SEKSTOY REVIEW #313: WOMANIZER PRO40

Naam: Womanizer Pro40
Producent: epi24 GmbH
Prijs: € 99,-
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 16 centimeter x 4,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De Womanizer Pro 40 is een stimulator speciaal ontworpen voor vrouwen. Hij maakt gebruik van luchtdrukgolven die de clitoris stimuleren zonder hem aan te raken. De Pro 40 is waterproof en is nog stiller dan zijn voorgangers.’
Is dat ook zo: OMG! OH! JA! JA! JA! JA!!!!!
Score: 10+

womanizer-pro40

Ben je op zoek naar hét seksspeeltje van 2016? Zoek dan niet verder, maar ga gewoon de Womanizer Pro40 bestellen (HIER). Ik meen dit. Je kunt deze heel review verder uitlezen (zou ik doen, want hij wordt leuk), maar als je mij ook maar iets op mijn mening en expertise vertrouwd (zou ik doen, want ik ben echt altijd eerlijk als het seksspeeltjes betreft), dan zet je de allernieuwste Womanizer Pro40 op je verlanglijstje! Deze Womanizer 3.0 is namelijk 60 euro goedkoper dan de ‘gewone’ Womanizer en 90 euro goedkoper dan de Womanizer Pro (en BETER!!!!!). Ik kreeg ‘m opgestuurd door epi24 GmbH, het bedrijf dat deze (en de ‘gewone’ Womanizer en de Womanizer Pro produceert)!

Toen de allereerste Womanizer uitkwam (2 jaar geleden alweer) en ik ‘m voor het eerst testte kwam ik tot de conclusie; GODVERDOMME, DIT SPEELTJE IS FUCKING MINDBLOWING! Een jaar later kwam Epi24 GmbH met de Womanizer Pro, een verbeterde versie van de eerste Womanizer, met als belangrijkste verbeterpunten; stiller en met 3 extra standjes (2 zachte standjes en 1 superharde).

Ik verklap het alvast! De Womanizer Pro40 krijgt een 10+

Ik gaf de eerste Womanizer een 10. En de Womanizer Pro ook! Deze allernieuwste Womanizer Pro40 krijgt van mij een 10+! Nu zou ik zo achteraf ook de eerste Womanizer een 9 kunnen geven en de Womanizer Pro een 9.5, maar daar heb ik helemaal geen zin in! De nieuwste Womanizer Pro40 is hét speeltje op luchtdruk dat je moet hebben, dus je kunt de twee eerste versies wat mij betreft gewoon vergeten! Maar… mocht je er zin in hebben, dan kun je nog even m’n vorige reviews lezen (SEKSTOY REVIEW #243: WOMANIZER PRO) (SEKSTOY REVIEW #219: WOMANIZER).

De Womanizer? Nog nooit van gehoord!

Okay, nog even voor degenen die de afgelopen 2 jaar deze site niet hebben gelezen, mijn vlogs over de Womanizer niet hebben gezien, nog nooit een seksshop zijn binnen gestapt, nooit een damesblad lezen en eigenlijk gewoon totaal niet geïnteresseerd zijn in seksspeeltjes; de Womanizer bracht 2 jaar een ware revolutie op gang op seksspeeltjes-gebied. Het is een seksspeeltje op luchtdruk en ‘zuigt’ je clitoris heel zachtjes naar binnen, waardoor je orgasme er ook als het ware wordt ‘uitgetrokken of ‘uitgezogen’! Mijn eerste orgasme met de Womanizer was mindblowing en alle orgasmes daarna ook. De laatste tijd heb ik eerder voor de DOXY Die Cast gekozen als toy of choice, maar dat is dus persoonlijk (en die lag standaard op m’n bureau). De Womanizer werd (en wordt) verkocht met een orgasme-garantie, want de fabrikant is ervan overtuigd dat alle vrouwen met de Womanizer tot een orgasme kunnen komen. Die garantie geef ik niet, maar de Womanizer valt dus wel in de categorie OMG-WTF-is-mij-net-overkomen!!!

