WOMANIZER DUO – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW #562

Naam: Womanizer Duo
Producent: Womanizer
Prijs: € 199,90
Formaat: precies goed ;-)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: ABS-plastic (+ 2 siliconen opzetstukjes)
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Womanizer Duo stimuleert tegelijkertijd de G-spot en de clitoris.’
Is dat ook zo: EN HOE! OMG! JA! JA! JA!
Cijfer: 10+

Dit is een afbeelding van womanizer duo review test vibrator

Als je de 1.0 versie van een toy al een 10 hebt gegeven, wat moet je dan met de 2.0 versie die beter is dan de 1.0 versie? Voor die Godsgruwelijke moeilijk taak sta ik af en toe als sektoy-tester! Wat een leven! Ik heb de Womanizer Duo al een tijdje in en om mijn bed liggen en ik kan niet anders schrijven dan; haaaallllleeeeluuujaa, haaaallllleeeeluuujaa, praise the Lord and baby Jesus en eigenlijk vooral; praise de samensmelting tussen de merken Womanizer en We-Vibe!

Vaste lezers voelen ‘m al aankomen… dit wordt weer eens zo’n over the top gigantisch hysterische review, dus kun je dat geestelijk niet aan? Klik dan maar weg of bestel ‘m gewoon meteen (HIER bijvoorbeeld), want you ain’t gonna be sorry!!!

De Womanizer Duo lijkt wel heel erg op de Womanizer Inside Out

De bedrijven We-Vibe en Womanizer zijn al bijna een jaar geleden samengevoegd tot 1 bedrijf; WOW Tech. Als 2 van die fantastische merken samen gaan werken, dan verwacht je als sekstoy-connaisseur vuurwerk! Dan verwacht je de sekstoy der sekstoys! Mijn teleurstelling was dan ook best wel groot toen WOW Tech vorig jaar oktober met de Womanizer Liberty kwam. Een gewone (maar echt heus wel behoorlijk briljante) luchtdruk stimulator (lees hier nog een keertje m’n review: WOMANIZER LIBERTY – REVIEW #500). Was dat nou het product dat was ontstaan uit de samenwerking tussen 2 top merken? Het was een beetje underwhelming.

Eenzelfde gevoel had ik toen ik hoorde over de Womanizer Duo; het tweede product van WOW Tech. Ja, doei, dat is gewoon een Womanizer Inside Out, die heb ik al en die vind ik al brrrrrriljant (lees: WOMANIZER INSIDE OUT – SEXTOY REVIEW #418). Kom eens met iets nieuws!

Dit is een afbeelding van womanizer duo vs womanizer inside out
De Womanizer Duo op links en de Womanizer Inside Out op rechts.

De Womanizer Duo is dus eigenlijk niet echt heel nieuw of bijzonder te noemen, omdat hij z’n techniek en vorm heeft ‘geleend’ van de Womanizer Inside Out, maar Godallemachtig, wat hebben ze deze toy bij WOW Tech verbeterd tot een soort PERFECTIE. Dingen waarvan ik niet eens dacht ze ‘nodig te hebben’ of ‘lekker te vinden’; er zitten zoveel goede features op deze toy dat ik niet weet waar te beginnen en eigenlijk alleen in shock and awe ernaar kan staan kijken. Of eigenlijk in WOW and awe.

Oh, en laat ik vooral beginnen met de naam! Want Womanizer Duo klinkt toch een stuk vriendelijker dan Womanizer Inside Out. Bij de woorden ‘Inside Out’ moet ik toch altijd denken aan mannen die melden je ‘effe helemaal uit elkaar te gaan trekken’. Kan aan mij liggen.

De verpakking van de Womanizer Duo

Ja, de verpakking van de Womanizer Duo geeft je precies wat je mag verwachten van de verpakking van een sekstoy binnen deze prijsklasse, al zijn eigenlijk alle sekstoys van zowel Womanizer als We-Vibe altijd zeer mooi verpakt, dus eigenlijk verbaast het me niks. De Womanizer Duo zit wel in een andere verpakking dan de Womanizer Inside Out en ik snap waarom hiervoor gekozen is; de verpakking ziet er nog steeds chique uit, maar wel een stuk ‘frisser’ en vooral toegankelijker in het seksshop-schap doordat er een kijkvenster gebruikt is.

