HIKY RABBIT – SEX TOY REVIEW #381

Dit seksspeeltje is GELUKKIG niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Hiky Rabbit
Producent: Shots Toys
Prijs: € 99,95
Formaat: 23 centimeter x 3,3 centimeter
Gewicht: 310 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze rabbit vibrator brengt meer dan alleen vibraties. De dubbele stimulator heeft namelijk een zuigmondje. Deze zuigt aan de clitoris terwijl de gebogen schacht en subtiele ribbels de vagina stimuleren.’
Is dat ook zo: Ik ben een beetje bang van de Hiky
Score: 2

Dit is een afbeelding van hiky rabbit

In het pretpakket dat ik van Easytoys.nl ontving zat ook de Hiky Rabbit. Een ‘rabbit vibrator with advanced suction stimulation’. Ik had al eerder van de Hiky gehoord (de voorloper van de Hiky Rabbit) en ik was benieuwd of de producenten van de Hiky de (niet zo malse) op- en aanmerkingen van diverse toytesters hebben meegenomen in hun nieuwste ontwerp. Het antwoord; misschien. Maar de nieuwe Hiky Rabbit heeft weer z’n geheel eigen issues.

De Hiky werd in juni 2017 getest door Dangerouslilly.com, een toytester die ik bewonder om haar zeer uitgebreide reviews, haar eerlijkheid en haar doortastendheid als het gaat om materialen en veiligheid. Zij omschrijft haar ervaring met de Hiky als: ‘I didn’t expect to end up screaming, terrified and fearing literal bloodshed.’ Lees haar review: HIER. De Hiky kwam vacuüm gezogen vast te zitten rondom haar klit en ze was niet de enige waarbij dit gebeurde. De shop waar Dangerouslilly.com dit speeltje van kreeg besloot meteen om de Hiky uit het assortiment te halen.

De Hiky is eigenlijk een Horror-Hiky

Ik denk terecht, want ook de Nederlandse Tess (yep, die van Tesstesst.nl) eindigde na gebruik van de Hiky met een vastgezogen klit: ‘The horror, hij zat echt vast gezogen. Ja, vacuüm. Ik trok iets harder, maar nog steeds niks, behalve een heel naar gevoel aan mijn clit. O. M. G. Deze sextoy zat gewoon echt vast aan mijn clit.’ Dus!!!!! De Hiky staat garant voor horrorverhalen. Logisch ook. Met zo’n naam. Het klinkt als een boek van Stephen King. Carrie. Cujo. Hiky. Oh, daar kan Chucky ook nog bij. Een sekstoy die ineens een eigen leven gaat leiden en zich forever and ever vastzuigt aan je klit, gewoon omdat-ie daar zin in heeft.

Dit is een afbeelding van hiky rabit vs hiky

De Hiky (Rabbit) is dus een vibrator én een vacuümzuiger

Als je bovenstaande verhalen leest, dan vraag je je af; heeft iemand die oorspronkelijke Hiky überhaupt getest voordat-ie in de winkels kwam te liggen? En dan bedoel ik iemand van het vrouwelijk geslacht MET een vrouwelijk geslachtsdeel. Ik denk van niet. De oorspronkelijke Hiky had aan de ene kant een vacuüm-werking en aan de andere kant was het een vibrator. Op zich een goed idee (maar het vacuüm was dus veel en veel te sterk). De nieuwe Hiky Rabbit heeft die 2 opties (dus een trillende staaf en een vacuümzuigende mond) gecombineerd in een duo-vibrator.

Ik wil even vermelden dat Womanizers en Satisfyers niet precies hetzelfde werken als deze vacuümzuigers. Womanizers en Satisfyers werken op luchtdruk (maar ze zuigen je clitoris wel eerst een beetje soort van vacuüm) (ZACHTJES). Maar de Hiky en de Hiky Rabbit zuigen dus echt je klit vacuüm op een harde manier. Echt anders dan de Womanizers en Satisfyers. Je ‘moet’ het verschil voelen om het te snappen. De Womanizers en Satisfyers zijn lekker en intens en subtiel (maar ook harder in te stellen als je dat wil). De vacuümzuigers werken gewoon veel en veel en veel minder goed (understatement). Ik testte namelijk al eerder 2 vacuümzuigers dit jaar en die zijn me ook matig bevallen, maar lang niet zo slecht als de Hiky Rabbit. Check: SEXTOY REVIEW #359: CLITORAL PUMP en SEXTOY REVIEW #363: PRETTY LOVE ROMANCE.

