HER PERSONAL SEX MACHINE – SEXTOY REVIEW #591

Naam: Her Personal Sex Machine – Fantasy For Her
Producent: Fantasy For Her / Pipedream
Prijs: € 97,95
Formaat: 20 x 2,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: ABS plastic en siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Dit lichtgewicht is een echt bakbeest in zijn categorie. Met een beetje glijmiddel op waterbasis glijd deze vibrator gemakkelijk naar binnen en kun je genieten van het genot.
Is dat ook zo: HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! Bakbeest???
Cijfer: yukiyuki

Dit is een afbeelding van her personal sex machine review pipedream

Vorige week testte ik de Her Ultimate Pleasure, een zeer bijzondere sextoy van het merk Fantasy For Her. En met bijzonder bedoel ik niet alleen dat-ie er bijzonder uitziet, neen, ik bedoel ook dat-ie bijzonder slecht is (HER ULTIMATE PLEASURE – SEXTOY REVIEW #589). Uit dezelfde Fantasy For Her-collectie kreeg ik de Her Personal Sex Machine! Ik kreeg allebei deze toys van Easytoys.nl en zij kunnen er ook niks aan doen dat ik ook deze Her Personal Sex Machine heel bijzonder vind. Heel. Bijzonder.

Het lijkt me sowieso heel moeilijk om sekstoy namen te geven en zeker als je bij een groot bedrijf als Pipedream (daar is Fantasy For Her een submerk van) werkt, dan heb je het na een tijdje denk ik wel gehad. Dan zijn alle meisjesnamen de revue gepasseerd, alle combinaties met kleuren, LUV, LUF, LUVV, LOVE, dieren, geometrische patronen en fantasienamen eindigend op een ‘a’ ook. Dan krijg je dus namen als ‘Her Ultimate Pleasure’, ‘Butterfly Flut-Her’, ‘Love Thrust-Her’ en in het geval van de toy die ik vandaag review; ‘Her Personal Sex Machine’. Zucht.

Is de Her Personal Sex Machine een sex machine?

Ik weet niet hoe het met de rest van de wereld zit, maar bij een sex machine denk ik aan heel iets anders dan een stotende vibrator, zoals de Her Personal Sex Machine. Bij een sex machine denk ik in de eerste plaats aan de Sybian (ik mocht ‘m ooit testen, maar met gemengd succes) (LUNA TEST DE SYBIAN). En bij een sex machine denk ik aan apparaten met namen als The Milker, The Dicktator of The Saddle. Aan apparaten die met 2 man naar boven moeten worden getild! Aan apparaten die de schilderijtjes van de muren doen trillen, aan apparaten met een vaste stekker die het doen op 230 Volt, aan apparaten die je eigenlijk niet aan durft te zetten als de buren thuis zijn, omdat ze anders de politie gaan bellen. Dat zijn sex machine! Deze Her Personal Sex Machine is gewoon een paars vibratortje.

Dit is een afbeelding van sex machine pipedream review

De verpakking van Her Personal Sex Machine

Ik schreef het in m’n review van de Her Ultimate Pleasure al; wat een goedkope verpakking voor zo’n duur product. De HUP was € 149,95 en deze HPSM is € 97,95. Deze prijzen suggereren toch echt wel sextoys uit het wat hogere, betere, duurdere segment, lijkt me. En daar hoort een betere, mooiere verpakking bij dan een stuk karton met daarin de toy en een oplaadkabeltje. De toy zit in bubbeltjes-plastic in de doos, ook dat voelt cheap.

Dit is een afbeelding van verpakking her personal sex machine

Wat kan deze Her Personal Sex Machine?

De HPSM is een thrusting vibrator, oftewel een stotende vibrator. Dit soort vibrators komen de laatste tijd wel vaker voor en dit is een trend die ik toejuich, alleen is het best lastig om deze techniek (het stoten dus) ook goed te laten werken. Er is wat kracht voor nodig (vandaar dat ‘echte’ sex machines het dus op 230V doen). De Her Personal Sex Machine kan stoten, dus op en neer gaan, en hij doet dit in combinatie met 7 verschillende trilpatronen. Hij kan dus niet op en neer gaan zonder te trillen.

Ik had niet heel erg veel verwachtingen van deze toy nadat ik ‘m op het droge had aangezet. Hij gaat niet alleen op en neer (nou ja, het mag eigenlijk deze naam niet hebben, want het is maar een centimetertje), maar ook heen en weer. De kop van deze toy draait of eigenlijk tolt. Het is geen vloeiende beweging, maar meer een hysterisch schudden.

