VIBRATOR REVIEW #364: INMI ROTO

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Roto, roterende vibrator
Fabrikant: Inmi
afmeting: 19,5 x 4 (hier kom ik op terug)
Batterijen/ oplaadbaar: magnetisch oplaadbaar via USB
Prijs: € 119,95
verkooppraatje: ‘De Roto van het merk Inmi is een bijzondere vibrator met een realistisch design. De schacht heeft aders en grote eikel. Daarnaast is het voorzien van roterende kralen en een roterende top.’
Is dat ook zo: Heeft überhaupt iemand dit ding getest voordat-ie de fabriek verliet?
cijfer: 3

inmi roto 2

Ik mocht weer een rondje leuke, geile dingen kiezen uit het volledige assortiment van Easytoys.nl en aangezien ik wel weer een keertje zin had in een handsfree solos experience viel mijn oog op de Inmi Roto! Een roterende vibrator met interne trillingen, draaiende balletjes en ook nog eens trillingen tegen je kitje! Zo op het oog een volledig verbeterde versie van mijn alom afgezeken ‘kermis-in-je-kut’! Ik deed de test!

De Inmi Roto komt in een heel erg basis verpakking. En daar is natuurlijk nooit iets mis mee, maar dit is wel héél erg basic voor een speeltje van € 119,95! Vind ik dan. Ik verwacht dan toch eigenlijk een mooie, harde opbergdoos of op z’n minst een satijnen zakje om het speeltje in te bewaren. Dit is gewoon een stuk plastic met daaromheen een stuk karton. Ook geen gebruiksaanwijzing, die vind je op de doos zelf.

Maar hoe voelt de Inmi Roto?

Toen ik de Inmi Roto voor het eerst in m’n handen had, wilde ik ‘m meteen gaan testen. Hij voelde bijzonder aan, uniek, zeker toen ik de parels liet draaien, de kop liet bewegen (en trillen) en het clitorale gedeelte liet trillen. Holy Shit! Dit kon nog wel eens wat worden! Want hij is groot (I like) en er bewegen allerlei dingen door elkaar, zodat ik eigenlijk niet weet wat er nu precies gebeurt en ik dus totaal verrast wordt door het effect en dan… BAM! Orgasme! Althans, dat is bij al die vreselijk lelijke Tarzan-vibratoren altijd zo bij mij en ik hoopte dat dit voor de Inmi Roto hetzelfde zou zijn. Daarnaast is de Inmi Roto is naast ‘drukdrukdruk’ qua stimulatie-mogelijkheden ook nog eens prettig om naar te kijken. Enigszins dan.

Glijmiddel erop en gaan! Maar ergens halverwege bleef de Inmi Roto steken. Ik kreeg ‘m niet verder in me en dat baarde me zorgen. Ik deed er meer glijmiddel op en probeerde het nog een keer. Ging echt niet. PANIEK!

Ik heb toch wel eens grotere pikken dan dit naar binnen gehad? Tot aan de schacht? Ik heb toch ook wel eens grotere, dikkere seksspeeltjes gebruikt? What’s wrong with me! Ben ik in een nachtje van binnen gekrompen? OMG! Ik ben gekrompen! Ik heb een ziekte. Er is iets niet goed met mij! Er zit een gezwel! Ik ben raar! Mijn kut is aan het ineenstorten en ik heb niet eens een kind gekregen! OOOOOOOH!!!! En nu moet ik naar m’n huisarts, gynaecoloog, amputeren vanaf de navel!!!

Tijd voor testronde 2

Toen ik mijzelf weer enigszins gekalmeerd had met 5 valiumpjes leek het me een goed idee om deze vibrator een andere keer te testen. Op het moment dat die 5 valiumpjes volledig ingekickt waren bijvoorbeeld. Nog meer glijmiddel erbij (op waterbasis natuurlijk, want het is een speeltje van siliconen) en ONTSPAN! Filmpje erbij en gaaaaaaan voor ronde 2.

Het lukte me uiteindelijk om de volledige Inmi Roto ‘naar binnen te werken’. Ik kan dit niet anders omschrijven, want een pretje was het niet. Het deed een beetje zeer en misschien had ik me nog meer moeten ontspannen en misschien had ik dit speeltje er pas bij moeten pakken als ik toch al middenin een 3 uur durende sekssessie met M. zat, maar JESUS, het mag ook wel een beetje vanzelf gaan hoor. Sekstoys testen moet leuk zijn. Geen straf. Toen ik de balletjes liet draaien en de kop van de vibrator liet roteren was er pas écht helemaal klaar mee. Dit deed zeer. En… dat harde ding, dat clitoris-ding, dat kwam nog steeds niet tegen m’n klit aan, maar stond rechtovereind en is kei- en keihard. Viel niet tegen m’n klit aan te duwen en bij iedere poging die ik daartoe waagde werd m’n baarmoeder verdrietiger (volgens de Tantra-leer worden alle negatieve seksuele ervaringen opgeslagen in je baarmoeder en ik denk dat ik heel hard moet mediteren om deze Inmi Roto-ervaring eruit te krijgen).

inmi roto

Wat vinden anderen van de Inmi Roto?

