SEKSTOY REVIEW #328: WOMANIZER PLUS SIZE

Naam: Womanizer Plus Size
Producent: epi24
Prijs: € 189,-
Formaat: 22 x9 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De Womanizer + Size staat garant voor meer plezier tussen de lakens én in de badkamer.’
Is dat ook zo: Meer plezier dan de andere Womanizers? NEEN.
Score: 4

Ik begin het een beetje druk te krijgen. Misschien zelfs een beetje té druk. De laatste maanden zijn er enorm veel nieuwe sekstoys op de markt gekomen en op de een of andere manier zijn die allemaal bijna tegelijkertijd bij me bezorgd. Maar gelukkig kan ik een gedeelte van m’n werk goed combineren met in bed liggen, hangen en vrijen, dus dat scheelt enorm. En gelukkig heb ik net een nieuwe partner die het helemaal niet erg vindt om een dagje me te helpen op het Climaximaal-hoofdkantoor. Lief hè? Ik kreeg de Womanizer Plus Size opgestuurd van epi24 zelf (het bedrijf achter de Womanizer zelf). Heel erg superlief van ze, maar ik had wel zoiets van; ALWEER een nieuwe Womanizer? Why, tell me why?

Allereerst de Womanizer W100

Toen ik de eerste Womanizer uitkwam, iets meer dan 2 jaar geleden, was ik eigenlijk met stomheid geslagen. Het enige dat ik uit kon brengen, zowel verbaal als in m’n review was; ‘dit is mindblowing.’ Waar andere sekstoys altijd claimen met iets iets ‘revolutionairs’ te komen en een ‘amazing‘ orgasme te brengen deed de Womanizer dat écht! Wil je m’n eerste review nog eens lezen? Dat kan hier: SEKSTOY REVIEW #190: WOMANIZER VIBRATOR. M’n filmpje zien waarin ik net zo lyrisch ben? Dat kan HIER. De short version: de Womanizer W100 was het allereerste seksspeeltje ter wereld dat werkte op luchtdruk. Je zette het zuigmondje op je clitoris (okay, dat klinkt makkelijker dan het is, want het was (en is nog steeds) altijd even zoeken naar de juiste positie voor dat zuigmondje, maar als je de juist positie eenmaal hebt, dan ben je HEEL BLIJ). Als je de Womanizer daarna aanzet, dan krijg je het gevoel alsof er zachtjes aan je clitoris wordt gezogen. Al is dit ook weer niet het juist gevoel (als een man aan je klit zuigt, dan is dit anders, maar enigszins vergelijkbaar). Je klit wordt dus een soortement van vacuüm gezogen en daarna volgt een ‘zacht pulserende/zuigende werking’. Ik kan er niets anders van maken. Dit gevoel is AWESOME and MINDBLOWING! Deze eerste Womanizer, die ze nu de Womanizer W100 noemen is niet meer te koop (althans, hij wordt niet meer gemaakt, maar zal vast nog wel in sommige webshops of seksshops te vinden zijn).

womanizer w100

En toen de Womanizer Pro

Daarna kwam de Womanizer Pro. Een verbeterde versie van de Womanizer W100 (vonden ze daar zelf dan hè). Maar… toegegeven, de Womanizer Pro is stiller. Is ergens ook wel mooier (is subjectief, I know), heeft meer standjes en heeft een iets groter zuigkapje. Vooral het feit dat de Womanizer Pro meer standjes heeft vond ik erg prettig, want er zitten dus 2 extra zachte standjes op en dat vind ik persoonlijk dus erg fijn (en lekker). De harde standjes zijn mij persoonlijk te heftig (maar er zat dus ook een extra heftig standje op). De Womanizer Pro was alleen wel 30 euro duurder dan de Womanizer W100 (€ 189,-). OMG, wat een geld voor een seksspeeltje. Maar… het wel waard, vond ik. ECHT! Ik vind het nu nog steeds overigens. Een goed en veilig seksspeeltje mag best wat kosten en daar mag je best even voor sparen. Hier lees je mijn review van de Womanizer Pro trouwens nog een keer. Alleen de knopjes, ja, daar kon nog wel wat aan gedaan worden, want een ‘nep-Swarovski-steentje’ als aan-uit-knopje, ja, daar maak je dus eigenlijk niemand blij mee (behalve Roy Donders).

