OPEN KRUIS STRING MET PARELS – REVIEW #593

Naam: Open kruis string met parels
Producent: Cotelli Collection
Prijs: € 24,95
Formaat: van S tot XL
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze uitdagende rode string met open kruis mag niet ontbreken in jouw garderobe.’
Is dat ook zo: nou, ik zou zonder kunnen hoor
Cijfer: ehm…

Dit is een afbeelding van open kruis string met parels

Ik zat een beetje op de site van Easytoys.nl te surfen op zoek naar leuke, geile, nieuwe dingen om te reviewen, zag een string met parels voorbij komen en dacht; dat is weer eens wat anders dan die slipjes en setjes met open kruis waar ik normaal gesproken zo fan van ben! Dus; laat maar lekker doorkomen die ‘open kruis string met parels’! Hieronder lees je wat ik ervan vond!

Deze open kruis string met parels is te koop in de maten S, M, L en XL en hoewel ik mijn heupen en kont zeker niet de kleinste vind, zou ik ze zelf eigenlijk als een L in de markt zetten. Toch bestelde ik de XL, want ik snap inmiddels ene beetje hoe de maatvoering werkt van lingeriemerken. Maar ja, dan sta je ineens met een rood slipje met parelketting in maat XL in je handen en dan vraag je je af; waarom wilde je deze ook alweer reviewen? Wat valt daar in Godsnaam over te schrijven?

Verpakking Cotelli string met parels

Hoe belangrijk is het nou eigenlijk om de verpakking van een bepaald product te bespreken? In het geval van heel luxe verpakkingen of juist heel erg spaarzame verpakkingen is het logisch om dat te vermelden, maar als de verpakking gewoon okay is? Nou ja, dan volstaat een foto, lijkt me.

Dit is een afbeelding van verpakking string met parelketting

Eerste indruk van de Cotelli string

Als ik de string uit de verpakking haal is het eerste wat ik denk; nou nou, dat is een flinke string, ik denk dat-ie mij misschien wel te groot is zelfs! Maar in sommige gevallen lijd ik aan omgekeerde body dismorphya, want deze string in maatje XL past me dus perfect. Hij is gemaakt van rood satijn, heeft een open kruis (maar dat moet wel, want er moet een parelketting doorheen gaan), aan de voorkant zit een kanten bloem en… toegegeven… alles zit best wel stevig in elkaar.

Dit komt heel bekend voor

En dan trek je ‘m aan en dan loop je daar wat op en neer in een string met parelketting en dan weet je; nee, dit is het niet. Dit is het niet. Nu niet, nooit niet en ineens komt er een vage herinnering naar boven dat je al eens vaker zo’n soort slipje hebt aangehad. En dat je het toen ook al niet heel veel aan vond. En ja hoor, ik was het zelf alweer vergeten, want sommige niet-zeggende-ervaringen verdring je, maar ik heb al eerder een slipje met parels aangehad en beschreven (SEX TOY TEST #96: PARELSTRING). Uit die eerdere review:

Zo’n parelstring stond dan misschien wel niet zo geil bij me, misschien werd ik wel hartstikke geil als die parels op en neer tussen m’n schaamlippen zouden glijden? Dus joggingbroek aan, T-shirt aan, hond aan de lijn en hop, het lentezonnetje in. De eerste paar minuten vielen nog wel mee. Daarna begonnen de parels ietwat te irriteren. Het leek wel of er een velletje tussen de parels kwam met iedere stap die ik deed. Niet lekker. En ik werd er al helemaal niet geil of nat van. En misschien had wat vocht de hele boel juist wat soepeler doen glijden, maar misschien ook niet. De hond en ik deden die middag geen extra lang rondje.

Maar hoe ziet deze parelstring eruit?

Ja, ik had natuurlijk hééééééééééééééél graag een foto laten zien van mezelf terwijl ik dit slipje aan heb, maar ja, sorry, niet gelukt. Nee, geen sorry, want ik ga dus niet in zo’n minuscuul gevalletje met m’n schaamlippen aan alle kanten eruit hangend op het internet staan. Ik heb nog wel een klein beetje eh, eigenwaarde? Al heeft het niks met eigenwaarde te maken, want als je met je schaamlippen op internet wil, dan moet je dat gewoon lekker doen, maar ik hou m’n schaamlippen lekker voor mezelf.