Uiteraard ben ik ook even op zoek gegaan of misschien andere sekstoy reviewers dit speeltje hadden getest, maar helaas… wel kwam ik op Amazon.com deze review tegen van een dame die 4 van de 5 sterren gaf: ‘ The only reason I couldn’t give it 5 stars is that the ‘shaft’ was too long for my anatomy and it wouldn’t reach my clit. I was so disappointed because this is a great item. The customer service is super. They’ve already contacted me to make sure I was happy with my purchase. I hate to have to return it.’ Okay, dus een speeltje past niet en je geeft het toch 4 van de 5 punten? Maar goed. Bij haar past de Inmi Roto dus ook niet. Dus ik ben niet heel raar anatomisch gezien.

En… om het testproces even helemaal af te maken heb ik ook M. de Roto Inmi laten hanteren tijdens 1 van onze vrijpartijen. En ook tijdens zo’n sessie waarbij ik echt heel geil en heel nat ben en heel erg opensta voor alllllllles (bijna alles) deed de Roto Inmi gewoon pijn.

Wie verzint dit?

Dit alles doet mij afvragen; is dit speeltje wel getest? Heeft iemand hierover nagedacht? Ik bedoel; de G-spot zit bij alle vrouwen toch zo ongeveer wel op dezelfde plek (dus tussen de 3 centimeter en, ik pak het even ruim, 7 centimeter IN hun kutje). De roterende ballen van de Inmi bevinden zich, als je de Inmi volledig inbrengt, op 10 centimeter, dus je voelt er weinig van tegen je G-spot. Om over de bewegende kop maar te zwijgen, want die draait tegen je baarmoeder aan. Nu kán het heel lekker zijn om in dit gebied gestimuleerd te worden (A-spot), maar dat is echt iets voor subtiele ‘aanrakingen’ (met een penis alsjeblieft) (of met een dildo, maar dan wel zachtjes en voorzichtig). De top van deze Inmi Roto is veel te agressief voor zo’n ‘kwetsbaar’ plekje.

Daarnaast is de hoek die de staaf met het clitorale gedeelte maakt gewoon te stomp. Dit gaat nooit passen. De Inmi Roto is te hard en te hoekig en dat is jammer, want de trillingen en alle draaiende onderdelen waren veelbelovend.

Conclusie

Misschien dat er vrouwen zijn met een hele diepe, lange, ruime kut. Ik bedoel; ik zie wel eens per ongeluk filmpjes waar stevig gebouwde mannen hun vuist tot aan hun pols in kleine, tengere vrouwen laten verdwijnen, dus… er moeten vrouwen zijn voor wie deze Inmi Roto a piece of cake is. Wat zeg ik! Die kunnen waarschijnlijk de Inmi Roto inclusief het hele clitoris-gedeelte in hun kutje krijgen zonder enige moeite. Ik ben niet zo’n vrouw. En ik verwacht jij ook niet.

DE INMI ROTO IS HIER TE KOOP (€ 119,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tess schreef:

  Hm, wat een anticlimax! Ik had ‘m ook al gezien in de shop van easytoys en vond hem er super interessant uit zien. Ik vraag me ook wel vaker af of sommige sextoys gewoon echt helemaal niet getest worden voor ze op de markt komen… Apart is dat toch.

  • Luna schreef:

   Het is echt zo jammer, maar ergens ook weer logisch (als je een beetje nadenkt over het vrouwelijk lichaam)… ik ga er nog een filmpje van maken, dan zie je hoe hard dat achterste stuk is… gaat voor echt geen enkele vrouw een pretje zijn… behalve dan reuzinnen misschien ;-)

 2. Cynthia schreef:

  Wat ben ik blij dat ik deze review lees. Het stond al op mijn verlanglijstje en nu is hij weer even snel er vanaf.

 3. Susanne schreef:

  Is het heel erg als ik zeg dat ik denk dat ik ‘m juist wel lekker zou vinden? Een vriendinnetje van mij pest mij altijd met mijn ‘grote boodschappentas’ want inderdaad een stevige mannenhand past ook ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.