SEXTOY REVIEW #372: WOMANIZER 2GO

Naam: Womanizer 2Go
Fabrikant: Epi24
afmeting: 13 x 3 centimeter
Batterijen/ oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Prijs: € 159,-
Waar te koop: Maanzin.nl
verkooppraatje: ‘Deze luchtdrukvibrator kan dankzij zijn compacte formaat overal naartoe. De Womanizer 2Go biedt alle voordelen van de Womanizer.’
Is dat ook zo: Dat is zéker niet zo, maar hij heeft andere voordelen
cijfer: 8

womanizer 2go seksspeeltje op luchtdruk

De Womanizer 2Go is alweer een tijdje uit en ik heb ‘m ook alweer een tijdje in huis, maar alles heeft sekstoy-testenderwijs een beetje op een laag pitje gestaan hier in huize Luna. Eerst zwak, ziek en misselijk van m’n nog aanwezige galblaas en daarna zwak, ziek en misselijk na de verwijdering van die galblaas. Maar! Tussen al die lichamelijke ongemakken heb ik gelukkig ook genoeg tijd en zin gehad om de Womanizer 2Go, de nieuwste Womanizer dus, aan een uitgebreid test te onderwerpen. Ik kreeg ‘m opgestuurd door de mensen van Womanizer zelf (het bedrijf heet Epi24), in ruil voor mijn eerlijke review (en waarvoor mijn hartelijke dank)!

Nog even een kort stukje geschiedenis over de Womanizer en er mag wat mij betreft met recht over ‘geschiedenis’ gesproken worden, al is de Womanizer pas 3 jaar (!) op de markt.

De Womanizer W100

In den beginne was daar de allereerste Womanizer. Toen heette die nog gewoon Womanizer, later is die naam verandert in ‘Womanizer W100’. Mij kon en kan die hele naam niets schelen (al is de naam ook best wel een beetje arrogant, een beetje ‘hé, meisje, zal ik jou eens laten zien hoef goed ik kan beffen, ik heb nog nooit klachten gehad’). De allereerste Womanizer was AWESOME.

womanizer 2go 1 luchtdruk

Het speeltje werkt op luchtdrukstimulatie en dat was iets werkelijk nieuws. Iets écht revolutionairs. Je zet het tuutje op je clitoris, je clitoris wordt licht vacuüm gezogen en de luchtdruk (in 6 intensiteiten) zoog je zachtjes naar een (voor bijna iedere vrouw gegarandeerd) hoogtepunt. Het. Was. WOW! Check nog maar een keer mijn hyperenthousiaste filmpje.

De Womanizer Pro

De Womanizer W100 was perfect. En hij zou nog steeds perfect zijn als hij nog gewoon gemaakt zou worden. Maar dat is niet het geval. Uitverkocht. Wordt niet meer geproduceerd. Kut. Het bedrijf achter de Womanizer W100 kwam daarna met de Womanizer Pro. Een duurdere versie van de Womanizer, maar met ook daadwerkelijk een verbetering; de Womanizer Pro had een aantal extra standjes, waaronder 2 zachtere standjes! Iets wat ik zeer, zeer, zeer kon waarderen. De Womanizer Pro is gelukkig nog steeds te koop (bij mij, bij mij, bij mij!!!!!) (HIER dus).

womanizer 2go 1 vibrator

De Womanizer Pro40

En toen? En toen? En toen??? Toen kwam de Womanizer Pro40 op de markt! Een speeltje met dezelfde zachtere standjes als de Womanizer Pro (maar niet zoveel), dezelfde vormgeving als de Womanizer W100, betere knopjes, voor het eerst waterproof en… 90 euro goedkoper!! Hoe dan? Geen idee! De Womanizer Pro40 kostte 99 euro en was en is geniaal, maar is, net als de Womanizer W100, niet meer te koop en wordt ook niet meer gemaakt. Dit is zo ontzettend jammer! HUIL. Ik was de grootste fan van de Womanizer Pro40! Zet mij op een gemiddelde zaterdagmarkt neer in een lullig dorpje ergens in Zeeland, gewoon tussen de kaasboertjes en de groenteboertjes, en ik verkoop m’n hele marktkraam vol met Womanizer Pro40’s leeg aan alle huis-, tuin- en keukenvrouwen die eigenlijk alleen maar langskomen voor hun wekelijkse boodschappen! Lieve epi24!!! Ga de Womanizer Pro40 weer produceren!!!