En hoe voelt dat dan?

Dit is zo’n toy waarbij je tijdens het uittesten op het droge al weet; gaat ‘m niet worden. En het ging ‘m ook niet worden. Ik bracht de toy in (met glijmiddel op waterbasis) en zette ‘m aan. Dat ging allemaal makkelijk, de toy is niet heel groot of breed en hij heeft maar 2 knopjes, dus de aanknop (tevens uitknop en scrollknop) is makkelijk gevonden.

De toy begon te stoten (nou ja, centimetertje dus) en te draaien, schudden of tollen. Dat draaien, schudden of tollen in m’n vagina voelt helemaal niet fijn. Ik had de toy zover mogelijk ingebracht (en zover is dat niet, zo’n 9 centimeter) en de bewegingen die de kop van deze vibrator op die plek maakte waren ietwat pijnlijk. M’n G-plek werd in ieder geval niet geraakt, dat was zeker. En de trillingen voelde ik al helemaal niet, want die werden volledig overstemd door het hysterische tollen. Op zich blijft de toy wel op z’n plek, dat dan weer wel (als je op je rug lig, dan kun je de toy een beetje tussen je benen klemmen).

Tollen, draaien, schudden; niet mijn ding

Ik snap het ontwerp van deze toy helemaal niet. De toy heeft genoeg power om op en neer te gaan, al is het maar een beetje. Dit zou genoeg kunnen zijn om de G-spot te stimuleren als er maar ergens een ribbel op de toy had gezeten. En al is de kop wel ietwat gebogen, toch voel je daar helemaal niks van, omdat de kop dus wiebelt, draait, schudt of tolt in plaats van op en neer beweegt. Totaal raar. Heel. Bijzonder. Ze noemen dit wiebelen, draaien, schudden of tollen bij Pipedream ‘unique gyration’, oftewel; ‘a rotation in a discrete subgroup of symmetries of the Euclidean plane such that the subgroup does not also contain a reflection symmetry whose axis passes through the centre of rotational symmetry.’ Ik schreef toch; heel bijzonder.

Is er dan niks goed aan deze ‘sex machine’??

Ach, dan ben ik toch nog helemaal vergeten dat deze toy een hele mooie, stevige ‘bewaarhuls’ heeft om over de staaf heen te zetten als je ‘m meeneemt of gewoon hygiënisch op wil bergen. En ach, ben ik ook vergeten te vertellen dat het andere knopje van de toy een knopje is om de warmtefunctie van deze vibrator te activeren (nog zo’n sextoy-trend die op maar weinig speeltjes ook écht goed werkt). De Her Personal Sex Machine wordt wel ietwat warm, op 1 specifiek plekje, niet door de hele ‘shaft’. Allemaal ‘voordelen’ waar je weinig tot niks aan hebt.

Conclusie

De Dijk zong het jaren geleden; ‘En ik denk niet dat ik ooit verander / want dat duurt bij mij nooit lang / en ik heb er ook geen zin in / en ik was het niet van plan / ik ben nergens goed voor daar weet jij alles van.’ Dan kwam er nog een stukje achteraan ‘maar ik kan van je houden, zoals niemand anders kan’, maar ik kan op geen enkele manier van deze Her Personal Sex Machine houden. Sorry. Ik vind ‘m nergens goed voor.

DE HER PERSONAL SEX MACHINE IS HIER TE KOOP (€ 97,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Uny schreef:

  IK WIL EEN ECHTE SEX MACHINE!!! *DESPERATE*

 2. Sandra schreef:

  Tja, soms weet je het inderdaad al bij de verpakking.
  Of bij de naam.
  Dit wordt vast niks.

 3. JJ schreef:

  Oooh dat snerpende geluid :|

 4. Ier schreef:

  Zouden ze niet een handzame “sex machine” kunnen ontwerpen, dan wel met stekker? Sommige powerwands hebben dat toch ook? Dan heb je wel de power, maar hoef je geen bakbeest meer te zetten in huis…

 5. DP schreef:

  Bij een high-end prijs verwacht je een high-end verpakking of ten minste high-end looks. Ik zie geen van beide. Afgaande op jou foto is het dus gewoon 2 keer kut. Als ik naar de range van producten kijk bij je vorige review, zou ik die letters maar laten liggen en ze ook voor de rest gebruiken want die zien er niet veelbelovend uit.
  Is het raar dat ik sommige fabrikanten niet begrijp, als je iets wilt verkopen zou het toch iets wel-doordachts moeten zijn en ook iets waar je trots op bent en geen crap-a-lonia. Het zal wel aan mij liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.