SEX TOY TEST #32: VINGER VIBRATOR EXCITE

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Excite
Producent: Toyjoy
Prijs: € 14,95,-
Formaat: 90 mm x 20 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 mini minuscule knoopcel-batterijtje
Het verkooppraatje: De Excite kunt u om uw vinger doen om uzelf of uw partner te verwennen. De one touch button vibrator zorgt ervoor dat deze automatisch begint te trillen, zodra u de Excite Vinger Vibrator om uw vinger schuift.
Is dat ook zo: Ik word hier heel moe van.
Aantal punten: 3/10

vinger vibrator

De Excite is een vinger vibrator en de bedoeling van een vinger vibrator is dat je ‘m om je vinger schuift, zodat 1 van je vingers dus verandert in een vibrator. De gedachte daarachter is waarschijnlijk dat eh… ja, wat eigenlijk? Ik kan een trileitje beter richting bepaalde plekken sturen als ik mijn hele hand daarbij kan gebruiken (dus het eitje tussen 2 vingers kan houden) als wanneer dat eitje bovenop een vinger geplakt zit.

Want zo kun je deze Excite het beste omschrijven; een witte, siliconen sleeve waar bovenin een ‘trilei’ zit. Dit trilei steekt dus een paar centimeter boven je vinger uit. En dit trileitje gaat aan als met je vinger in de sleeve gaat (er zit een soort drukknopje bovenop dat trilei). Omdat dat trileitje niet meteen begon te trillen toen ik ‘m wilde testen heb ik dat trilei eerst eruit geduwd en er nieuwe batterijtjes ingedaan en bloody, fucking, hell, wat een minuscule mini-knoopcel-batterijtjes zijn dat en wat een gekloot en gepiel om dat allemaal voor elkaar te krijgen. Maar… als de batterijtjes zitten, dan zitten ze en dan is de Excite vingervibrator ready for use.

De vraag is; is zo’n vinger vibrator nou geil?

Maar daar zit je dan. Met een witte, trillende sleeve om je vinger. “Wat vindt jij hier nou van, schatje?”, vroeg ik terwijl ik met m’n witte vinger richting de verkering zwaaide. “E.T. Phone Home”, zei de verkering. En ja, probeer dan nog maar eens aan geile, rampetampende seks te denken, terwijl mijn gedachten dus meteen uitgingen naar E.T. en naar Drew Barrymore en oh, wat was ze toen nog leuk en schattig en hoe is het met haar drugsverslaving, en ach, doe mij ook maar een wijntje en hoe zat het nou eigenlijk met E.T., zou-ie nou ooit thuis zijn gekomen en zouden UFO’s eigenlijk bestaan. Is er leven op Pluto?! Kun je dansen op de maan? Dat soort dingen.

vinger vibrator 2

De trillingen van deze Excite zijn verschrikkelijk minimaal. En ik denk niet dat ik lieg als ik beweer de hele dag met deze vingervibrator in m’n slipje zou kunnen lopen (gewoon vastplakken met ducktape) zonder tot een orgasme te komen.

DE EXCITE VINGER VIBRATOR IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 14 augustus 2013

    […] paar maanden geleden schreef ik over de Excite, een soort van vingervibrator (SEX TOY TEST #32) en dat ik dat speeltje zo ontzettend op de vinger van ET vond lijken dat het eigenlijk onmogelijk […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.