De Womanize Plus+ Size

Ik weet niet precies wat ze daar bij het hoofdkantoor van Womanizer hebben gedacht, maar vorig jaar verscheen de Womanizer Plus Size. Een extra grote Womanizer die slecht te hanteren is, onhandige knopjes heeft en qua ‘zuigkracht’ of ‘luchtdrukkwaliteiten’ precies hetzelfde werkt als de andere Womanizers. Alleen het formaat is anders en dat formaat is niet handig. Bigger is better, maar dat geldt zeker niet voor deze Womanizer Plus Size.

Mocht je tijd en zin hebben, dan kun je al m’n reviews nog een keertje lezen!

SEX TOY REVIEW #190: WOMANIZER
SEX TOY REVIEW #243: WOMANIZER PRO
SEX TOY REVIEW #313: WOMANIZER PRO40
SEX TOY REVIEW #323: WOMANIZER + SIZE

womanizer 2go 1 sextoy

En toen was daar de Womanizer 2Go!

Ik snap heel goed dat een bedrijf wil innoveren. Nieuwe producten wil maken. Betere producten. Want,’ new’ en ‘improved’ staat vaak garant voor meer verkopen en dat is wat we allemaal willen! Geld! Meer geld! Met die Womanizer Plus Size is het niks geworden, zullen ze bij Womanizer gedacht hebben, laten we nu gaan voor iets kleiners, iets chiquers… een Womanizer die je mee kunt nemen, lekker disc reet in je handtas, een Womanizer die eruit ziet als een XL lippenstift! Hoe komen we erop? Wij zijn geniaal!

Nu moet ik toegeven; de Womanizer 2Go ziet er, zeker vergeleken met al z’n voorgangers (die toch een beetje op een oorthermometer lijken, hoe veel glitterende Swarovski-kristallen er ook op zitten) mooi uit. Stijlvol. Strak. Chique. Als een XL lippenstift van een duur merk. Hij is een slagje kleiner dan de andere Womanizers (met uitzonder van de Womanizer Plus Size), maar echt héél veel kleiner wil ik het niet noemen. Het enige neem-mee-in-je-handtas-voordeel van de Womanizer 2Go ten opzichte van alle anderen is dat er een dop op zit, zodat je het siliconen tuutje beschermt tijdens het reizen (of gewoon tijdens het opbergen). Maar als je een seksspeeltje discreet mee wil nemen, dan zijn er genoeg toys te koop die nog kleiner en discreter zijn.

womanizer 2go 1 seksspeeltje totaal

Maar verder… zit ik persoonlijk niet te wachten op een seksspeeltje dat zo lekker handig mee te nemen is. En van dit soort zinnetjes krijg ik al helemaal de kriebels: ‘Smaller, even more discreet and perfect for out and about.’ Ik wil een seksspeeltje dat GODVERDOMME goed werkt! Ik hoef helemaal geen seksspeeltje dat er zo lekker discreet uit ziet als een lippenstift (nou ja, zo’n grote lippenstift heb ik nog nooit gezien). Maar goed. Ik kan nog om het uiterlijk heen kijken en het naast me neerleggen. Als was de originele Womanizer W100 verpakt als een plastic kip, dan nog had ik ‘m een 10 gegeven (okay, een 9.5), vooruit. Dus als de Womanizer 2Go perfect had gewerkt (net zo goed als de Womanizer Pro40 of de Womanizer Pro) dan had hier een volledig juichende review gestaan.