womanizer pro

Daarna de Womanizer Pro40

En toen, en toen en toen???? Toen kwam de Womanizer Pro40 uit! Een BETAALBARE Womanizer! Een Womanizer die maar € 99,- kost (ja, nog steeds een smak geld, maar hé, vergeleken met de € 189,- van de Womanizer Pro is het een bijna-schijntje). En… deze Womanizer heeft ook nog eens een feature die z’n 2 voorgangers niet hebben; hij is waterproof! Hij is waterproof! Nu ben ik zelf absoluut geen fan van seks in bad (na een paar minuten heb ik het alweer gehad in bad en wil ik eruit) of onder de douche (op zich wel relaxt, maar ik ben bang dat ik tijdens een orgasme dusdanig de controle over m’n benen verlies (happened before) dat ik languit gestrekt over de tegeltjes glijd, hoofd tegen de muur, bloed, gedoe, ambulance, komt nooit meer goed) (en als je al zo angstig bent voor seks onder de douche, dan moet je er gewoon niet aan beginnen, want als je niet kunt ontspannen, dan wordt het toch nooit wat. Maar voor vrouwen die dus wel van seks in de badkamer houden is de Womanizer Pro40 dus een uitkomst! En… doordat de Womanizer Pro40 waterproof is kun je ‘m ook een stuk gemakkelijker schoonmaken; je hoeft niet bang te zijn dat het luchtdrukmechanisme kapot gaat doordat er per ongeluk water in het zuigmondje is gekomen.

womanizer pro40

En dan nu de Womanizer Plus Size

En de allerlaatste toevoeging aan het Womanizer-assortiment is dus de Womanizer Plus Size (hij wordt ook aangeduid als Womanizer + Size). Ik dacht dus, toen ik alleen nog maar van de naam van deze nieuwe Womanizer had gehoord dat ik te maken zou hebben met een Womanizer speciaal voor Plus Size-vrouwen. Als in; vrouwen met een grote klit. Een Womanizer met een groter ’tuitmondje’ dus. Eentje waarbij je niet zo hoefde te pielen en mikken en zoeken, maar eentje die je er gewoon bam, op zou kunnen zetten. Maar… niets van dat alles. De Womanizer Plus Size is dus een Womanizer die gewoon een slagje groter is. Okay, prima.

womanizer plus size big

Of eigenlijk helemaal niet prima, want ik vind de Womanizer Pro40 perfect in de hand liggen! En waarom iets wat perfect is veranderen? Groter is niet altijd beter en dat geldt zeker voor de Womanizer Plus Size als we het hebben over de ergonomie van het ontwerp. Want die zuigt. Die zuigt big time (en ja, een Womanizer hoort te zuigen, maar op een héél andere manier)! Oh. Zucht. En. Steun. Ik begrijp het echt niet. ECHT NIET. Want… je zet het zuigmondje dus op je klit en dan zet je de Womanizer aan middels de knop bovenaan. Of je zet ‘m eerst aan en zet dan het zuigmondje op je klit. Maakt niet zoveel uit. Maar dan!

Dan gaat het volledig mis, want als je de Womanizer Plus Size nu harder of zachter wil laten zuigen moet je hand verplaatsen naar de onderkant van de Womanizer, dus helemaal aan het einde. En als je ‘m daar vasthoudt (wat dus ongelooflijk KUT gaat) en als je dan al in staat bent om het goede knopje te vinden op de tast (er zit een +-knop en een –knop), dan is de kans dat het zuigmondje van je klit afschuift zo ongeveer eh, 100%. Je loopt in ieder geval onwijs te kutten. Ik snap écht niet waarom ze de knoppen om door de 12 verschillende zuigstandjes te scrollen aan het uiteinde hebben gemaakt. Dat voelt volledig onnatuurlijk. Ook als iemand anders de Womanizer vasthoudt, dan klopt het niet. De palm van je hand zit namelijk op de knopjes en om die knopjes te bedienen moet je dus wat kunstgrepen gaan uithalen. IRRITANT!

