CALEXOTICS – CALIFORNIA DREAMING ORANGE COUNTY – VIBRATOR REVIEW #524

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: California Dreaming Orange County
Producent: CalExotics
Prijs: € 69,90
Formaat: 19 x 3.4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Niet meer te koop…
Verkooppraatje: ‘The ergonomically designed massager is ready to relive your favorite summer fling fantasies with 10 powerful functions of vibration and 3 knee-shaking thrusting speeds.’
Is dat ook zo: Ja, maar er ging iets mis!
Cijfer: net een onvoldoende

Dit is een afbeelding van calexotics california dreaming orange county

Oooooooh! Ik ben natuurlijk altijd blij als ik een sexy pakketjes krijg, maar ik was dit keer extra blij, want… er zat een oranje vibrator in! En oranje vibrators zijn héél zeldzaam (net als gele). Het is een niet-populaire kleur en alleen daarom al; bonuspunten voor CalExotics, die de Orange County Cutie-vibrator maakt! Het is een stotende en vibrerende toy trouwens! Enne; ik ben gek op ’thrustende toys’! Of-ie daarom nog meer punten krijgt, dat lees je in m’n review.

Punten geef ik in ieder geval voor de naam van de vibrator-serie; Calfifornia Dreaming! Het is misschien wel 1 van mijn favoriete liedjes ooit; California Dreaming, van The Mamas And The Papas! ‘Alllllll the leaves are brown / and the sky is grey / I’ve been for a walk / on a winters day!’ Nou, grijs en grauw en koud, dat is wel het allerlaatste waar je aan denkt als je de toys uit deze collectie ziet, want inderdaad; een Californische exotische droom qua kleurtjes en verpakking! WOW!

Dit is een afbeelding van california dreaming calexotics vibrators

Ik kreeg dus de Orange County Cutie om te testen.

De verpakking van de CalExotics Orange County

Ik word blij van de verpakking van de Orange County! Lekker fris, lekker zonnig, blij, vakantie! As een winkel deze vibrators in het assortiment heeft en ze een beetje leuk neerzet, dan word je er automatisch naartoe getrokken. Het is heel wat anders dan de standaard witte dozen van tegenwoordig, maar totaal niet ordinair. Gewoon leuk.

Iets minder leuk vind ik de uitleg van de vibrator op de achterkant. Ik vind het minder leuk, omdat ik sommige dingen niet begrijp. Zo staat er bij het clitoris-verwen-ding; ’teaser with 10 functions of vibration, pulsation and escalation’. Ehhhhh??? Kijk, dat puntje, dat vibreert. En dat vibreren dat doet-ie in een ritme, dat zou je pulseren kunnen noemen, maar volgens mij is dat gewoon hetzelfde. Maar wat bedoelen ze met ‘escalation’? Ik denk dat ze ‘stijgen’ of ‘verergeren’ bedoelen? Ik snap het niet. Ik voel me dom. Maar misschien is dat precies de bedoeling van dit stukje tekst? Dat de mensen het niet snappen, maar denken; goh, hij kan wel héél veel hè, die Orange County, dan zal-ie wel goed zijn! Voor jullie informatie; het clitoris-ding trilt en hij kan trillen in 10 standjes.

Dit is een afbeelding van calexotics review vibrator california dreaming orange county review

En, maar dat is haast al de normaalste zaak van de wereld tegenwoordig met vibrators; hij is volledig waterproof en USB-oplaadbaar.

M’n eerste indruk van de CalExotics Orange County

Er hangt een plastic, chemisch luchtje aan de Orange County. Ik heb ‘m nu zo’n 2 weken buiten de verpakking, uiteraard schoongemaakt, maar het blijft een beetje plastic-ig ruiken. Ik blijf dit lastig vinden. Is CalExotics een bedrijf dat ik 100% vertrouw? Nee. Nu is het sowieso lastig om een bedrijf voor 100% te vertrouwen, want hé, het is een bedrijf en bedrijven willen winst maken, maar CalExotics heeft in het verleden een hoop ’troep’ verkocht en een gedeelte van die ’troep’ verkopen ze nog steeds. Zijn ze goed bezig de laatste tijd? Ja! Dat zeker! Ze maken steeds mooiere producten, ze denken meer na over de verpakking, de vorm, de werking, de trillingen, kortom; alles. Ik geef ze met betrekking tot deze Orange County dan ook het voordeel van de twijfel (en ik heb ‘m 3 keer getest en nergens last van) (niet dat dat 100% uitsluiting geeft van chemische materialen, maar toch) (ik heb een gevoelige kut) (maar het laatste woord is hier nog niet over geschreven, ik heb een mailtje gestuurd naar CalExotics over dit materiaal).