womanizer 2go 1 luna

Jammer hoor van dat knopje op de Womanizer 2Go

De Womanizer W100 heeft 2 knopjes, de Womanizer Pro heeft er 3, de Womanizer Pro40 heeft er 3 en de Womanizer Plus Size heeft er 3. Kan iemand mij dan vertellen waarom de Womanizer 2Go er maar 1 heeft? EEN! Dat is geen vooruitgang, dat is achteruitgang! Want… je kan hierdoor niet meer terug scrollen naar een voorgaand standje. En dit is bij gewone vibrators al vervelend, maar dit is bij luchtdrukspeeltjes nog veel erger! Want… als het standje dat je hebt gekozen te heftig is voor je klit (en dat gebeurt best snel), dan kun je niet meer terug scrollen, dus je moet vooruit scrollen, dus… je klit aan nog heftiger stimulatie blootstellen. Dat is niet fijn, dus dan haal je het speeltje van je klit af, met als gevolg; terug bij af qua stimulatie (en voor sommige vrouwen is dit heel vervelend, want je moet weer helemaal ‘opnieuw’ richting je orgasme werken). Daarnaast is dat ene knopje naast het scrollknopje ook de aan- en uitknop. Maar… wanneer de Womanizer 2Go op z’n plek zit kun je ‘m met je wijsvinger bedienen en dat gaat prima.

Jammer hoor van de 6 standjes van de Womanizer 2Go

De Womanizer Pro heeft 12 standjes en dat is heel fijn. Zeker de allerzachtste standjes vind ik persoonlijk erg fijn en lekker (mijn klit is blijkbaar heel erg gevoelig voor luchtdrukstimulatie). De Womanizer 2Go heeft ‘slechts’ 6 standjes. Maar! Die standjes zijn prima. Het eerste standje is zeker heftiger dan de eerste 3 van de Womanizer Pro, maar… toch ook prima te doen voor mijn gevoelige klit. En… ik moet ook eerlijk toegeven; de Womanizer 2Go ligt al weken op m’n bureau en is ook al weken mijn ’toy of choice’ voor een quick fix achter de computer. Dus. Ik moet niet klagen en zeiken en zeuren, maar… van 12 standjes naar 6 standjes vind ik geen vooruitgang, maar eerder een achteruitgang (of, vergeleken met de eerste Womanizer W100; stilstand). Maar ik kom dikke prima klaar met de 6 standjes die de Womanizer 2Go heeft (al was het eerste standje me op sommige dagen iets teveel van het goede).

Maar wat een GENIAAL tuutje heeft de Womanizer 2Go

Het is niet allemaal achteruitgang wat betreft de Womanizer 2Go. Zeker niet! Zo op het oog en op het droge dacht ik dat de Womanizer 2Go helemaal niks zou zijn in de praktijk, maar… daar ben ik volledig op teruggekomen. Het tuutje van de Womanizer valt precies goed en dat ook in 1 keer. Met de andere Womanizer was (en is) het altijd even zoeken naar de juist positie, maar de Womanizer 2Go glijdt precies in de juiste positie. Het puntje schuif je tussen je schaamlippen naar boven en wanneer je niet meer verder kan (ja, Jezus, hoe leg je dit uit) valt je clitoris precies in het tuutje. Dit is in ieder geval bij mij zo. En je krijgt zelfs 2 tuutjes meegeleverd (en je kunt ook extra tuutjes bestellen, ook heel fijn). Er zijn grote tuutjes (het formaat is hetzelfde, maar er past een wat grotere klit in) en kleine tuutjes (hier past een wat kleinere klit in). Het extra tuutje zit overigens een beetje verstopt in de verpakking (even het plastic eruit halen).