Het blijkt trouwens dat het ook voor sekstoy-sites een ingewikkeld item is om onder de aandacht te brengen (net als de meeste slipjes met open kruisje trouwens). Lekker blurry!

Dit is een afbeelding van parelstring

Ik voel weinig van die parels

Het slipje met parels dat ik 6 jaar geleden testte was trouwens wel van een slechtere kwaliteit dan het slipje dat ik deze keer aan had. Dit slipje zit eigenlijk best lekker. Wat zeg ik; dit slipje voel je eigenlijk niet eens zitten. Wat zeg ik; ik voel niet eens dat er een parelketting tussen m’n schaamlippen zit! Ooh… wacht… de parelketting zit helemaal niet tussen m’n schaamlippen! Die hangt er eigenlijk net onder of zo’n beetje tegenaan, maar er wordt eigenlijk helemaal niks ‘echt’ aangeraakt of gestimuleerd. M’n klitoris al helemaal niet en alleen als ik dit slipje helemaal optrek (wat geen gezicht is) dan raakt de ketting m’n klit. Leuk bedacht, maar er zitten denk ik zo’n 6 tot 8 parels teveel aan de ketting, waardoor hij dus alle functie verliest. Helaas.

Dit is een afbeelding van slipje met parels

Verder is het eigenlijk best een mooie string en als er een beha bij had gezeten, dan was ik er blij mee geweest. Al heb ik dan toch liever gewoon een slipje met open kruisje, want deze parels gaan natuurlijk niet lekker zitten tijdens het vrijen en ik denk dat ze, ook al zitten ze best stevig vast, daar niet tegen bestendigd zijn.

Conclusie

Beetje jammer dat de parels niet tussen m’n schaamlippen zitten, want ik kan me ergens wel voorstellen dat als zo’n ketting precies goed zit (dat is nogal een zoektocht waarschijnlijk) dat ze dan heel subtiel kunnen stimuleren (mocht jij wel eens zo’n string met parelketting hebben gekocht, gedragen, gehad; vertel me in de comments jouw ervaring, want ik ben benieuwd of iemand er wél positief over is)! Deze string vind ik iets te duur voor het niet aanwezige effect (dan kun je beter DEZE aanschaffen, die is een tientje en die kun je eventueel van je lijf laten rukken) (alle parels over het laminaat) (yessssss)!

DE OPEN KRUIS STRING MET PARELS IS HIER TE KOOP (€ 24,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. DP schreef:

  Hey Luun, is vrijdag-lingerie-review-dag het nieuwe dinsdag? Ik had natuurlijk wel hééééééééééééééél graag een foto willen zien LOL
  Ik ben nog steeds niet om wat betreft slipjes met open kruis. Ik, als man, vind ze persoonlijk nog steeds niet echt sexy en ook parels brengen daar geen verandering in. Geef mij maar een lekker cameltoe in een leuke brazilian slip. Smaken verschillen.

 2. hoordemerel schreef:

  Door jou heb ik ook eens een open kruis slipje van vijf euro gekocht. Mijn slipje was ongeveer hetzelfde maar dan met grotere parels. Perfecte pasvorm, zag er prachtig uit, werkelijk op maat. Maar zodra ik begon te lopen veranderde dit in een soort marteltuig. Alsof ik gebeten werd door mijn slipje. Velletjes tussen de parels. Moet je van houden. Dus slipje ver in mijn kast geborgen. Vandaag heb ik die parels eens doorgeknipt en loop ik nu voor het eerst met een open kruis slipje. Nooit gedaan, ik ben 47. Dat voelt goed zeg!! Heel apart. Ik ben zelf meer van de brazilian slips maar he ik ben om. Ik wil nog wel ander open kruis slipje maar dan écht niet meer met parels. Bedankt voor je review

 1. 12 januari 2022

  3booking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.