De Orange County ziet er verder eigenlijk best okay uit (ik had al gezegd dat ik het zo leuk vind dat-ie oranje is hè). Het is dus een ’thrusting vibrator’, wat betekent dat het topje van de vibrator op en neer gaat. Het topje van de vibrator is gebogen (voor betere G-spot stimulatie) en van hard materiaal. Daaronder zit een stuk ‘siliconen vel’ (zodat het kopje op en neer kan). Ik vind het er een beetje goedkoop uitzien; je ziet het kopje zitten onder het ‘siliconen vel’.

De eerste ronde, de eerste ronde

Ondanks de geur en ondanks het ietwat rare topje met het siliconen velletje ging ik er toch maar eens helemaal voor met de Orange County. Glijmiddel op waterbasis erbij en gaan! En… de Orange County verbaasde mij op een zeer aangename manier! Het stoten, het ’thrusten’ kan-ie in 3 verschillende snelheden en dat doet-ie eigenlijk best prettig. Best lekker. Het is geen Fun Factory Stronic G, maar het stoten is fijn, in een vast ritme én raakt m’n G-spot. Het klinkt wel wat eh, zompig allemaal. Niet heel sexy.

Dit is een afbeelding van california dreaming calexotics vibrator review

So far, so good! Het clitoris-dingetje (ik wilde ‘likkertje’ schrijven, omdat het op een klein tongetje lijkt) is persoonlijk niet echt mij ding qua vorm. Ik heb liever een wat grotere ding dat tegen m’n klit trilt, maar… het clitoris-dingetje is wel effectief! Als in; de combinatie van het stoten en het trillen (op-en-neer gaan van het tongetje) voelt goed. En… het clitoris-ding kan dus trillen of pulseren (of escaleren) in 10 standjes. Hoewel ik geen fan ben van vibratiepatronen, vind ik de combinatie van een vibratiepatroon op m’n klit en het steady stoten van de staafvibrator eigenlijk heel lekker! En het kan ook nog eens handsfree als ik m’n benen wat bij elkaar houd! Jesus, dit is eigenlijk best een goed ding!

Alles ging goed tot ik klaarkwam

Het ging dus helemaal de goede kant op eigenlijk, met die CalExotics Orange County! Tot ik klaarkwam. En ik kwam heel goed en heftig en fijn klaar, maar ergens tijdens het klaarkomen kwam de realisatie; er gaat hier iets verkeerd. Toen ik de Orange County uit me haalde ging-ie niet meer op en neer. Ik had het op-en-neer-mechanisme gecrusht met m’n kutspieren! Wow! Nu kun je zeggen; ‘Goh, Luun, wat heb jij een sterke kutspieren! Applaus!’ Maar ik denk dat iedere vrouw sterkere kutspieren tijdens een orgasme heeft dan ze zelf denkt.

De Orange County haperde dus bij het op-en-neer-mechanise na m’n orgasme. Dit wierp ook meteen een soort eh, oranje schaduw over m’n orgasme, want een defecte toy uit je vagina halen nadat je bent klaargekomen, ja, jeetje, daar zit niemand op te wachten. Gelukkig ging het mechanisme gewoon weer verder met stoten nadat ik de vibrator een tik tegen z’n kop had gegeven.

Ik testte ‘m nog 2 keer

Kijk. Ik ben ook maar een mens. En ik hou echt heel veel van seksspeeltjes en seks met of zonder seksspeeltjes, maar hoe vaak kun je het doen?Ja, de hele dag, I know, maar… ik vond 3 testrondjes met deze CalExotics Orange County eigenlijk wel meer dan genoeg. Het was iedere keer hetzelfde; hij doet het goed, hij stoot leuk en hij trilt eigenlijk ook heel leuk en lekker en alles zou beter kunnen, maar gezien de prijs en z’n prestaties had ik ‘m toch zeker wel een 7.5 willen geven, misschien zelfs wel een 8.

