MIGHTY SCREW DILDO – DILDO REVIEW #384

Naam: Mighty Screw Dildo
Producent: Master Cock / XR Brands
Prijs: € 37,95
Formaat: 25,5 x 5 centimeter (23 centimeter invoerlengte) (OMG)
Gewicht: 386 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bdsmstore.nl
Verkooppraatje: ‘Het ultieme gereedschap in de slaapkamer: De Mighty Screw! Deze zwarte dildo is voorzien van grote ribbels in een spiraalvorm. Dit zorgt voor een intense stimulatie wanneer de dildo wordt ingebracht.’
Is dat ook zo: Ik heb 2 dagen een deuk in m’n baarmoeder gehad
Score: 1

Dit is een afbeelding van mighty screw dildo 2

Als je, zoals ik, al heel veel seksspeeltjes hebt getest, dan is het soms lastig om dingen te vinden die je nog niet kent. Nu komen de ‘grote’ en ‘bekende’ merken regelmatig met nieuwe dingen (en die krijg ik vaak gewoon opgestuurd, maar ook tussen de normale collectie van een gemiddelde seksshop zitten er nog wel eens dingetjes die ik nog niet ken en die ik graag wil proberen. Ik zag de afbeelding van de Mighty Screw Dildo langskomen terwijl ik het assortiment van de Bdsmstore.nl bekeek en dacht; NICE! Die wil ik wel! En… de Mighty Screw Dildo werd de volgende dag keurig door de pakketbezorger gebracht! Superservice!

Ik weet nog precies wat me aansprak toen ik de Mighty Screw Dildo langs zag komen tijdens het bekijken van het assortiment van de Bdsmstore; het is een dildo (ik ben de laatste tijd nogal into de dildo’s, hij is groot, hij is lang en hij is breed. En groot en lang en breed zijn 3 eigenschappen die ik normaal gesproken graag in een pik of dildo terugzie, maar op de een of andere manier werkt het voor mij allemaal averechts bij deze Mighty Screw Dildo.

Jesus, wat een aftandse verpakking

Never judge a book by its cover and never judge a sextoy by its packaging, maar de Mighty Screw Dildo komt wel in een heel erg achenebbisj plastic velletje hoor. Om de grote, lange, brede, zwarte dildo zit een soort hard plastic wrapper met opdruk. Ik word er niet blij van.

Dit is een afbeelding van mighty screw dildo

Nu kost deze dildo slechts € 37,95, dus eigenlijk moet ik gewoon niet zeiken, want… zoals je ook in mijn unboxing filmpje kunt zien (UNBOXING EASYTOYS.NL OKTOBER) zag ik deze dildo wel zitten, puur zo op het oog gezien. Want… nogmaals; groot, groot en lang! En zwart! Je kan maar zo je voorkeuren hebben! Maar… zoals ik ook in die unboxing video besprak, de Mighty Screw Dildo is van een vaag materiaal gemaakt. En het materiaal voelt ook wat vaag. Viezig. Plakkerig.

WTF is phthalaat-vrije PVC??????

Ik ga er, naïef als ik ben, toch een beetje vanuit dat als ik tegenwoordig (plastic-achtige) seksspeeltje gebruik, dat ze dan op z’n minst van TPE of TPR gemaakt zijn. Dit zijn dan wel poreuze materialen (dus hier zitten nadelen aan), maar het zijn wel lichaamsveilige materialen. De Mighty Screw Dildo is gemaakt van, komt-ie, phthalaat-vrije PVC. Een materiaal dat ik nog niet eerder kende. Let op; PVC is een hard plastic en zolang het hard is, is het veilig te gebruiken als seksspeeltje (of wat dan ook). Maar… om PVC zacht te maken moet er een weekmaker aan worden toegevoegd. En die weekmakers noem je phthalaten. Uiteraard heb je verschillende soorten phthalaten en uiteraard is het allemaal een ingewikkeld en chemisch proces en wil ik daar helemaal niet al te diep op ingaan. Door het zinnetje ‘phthalate free PVC’ op een productverpakking te drukken, creëer je een soort valse veiligheid en dat is gewoon KUT.

Een producent kan dus op de verpakking zetten ‘phthalaat-vrije PVC’, maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Ze mogen liegen en niemand die het controleert. Maar… ook al is het écht PVC en ook al zijn er écht geen phthalaten gebruikt, toch kunnen er nog een heleboel andere slechte (gevaarlijke) stoffen in het speeltje zitten. Welke stoffen dat kunnen zijn? Nou, volgens The Center for Health, Environment and Justice (in de U.S.A.) kunnen dat bijvoorbeeld zijn: dioxine, organotinverbindingen (klinkt eng), Vluchtige Organische Stoffen (VOC’S) (die staan in verband met verschillende milieuproblemen), lood, cadmium en andere metalen. En… al deze stoffen kunnen vrijkomen door middel van warmte en vochtigheid (precies 2 eigenschappen van een gemiddeld kutje)! Met andere woorden; phthalaat-vrije PVC lijkt mij zo ongeveer net zo slecht als PVC mét weekmakers. Maar het is wel lekker goedkoop. En de Mighty Screw Dildo kost, nogmaals, maar € 37,95, dus…

Dit is een afbeelding van twist en playmobil mighty screw dildo

Don’t try this at home

Eigenlijk had ik de Mighty Screw Dildo meteen van me af moeten werpen toen ik de woorden ‘phthalate free PVC’ zag staan. En zeker na mijn rondje Google’en naar wat dit dan precies betekent had ik ‘m gewoon niet moeten gebruiken. Maar ja, soms is het verlangen naar iets nieuws, iets eh, groots, iets breeds, iets langs en zwarts gewoon groter dan je eigen verstand. Dus… de Mighty Screw Dildo heeft een testrondje meegedraaid tijdens het vrijen.

