TOP 5 SLECHTSTE SEKSSPEELTJES 2017

Allemaal mijn TOP 10 BESTE SEKSSPEELTJES 2017 gelezen? Mooi! Daar staan alle seksspeeltjes in die je met een gerust hart op je verlanglijstje kunt zetten. Welke seksspeeltjes je beter over kunt slaan? Dat lees je in onderstaande top 5 van de allerslechtste toys van 2017 (die ik dat jaar getest heb) (want er is nog veeeeeeeel meer troep op de markt) (dus laat je altijd goed informeren)!!

Dit is een afbeelding van top 5 slechte seksspeeltjes

1. Hiky Rabbit

Okay, dat je de 1.0 versie van een seksspeeltje dusdanig freaky en slecht maakt en waarschijnlijk niet test op echte vrouwen(kutjes)) en dat daardoor vele toytesters vreesden voor hun klit (vastgezogen, AU), dat kan nog eventueel, per ongeluk, misschien gebeuren (NOT!!). Maar dat je de 2.0 versie net zo slecht maakt???? Ja. Jeetje. De Hiky Rabbit is angstaanjagend. En maakt angstaanjagende geluiden. Check mijn review: SEX TOY REVIEW #381: HIKY RABBIT.

2. Mighty Screw Dildo

In dit rijtje met de slechtste sekstoy van 2017 hoort gewoon een speeltje dat gemaakt is van een dubieus materiaal. Want het blijft bizar en slecht en stom dat er nog steeds seksspeeltjes worden geproduceerd die gemaakt zijn weet-ik-veel-wat-voor-plastic. Troep. Bah. Bah. De Mighty Screw Dildo is gemaakt van phtalaatvrije PVC, whatever that may be. Koop veilige seksspeeltjes, is mijn advies. Enne, speeltjes met een soort schroefdraadvorm zijn ook niet echt lekker voor je kutje. Check mijn review: DILDO REVIEW #384: MIGHTY SCREW DILDO.

3. LELO Sona Cruise

Wat verwachtte ik veel van het eerstvolgende nieuwe seksspeeltje van LELO! Ze waren al tijden met niets nieuws gekomen en nou ja, de verwachtingen waren niet alleen bij mij hooggespannen. Maar helaas. Ze kwamen met de LELO Sona Cruise. Een seksspeeltje met een bullshit verkoopverhaal en vooral een seksspeeltje dat waarschijnlijk voor 90% van de vrouwen veel en veel te heftig zal zijn. Zo. Ontzettend. Jammer. Mijn review: SEX TOY REVIEW #387: LELO SONA CRUISE.

4. Inmi Roto

Een seksspeeltje dat speciaal gemaakt is om zowel je klit als je G-spot te verwennen, maar die met geen mogelijkheid tegelijkertijd die G-spot en die klit kan bereiken, omdat het speeltje totaal geen rekening houdt met de anatomie van een vrouw?! Heel knap!!!! Maar je vraagt je af of dit speeltje überhaupt getest is voordat het de fabriek uitkwam. Niet kopen. Nu niet. Nooit niet. Mijn review: SEXTOY REVIEW #364: INMI ROTO

5. Womanizer Plus Size

Oh! Hoe houd ik van mijn Womanizer! Ik houd van mijn Womanizer Pro. Ik hou van mijn Womanizer W100, ik houd van mijn Womanizer Pro40 en ik houd zelfs van mijn Womanizer 2Go. Maar met de Womanizer Plus Size hebben ze echt een foutje gemaakt daar bij de Womanizer-fabriek. Bigger isn’t always better. Te duur. Te groot. Te onhandig. Mijn review: SEXTOY REVIEW #328: WOMANIZER PLUS SIZE. Maar!!!!!!! En hier komt wel een grote maar!!! Ze hebben dit foutje weggepoetst (sort of) door nog dit jaar de Womanizer Pro40 opnieuw uit te brengen (je koopt ‘m HIER) (beste en goedkoopste Womanizer uit het assortiment). EN! De eerste Womanizer heeft een ware sekstoy-revolutie op gang gebracht, want toys op luchtdruk zijn het nog steeds helemaal. Dus hoewel de Womanizer Plus Size echt ruk is, heb ik het ze wel vergeven

Rest mij de vraag; wat is jouw slechtste aankoop van dit jaar geweest? Welke toy leek je fantastisch, maar viel in gebruik ontzettend tegen?? Ik ben benieuwd!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Uny schreef:

  Waar is de deo roller

 2. Tess tesst schreef:

  Haha yay! De Hiky op nummer 1! Vreselijk, al die Hiky’s moeten gewoon weg. Ik vond de Queen Bee echt de allerslechtste toy. Dat lawaai, niet te doen, en gewoon veel te groot om goed te kunnen functioneren. En dan die achterkant die je als vibrator zou moeten gebruiken. Echt hoor.

  De Lelo Sona vind ik trouwens best wel lekker, maar idd wel super heftig.

 3. DibbesD schreef:

  Ik heb niet echt miskopen dit jaar, maar ik heb met wel een beetje vergist in de afmeting van mijn nieuwe Bad Dragon speeltje…… Ik had de afmetingen echt nagekeken met een inch-cm converter, maar als je t ding eenmaal vast hebt…… Ooooooo… Medium is bij deze tent echt groot en small is voor mij net te doen. Verder prima materiaal en een leuke manier om de dildocollectie met een uniek exemplaar uit te breiden. Ik ben er blij mee!

 4. Dushi schreef:

  Bij deze nomineer ik mijn partner als meest dure en waardeloze sexspeeltje….

 5. E. schreef:

  Grootste miskoop dit jaar is toch wel de Lelo Gigi. Omdat ik vibrators veelal alleen clitoriaal gebruik ging ik voor wat kleiners. Foute keuze, ik heb liever gewoon goede grip. Lelo gigi is 3x niks als je vreselijk nat en geil bent, want het handvat wordt erg nat en krijg je een glibber boel. Wat ook tegen viel is dat ze in de winkel zeiden ze dat ze water dicht is en mee in bad kan. Helaas niet zo. Maar de grootste tegdn valler zijn de trillingen. Enorm zwak zijn ze. Nooit meer dat Lelo hier in huis komt.

  • Hans schreef:

   Goedemorgen E
   Ik kan je dan de Lello Sona Cruise aanbevelen hoor.
   Luna vind deze veelste sterk maar mijn vrouw vind hem echt super goed en ziij houd ook van sterke doordringende vibratie als ik haar te pakken neem met de Lelo Sona Cruise lig ze te kronkelen van geilheid en ze komt dan meerdere malen kort achter elkaar hevig klaar haar clit wordt dan eens zo groot en lekker hard. En zelf de dag erna tinteld haar clit nog na

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.