BDSM TOY REVIEW #371: TEPELKLEMMEN

Naam: Lange ketting met tepelklemmen
Fabrikant: Master Series
afmeting: lengte ketting +/ 32 centimeter
Batterijen/ oplaadbaar: n.v.t.
Prijs: € 17,95
Waar te koop: Bdsmstore.nl
verkooppraatje: ‘Bevestig tepelklemmen aan de tepels van je partner, en het is aan jou te beslissen hoeveel pijn hij of zij verdient! Wil je de intensiteit laten toenemen? Dan draai je simpelweg even de schroef aan bij het uiteinde van de klem.’
Is dat ook zo: Ik hou ervan!
cijfer: 9

Het was wederom tijd om mijn collectie BDSM-speeltjes wat uit te breiden en het meisje van de Bdsmstore.nl was wederom bereid om mij iets leuks op te sturen! Ik koos voor de ‘lange ketting met tepelklemmen’ van de Master Series (een submerk van XR Brands). Hieronder lees je mijn review (in het kort: blijvertje, deze tepelklemmen).

Het leuke van BDSM-speeltjes, in tegenstelling tot ‘gewone’ seksspeeltjes is dat ze allemaal behoorlijk goedkoop zijn. Je kunt met 50 euro een behoorlijk setje goed-werkende BDSM-speeltjes bij elkaar shoppen, terwijl je voor 50 euro amper een goede vibrator of dildo kunt vinden. Voor 50 euro kun je gemakkelijk een blinddoek, handboeien, zweepje en tepelklemmetjes aanschaffen, maar een écht goede (en vooral veilige) vibrator? Neen.

Trouwens… voor BDSM-spelletjes hoef je eigenlijk niet eens naar een seksshop, want ook met wat huis-, tuin- en keukenproducten kom je een heel eind. Wat dacht je van wasknijpers in plaats van tepelklemmen, stropdassen in plaats van handboeien, een pollepel in plaats van een zweepje en een sjaaltje in plaats van een blinddoek. Heb je waarschijnlijk allemaal al gratis en voor niets in huis! En ja, je kunt ook een komkommer gebruiken in plaats van een dildo, maar dat is toch net iets anders. Anyway! De lange ketting met tepelklemmen die ik testte kost slechts € 17,95 (en er zijn bij Bdsmstore.nl ook goedkopere te vinden), maar ik heb er al voor minstens € 100,- plezier aan gehad.

Verschillende soorten tepelklemmen

Ik heb, net als bij het Wartenberg wheel dat ik bestelde, eigenlijk gewoon het eerste setje tepelklemmen dat ik online tegenkwam uitgekozen, zonder me verder te verdiepen in het hele onderwerp ‘tepelklemmen’. Ik ken alle plaatjes wel, van verschillende soorten tepelklemmen dus, en ik ben volgens mij alle soorten tepelklemmen ook wel tegengekomen in de porno die ik kijk (nog steeds fan van Kink.com), maar me er écht in verdiepen, neen. Nooit gedaan. Ook nooit behoefte aan gehad. Of misschien is het eerlijker om te zeggen dat ik er nooit de tijd voor heb genomen om me hierin te verdiepen (zowel in theorie als in de praktijk). Het is ook niet iets wat je in je eentje doet. Althans, ik ga mezelf geen tepelklemmetjes omdoen en dan een beetje door het huis rondlopen… oh wacht, nu ik dit zo opschrijf… misschien toch wel. Want tepelklemmetjes en de pijn, of eerder; de sensatie die ze geven werken zeer opwindend, opgeilend, lustopwekkend! Weet ik nu.

Sensation play! Yes!