Is er ook wat goeds te zeggen over de Womanizer Plus Size?

Nou. Nee. Wat mij betreft is dit de stomste en vooral meest overpriced toy uit de Womanizer-collectie. Je zou kunnen zeggen dat de vormgeving mooi is, zo met dat goud en wit en zwart. En je zou het als een voordeel kunnen zien dat de Womanizer Plus Size 12 zuigstandjes heeft en de andere Womanizers maar 8. Nu voel je daar sowieso niet heel erg veel van (8 of 12). Maar goed, dit is dan een héél klein voordeeltje. Vooruit dan maar!

Conclusie

Ik begrijp dat bedrijven geld willen verdienen. Snap ik. Wil ik ook. Heel graag zelfs. Ik zou veel meer kunnen verdienen als ik zeg dat de Womanizer Plus Size de allerbeste Womanizer uit de Womanizer-collectie is (ik verdien dan zelfs bijna 2 keer zoveel). Ik heb dus eigenlijk liever dat iedereen een Womanizer Plus Size uit mijn shop koopt. Koop er dan ook meteen eentje voor je buurvrouw, je tante, het zusje van je collega en dat leuke meisje achter de kassa! Maar ja, als ik zou zeggen dat de Womanizer Plus Size goed is (of de beste uit de Womanizer-collectie), dan zou ik zo ontzettend liegen. En ik hou niet van liegen. Want de Womanizer Plus Size is stom. En vooral dus overpriced. Wil je een Womanizer (JA, DAT WIL JE) (als je er nog geen een hebt, dan zou ik ‘m op je wishlist zetten) (of nu meteen bestellen), ga dan gewoon voor de Womanizer Pro40. Echt. Die is GEWELDIG! En ook nog eens de goedkoopste van allemaal! HOERA! Sometimes bigger is better. Maar in het geval van de Womanizers geldt; cheaper is better!

DE WOMANIZER PLUS SIZE IS HIER TE KOOP (€ 189,-) >>

MAAR DE WOMANIZER PRO40 IS DUS BETER (€ 99,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Linda schreef:

  Kennelijk kunnen ze bij womanizer maar één kunstje en moeten ze daar het pensioen voor de CEO en zijn voltallige staf mee verdienen. Ofzo.

 2. Guido schreef:

  Ik vind de knoppen bij de Pro40 ook op een ongelukkige plek zitten. Ergonomisch is de ‘gewone’ Pro by far de beste. En als ik het mijn vriendin vraag (net gedaan) elke cent dubbel en dwars waard.

 3. Koen schreef:

  Zalige review :-)

 4. Hans schreef:

  Hey Luna,
  ga je ook nog een keer de Penisring Cock Armour Buzz testen
  want ik wil die eigenlijk gaan kopen maar wil eerst weten wat jij er van vind

  kus en liefs
  Hans

 5. Marjan schreef:

  Ik heb de W100, ik vind hem nog steeds heel erg geweldig… wel duur… dat wel, maar zo zijn geld waard.

 6. Midas schreef:

  Hey Luna,
  Bedankt voor je artikel.
  Hoe zit het nu precies met die womanizer?
  Als ik het goed heb is voor jou de beste nog steeds de pro 40 klopt.( OK , eigenlijk je trusty pro 100 maar is niet overal te verkrijgen)
  Is deze makkelijk en werkt het, lees veel negatieve kritiek op je site en bijna een tweedehands verkoop. Ik wou iets leuks en anders aanschaffen voor mijn vrouwtje. Maar als het maar om in de kast te liggen is zou ik dit jammer vinden voor mijn vrouwtje. Vele groetjes en nogmaals bedankt om je zo in te zetten vol passie in je werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.