SEKS TOY TEST #148: CAPTIVATION

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Captivation
Producent: California Exotic Novelties
Prijs: € 39,95
Formaat: 190 x 45 mm
Batterijen/oplaadbaar: 4 x AAA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘De Captivation is perfect voor elke vrouw die op zoek is naar iets nieuws. Dit speeltje is dan ook iets unieks om uit te proberen! De siliconen ticklers zijn super zacht en voelen geweldig aan tegen je clitoris terwijl ze draaien, het brengt u naar een orgasme in no time! 3 rijen van siliconen ticklers met 3 krachtige rotatiesnelheden voor golven van plezier. Drukknop bediening met LED-licht.’
Is dat ook zo: Huil!!!!! Wel een prachtig LED-licht!
Score: 2

california exotic novelties captivation

Oh, crap! Ik moet al huilen als ik de Captivation uit de verpakking haal en dan heb ik ‘m nog niet eens getest! De Captivation is een liefdesbaby tussen een Wand-vibrator (maar dan zonder trillingen) en de Sqweel (en die was ook al behoorlijk middelmatig). Wat overblijft is dus een mini-Wand-vibratortje dat niet trilt, maar wat 27 mini-flapjes kan laten ronddraaien van links naar rechts. Een soort roterend pleeborsteltje dus.

Alles aan dit speeltje schreeuwt dat het een yukiyuki-product is, dus ik weet niet precies waar ik moet beginnen met m’n negativiteit, maar misschien is het handig om te vertellen dat ik graag van boven naar beneden gebeft word. Dus… van m’n clitoris richting m’n vaginaopening en weer terug. Van beneden naar boven dus. Maar dit kan persoonlijk zijn. Misschien dat er vrouwen zijn die wel graag willen dat een man haaks op haar komt liggen en haar zo beft. Kan. Deze Captivation draait dus haaks op mijn gevoel in. Of misschien moet je je hand wel links of rechts van je schaamlippen houden? Kan ook. Ik begrijp het niet zo.

Daarnaast is de Captivation zo’n 6 centimeter breed (bij de roterende flapjes dus). En nu weet ik niet hoeveel ruimte er tussen de vagina van andere vrouwen zit, maar tussen mijn schaamlippen dus zeker geen 6 centimeter. Als ik wil dat de Captivation tussen m’n schaamlippen draait, dan moet ik die uit elkaar trekken en de Captivation ertussen zetten, maar ja, die schaamlippen vallen vanzelf weer terug in hun natuurlijke positie en dan stoppen de flapjes dus met flappen. Kortom; de Captivation is sowieso te breed.

Dat draaien, dat doet de Captivation dus maar 1 seconde, want als je ook maar iets teveel druk uitoefent stopt-ie ermee. En ja, wat moet je er dan mee? Het enige dat de Captivation überhaupt KAN is ronddraaien met die 27 mini-flapjes!

captivation 2

En ik raak dan altijd toch enthousiast, want als ik eenmaal bezig ben met een seksspeeltje (of man) dan wil ik klaarkomen… OOK als het niet op de normale manier gaat (dus door middel van de draaiende flapjes tussen m’n schaamlippen). Dus dan maar door het hele apparaat in me te stoppen en, ja ik weet dat de Captivation daar niet geschikt voor is, maar ja, JESUS! Needless to say dat de ronddraaide flapjes niet in je kutje ronddraaien als je het hele apparaat in je kut stopt, hè? Nergens goed voor dus, dit hele ding!

De enige reden waarom deze Captivation geen 1, maar een 2 krijgt is het feit dat je de roterende frummeltjes eraf kunt halen (de hele kop dus) en dat je die dan afzonderlijk schoon kunt maken. De Captivation draait trouwens 2 uur op 4 AAA-batterijtjes.

Verder; don’t buy this at home!

DE CAPTIVATION IS NIET MEER TE KOOP >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sofie schreef:

  Haha, ik hou van je stukjes over slechte speeltjes.
  Ik vind het wel jammer voor voor jou! Zo’n kutding testen.

 2. Marianne schreef:

  Tijdens het filmpje dacht ik steeds dat dat ding in je haar vast zou komen te zitten.
  Wat een apart ding

 1. 15 april 2014

  […] schreef al een review over de Captivation, maar een filmpje is ook leuk en dan zie je meteen waarom de Captivation gewoon niet handig is […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.