womanizer-pro-40-pro-womanizer

De nieuwe Womanizer Pro40 is waterproof

Ik ben niet van de seks in bad of onder de douche. Nu zou in bad nog wel kunnen, maar ik hou dus niet zo van in bad. Maar onder de douche ben ik altijd bang dat ik uitglijd als ik klaarkom. De spieren in m’n bovenbenen kunnen zomaar oncontroleerbaar gaan samentrekken en ja, dan lig je daar en dan mag je maar hopen dat je niet met je hoofd tegen de kraan bent gevallen, net op dat verkeerde plekje en dat je gewoon hartstikke dood ligt te liggen en dat er pas na een paar dagen iemand komt kijken en dat je dan al bent aangevreten door de hond en de katten. Zoiets. Voor alle vrouwen die niet mijn angst delen; de allernieuwste Womanizer Pro40 is gewoon hartstikke waterproof!!!!! HOERA!!! Hij kan mee in bad en onder de douche en ik denk dat dit wel 1 van de allergrootste verbeterpunten is ten opzichte van de 2 vorige Womanizers!

waterproof-womanizer-pro40

De Womanizer Pro40 is écht stiller

De vorige Womanizers waren al superstil! Zeker als je ‘m op je klit had zitten (waardoor de boel een beetje vacuüm zuigt) hoorde je niks. Nou ja, héél weinig. Echter! Als je ‘m, na je orgasme, van je klit afhaalde, dan kon dat best een teringherrie geven. Nu zijn er momenten dat dat je geen reet interesseert, maar ik kon me er af en toe best aan storen. Want… je wil de Womanizer dus niet meer op je klit hebben als je klaarkomt (ik niet) (want veel te heftig), maar er zat geen stopknop op de allereerste Womanizer. Je moest de aan-uit-knop 3 seconden ingedrukt houden om ‘m te laten stoppen en 3 seconden was mij allemaal net te heftig, waardoor ik de Womanizer van me afwierp en er zich ineens dus een luid trillend apparaat in de ruimte bevond. Dit was 1 van de minpuntjes, maar toch niet echt erg genoeg om er überhaupt iets van puntenaftrek aan toe te kennen, want de Womanizer was dus mindblowing! Maar, de Womanizer Pro40 is dus écht stiller dan de andere 2 Womanizers, ook als hij niet op je klit zit.

Ik heb iets anders leuks ontdekt

De nieuwe Womanizer Pro40 heeft iets heel erg tofs! En ik dacht dat de andere 2 versies dat niet hadden, maar ik heb ’t even getest en de Womanizer Pro heeft het wél en de Womanizer W100 (dus de allereerste) niet. Het is een soortement van klit-stop! Ik was dus gewend om de Womanizer van me af te werpen tijdens m’n orgasme, maar… als je 1 keer op de stopknop drukt van de Womanizer Pro40, dan blijft hij nog héél zachtjes doorzuigen! En dát is dan wél weer lekker, want het is zachtjes en subtiel!

De knopjes van de Womanizer Pro40 zijn veel handiger

Nu zo achteraf gezien vind ik de vorm van de Womanizer Pro eigenlijk helemaal niet zo handig. De Womanizer W100 en de nieuwe Womanizer Pro40 liggen een stuk lekkerder in de hand. De knopjes van de Womanizer Pro waren zo achteraf gezien, ook niet echt heel handig, want JESUS, waarom voor zo’n nep-diamant kiezen? Die heeft de eerste Womanizer trouwens ook. Een nep-diamant. ZUCHT! Anyway, de Womanizer Pro40 is gewoon lekker basic qua design en qua knopjes. Je hebt dus een aan-uit-knop, een knopje om ‘m harder te laten zuigen en een knopje om ‘m zachter te laten zuigen. Top.

womanizer-pro-40-buttons

Je krijgt er ook nog eens een extra opzetstukje bij

Wat ik heel goed vond van de Womanizer Pro is dat je er extra opzetstukjes bij kon kopen. Zo kan je ‘m nog eens uitlenen aan de buurvrouw, mocht dat nodig zijn! Maar… de Womanizer Pro40 komt dus standaard met een extra opzetstukje, en… dat opzetstukje is ook nog eens extra breed! Speciaal voor vrouwen met een wat grotere clitoris. Supersociaal van de mensen van epi24 GmbH!!

womanizer-pro40-verpakking

Maar? Doet-ie het?