Het gebruik van tepelklemmetjes of tepelclips behoort, net als het Wartenberg wheel uit mijn vorige review (BDSM TOY #369: WARTENBERG WHEEL) tot het zogenaamde ‘sensation play’. Het leuke van ‘sensation play’ is trouwens dat het niet eens pijn hoeft te doen, maar dat het al je zintuigen prikkelt of kan prikkelen. Klein voorbeeld! Wanneer je geblinddoekt bent zie je dus niks meer (joh) en werken juist al je andere zintuigen beter. Ik was geblinddoekt en hoorde ‘iets rammelen’. Ik dacht; aaaaah, daar zijn de handboeien, fijn!! Maar ik kreeg uiteindelijk deze tepelklemmen op m’n tepels. Ik was vergeten dat daar ook een ketting tussen zat en wist niet dat M. ze uit de verpakking had gehaald om te gebruiken. Dat is leuk (of geil dus). Maar het kan ook leuk zijn (ja, geil dus) om alleen maar met de ketting wat langs het lichaam van de ander te gaan en de tepelklemmen (of welk speeltje dan ook) helemaal niet te gebruiken. De sensatie van niet-krijgen-wat-je-wil is ook een sensatie. Hoe jullie invulling geven aan ‘sensation play’ is dus helemaal jullie ding. Zorg dat je elkaar vertrouwd, blijf communiceren en doe geen gekke of domme dingen en het is SUPER!

Maar hoe was het??

Ik heb toch niet geheel random voor deze tepelklemmetjes gekozen, want het plastic aan het uiteinde van de klemmetjes leek mij prettiger dan klemmetjes van alleen metaal. En klemmetjes met gewichtjes of vibrerende klemmetjes leken me niks (maar wat niet is kan nog komen). Deze tepelklemmetjes (ja, de productnaam is dus ‘lange ketting met tepelklemmen’) (ik snap dat het lastig is om dit soort producten verschillende namen te geven) klem je gemakkelijk achter een tepel en met het ‘schroefje’ kun je ze strakker (vaster) draaien als je wil. En… om even weer binnen de ‘sensation play’ te blijven; je kunt nu zachtjes de tepelklemmetjes aanraken, maar ook zachtjes aan de ketting trekken zorgt al voor een prikkeling. Hoe hard je de klemmetjes aandraait en hoe hard je aan de ketting trekt, etc., dat is aan jou (jullie). Wat ik er persoonlijk zo leuk (lekker) (geil) aan vind is dat het dragen van tepelklemmen ervoor zorgt dat je op andere plaatsen (lees; mijn klit) veel gevoeliger bent.

Wat korte tips als je tepelklemmen gebruikt

• Weet je niet of tepelklemmen iets voor je zijn? Laat de ander er dan eerst eens in knijpen. Van zacht naar wat harder. Bijten, likken, zuigen; ook leuk (als je ervan houdt en als het met ‘beleid’ gebeurt).
• Plaats tepelklemmen niet rechtstreeks op de tepels (het puntje), dat is te pijnlijk. Zet de klemmetjes achter de tepel zelf.
• Plaats de tepelklemmen pas als de tepels stijf zijn.
• Laat de klemmetjes niet langer dan een kwartier zitten en verwijder ze meteen als de ander zegt dat het te pijnlijk is (nogmaals; blijf dus communiceren).
• Als je een tepelklem plaatst, dan wordt de bloedsomloop in de tepel geremd (niet volledig, maar een beetje, ligt eraan hoe hard je de klem laat klemmen). Dit zorgt ervoor dat de tepel extra gevoelig wordt (voor pijn én voor fijn). Let erop dat het verwijderen van de tepelklem ook pijnlijk kan zijn, omdat het bloed weer gaat stromen!
• Onthoud dat je (of de ander) de ene keer wat meer kan hebben dan de andere keer.

Conclusie

Deze ‘lange ketting met tepelklemmen’ is een zeer geschikt ‘tepelspeeltje’ voor beginners. Je zet ze gemakkelijk achter de tepel en je kunt middels het schroefje zelf (samen) bepalen hoe hard je ze laat klemmen. Niet duur, one size fits all, gaat je leven lang mee en… goed voor uren en uren en uren plezier (en okay, een beetje pijn).

DE LANGE KETTING MET TEPELKLEMMEN IS HIER TE KOOP (€ 17,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.