Dit is een afbeelding van calexotics vibrator review california dreaming

Maar ik kan ‘m toch niet aanraden en ik durf ‘m ook geen voldoende te geven, omdat de Orange County 2 van de 3 keer blokkeerde tijdens m’n orgasme en ik ‘m dus iedere keer weer moest activeren door ‘m een tik op z’n kop te geven. Dit kan niet de bedoeling zijn van een toy. Misschien zijn mijn kutspieren wel écht heel sterk of mijn orgasmes te lang (hahaha, ‘een te lang orgasme’ bestaat niet in mijn vocabulaire), maar dan nog. Een toy die blokkeert als je klaarkomt? Daar zit ik niet op te wachten. Maar ik wil best bekend staan als ‘Luna, de vrouw die sekstoys vermorzelt met haar kutspieren.’

Ik ben bang dat dit mechanisme, door het blokkeren en weer de-blokkeren op den duur kapot gaat. Te snel kapot gaat. En dan is € 69,90 ineens een heleboel geld. Ik heb met m’n handen trouwens geprobeerd een ‘orgasme te faken op de Orange County’, maar toen bleef-ie het daarna wel gewoon doen, dus het kan aan mijn orgasmes liggen (of dat de vergelijking met knijpen met je handen gewoon niet opgaat)?

Conclusie

Ik ben blij dat ik nu eindelijk een oranje speeltje heb, want die had ik nog niet, dus alleen daarom al zal ik deze Orange County van CalExotics nooit weg doen (hij doet het leuk op foto’s). En als ik ‘m punten zou moeten geven op z’n klaarkom-kwaliteiten, dan scoorde-ie een voldoende. Maar het feit dat ik het mechanisme kapot kan crushen met m’n kutspieren zorgt ervoor dat ik twijfel over de duurzaamheid van deze toy. En ook de plastic-geur werkt niet echt mee aan mijn idee met een toptoy te maken te hebben.

DE CALEXOTICS ORANGE COUNTY IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. JJ schreef:

  Hilarisch deze review! Maar alleen maar houden omdat die Oranje is? En omdat er niet veel andere Oranje toys te krijgen zijn :| Tijd om je Lelo Ina te upgraden naar Lelo Ina II? Of fun factory heeft ook een paar oranje? Og gewoon een andere kleur met een goeie toy!

  • Luna schreef:

   Ja, maar ik houd natuurlijk heel veel toys hè? Gewoon om nog eens met elkaar te vergelijken of om leuk om de foto te zetten… Ik heb bakken vol met slechte shizzle! En ik wil ooit nog een keer een regenboog-sekstoy-foto maken en ik mistte nog de kleur oranje qua toy, vandaar! :-)

 2. Sandra schreef:

  Je hebt een geheime kracht ontdekt!! Je kan sextoys vermorzelen. Wat mij betreft kan je nu in Agents of S.H.I.E.L.D.
  Wel zonde trouwens. Ik begon net een beetje zin te krijgen in deze toy

 3. Uny schreef:

  Hahahaha. Ik merk ook dat als ik klaarkom, mn vagina helemaal samentrekt! Maar wist niet dat het zo sterk kan zijn dat je iets kapot maakt hahaha.

  Trouwens je haar zit leuk op de foto!

 4. Marjan schreef:

  Ik vond juist die kleurtjes helemaal geweldig en zat me al lezende juist af te vragen wat dan het minpunt was… tot ik bij het vermorzelen aankwam…. Ik zag al voor me hoe je dat ding een tik op zijn kop gaf om hem weer werkend te krijgen…. djies… dat was vroeger dé manier om de tv van zijn sneeuw af te krijgen… maar dat was in de vorige eeuw, dat zouden we nu toch niet meer nodig moeten hebben?
  Best jammer ja…. Ik vind je review weer helemaal geweldig…. hilarisch zelfs…. jammer van het vermorzelen…. dat was nou weer net niet de bedoeling…

  • Luna schreef:

   Nou, het minpunt is uiteindelijk toch het materiaal, ben ik bang… ik heb ‘m in de fik gezet en hij smolt… dus het materiaal is met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen siliconen…

 5. M. schreef:

  Haha, dat vermorzelen klinkt echt niet best! Misschien is het de nieuwste feature: orgasmlock voor de-escalation :’)
  Wat dit ding betreft was ik bij de geur al afgehaakt.

 6. Ier schreef:

  Jeetje, als ik een sekstoy was zou ik toch niet graag ruzie met je krijgen. Fijn geknepen worden en daarna in de fik, hahaha! Leuke review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.