Dit is een afbeelding van hiky rabbit product shot

De look and feel van de Hiky Rabbit

Ik was dus nogal bevooroordeeld toen de Hiky Rabbit arriveerde. Maar… ik wilde ‘m wel zo snel mogelijk gaan testen, want, nieuw, bijzonder en… wie weet combineerde dit speeltje wél de kracht van een Womanizer met een goede staafvibrator en dat zou toch wel een dream come true zijn!

En… de Hiky Rabbit ziet er best mooi uit. Best sexy ook. Verpakking is ook netjes, lekker strak, niks geks. Maar het zuigmondje ziet er intimiderend uit. Hij is 4,7 x 3,5 centimeter en doet me nog het meeste denken aan de monsters uit Dune.

Dit is een afbeelding van hiky rabbit vibrator dune monster horror

Normaal gesproken test ik trillende of zuigende speeltjes het liefst in m’n eentje, zodat ik m’n aandacht goed bij het speeltje kan houden, maar ik was in een frivole bui, dus heb de Hiky Rabbit meteen vanuit de verpakking samen met M. getest (want die was thuis) (en om in m’n eentje speeltjes te gaan testen terwijl hij in een andere kamer zit, ja, dat is zielig).

Ronde 1 met de Hiky Rabbit

“Nee hoor, dit lukt niet, dit past niet”, zei ik terwijl ik de Hiky Rabbit met wat glijmiddel naar binnen had gebracht. “Wat dan?”, vroeg M. belangstellend. “Ja, nee, ik krijg dat zuigding niet helemaal over m’n klit en schaamlippen heen, er blijft wat lucht bijkomen, dus zo kan-ie niet vacuüm zuigen.” “Moet je ‘m er wat harder tegenaan duwen misschien?”, opperde hij. “Nee, joh, dat zou toch wel vanzelf moeten gaan”, zei ik, terwijl ik toch wat harder duwde, “au, au, kut, dit doet zeer man, dit is vast niet de bedoeling, volgens mij zit er een velletje tussen. Dit doet pijn hoor, geen geintje.” En ik haalde de Hiky Rabbit weer uit m’n kutje en ik bedankte God en het universum voor het feit dat de Hiky Rabbit niet, zoals bij de andere toytesters en de Hiky, bijna om m’n klit heen gezogen zat. Ik kon ‘m gemakkelijk van m’n klit aftrekken, maar dat komt waarschijnlijk door het feit dat de zuigmond groot is en er gemakkelijk wat lucht tussen de zuigmond van de Hiky Rabbit en je schaamlippen kan komen. Als de Hiky Rabbit eenmaal vacuüm gezogen is, dan ontstaat er een sterk vacuüm en dat deed zeer. AU!

Ronde 2 met de Hiky Rabbit

Als ik wil dat een seksspeeltje pijn doet, dan kies ik wel een seksspeeltje dat ook daadwerkelijk daarvoor gemaakt is. De Hiky Rabbit zou plezier moeten geven en omdat ik niet zo snel wilde opgeven heb ik ‘m ook nog een keer alleen getest, want ik kan (en wil) gewoon niet geloven dat zulke slechte toys gemaakt en verkocht worden!

Dit is een afbeelding van hiky rabbit luna review

Het lukte nu wel wat makkelijker om de zuigmond rondom m’n schaamlippen en klit te plaatsen (ik wist dat ik wat harder moest drukken, zodat er ook daadwerkelijk een vacuüm ontstond). Het deed nog steeds zeer. Zeker op vacuüm-standje 4. HOLY SHIT. Dit is een constant vacuüm. De andere 3 standjes hebben een soort vacuüm-ritme, waardoor je klit (en schaamlippen) tussendoor even een beetje worden verlost van de horror-zuiger. Maar in standje 4 gaat de horror-zuiger dus vast. Echt, OMG. OMG! Oh! My! God! Maar… het kan nog erger.