Dit is een afbeelding van verpakking womanizer duo

In de verpakking vind je de Womanizer Duo, een magneet-USB-oplaadsnoertje (met de ‘W’ van Womanizer op het oplaadsnoertje zodat je ‘m gemakkelijk terug kunt vinden tussen al je snoertjes) (ik vind dit ZO fijn), een handleiding, een extra opzettuutje en een heel erg mooi bewaarzakje (of reiszakje, wat jij wil). De Womanizer Duo is verkrijgbaar in het zwart en in het bordeaux! Ik kreeg een zwarte opgestuurd!

Wat doet de Womanizer Duo precies?

Als je de Womanizer Duo voor het eerst ziet of in je handen hebt dan zul je waarschijnlijk net als ik denken; Jesus, wat een groot ding! This better be good! Dit seksspeeltje is behoorlijk groot en ziet er zo ingewikkeld uit (en hij is dus ook behoorlijk duur) dat hij gewoon wel goed moet zijn! Dat is-ie ook (maar dat geldt dus niet voor alle grote en ingewikkelde toys natuurlijk).

De Womanizer Duo combineert de geniale luchtdrukstimulatie van ‘een Womanizer’ met de geniale (G-spot)-trillingen van een We-Vibe vibrator (in het bijzonder de We-Vibe Nova) (de We-Vibe Nova heeft dus precies dezelfde vorm als de Womanizer Duo qua staafvibrator) (lees hier nog een keer m’n review: VIBRATOR REVIEW #272: WE-VIBE NOVA). Je wordt dus zowel inwendig als uitwendig gestimuleerd (op een geniale manier).

Dit is een afbeelding van womanizer duo vs we vibe nova
De Womanizer Duo vs de We-Vibe Nova.

Het is dus een flinke unit die je op je clitoris plaatst en in je vagina brengt, maar trust me; het valt in de praktijk ontzettend mee!

De Womanizer Duo vs de Womanizer Inside Out

Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen qua het opnoemen van alle verbeteringen, want werkelijk ALLES lijkt verbeterd! Ik zet hieronder even een lijstje van alles wat beter is aan de Womanizer Duo, dan kun je de rest van deze uitgebreide review overslaan of ‘m meteen gaan bestellen (HIER) (nogmaals; je weet niet wat je meemaakt, Duo is een hele leuke naam, maar Womanizer Orgasmatron was ook leuk geweest).

De Womanizer Duo:
Heeft 1 aan- en uitknop (de Inside Out niet) (hiervoor altijd bonuspunten).
Maakt gebruik van de Smart Silence™-technologie, dus doet het alleen als hij contact maakt met je clitoris.
Heeft een veel betere vorm qua staafvibrator (breder en meer op de G-spot gericht).
Heeft véél diepere trillingen qua staafvibrator.
Trilt niet alleen constant, maar heeft ook 10 vibratiepatronen (de Inside Out geen enkele).

De trillingen van de Womanizer Duo

De trillingen van de Womanizer Inside Out waren mwaaaaah. Niet heel slecht, maar ook niet supergoed of superdiep. Ik was toen de Womanizer Inside Out uitkwam allang blij dat er een speeltje was dat m’n klit met luchtdrukstimulatie kon stimuleren en m’n G-spot met trillingen en dat tegelijkertijd en zonder mezelf in vreemde bochten te hoeven wringen.

De trillingen van de Womanizer Duo zijn véél en véél beter dan de trillingen van de Womanizer Inside Out. BY FUCKING FAR! Daarnaast is dus vooral de vorm van de staafvibrator (de kop) echt enorm verbeterd. De Inside Out had eigenlijk een heel simpel basic ‘staafje’, de Duo heeft een staaf met een goed geprononceerde kop erop. YES! Tel de vorm bij de verbeterde trillingen op en je bent een heel blije sekstoy-tester!

Maar… de Duo heeft ook nog eens… 10 vibratiepatronen waar je uit kunt kiezen! En dat had de Inside Out helemaal niet. Nog meer pluspunten. Om precies te zijn; 10!

Dit is een afbeelding van womanizer duo vibrator review test

De Smart Silence™-technologie

Ik sta niet negatief tegenover de Smart Silence™-technologie, maar ook weer niet megapositief. Deze Smart Silence™-technologie werd voor het eerst gebruikt bij de Womanizer Premium en komt er op neer dat de toy pas begint met stimuleren als hij ook daadwerkelijk op de clitoris is geplaatst. Wanneer je de toy dus van je klit afhaalt dan stopt hij met stimuleren.