Mijn eerste orgasmes (en die daarna) met de Womanizer noemde ik dus mindblowing! Het apparaat sucked the life out of me, zeg maar. Of eigenlijk kreeg ik er juist heel veel energie van. Momenteel ben ik net gescheiden (5 weken uit elkaar, sinds 2 weken gescheiden) en ik had en heb nogal moeite om mezelf seksueel gezien weer terug te vinden. Ik kwam de afgelopen weken wel klaar, maar om dat nou echt goede orgasmes te noemen, dat gaat te ver. Het waren magere orgasmes. Een paar onvoldoende, een paar zesjes, maar geen een dikke voldoende (maar hé, m’n lichaam begon weer een beetje te werken, dus ik was allang blij). Tot ik dus vorige week de Womanizer Pro40 testte. HALLELUJA! Mijn eerste orgasme met dit apparaat zal ik voor altijd blijven herinneren als het resettende orgasme na m’n scheiding! Mindblowing en resettend! Alles werkte weer, alles stond weer (even) met elkaar in verbinding. En dat was GODVERDOMME fijn! Ik kan mijn (fantastische) baan gewoon weer doen zoals ik deed! HOERA!

womanizer-pro-40-test

Overigens kreeg ik tijdens mijn lezing bij Mail&Female van een lezeres de tip om de Womanizer juist wél tijdens de seks (met een man) te gebruiken. Aangezien ik momenteel geen man voorhanden heb (althans, niet elke dag) dacht ik; laat ik deze Womanizer Pro40 eens gebruiken in combinatie met een fijne, grote dildo. TOP-IDEE!

Conclusie

Maar eh, wat is dan eigenlijk slechter aan de Womanizer Pro40 in vergelijking met de andere 2? Ehhhhh, geen idee! Hij werkt echt precies hetzelfde! Ik hoor verhalen over een zwakkere adapter. Kan me geen reet schelen! De voordelen; het simpeler design, de betere knopjes, de véél betere prijs, het feit dat hij onder water kan en dat hij stukken stiller is wegen echt wel op tegen een zwakkere adapter. Denk ik dan. Want als hij na een paar weken uit elkaar valt, dan zou dat erg kut zijn, maar ik kan het me haast niet voorstellen. Dus. Koop dit ding! Doe het! Doe het!!!!! Zet ‘m op je verlanglijstje! Het is bijna Sinterklaas! Het is bijna Kerst! Het is bijna morgen! Er is altijd wat te vieren en met deze Womanizer Pro40 wordt het helemaal een feestje! Ik meen dit!

DE WOMANIZER PRO40 IS HIER TE KOOP (€ 99,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Tessa schreef:

  Fijn dat je weer terug bent. En gelijk zo’n koele review. Love the womanizer! <3

 2. Erwin schreef:

  Wij hebben deze op het kamasutrafestival gekocht en inderdaad……..geweldig apparaatje is het!! P.s. Fijn dat het beter met je gaat

 3. Laykam schreef:

  Whoehoe hier word ik blij van!

 4. Marjan schreef:

  Oef… Ik heb bijna zin om hem erbij te kopen….. ik heb de eerste Womanizer en daar ben ik zéér tevreden over, maar jeetje zeg, dat waterproof-zijn, daar zou ik toch wel heel erg veel blijer van worden.

  Fijn dat alle verbindingen in je lijf weer zijn gemaakt en je weer ouderwets kan genieten tot in je tenen van een overheerlijk orgasme… daar word ik blij van!

  Xx

 5. Guido schreef:

  Bij de Womanizer Pro zaten ook twee opzetstukjes van verschillend formaat. Just for the record…

 6. jackie schreef:

  Is dit ding nu enkel solo te gebruiken? Of kan ik het ook onder de dekens nog een beetje besturen? Weet iemand dit?

 7. Sandy schreef:

  Even moeten zoeken want overal uitverkocht, maar toch kunnen bestellen!