Een slobberende Cujo op je klit

Nog erger? Ja! Nog erger! Het geluid dat de Hiky Rabbit produceert als hij in je kutje zit… je hebt meteen geen zin meer. Nergens in. Niet in seks. Niet in klaarkomen. Niet in eten. Niet in drinken. En ik kan heus wel tegen wat bijgeluiden tijdens het vrijen. Zelfs wand vibratoren (die in het stopcontact gaan) zijn HEILIG vergeleken met de Hiky Rabbit! De Hiky Rabbit maakt een geluid dat met geen enkele andere sekstoy die ik testte te vergelijken is. Het is het geluid van een labrador, nee, een Sint Bernard die net aan een kiloblik Pedigree is begonnen. Het geluid van Anthony Hopkins in Silence of the Lambs: ‘I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti.’ En dan dat slobbergeluid.

Dat! Dat! Precies dat! Het is fucking freaky en een soort van vies om naar te luisteren. And… because I have no shame, heb ik dit geluid voor jullie opgenomen. En mijn vraag aan jullie is; is er ook maar iemand die dit wél een geil geluid vindt?

DE HIKY RABBIT IS HIER TE KOOP (€ 99,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Marjan schreef:

  Jeetje… ik was best nieuwsgierig naar de Hiky… maar dat het zo’n martelgang zou zijn? Pffff en dat geluid.. wat een verschrikking… (ik ging er eigenlijk van giechelen, maar dat was meer omdat ik echt niet wist waar het nou op leek… ) En dan durven ze er ook nog 100 euro voor te vragen? ,,, Pffff Nou ja… lamaar… Next~!

  • Luna schreef:

   Whahahaha… ja, echt een martelgang… zeker op standje 4… en nu ‘kan ik wel wat hebben’ en kon ik daardoor ook het filmpje opnemen (want hij zat dus vastgezogen, AU), maar dit is voor ‘beginners’ en ’tere zieltjes/tere poesjes’, dus echt een shock… en die durven daarna nooit meer iets te proberen misschien… ik moest trouwens ook vooral lachen hoor, om dat geluid… nog nooit gehoord! :-)

 2. Tess tesst schreef:

  Omg, dat ze gewoon nog zo’n vreselijke toy gemaakt hebben. Gelukkig dat je niet vast zat!

 3. isara schreef:

  Als m’n clit zich kon terugtrekken in m’n lichaam dan had ie dat na het horen van dat geluid nu gedaan.

 4. Jorrit schreef:

  Klinkt alsof het enige succesvolle waar deze toy in is, is onsuccesvol zijn.
  Ook een prestatie op zich…

 5. Susanne schreef:

  Nadat ik bijgekomen was van het lachen (want beeld van die slobberende st. Bernard hond…) was het volgende besluit duidelijk: de Hiky vibratoren hebben geen plek in onze webshop. Toffe review. Maar dan echt!

 6. Dirkie schreef:

  Raad ‘Het Geluid’ bij Qmusic….. Onze favoriete toy tester met haar Hiky :)

 7. Iris schreef:

  Nee, nee, nee, dit lijkt mij echt helemaal niets. Van de eerste afbeelding alleen al kreeg ik spontaan steken in m’n onderbuik. Hij ziet er zo hoekig uit! Nu blijkt dat bij de andere afbeeldingen gelukkig wel mee te vallen, maar als ik jouw review lees (en hoor) blijft dit ding mijlenver van mijn vagina en clitoris vandaan… Wel mijn complimenten voor jou luna, want ik had het niet aangedurfd om deze rabbit uit te proberen na alle horrorverhalen over de hiky (en dan ook nog eens een tweede poging wagen, over passie voor je vak gesproken :)).

 8. Kimberly schreef:

  Nope, nope, nope!

 9. Cynthia schreef:

  Hahahah ik moest echt lachen toen je het vergeleek met het monster van D’une :’D

  Waarom kan er geen goed zuig g-spot speeltje op de markt komen. Ik ben er op aan het wachten!

 10. Lola schreef:

  Haha deze was ook wel wat geweest voor de what the fuck woensdag zo te horen! Wat een horror

 11. Dipsietje schreef:

  Na al die pijn toch nog twee puntjes gegeven, dat vind ik best gul van je, Luna!

 12. Linda schreef:

  Dat geluid!!

  Het is een combinatie van een ladyshave en het geluid dat m’n babyneefje maakt als hij z’n speentje bijna kwijt is. Vreselijk, ik zie mezelf al liggen.

  Bedankt dat je ons hiervoor behoedt hebt!

 13. Else schreef:

  Nee geen sexy geluid, gelukkig had ik net de koffie op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.