Dit is vooral handig als je klaargekomen bent en niet op zoek wil naar het uitknopje, maar het speeltje vooral van je af wil gooien (zoals ik meestal). Of als je tussendoor gestoord wordt en snel wil stoppen met datgene waar je mee bezig bent? Nu hapert deze te technologie af en toe bij m’n Womanizer Premium (dus dan blijft hij het gewoon doen, ook al ligt de toy naast me). Vind ik niet heel erg, want hij maakt niet zoveel lawaai en na m’n orgasme en uithijgperiode zet ik ‘m gewoon uit.

Ik kan het tuutje ook een stukje optillen

De Womanizer Duo maakt ook gebruik van deze Smart Silence™-technologie en hij heeft nog niet gehaperd, dus iedere keer dat ik de toy uit me haalde (uit m’n vagina dus) stopte hij ook met stimuleren (ik heb de Duo zo’n 20 keer getest voordat ik deze review schreef dus ik durf wel te zeggen dat de technologie het doet).

Maaaaaarrrr! Ik ben blij dat de Womanizer Duo niet superstrak staat afgesteld qua Smart Silence™-technologie! Want op het moment dat ik klaarkom (dus tijdens een orgasme) kan (en WIL) ik vaak nog wel stimulatie in m’n vagina, maar niet meer tegen m’n clitoris. Ik was bang dat als ik het tuutje van de Womanizer Duo van m’n klit zou halen de staafvibrator ook zou stoppen met vibreren, maar dat is dus niet het geval. Wanneer je de toy van je klit haalt (dus een stukje optilt) dan blijft de toy het doen.  Maar dan voel je de luchtdrukstimulatie dus niet meer. Hoera! Op deze manier kan ik mijn orgasme namelijk vaak verlengen!

Hoe ik de Womanizer Duo het liefst gebruik

Kijk, het is heel ‘makkelijk’ om de Womanizer in te brengen, aan te zetten en er binnen 2 minuten mee klaar te komen. Voor mij dan. Maar ik ben qua soloseks een pro en ik heb graag snel, safe en simpel een orgasme.

Maaaaaarrrr!!!!! Eigenlijk is het zonde om zo’n fucking goed seksspeeltje alleen te gebruiken als tool voor een quick fix (al is er niks mis met een dagelijkse quick fix). De Womanizer Duo biedt namelijk alle mogelijkheden om er een hele lange en hele relaxte soloseks-sessie van te maken. Als je de Womanizer Duo eenmaal hebt in- een aangebracht dan hoef je je handen eigenlijk niet meer te gebruiken om ‘m op z’n plek te houden. Hij blijft vanzelf zitten (ook als de luchtdrukstimulatie niet aanstaat). Okay, je moet wel op je zij of rug liggen voor deze handsfree experience.

Dit is een afbeelding van review womanizer duo by luna

Af en toe aan- en uitzetten en klaar ben je!!!!

Het enige wat ik moest doen voor zo’n verlengde soloseks-sessie is het af en toe uitzetten van de luchtdrukstimulatie net voordat ik klaarkwam. De staaf blijft ondertussen gewoon vibreren tegen m’n G-spot en die vibraties kunnen dus harder en zachter in 12 intensiteiten én in 10 patronen. OMG. Dan de luchtdrukstimulatie weer aan en na een tijdje weer uit. En dan dus tijdens m’n orgasme het tuutje van m’n klit af zodat de staaf blijft vibreren! Are you feeling it?!!! YESSSS!

Ik vond dit in ieder geval een heerlijke en effectieve manier om ‘wat langer de tijd voor mezelf te nemen’. Mijn soloseks-sessies duren dus nooit zo lang en aangezien ik de woorden ‘self love’ en ‘love yourself’ in bijna iedere seks-Intstagram-post tegenkom wordt het misschien tijd er zelf ook eens wat langer de tijd voor te nemen.

Conclusie

The future of sextoys is in de handen van WOW Tech! Wat is de Womanizer Duo een gigantische verbetering ten opzichte van de Womanizer Inside Out! De allergrootste verbetering zijn toch echt wel de veel en veel betere interne vibraties! Die trillingen in combinatie met de altijd lekkere luchtdrukstimulatie op je klit en je hebt een match made in heaven (of in dit geval; made in de fabrieken van WOW Tech)! Laat je niet afschrikken door het formaat of de vorm (of de prijs) van deze toy, want de Womanizer Duo is écht het ontdekken waard!

