VLOG: REVIEW FUN FACTORY STRONIC G

Oh. My. God! Het is dat ik m’n ‘TOP 10 SEKSSPEELTJES 2017‘ al geschreven had toen dit seksspeeltje werd bezorgd, maar eigenlijk hoort deze Fun Factory Stronic G er ook nog tussen (maar die komt dan volgend jaar in de top 3 waarschijnlijk), want HOLY MARY, BABY JESUS!!!! Ik vergeet natuurlijk weer 100 dingen te vertellen in het filmpje, maar die komen uiteindelijk wel in m’n geschreven review, maar ik moest jullie gewoon even op de hoogte brengen van dit G-spot-orgasme-kanon! Echt een kanon (op heel subtiele manier uiteraard)! Je ‘m kopen bij Funfactory.com en… als je de code LUNA gebruikt, dan krijg je ook 10% korting! Ook heel leuk en fijn, toch?! Als je ‘m bestelt, laat je me dan even weten of jij ‘m net zo goed vindt als ik?!!! Enne, ook even heel veel credits voor Bruce Lee, m’n kater, die heel gezellig meedoet met dit filmpje!

Update… als je ‘m in Nederland wil bestellen, dan kan dat bij Bol.com!

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Uny schreef:

  Wauw ik kan nu het filmpje niet kijken maar dat doe ik vanmiddag als ik alleen ben..

  • Luna schreef:

   Ik wist dat-ie op de markt zou komen, maar ze hadden ‘m als ‘discreet’ in de markt gezet… kleiner dan de andere Stronics… leek me niks… maar de Stronic G is ALLES… echt een heeeeeeel goede toy!

 2. Tess tesst schreef:

  Oh hij klinkt wel geweldig ja! En jouw blije hoofd erbij is echt grappig! Leuk filmpje weer.

 3. Hans schreef:

  Ik ga vanmiddag ffff kijken Luna
  K ben nu fff druk

 4. Ilona schreef:

  OHhh die MOET ik hebben! de stronic drei is een van mijn favorieten, dus nu ben ik wel heel benieuwd naar deze!

 5. Iris schreef:

  Geweldige vlog weer (lekkere eigenwijze kat ook)! Wat ben ik soms jaloers op jouw baan… Dit lijkt me een geweldige pulsator, vooral door die kop die erop zit. Ik ben benieuwd of de verschillen tussen de Stronic g en Stronic drei (die ik al heb) echt zo groot zijn, en ik deze dus bovenaan op m’n wensenlijstje moet zetten, of dat ik bijvoorbeeld voor mijn eerste dildo of rabbit spaar. Keuzes, keuzes, keuzes… :)

  • Luna schreef:

   Ja, hmmm… het verschil is wel groot… dit is echt een ander apparaat… maar ja, als je de Stronic Drei al hebt… het is echt een grote uitgave… en het idee is vergelijkbaar… al moet ik wel zeggen dat de Stronic G dus weer heel anders voelt dan de Drei… oh, ik kan het niet eens goed uitleggen… maar… als je nog geen gewone dildo (de Njoy Pure Wand!!!!) hebt, of een rabbit… dan zou ik voor de diversiteit gaan… :-)

 6. Jorrit schreef:

  Ziet er bijzonder interessant uit!
  Klinkt als een cijfertje 10, haha.

 7. AnnA schreef:

  Leuke review! Op basis van jouw filmpje overweeg ik ‘m zeker aan te schaffen. Alleen, hij lijkt me nogal lang? Voor G-spot stimulatie? En als je ‘m minder ver inbrengt, blijft ‘ie dan nog wel hands-free zitten? Vragen, vragen :-)

  • Luna schreef:

   Doordat-ie ‘stoot’ blijft hij juist op z’n plek zitten… en het ‘opstaande randje’ draagt daar ook aan bij… Je moet ‘m natuurlijk wel ehm, zo ongeveer voor de helft inbrengen, maar op de een of andere manier tikt het randje dus tegen je G-spot op precies de goede manier… hij is nu ook in NL te koop (link staat in review)… elke vrouw is uiteraard anders, maar misschien kun je de review van Epiphora.com (even naar beneden scrollen) (ik kan geen linkjes in m’n eigen comments plaatsen, haha) ook eens lezen… zij heeft ook enorm veel verstand van seksspeeltje en is net zo enthousiast als ik…

 8. Anna schreef:

  Hoe staat hij in verhouding met de nwand pure? Welke raadt je aan voor de gspot?

  • Luna schreef:

   Jaaaaaa, dat is vragen om te kiezen tussen m’n 2 kinderen!!! Hahahaha! Ehm… ehm… ik zou het echt niet weten… kijk, de Njoy Pure Wand gaat nooit stuk… en dat speeltje is ook echt ‘iets’ tussen M. en mij… ik kan ‘m zelf ook makkelijk bewegen hoor, maar het is fijner als hij ‘m vasthoudt… dit is een langzamer, subtieler gevoel dan de Stronic G… die is echt heel lekker, maar veel sneller, effectiever… of eigenlijk ook weer niet… ze zijn heel anders, maar stimuleren hetzelfde plekje… ik kan niet kiezen… :-)

 9. Hans schreef:

  Hey Luna
  Ja je begrijp natuurlijk wel dat ik na het bekijken en luisteren van jouw video mijn geile wijffie dit G-spot kanon niet wil onthouden. Dus hij staat boven aan mijn lijstje voor de eerst volgende aankoop

  ciao xxxxxjes
  moi

 10. Anna schreef:

  Oooh je bent zo overtuigend! En heerlijk hysterisch :-D

 11. Uny schreef:

  Heel lieve Luna! Ik heb je mijn eerste review doorgestuurd, na het sturen zag ik toch 1 typfoutje, dus of je die wilt corrigeren.. als er nog andere fouten zijn mag je die ook corrigeren. Ik ben benieuwd wat je ervan vind! Moest er even goed voor zitten maar is me wel gelukt. Ben er zelf wel blij mee moet ik eerlijk zeggen.

 12. Hans schreef:

  Ik brand. Van nieuwschierigheid Uny

 13. Mary schreef:

  Ik heb ‘m besteld (in de kleur: pool blue, mooi dat die is! terwijl ik normaal niet zo van het blauw ben), maar ben helemaal vergeten je kortingscode te gebruiken! BALEN!

 14. Uny schreef:

  Ik heb m gelukkig besteld yay, zou vandaag aankomen maar meneer de bezorger was te lui om zn rondje af te maken denk ik

 1. 22 januari 2018

  […] moest er uiteindelijk een vibrator (de Fun Factory Stronic G, momenteel nog steeds mijn toy of choice) bij pakken om tot een orgasme te komen. En… toen had […]

 2. 17 juli 2018

  […] dat ik zo ontzettend geweldig, gaaf, goed en geil vond dat ik voor het EVER eerst een vlog opnam (VLOG: REVIEW FUN FACTORY STRONIC G) en later pas de review schreef (FUN FACTORY STRONIC G – SEXTOY REVIEW #399). Echt. Koop. Die. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.