 8. Roos schreef:

  Heb m gekocht nav jouw review. Wow, ik kan niet anders zeggen!
  Take care Luna

 9. Aiki schreef:

  Toen ik deze review las in oktober wist ik het zeker, deze moest en zou ik kopen! Ik zag zonet een kortingsbon van Pabo en blijkbaar verkopen zij de Womanizer Pro40. Dus heb hem meteen besteld! Ik ben heel erg benieuwd en ik hoop dat hij me kan helpen in de zoektocht naar een orgasme…

 10. PB schreef:

  In 1 woord: WOW!!!!
  Aangeschaft n.a.v. de recensie op climaximaal. En geen woord teveel of onjuist gezegd. Ik kreeg hem gister binnen en meteen geprobeerd… climax binnen 30 seconden!! En daarna op lagere stand iets langer. Dus kwestie van oefenen en afstellen om de climax naar wens uit te stellen en langer te laten duren. Wat een supertoy! En ik kan mij heel goed voorstellen dat je hem ook lekker samen gebruikt. Verder zeer handig in gebruik, heel makkelijk schoon te maken (tuitje eraf en klaar), fluisterstil, licht in gewicht en goed vast te houden. Leuk ook het rode lampje op het tuitje zodat je het in het donker ook goed kunt zien. Ik had geen moeite hem meteen goed te plaatsen, ook zonder te kijken. Denk ook dat hij ideaal is als je moeilijk een climax bereikt. Enige wat ontbreekt is een mooi zakje om hem in te bewaren. En mocht iemand hem per ongeluk vinden op je nachtkastje… niemand zal meteen raden wat het is :)
  Een echte aanrader!!

 11. noana schreef:

  ik ben nog redelijk jong en nieuw in de wereld van de seksspeeltjes. zou dit wat voor mij zijn om mee te beginnen? ik heb wel eens geprobeerd te vingeren, maar ik merk dat ik wel heel hard mijn best moet doen om ook maar een beetje sensatie te voelen (nog nooit klaargekomen) en ik weet niet waar ik moet beginnen om dit wel te voelen.

  • Guido schreef:

   Ik zou hier niet mee beginnen, het is een nogal prijzige eerste stap. Kijk eerst hier: https://climaximaal.nl/de-aanschaf-van-je-eerste-vibrator/

  • Lisa schreef:

   Ik ben het met Guido eens dat dit een wat duur speeltje is om mee te beginnen, maar ik vind een luchtdrukspeeltje dus wel écht perfect om je eerste orgasme mee te bereiken! Waarom ik dat vind? Omdat ik dat gisteren zelf heb ondervonden. :) Ik heb absoluut niks te klagen over mijn seksleven, maar tot een orgasme kom ik gewoon niet. Soloseks vind ik niks (handwerk dan), dus toch maar besloten om iets aan te schaffen wat me zou kunnen helpen. Ik was erg benieuwd naar de Womanizer, maar die prijs… Ik heb toen de gok gewaagd en heb de Shegasm luchtdruk stimulator (€39,95) gekocht. Niet echt een subtiel en stil ding, maar man… Binnen 1 minuut had ik een heerlijk hoogtepunt! Oftewel: als je enigszins van jezelf kunt inschatten wat je lekker vindt (ik houd ontzettend van clitorale stimulatie) dan kun je de gok best wagen, zelfs een goedkopere gok. ;)

   • Guido schreef:

    Laat ik duidelijk zijn: het is het favoriete speeltje van mijn vriendin – het is zijn geld dubbel en dwars waard. Maar het is wel verstandig om eerst uit te vinden wat je eigenlijk lekker vindt. Leer eerst je lichaam kennen, dan kun je daarna de passende speeltjes kopen.