DE WOMANIZER DUO IS HIER TE KOOP (€ 199,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Linda schreef:

  Waarom zo duur? Ik word heel blij van je review, maar deze prijsklasse is gewoon nét effe too much.

  • Luna schreef:

   Ja, erg hè? Dat is gewoon kut… ik kan wel zeggen; maar hij is ECHT goed (wat ook zo is), maar van 200 euro kan je een maand eten in je eentje…

 2. Sandra schreef:

  Je kijkt wel heeeeeel erg blij op de foto :) leuke review, geen leuke prijs.

 3. DP schreef:

  Je productplacementfoto deed mij denken aan een legendarisch sketch van Van Kooten & de Bie waarbij Van Kooten opsomt wat hij allemaal ziet als hij “door zijn remmen schiet” ….. “stromende bergbekuh, GEVULDE KOEKUH, bliksem, lammetjes, blauwe zwaailichtuh”. Misschien is het puur toeval maar mijn hersenen maakte door de gevulde koeken een associatie tussen jouw orgasmes en die van Van Kooten. (YouTube Klisjeemannetjes – Koot & Bie – Deel 2 van 2)
  De andere foto is trouwens ook stylish, all black tot aan je nagellak toe!
  20 keer testen…wow….it’s a dirty job but someone’s got to do it, thanks again.

  • Luna schreef:

   Hahahaha, gevulde koeken en Van Kooten en De Bie??? Ik ben nooit zo’n fan van ze geweest (schaam)… En ik moet het wel een beetje leuk houden, dat foto’s maken… leuk en lekker!

 4. Ier schreef:

  Klinkt fantastisch! Ik heb een gewone Womanizer, maar ben daar dus niet eens zo bijzonder enthousiast over. Is dit echt een giga verbetering?

  • Luna schreef:

   Hmm… dit is gewoon anders… een combinatie van een goede vibrator met een luchtdruktoy… en het werkt! Je kan ook ‘gewoon een vibrator’ gebruiken in combinatie met de Womanizer die je al hebt… deze Duo is voor de gemakzuchtige mens!

 5. M. schreef:

  Oehhh ik wil!! Maar waarom nou zo duur :(

 6. Betty schreef:

  Hoi Luna,
  Had je stukjes weer een paar dagen opgespaard. Erg leuk om er weer een paar achter elkaar te lezen, met deze als klap op de vuurpijl! Ik zet hem op mn verlanglijstje… Bedankt weer voor je harde werk en ga zo door. Liefs!

 7. nijntje schreef:

  ppfftt wat een prijs 1 dildo met de europe wand is goedkoper

 8. Locusta schreef:

  Hallo Luna,

  Weer een goede duidelijke review!
  Via Instagram kwam ik erachter dat je deze binnen had gekregen, dus was er erg benieuwd naar!

  Heb lang zitten twijfelen om de (oude) InsideOut te kopen voor mijn vriendin.
  Toen heb ik deze niet gekozen, omdat het vibrerende gedeelte inderdaad nog niet goed genoeg was (uit meerdere reviews gebleken).
  Met de update denk ik wel de moeite waard om deze aan te schaffen.
  De prijs maakt het alleen iets minder uitnodigend… sparen dan maar! (:

 9. Yvonne schreef:

  Net ontdekt dat de Womanizer DUO dezelfde 10 vibratiepatronen gebruikt als de We-Vibe Rave.
  Die staan al beschreven in Review #256

 10. R schreef:

  Ik ben een beetje boel lui en zeker met zelf seks dus dit klinkt wel als een ideaal speeltje. Maar ik ben bang dat je met die smart technologie niet zo makkelijk kan bewegen. Ik heb zelf de womanizer pro en dat is tot nu toe het enige sex speeltje ooit geweest waar ik van klaar kon komen (en ik heb er echt veel geprobeerd ook bijvoorbeeld de njoy wand).

  Is het het waard als je al een womanizer hebt? Is het echt heel anders of een beetje hetzelfde.

  Ik vind het juist heel fijn om hem een beetje half op mijn klit te zetten want snel overgevoelig. Ik ben bang dat ik die methode niet meer kan toepassen op de smart technologie want ik wil niet dat hij zo helemaal stopt en met rabbits ben ik altijd een beetje bang dat het niet past.

 1. 12 januari 2022

  3sensuous

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.