SEKSTOY REVIEW #223: OXBALLS ASS-X ASS-LOCK

J.T. testte een ass-lock! Wat dat is, wat het doet en of het überhaupt iets is, dat lees je in zijn review (waarvoor ik hem uiteraard weer enorm dankbaar ben)! Voor J.T. was het testen van een ass-lock ook een nieuwe ervaring!

Naam: ASS-X
Producent: Oxballs
Prijs: $ 49,-
Formaat: plug; 7,62 centimeter lang, totale lengte; 27,94 centimeter
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘And it’s not just for you bottom boys out there… ASS-X feels like someone’s tongue punching your hole or wriggling their fingers up your insides while you pound a beefy butt or beat your swollen meat’
Is dat ook zo: Een leuke aanvulling op mijn toy-collectie
Score: 8

ass x asslock

Tsja, hoe begin ik deze review? En uhmm, hoe leg ik uit dat ik wel eens vertoef op de website van Oxballs? Want ben je niet redelijk extreem gay en kinky dan schrikt de content van deze site je waarschijnlijk snel af; afbeeldingen van (redelijk behaarde) mannen die toys voor mannen demonstreren die weinig aan de verbeelding over laten. Ook de namen van hun producten zullen zelfs de doorsnede van de gay-community afschrikken. Denk bijvoorbeeld aan ‘Pig Hole‘, ‘Screamer Spec-U-Plug’ of ‘AssGranate‘ (sommige toys zijn ook in Nederland te koop: HIER). Maar goed, als gematigd kinky hetero-toytester voel ik mij verplicht ook deze kant van het toyspectrum voor jullie, de lezers van dit blog, te belichten (haha, kom ik er weer mooi mee weg)!

Dus puur beroepsmatig Oxballs aangeschreven en in no time kreeg ik een enorm enthousiaste mail terug: ‘Wat gaaf dat jullie ons gevonden hebben.’ ‘Ja, Oxballs is opgericht door paar gay’s’ en ‘nee, wij richten ons ook op de heteroseksuele markt.’ Maar of dat laatste waar is… kijk eens rond op hun website en oordeel zelf… (laat je comments achter onder dit artikel). Bottom line (…) waren ze wel zo vriendelijk om gelijk 5 artikelen ter test aan te bieden (al moest ik wel even ingrijpen bij welke artikelen, aangezien ik nog lang een normaal werkende sluitspier wil hebben.

Voor mij ligt nu een ASS-X, een ass-lock gemaakt in China van ‘flex-TPR’ phthalate vrije siliconen. Goh, J.T., dat klinkt leuk, maar WTF is een ass-lock? Tsja, hmm, ik moet bekennen dat ik op dit gebied nog geen expert ben, dus neem onderstaande verklaring met een korrel zout.

Wat is een ass-lock???

Er zijn twee varianten in toyland. De ene is een soort butplug die je open kunt draaien. Als een soort tulp die open gaat. Hierdoor komt het ding muurvast in je kont te zitten; er kan dan niets meer in of uit. De tweede variant is wederom een soort buttplug die aan de onderkant verbonden is met een een cockring. Hierdoor heeft de plug geen ‘stop’ nodig want door die cockring kan hij dus ook niet naar binnen schieten. De ASS-X van Oxballs is een uitvoering van de laatstgenoemde categorie. Het buttplug-gedeelte is 2 vingers dik (3,6 cm) en 7,6 cm lang. Via een middenstuk is het verbonden met een dubbele cockring, dus meer een soort ’tuigje’.

ass x asslock oxballs

Het ‘flex-TPR’- materiaal is echt onwijs flexibel en voelt ook reuze zacht en ‘vriendelijk’ aan. Proefondervindelijk kan ik hier stellen dat het het makkelijkste is als je eerst het anaalgedeelte inbrengt. Dit doe je met glijmiddel op waterbasis en dit gaat dan gepaard met enige druk aangezien die flexibele plug eerder tegenwerkt dan meewerkt. Als de plug eenmaal zit dan trek je het achterste gedeelte over je hele zaakje en door de onderste opening je ballen. Dit gaat eenvoudig en past door het flexibele materiaal elke man. Je ASS-X is nu dus locked!

Zit die ASS-X nou eigenlijk lekker?

Mooi! En nu? Tsja, ook het volgende kun je weer met korreltje zout nemen. Je zou de ASS-X kunnen dragen omdat je het prettig vindt voelen (alsof er iemand met een vinger in je kont zit). Je kunt hem dragen om je sluitspier alvast wat op te rekken voor meer anale fun later op de dag/avond. Of je kunt hem dragen tijden een vrijpartij omdat je dan bij elke stoot licht anaal gestimuleerd wordt.

Ik moet toegeven dat ik het niet onprettig vond aanvoelen en heb het ding meerdere uren aan, in en om gehad. Grote voordeel van dit speeltje boven een normale buttplug met ‘voetje’ is dat je bij die laatste wat lastig op een stoel kunt zitten. Dat tweede geloof ik ook wel. Ik heb na enige uren van dragen mijn Aneros Progasm prostaat massager ingebracht en dat ging ineens heel soepel (let op: een plug als de ASS-X is dus geen prostaat massager!!). Met betrekking tot het laatste, lijkt mij een niet buigzaam middenstuk effectiever. Dit kan namelijk de stoten vertalen naar beweging van de plug in je kont. Als je tijdens een vrijpartij anaal gestimuleerd wilt worden is een prostaat massager effectiever.

Schoonmaken is trouwens een koud kunstje, even onder de hete kraan en klaar. Let wel op: voor inbrengen is het ook aan te raden hem eerst af te spoelen, want het is een echte stofmagneet.

Conclusie

Dan nu de punten, tsja, lastig. De ASS-X doet wat het beloofd, dus 10 punten? Nou nee, als ik mijn Jnaja cockring omdoe en mijn Aneros Progasm in, dan raak ik meer gestimuleerd. En ook die combinatie kan ik de hele dag inhouden (aanrader!). Alleen moet ik dan wel opletten bij het gaan zitten en is fietsen wat lastig. Dus… ik geef 8 punten. Met de aantekening dat het absoluut geen must have is, maar alleen een geile/stoute aanvulling op je assortiment.

DE ASS-X IS HIER TE KOOP ($ 49,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Neon34000 schreef:

    Ik heb de eerdere uitvoering van oxballs moet zeggen vind het zelf wel een must have ding en ik blijf er verlieft op en het geeft een lekker gevoel tijdens de sex zeker een aanrader

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.