en je hebt ‘m in 3 verschillende kleuren en ik vind het voor 1 keertje niet erg dat ik de paarse kreeg en niet de zwarte. Hele, dikke vette aanrader dus, de LELO Lyla.

DE LELO LYLA IS HIER TE KOOP (€ 139,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Richard schreef:

  Leuke review!
  Was benieuwd of deze een beetje geruisloos is?
  We hebben er nu een , die teveel lawaai maakt om stiekem te gebruiken.

 2. Hans schreef:

  Is er een Nederlandse beschrijving. We gebben hem sinds een paar dagen maar het werkt volgens ons niet zoals het hoort. Beweging met de afstandsbediening werkt steeds maar 1 keer en dan is het afgelopen met de Wii bewegingen.

 1. 26 maart 2014

  […] SenseMotion, ziet er prachtig uit en trilt goed. Erg leuk om samen mee te experimenteren (lees HIER mijn uitgebreide […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.