womanizer 2go 1 totaal

Ik vind deze tuutjes, in combinatie met de vorm van de Womanizer 2Go zelfs beter dan de tuutjes en vorm van de andere Womanizers (die zijn allemaal rond). En… ik kan niet uitleggen hoe het komt, want luchtdruk is luchtdruk, maar de 2 tuutjes voelen verschillend ook al ‘zuigen’ ze op hetzelfde standje. Ik vond het leuk om hiermee wat te experimenteren, maar ik kan er niks zinnigs over zeggen. Het tuutje met de kleinste opening lijkt veel intenser dan het tuutje met de grote opening. En als je het tuutje met de grote opening gebruikt en de Womanizer 2Go op het laagste standje laat ‘zuigen’, dan lijkt dit standje op de eerste standjes van de Womanizer Pro. Met andere woorden; er zijn alsnog 12 standjes mogelijk, alleen moet je dan dus de tuutjes tussendoor verwisselen. Is gedoe. Maar is dus wel mogelijk. Sort of.

Conclusie

Ik weet het niet met deze Womanizer 2Go. Want; de 2 verschillende tuutjes en het formaat van die tuutjes zijn een dikke, dikke plus vergeleken met de andere Womanizers. Maar dat er maar 1 knopje op zit, dat is dan weer wel heel jammer. Maar dat is wat het is. De Womanizer W100 en de Womanizer Pro40 komen niet meer terug. Helaas. Dus de enige Womanizers die momenteel nog te koop zijn, zijn deze Womanizer 2Go en de Womanizer Pro. En alles aan de Womanizer Pro is beter. Echt alles. Meer standjes en meer knopjes, maar ook 30 euro duurder. Maar… ik zou wel bereid zijn om die 30 euro neer te leggen voor de 6 standjes extra en die 2 extra knoppen.

Aan de andere kant; de Womanizer 2Go heeft een dop, dus is makkelijker op te bergen en te vervoeren. En de 2 verschillende tuutjes geven ieder een andere sensatie. Maar ja, € 159,-! Ik vind het een hoop geld. Maar zowel de Womanizer 2Go als de Womanizer Pro zijn geniale speeltjes, die op een geniale manier zorgen voor geniale sensaties. Ik blijf fan.

DE WOMANIZER 2GO IS HIER TE KOOP (€ 159,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. An schreef:

  Hhmm, ik ben nog steeds blij dat ik tijdig een womanizer pro40 heb kunnen kopen. Doodzonde dat die uit de handel is gehaald.

  • Luna schreef:

   Echt vreselijk jammer! Ik hoop nog steeds op een speciale kerst-editie ofzo… voor 50 euro ;-)

   • An schreef:

    Haha, een rode met groene hulstblaadjes of zo ;). Ik zou hem nog kopen ook, just in case hij daarna weer uit de handel gaat en deze het begeeft. Liever een kerstkitscherige pro40 dan helemaal geen. Nog steeds het enige speeltje waar ik geregeld van ga squirten.

 2. Jb schreef:

  Hoi Luna, is deze ook oplaadbaar?
  Niet echt belangrijk want B is nog steeds laaiend enthousiast over haar satisfyer penguin.
  gr. J

 3. Tess tesst schreef:

  Haha ja precies dit. Ik ben ook enthousiast en toch ook weer echt niet. Maaar hij is wel lekker.

  • Luna schreef:

   Ja! Hij is lekker, hij is goed en ik kan ‘m aanraden, maar ja… ik heb liever dat de Pro40 weer terugkomt, want daar stond ik 100% achter :-)

 4. etk schreef:

  passen deze tuutjes ook op de oude womanizer?

 5. Sandy schreef:

  Ik heb destijds de pro40 nog kunnen bemachtigen maar voor mij werkt het helaas totaal niet :( heb elk standje geprobeerd maar nope

 6. Linda schreef:

  Is het niet een beetje kaal, alleen stimulatie op je klit? Dat is eigenlijk wat mij weerhoudt van het kopen van zo’n apparaatje. OK, en de prijs, dat ook.

 7. LR schreef:

  Heb het allemaal teruggelezen, en nu weet ik zeker dat ik deze heel graag wil proberen!

 8. Uny schreef:

  Deze wil ik wel graag proberen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.