En op zich ging het allemaal hartstikke geil en lekker tot deze zwarte dildo zich helemaal in m’n kutje bevond. Zolang je ‘m daar gewoon stil houdt is er niks aan de hand. En ik heb geen idee wat er precies van binnen misging, maar door het draaien van deze Mighty Screw Dildo leek het binnenkantje van mijn kut helemaal mee te draaien. “Oh, dat is niet zo lekker”, zei ik tegen M., “doe nog eens.” En M. draaide nog eens, want hé, we waren aan het testen en alles voor de test en ik zou heus wel weten waar ik mee bezig was, dacht M. waarschijnlijk, want ik doe dit werk al jaren en jaren en als iets écht pijn doet, dan hoort hij het vanzelf. Maar het deed écht pijn. De Mighty Screw Dildo is te lang en te breed en het is dus vooral niet de bedoeling dat je ermee gaat draaien of ermee op en neer gaat bewegen, want die draaidingen, die vind ik helemaal niet fijn.

Het is dus voornamelijk m’n eigen schuld dat ik daarna 2 dagen met een pijnlijke baarmoeder heb gelopen.

Dit is een afbeelding van mighty screw dildo 3

Conclusie

Alles wat er mis kan zijn met een dildo is zo ongeveer ook mis met de Mighty Screw Dildo. Hij zit in een afzichtelijke verpakking, hij voelt plakkerig en ranzig aan, hij is gemaakt van een materiaal waar ik nog nooit van heb gehoord en wat na een beetje research ook gewoon slecht is (en ik had niet anders verwacht). En daarnaast is zo’n schroef-systeem ook gewoon niet prettig in je kutje en laten we dit dan de understatement van het jaar noemen. Zeg nooit ‘nooit’, maar ik heb me na deze ervaring voorgenomen om nooit meer een gedraaide dildo te gebruiken. Gevalletje TWIST en (SH)OUT dit.

DE MIGHTY SCREW DILDO IS HIER TE KOOP (€ 37,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Iris schreef:

  Au! Ik heb nog geen dildo in mijn bezit, en zou er graag nog een aanschaffen, maar ik spaar liever nog even door voor de Njoy Pure Wand…. Veel duurder maar dan weet ik tenminste dat ik een goeie dildo in huis heb.

 2. Esther schreef:

  Yaïks!

 3. Sandra schreef:

  Ohhhh, Thanks voor de info. Dit ziet er uit als iets wat ik ooit in mijn boodschappenmandje zou mikken. Lekker inpulsinkopen bij bdsmstore.nl
  Ik skip deze.

 4. Kimberly schreef:

  Oke, 10 keer kut dus, of ehhh.. juist niet dus!!

 5. Mike schreef:

  Ik vind hem er zelf eigenlijk al afzichtelijk uitzien, als ik eerlijk ben. Zou dit niet aan haar verkocht krijgen denk ik.

 6. Neon3400 schreef:

  Deze zou ik toch zelf wel eens anasl willen proberen

 7. Anna schreef:

  Toch bedankt dat jij dat voor ons test! Hoeven wij die ellende niet meer te doorstaan ;-)

 8. Jesse schreef:

  Hehehe ” Ik heb 2 dagen een deuk in m’n baarmoeder gehad”

  Auch!!

  Zie overigens niet zo veel anaal speeltjes langskomen? Niet zo jouw ding Luna?

 9. DibbesD schreef:

  Ik heb een Lelo Ella. Een fijne en veilige dildo waar ik al best wat lol van heb gehad ;-). Dit ding…. doe maar niet. Het leven van een toy tester is niet makkelijk. Krijg je ook gevarengeld?

 10. Ier schreef:

  Ik vond ‘m er op het eerste oog al pijnlijk uitzien. Aii.

 11. Uny schreef:

  Auw.. het ziet er al pijnlijk uit.. brrrr

 12. A! schreef:

  Lieve Luna, wil je dat alsjeblieft niet meer doen? Want ik wil echt heel graag nog heel veel meer van je blogs lezen en recenseren lijkt me lastig als je baarmoeder en burn out (turn out) heeft!

 13. LR schreef:

  Bij de eerste foto dacht ik al: nope… Na de review dacht ik al helemaal: nee nee nee nee!

 14. Lola schreef:

  Ik heb last van plaats vervangend ongemak beneden nu ik dit zo lees. Blij dat jij alles dapper voor ons test! Ik vraag me of dit überhaupt door vrouwen is getest voor het de verkoop in ging.. klinkt niet echt anatomisch verantwoord :’)

 15. Nova schreef:

  Mijn dank is groot! Erg spijtig dat jouw baarmoeder het leed heeft opgevangen wat ons bespaard blijft nu maar… Je opoffering heeft in elk geval effect: deze gaat van de ‘oh ja, die is ook best leuk’-lijst.

 16. Linda schreef:

  Ik vind je dapper, hij ziet er eng uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.