  • Ben schreef:

   Ik zou het gewoon doen, dit ding is echt geweldig. Ik denk ook als het moeilijk is tot een orgasme te komen. Als het niet lukt, krijg je je geld terug. Maar het lijkt me sterk dat het niet lukt. We moesten wel even uitproberen, hoe je het goed op de clit plaatst en houdt (schokkend lichaam net voor het orgastisch hoogtepunt). Maar nu kan ze handsfree. Laten we zeggen dat de WMpro40 gewoon erg motiveerde om er beter mee te worden :)
   Mijn vriendin had op zich geen moeite tot orgasmes te komen, maar ik zie dat dit de boel soms naar een nog hoger plan lijkt te trekken. Ik denk dat haar lichaam nieuwe orgastische gebieden heeft aangeboord. Ze squirt ook soms als ze er mee masturbeert, zonder G-spot stimulatie.
   Dit is een heel subtiel toch uiterst geweldig magnifieke clitorale stimulator! Ook nog eens lekker weinig geluid. En zo makkelijk en snel. Ze doet het nu soms als 5 minuten intermezzo tijdens haar thuiswerk. En neem niet iets goedkopers, nou ja, de pro40 is dus al lekker goedkoper dan de voorgangers :)
   Ik twijfel serieus of we ooit een toy vinden die beter is. Niet als laatste omdat het te combineren is tijdens het seksen of met een andere toy. Het geeft nog een dikke plus, zeg maar. Ik vermoed zelfs dat Loena het wel bij haar “welke toys om te starten” kan zetten. Het was ons instapmodel, we hebben daarna nog een aantal toys gekocht (bijv de Stronic Drei, mooie is, daar kan de Womanizer bij), maar dit blijft de beste.
   We willen een NGO op richten om dit ding als ontwikkelingshulp naar orgastisch ondergesneeuwde mensen te sturen. Okee, dat is een beetje een apart idee, maar dat doet de Womanizer met je ;)
   Jullie geloven vast niet meer dat ik niet voor de PR afdeling van de womanizer werk, haha. Maar dat doe ik niet. Toedeloe

 12. Jessica schreef:

  Omdat de eerste Womanizers zo duur waren liet ik het altijd maar op mijn verlanglijstje staan totdat we een weekendje weg gingen met mijn vriend en ik in het hotel even ging kijken voor wat “leuke spullen voor de volgende keer…” En ik was zoooo blij dat de nieuwe Womanizer zoveel goedkoper is. Ik begon met reviews lezen, onder andere deze. Ik begon te klagen want 99 euro is ook niet niets naast mijn huidige hobby.
  Ik kreeg een bon van mijn vriend t.v.w. 50 euro. Kijk! ik en hij ook wel wisten gelijk wat ik ging kopen.
  En nu ik dat speeltje een week heb; ik heb geen seconde spijt. Je pakt dat ding en je komt er niet vanaf !! Echt een aanrader!

 13. Jorit schreef:

  Mijn vriendin en ik zijn recent naar Berlijn geweest om een kijkje te nemen in jouw favoriete brandstore (fun factory) en ik heb mevrouw zover gekregen om toch dit apparaatje aan te schaffen.
  Resultaat: weer een puntje op het ik-heb-altijd-gelijk bord en een record van 18 aaneengesloten orgasmes.
  10/10 would buy again.

 14. Frank schreef:

  Poeh.. Ik zou hem graag willen aanschaffen.. Maar de grote vraag is.. waar?!
  En hoe komt het dat ie überhaupt zo ontzettend slecht leverbaar is? Zelfs op de site van womanizer zelf vind ik er niets over (.nl en .com). Nergens leverbaar en nergens te zien wanneer dan weer wel..
  Het lijkt er bijna op dat ze bang zijn dat niemand de PRO meer koopt en alleen nog de 40..

  Ik denk er nu toch over om dan maar de PRO te halen. Of heeft er nog iemand nieuws en/of tips voor me?

 15. Sergio schreef:

  Nou ik heb er eentje voor mn vriendin gekocht en niks noppes nada. Wat een miskoop. Echt zonde na alle lof we hebben het meerdere keren geprobeerd en helemaal niks behalve een overgevoelige klit.

 1. 24 juli 2018

  […] mannen die niet zoveel te besteden hebben blijf ik adviseren om voor de Womanizer Pro40 te kiezen (WOMANIZER PRO40 – REVIEW #313), die kost 99,-, is minder fancy, maar heeft een perfecte vorm en perfect geplaatste knopjes, werkt […]

 2. 13 januari 2022

  1receipt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.